Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Sony FX6 Full-Frame Cinema Camera ILME-FX6 (Body)

Camera Sony FX6 ( ILME-FX6 ) din gama Cinema oferă creatorilor performanțe revoluționare într-un corp compact, grație senzorului de imagine Full Frame și sensibilității uluitoare. Bucurați-vă de funcții de filmare de vârf, cu performanțe remarcabile, o bibliotecă de aspecte cinematografice, precum și interfețe profesionale și un filtru ND variabil electronic.

Senzor de imagine cu viteză de citire incredibil de mare
Senzorul CMOS Full Frame Exmor RTM cu iluminare din spate, de 10,2 megapixeli efectivi, oferă o viteză de citire incredibil de mare a datelor, o sensibilitate ridicată și un interval dinamic larg. O gamă avansată de filtre cromatice crește precizia reproducerii culorii, în timp ce focalizarea automată cu detectarea fazei în planul focal permite obținerea unei focalizări automate stabile și a unei precizii excelente, toate acestea contribuind la o calitate remarcabilă a imaginii.

Motor de procesare a imaginii extrem de performant
Motorul de procesare a imaginilor BIONZ XRTM oferă viteză de top, minimizând latența și oferind în același timp capacități impresionante de procesare în timp real. Motorul efectuează procesarea în timp real a ajustărilor pentru focalizarea automată, recunoașterea imaginii și calitatea imaginii, gestionând în același timp transferul de date, interfața cu utilizatorul și alte funcții ale camerei.

Sensibilitate ridicată, interval dinamic larg

Configurația Full Frame la rezoluția de 10,2 megapixeli asigură o sensibilitate ridicată și un zgomot redus pentru toată gama de sensibilitate a camerei, optimizând semnalul de ieșire de la senzor. Capturați imagini utilizabile în întuneric aproape total, cu o gamă ISO extinsă impresionantă de până la 409.600. Intervalul dinamic este impresionant de larg, cu peste 15 opriri, pentru imagini superbe, fidele realității, fără zone exagerat de luminoase. Împreună, sensibilitatea ridicată a camerei și intervalul dinamic larg vă extind libertatea creativă atunci când filmați.

Înregistrare 4K la o rată de cadre ridicată, de 120 cps

Înregistrarea Full Frame 4K (QFHD) cu până la 120 cps și focalizare automată este posibilă grație capacităților de citire de mare viteză ale senzorului de imagine și puternicului procesor BIONZ XR. Chiar și la rate de cadru ridicate, imaginile ultra-detaliate 4K (QFHD) sunt capturate prin utilizarea citirii integrale a pixelilor fără îmbinarea acestora, pentru un efect clar de redare cu încetinitorul (de până la 5 ori mai lentă decât în timp real) în post-producție. Focalizarea automată de înaltă precizie permite obținerea unui efect bokeh superb în timpul înregistrării cu încetinitorul, pentru o libertate creativă impresionantă.

Aspect cromatic ca în cinema, cu S-Cinetone™

Includerea renumitului aspect cromatic S-Cinetone de la Sony, moștenit de la apreciatul model FX9, permite obținerea unor imagini superbe direct la nivelul camerei. Aspectul S-Cinetone este optimizat pentru tonuri naturale ale pielii și culori din gama medie, cu o gradare fină a zonelor luminoase, pentru o reprezentare impresionantă a subiectului și numeroase posibilități de potrivire a culorilor și de editare în post-producție.

Funcția Fișier scenă este compatibilă cu presetări și cu profilurile 3D LUT ale utilizatorilor

Funcția Fișier scenă oferă o interpretare consistentă a culorilor chiar la nivelul camerei, cu o gamă de presetări și cu posibilitatea de a importa profiluri 3D LUT personalizate care să corespundă cerințelor dvs. de producție sau stil. Sunt incluse patru tipuri de fișiere de scenă presetate pentru înregistrarea SDR (S-Cinetone, Standard, Still, ITU709) și două pentru înregistrarea HDR (HLG Live, HLG Natural), plus 16 sloturi în care puteți importa profilurile 3D LUT dorite, astfel încât să obțineți aspecte personalizate, pentru cerințe de monitorizare specifice sau pentru transformări ale spațiului de culoare.

