Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Dwarf Connection DC-Link CLR2 Wireless SDI & HDMI Video Transmitter (300m) + DC-X.Link S1 Reciever

Acest kit este compus din sistemul de transmisie DwarfConnection CLR2 si receptorul suplimentar DwarfConnection DC-X.Link S1.
DwarfConnection CLR2 este cel mai tanar membru al familiei DC-LINK si are acelasi design tipic DwarfConnection ca si cei doi frati ai sai mai mari, LR2 si ULR1. In plus fata de raza sa mai mare (300 metri) si performantele sale impresionant crescute, este unul dintre cele mai stabile sisteme de transmisie video wireless din gama sa de pret. Pe langa carcasa de aluminiu de inalta calitate, CLR2 ofera un scaner de frecventa disponibil prin iesirea HDMI. Combinata cu selectia manuala a frecventei standard, aceasta caracteristica permite gestionarea activa a frecventei si, prin urmare, asigura o transmisie de succes si stabila. Ca toate sistemele non-DFS din familia DC-LINK, este compatibil cu toate sistemele predecesoare, precum si cu toate celelalte sisteme mai mari si poate fi extins cu un numar nelimitat de alte receptoare DwarfConnection. Angajamentul total al calitatii DwarfConnection a determinat compania sa echipeze CLR2 cu un ventilator. Ventilatoarele pot fi activate sau dezactivate in asa-numitul mod cinema prin intermediul butoanelor Record si Stop de pe camera. Metadatele, cum ar fi timecode, sunt, de asemenea, transmise la toate iesirile. CLR2 raspunde nevoilor companiilor de productie care cauta cea mai inalta calitate si expandabilitate flexibila a sistemelor lor, oferind totodata incepatorilor solutia ideala pentru transmisia wireless pe distante scurte si medii. Procesele complexe de imperechere nu sunt necesare datorita selectiei manuale dovedite a frecventei. O navigare simpla in meniu si un display OLED de inalta calitate ofera orientarea necesara, chiar si in medii luminoase. In ciuda dimensiunilor mici ale CLR2, conectorii HDMI si SDI sunt disponibili atat pe emitatoare cat si pe receptoare. Receptorul poate furniza pana la trei dispozitive prin 2 conexiuni SDI si o conexiune HDMI. In interesul dimensiunilor, CLR2 nu are placi de baterii standard. Atat transmitatorul, cat si receptorul pot fi alimentate folosind cablurile D-Tap furnizate si sursele de alimentare. Atasarea placii optionale a bateriei NPF (disponibila separat) este o procedura simpla. Gama de tensiune de intrare de 9-18V asigura cea mai mare flexibilitate posibila la cea mai mica dimensiune posibila. Raza lui DC Link MR1PRO este in contact vizual pana la 300 de metri. Distanta poate fi marita pana la 600 de metri cu antene externe MIMO, cum ar fi DC-LINK-RE1. Mai multe informatii pe site-ul producatorului, DWARFCONNECTION.COM.
DwarfConnection DC-X.Link S1 este un receptor suplimentar care ofera posibilitatea de a extinde flexibil aplicatiile de radio video existente specifice si eficiente din punct de vedere al costurilor. Receptorul DC-X.Link S1 are o autonomie de 300 m. (Gama variaza in functie de combinatia de emitator) Receptorul DwarfConnection DC-X.Link S1 este compatibil cu toate legaturile radio DC-LINK actuale si cu modelele sale predecesoare CLR1 / LR1.

Stoc epuizat

  • Descriere
  • Brand

Descriere

Pachetul contine : 1 x emitator CLR2; 1 x receptor CLR2; 3 x antene externe; 2 x cabluri spiralate D-Tap la mini-DIN cu 4 pini; 1 x magic arm; 1 x hardcase; Garantie 12 luni.

Pret: 14200 lei inclus TVA

Brand

Dwarf