Profil de imagine HLG pe 10 biți

Profilul de imagine HDR HLG (Hybrid Log-Gamma), completat de spațiul cromatic BT.2020 cu gamă largă, poate fi utilizat pentru redarea directă HDR (HLG) pe televizoarele compatibile. Rezultatul este o imagine fidelă realității, apropiată de ceea ce se poate vedea cu ochiul liber, cu umbre și zone strălucitoare detaliate, mai puține exagerări ale nuanțelor de negru și de alb, toate fără a fi necesară gradaţia culorilor. Înregistrările pe 10 biți reproduc în mod deosebit un nivel uimitor al gradațiilor și detalii fine, pentru un realism extraordinar. [1] Flexibilitate ridicată pentru reglarea perfectă a imaginilor, după cum dorește utilizatorul (este necesară clasificarea culorilor)[2] Imagine de înaltă calitate instantanee (nu este necesară clasificarea culorilor).

S-Log3 pentru o mai bună reproducere a gradațiilor

Sunt disponibile curbele gamma S-Log3. S-Log3 este conceput pentru o mai bună reproducere a gradațiilor de la umbre la intervalul gri mediu (18% gri), permițând obținerea unui interval dinamic cu peste 15 opriri. Două setări pentru gama de culori (S-Gamut3 și S-Gamut3.Cine) simplifică potrivirea culorilor înregistrate cu camerele din gama Cinema de la Sony. Deoarece culorile se potrivesc, gradarea culorilor este mai ușoară în editarea post-producție. Astfel, camera FX6 este mai convenabilă în combinație cu alte camere profesionale.

Înregistrarea filmelor cu adâncime de 10 biți și eșantionare cromatică în raport 4:2:2

Când se utilizează compresia Long – GOP sau All Intra, FX6 poate realiza înregistrări interne la rezoluție 4K, cu adâncime de 10 biți și eșantionare cromatică în format 4:2:2. Acest lucru vă permite să explorați mai în profunzime gradațiile cromatice, oferind clipurilor video realismul suprem specific HDR și păstrând în același timp gradațiile naturale, pentru libertate supremă în etapa de editare.

O gamă de tipuri de baterii pentru diferite aplicații

FX6 este compatibil cu acumulatorii din seria BP-U. Puteți selecta modelul BP-U35, BP-U70, BP-U100 sau BP-U60T, în funcție de necesitățile dvs. de înregistrare. BP-U35, de exemplu, este o alegere ideală pentru a profita la maximum de mobilitatea camerei atunci când urmează să filmați manual. Pe de altă parte, acumulatorul BP-U100, poate oferi o durată de înregistrare prelungită atunci când camera FX6 urmează să fie montată pe un trepied sau pe un alt suport. Butonul CHECK al bateriei permite verificarea nivelului de încărcare chiar și atunci când bateria nu este conectată la cameră.

Înregistrare internă All-Intra

Pe lângă compresia inter-cadru Long GOP (grup de imagini, format lung), acum beneficiați și de înregistrarea internă intra-cadru (All-Intra). Înregistrarea XAVC 4K Intra comprimă în mod independent fiecare cadru, la o rată de cadre ridicată, de până la 600 Mbps, pentru a captura mișcări complexe mai precis și pentru a crește eficiența fluxurilor de lucru în faza de post-producție.br [1] All-Intra (All-I) [2] Long-GOP [3] Group of Pictures

Ieșire de date RAW pe 16 biți

Facilitând o calitate îmbunătățită a imaginii și o editare mai flexibilă și eficientă în faza de post-producție, camera acceptă ieșirea de date RAW pe 16 biți către un dispozitiv de înregistrare extern, prin SDI. Ieșirea video RAW se face la rezoluția de 4096×2160 sau de 3840×2160, prin aportul senzorului de imagine, iar dvs. puteți selecta dintre ratele de cadre 59,94/50/29,97/25/24/23,98.

Înregistrare prin proxy, pentru un flux de lucru de editare mai eficient

Atunci când filmați, puteți înregistra simultan prin proxy fișiere HD cu rate de biți reduse și cu rate de biți mai mari, cum ar fi XAVC 4K. Apoi, puteți folosi fișierele proxy mai mici pentru editare și previzualizare înainte de livrarea finală a producției. Acest lucru reduce volumul de lucru al computerului și permite accelerarea și eficientizarea fluxurilor de lucru. Fișierele proxy sunt capturate în format XAVC-L pe 8 biți (cod de încapsulare MP4 1980×1080 9 Mbps).

Focalizare automată hibridă rapidă pentru focalizare fiabilă în timpul înregistrării de filme

Focalizare automată hibridă rapidă combină focalizarea automată cu detectarea fazei în planul focal și focalizarea automată cu detectarea contrastului. Acest lucru are ca rezultat o urmărire foarte precisă și fluidă a subiectelor în mișcare rapidă, chiar și într-o gamă largă de sensibilitate, cu o adâncime redusă a câmpului. Parametrii privind viteza de tranziție cu focalizare automată și sensibilitatea la deplasarea subiectului cu focalizare automată permit un control mai flexibil al focalizării, potrivit cerințelor utilizatorilor profesioniști. Ambele permit reapelarea setărilor presetate în timpul înregistrării, prin utilizarea unui buton personalizabil.

Focalizare automată a ochilor în timp real și focalizare automată la detectarea feţei

Pentru o focalizare de încredere asupra oamenilor, în special în situații de înregistrare imprevizibile, cum ar fi colectarea știrilor, filmarea de evenimente și documentare, beneficiați de funcții robuste de focalizare automată a ochilor în timp real și de detectare a feței, încorporate. Capacitatea de procesare în timp real a motorului de procesare a imaginilor BIONZ XR menține automat focalizarea precisă asupra ochilor, chiar și atunci când subiectul se vede din profil ori are privirea în sus, în jos sau parțial ascunsă. Acest lucru vă permite să vă concentrați exclusiv pe compoziția imaginilor.

Durabilitate, fiabilitate și rezistență la intemperii în condiții dificile

Ca răspuns la opiniile profesioniștilor, a fost aplicată o etanșare superioară la nivelul capacului compartimentului suportului de stocare, al capacului care protejează bornele și al tuturor îmbinărilor carcasei. Posibilele căi de pătrundere a prafului și a umezelii au fost reexaminate pentru a se asigura o funcționare fiabilă în medii aspre.

Selectarea subiectelor de focalizat automat prin intermediul inelului de pe obiectiv

Când funcția de asistență la focalizarea automată este activată, rotirea inelului de focalizare comută instantaneu de la focalizarea automată la cea manuală, astfel încât să puteți selecta rapid un alt subiect. Algoritmul de selecție a feței a fost, de asemenea, îmbunătățit, astfel încât inelul de focalizare să poată fi utilizat pentru a selecta rapid și intuitiv anumite persoane dintr-un grup atunci când fotografiați folosind funcția de focalizare automată a ochilor în timp real sau funcția de detectare a feței. Funcția de focalizare automată revine imediat ce utilizatorul nu mai rotește inelul de focalizare al obiectivului, iar ultimul subiect selectat prin inelul de focalizare va fi urmărit automat.

Puternicul filtru ND variabil electronic de la Sony este încorporat

Revoluționarul filtru ND variabil electronic controlează opacitatea filtrului neutru fără probleme de la 1/4 la 1/128ND, pentru a oferi un control creativ și o fluiditate de neegalat. Unic pentru Sony, acesta poate regla manual sau automat expunerea fără a afecta adâncimea câmpului sau unghiul obturatorului, permițându-vă să obțineți o expunere perfectă chiar și când faceți trecerea între medii diferite, de exemplu, de la interior la exterior.

Aliajul de magneziu din care este realizat corpul camerei oferă o durabilitate ridicată și o greutate redusă

Pentru a oferi performanțe fiabile în medii dificile, carcasa principală, precum și capacele de sus, din față și din spate, dar și mânerul, sunt construite din aliaj de magneziu ușor. Carcasa principală din aliaj de magneziu oferă rezistență și durabilitate ridicate și are o greutate redusă, pentru mobilitate maximă. Și rigiditatea zonei de montare este sporită, prin șase șuruburi care asigură fixarea stabilă a obiectivelor grele.

Sistem inovator de disipare a căldurii, pentru a preveni închiderea cauzată de supraîncălzire

Pentru a asigura o înregistrare Full Frame fiabilă în medii solicitante și la rezoluții și rate de cadre ridicate, FX6 are o structură inovatoare de disipare a căldurii. O reproiectare completă a structurii carcasei a avut la bază evaluarea amplasării radiatoarelor interne și a întregii structuri a fluxului de aer, de la fantele de aerisire până la dispunerea plăcilor de circuite. Când este necesar, un ventilator silențios oferă ventilație astfel încât dvs. să puteți continua înregistrarea la rezoluție maximă. Admisia și evacuarea aerului sunt izolate structural, pentru a asigura rezistența la praf și umiditate.

Panou LCD tactil flexibil, de înaltă definiţie, cu 2,76 milioane de puncte

Panoul LCD de 3,5 inchi (1280 x 720 pixeli) este montat pe un suport extins și poate fi reglat într-o gamă largă de unghiuri, pentru o monitorizare video ușoară, indiferent de fixarea camerei și de unghiul de fotografiere. Punctele de montare sunt prevăzute în trei locuri pe mâner și în două locuri pe corp. Având un panou tactil, acesta oferă și control intuitiv pentru multe dintre setările camerei, chiar și în situațiile în care comenzile de pe corpul camerei sunt mai greu de accesat.

Prindere inteligentă

Prinderea ergonomică a camerei FX6 este concepută pentru un control solid și confortabil al camerei, chiar și în cazul sesiunilor de înregistrare prelungite sau dinamice. Trei butoane personalizabile, esențialele butoane de control pentru zoom și pornire/oprire și un buton rotativ personalizat, ideal pentru controlul irisului sau al filtrului ND variabil, sunt toate ușor de accesat. Mânerul telescopic reglabil liber și unghiul de prindere pot fi setate cu un singur buton, pentru schimbări de poziție fără efort, pentru a nu încetini producția.

Mâner inteligent

Mânerul inteligent se atașează la fața superioară a camerei și asigură o utilizare stabilă a camerei atunci când prinderea inteligentă este dificil de ținut, de exemplu în cazul înregistrării din unghiuri înguste. De asemenea, mânerul este dotat cu borne XLR, un suport pentru microfon și un adaptor digital multi-interfață (MI), care permite utilizarea unei varietăți de accesorii profesionale existente pe piață. Au fost adăugate inclusiv două butoane cărora le puteți atribui funcții, un buton multifuncțional și un buton rotativ căruia îi puteți atribui funcții, pentru utilizare și mai ușoară. Găurile de șurub de un sfert de inchi, pentru atașarea accesoriilor, sunt prevăzute în șapte locații de pe mâner, pentru a spori flexibilitatea. Au fost luate în considerare și unele adaptări pentru fluxuri de lucru flexibile, cum ar fi includerea unui spațiu de depozitare pentru capacul de protecție a mânerului, în mânerul însuși, conectorii corpului fiind gata de etanșare în cazul în care mânerul este scos pentru a permite fixarea camerei.

Conectivitate profesională

FX6 oferă o gamă de interfețe profesionale, inclusiv interfața independentă 12G-SDI (acceptă 3G/6G-SDI), adecvat pentru înregistrare externă RAW pe 16 biți, precum și interfața HDMI, pentru monitorizarea programului. Conectorii Timecode (TC IN/TC OUT) permit sincronizarea cu mai multe camere, iar interfața SuperSpeed USB-C 5 Gbps (USB 3.2) permite încărcarea cu viteză mare a datelor înregistrate pe un computer.

Două intrări XLR și capacități îmbunătățite de capturare a sunetului

Mânerul camerei FX6 oferă două intrări audio independente și conectori XLR ușor accesibili, pentru a conecta microfoane externe profesionale. În plus, puteți conecta un microfon wireless din seria UWP, prin intermediul adaptorului MI.

Două sloturi compatibile cu suporturile de stocare CFexpress de tip A

Cele două sloturi pentru suporturi de stocare ale camerei sunt compatibile cu cardurile CFexpress de tip A, precum și cu cardurile SDXC/SDHC care acceptă clase de viteză UHS-I și UHS-II. Cardurile CFexpress de tip A reprezintă următorul standard pentru stocarea compactă, cu viteze mari de scriere/citire, potrivite pentru înregistrarea de filme 4K la rate mari de biți. Acestea au capacitatea de a șterge rapid memoriile tampon ale camerei, chiar și atunci când sunt generate volume mari de date pentru filme.

Comunicații de date care sprijină fluxul de lucru la fața locului

Funcțiile de comunicații în rețea permit transferul prin FTP al filmelor și fotografierea de la distanță, pentru a veni în sprijinul fluxurilor de lucru profesionale în timpul sesiunilor de filmare. Beneficiați de conexiuni LAN wireless la 5 GHz/2,4 GHz, iar conectivitatea prin cablu la rețelele Ethernet 1000BASE-T este disponibilă printr-un cablu adaptor USB-la-Ethernet, pe care îl puteți conecta la portul USB Type-C® al camerei, care este compatibilă cu standardul USB SuperSpeed 5 Gbps (USB 3.2).

Înregistrare de metadate pentru a facilita editarea cu Catalyst

Programele software Catalyst Browse și Prepare de la Sony sunt partenerii ideali pentru FX6 în faza de producție. FX6 înregistrează trei tipuri de metadate: stabilizarea imaginii, marcarea clipurilor și rotația camerei. Acestea pot fi utile atunci când previzualizați și pregătiți faza de editare în software-ul gratuit Catalyst Browse sau în software-ul convenabil ca preț Catalyst Prepare de la Sony.

Notă: Utilizarea acestui echipament într-un mediu rezidențial poate provoca interferențe radio.

1 în stoc

  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Senzor imagine Senzor de imagine CMOS Full Frame de 35 mm, cu un singur chip
Numar pixeli Aprox. 12,9 megapixeli (în total), aprox. 10,2 megapixeli (efectivi)
Filtre ND Filtru ND variabil liniar (de la 1/4 ND la 1/128 ND), pentru claritate maximă
Sensibilitate ISO 800/12800 (mod Cine EI, sursă de lumină D55)
Timp de expunere Între 64F și 1/8.000 sec
Montură obiectiv Montură E
INTERFAȚĂ
INTRARE TC/IEȘIRE TC BNC, INTRARE/IEȘIRE TC, comutabil
INTRARE AUDIO Referință microfon: între -30 și -80 dBu, Tip XLR, 3 pini (mamă) (x2), linie/microfon/microfon +48 V, selectabil
IEȘIRE SDI IEȘIRE SDI: BNC, 12G-SDI, 6G-SDI, 3G-SDI (Nivel A/B)
USB USB Type-C (x1), Multi/Micro-B (x1)
Ieșire pentru căști -16 dBu 16 Ω, Minimufă stereo (x1)
Putere de ieşire boxă Mono
INTRARE C.C. Mufă c.c.
Telecomandă Stereo mini-minimufă (Φ2,5 mm)
Ieșire HDMI Tip A (x1)
Mâner Minimufă (φ3,5 mm/4 pini)
LATITUDINE
Latitudine Peste 15 opriri
GAMMA
Curba Gamma Mod SDR: S-Cinetone, Standard, Still, ITU709, Mod HDR: HLG_Live, HLG_Natural
EXPUNEREA
Control Gain Între -3 și 30 dB (în incrementuri de 1 dB), AGC
BALANS DE ALB
Moduri Balans de alb Presetare, memorie A, Memorie B (2000 K-15000 K)/ATW
REDARE „SLOW MOTION”
XAVC-I 4096×2160, Între 1 și 60 de cadre (59,94/50/29,97/25/24/23,98)
XAVC-I/L 1920 x 1080, 3840 x 2160, Între 1 și 60, 100, 120, 150, 180, 200, 240 cadre (59,94/50/29,97/25/23,98), Între 1 și 60, 100, 120 cadre (59,94/50/29,97/25/23,98)
INREGISTRARE
Format înregistrare (video) XAVC INTRA:
Mod XAVC-I DCI4K 23.98p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 240 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I DCI4K 24p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 240 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I DCI4K 25p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 250 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I DCI4K 29.97p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 300 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I DCI4K 50p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 500 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I DCI4K 59,94p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 600 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I HD 23.98p: CBG, rată de biţi MAXIMĂ 89 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I HD 25p: CBG, rată de biţi MAXIMĂ 112 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I HD 29.97p: CBG, rată de biţi MAXIMĂ 111 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I HD 50p: CBG, rată de biţi MAXIMĂ 223 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I HD 59,94p: CBG, rată de biţi MAXIMĂ 222 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I QFHD 23.98p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 240 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I QFHD 25p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 250 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I QFHD 29.97p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 300 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I QFHD 50p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 500 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264, Mod XAVC-I QFHD 59,94p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 600 Mbps, MPEG-4 AVC/H.264
XAVC LUNG:
Mod XAVC-L HD 29,97p/25p/23,98p/59,94p/50p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 35 Mbps, MPEG-4 H.264/AVC, Mod XAVC-L HD 29,97p/25p/23,98p/59,94p/50p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 50 Mbps, MPEG-4 H.264/AVC, Mod XAVC-L QFHD 29,97p/25p/23,98p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 100 Mbps, MPEG-4 H.264/AVC, Mod XAVC-L QFHD 59,94p/50p: VBR, rată de biţi MAXIMĂ 150 Mbps, MPEG-4 H.264/AVC
Format înregistrare (audio) LPCM 24 de biți, 48 kHz, 4 canale
Rată de cadre la înregistrare XAVC INTRA:
Mod XAVC-I DCI4K: 4096 x 2160/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P, 24P, Mod XAVC-I HD:1920 x 1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P, Mod XAVC-I QFHD: 3840 x 2160/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
XAVC LUNG:
Mod XAVC-L HD 35: 1920 x 1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P, Mod XAVC-L HD 50: 1920 x 1080/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P, Mod XAVC-L QFHD: 3840 x 2160/59,94P, 50P, 29,97P, 23,98P, 25P
Timp de redare/înregistrare XAVC INTRA:
XAVC-I DCI4K/QFHD 23.98p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 74 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 36 de minute, XAVC-I DCI4K/QFHD 25p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 71 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 35 de minute, XAVC-I DCI4K/QFHD 29.97p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 60 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 29 de minute, XAVC-I DCI4K/QFHD 50p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 36 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 17 de minute, XAVC-I DCI4K/QFHD 59,94p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 30 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 15 de minute, XAVC-I DCI4K 24p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 74 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 36 de minute, XAVC-I HD 23.98p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 185 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 91 de minute, XAVC-I HD 25p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 150 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 74 de minute, XAVC-I HD 29.97p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 150 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 74 de minute, XAVC-I HD 50p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 78 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 38 de minute, XAVC-I HD 59,94p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 78 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 38 de minute
XAVC LUNG:
XAVC-L HD 35/29,97p/25p/23,98p/59,94p/50p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 430 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 210 de minute, XAVC-L HD 50/29,97p/25p/23,98p/59,94p/50p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 320 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 155 de minute, XAVC-L QFHD 29,97p/25p/23,98p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 170 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 86 de minute, XAVC-L QFHD 59.94p/50p Când se utilizează CEA-G160T (160 GB): aprox. 115 de minute Când se utilizează CEA-G80T (80 GB): aprox. 57 de minute
PROXY AUDIO:
XAVC Proxy: AAC-LC, 128 kbps, 2 canale
PROXY VIDEO:
XAVC Proxy: AVC/H.264 High Profil 4:2:0 Long GOP, VBR 1920×1080, 9 Mbps
ALTE FUNCŢII
Monitor LCD de 8,8 cm (tip 3,5), Aprox. 2.76 milioane de puncte
Microfon încorporat Microfon cu condensator electret mono omnidirecțional (corp) (x1), Microfon cu condensator electret stereo (mâner) (x1)
Suport Card CF express tip A/card SD (x2), Puteți folosi slotul B pentru salvarea datelor configurației.
Format Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Banda de frecvență Lăţime de bandă de 2,4 GHz, Lăţime de bandă de 5,2/5,3/5,6/5,8 GHz
Securitate Wi-Fi WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
NFC Conform cu etichetele NFC Forum tip 3
GENERAL
Durata de functionare a bateriei Aprox. 105min. cu bateria BP-U35 (când se înregistrează XAVC-I QFHD 59,94p, obiectiv SEL24105G, vizor PORNIT, fără utilizarea vreunui dispozitiv extern), Aprox. 215 min. cu bateria BP-U70 (când se înregistrează XAVC-I QFHD 59,94p, obiectiv SEL24105G, vizor PORNIT, fără utilizarea vreunui dispozitiv extern)
Alimentare c.c 19,5 V
Consum de energie Aprox. 18 W (când se înregistrează XAVC-I QFHD 59,94p, obiectiv SEL24105G, vizor PORNIT, fără utilizarea vreunui dispozitiv extern)
Temperatura de funcționare Între 0°C și 40°C
Temperatura de depozitare Între -20°C și +60°C
Dimensiuni 114 mm x 116 mm x 153 mm (corp fără protuberanțe)
Greutate Aprox. 890 g (numai unitatea principala)
Aprox. 2,59 kg (cu vizor, telecomandă pe prindere, baterie BP-U35, obiectiv SEL24105G, parasolar pentru obiectiv, mâner, suport pentru microfon)

Pret: 29999 lei inclus TVA

 

Brand

Sony