Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 69.00lei

  SmallRig Cold Shoe Extension 2044B

  SmallRig Cold Shoe Extension 2044 include un slot cu adancitor de 1/4” si un cold shoe. Slotul cu adancitor de 1/4” poate fi montat pe orificiile filetate de 1/4” din partea dreapta a cage-ului 1889 pentru Sony A6500. Varfurile de sageata de pe cold shoe indica directia anti-off. Patina cold shoe este compatibila cu microfoane si lampi. In plus, se extinde dincolo de cage, astfel nu va bloca butoanele si porturile cage-ului. Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, SMALLRIG.COM.

 • 195.00lei

  Boya BY-AP1-B Casti In Ear Wireless Negru

  Casti wirless cu Versiunea de Bluetooth: V5.0 ; gama de frecventa: 20HZ-20kHZ ; Distanta Bluetooth: ≥10m ; Baterie pentru casti: 50mAh ; Baterie carcasa de incarcare: 400mAh ; Intrare de incarcare: DC5V / 1A

 • 149.00lei

  SmallRig Mini Top Handle for Light-weight Cameras (1/4”-20 Screws) HTS2756

  SmallRig Mini mâner superior pentru camere ușoare (1/4 ”-20 șuruburi) HTS2756 are o formă ergonomică pentru o experiență de fotografiere confortabilă. Se atașează la cuștile camerei de pe partea superioară prin intermediul a două șuruburi de 1/4 ”-20, potrivindu-se perfect camerelor dvs. de dimensiuni mici pentru a menține configurarea compactă pentru filmări zilnice. Dispune de o gaură de localizare ARRI în partea din față pentru accesorii precum SmallRig Monitor Holder BSE2348 și un suport de pantof rece cu butonul anti-oprire din partea de sus pentru dispozitive mici, cum ar fi un microfon sau o lumină LED. Cântărește doar 79 g și are un profil foarte redus pentru o depozitare ușoară.

 • 399.00lei

  Teleprompter ODCM pentru smartphone sau tableta 6.5 inch

  Un teleprompter este solutia profesionala pentru a comunica cursiv in timpul unui live sau in inregistrarile video. Acest teleprompter pentru smartphone sau tableta ajuta comunicatorul/prezentatorul sa citeasca textul prestabilit de pe un ecran, text ce poate fi generat de pe telefonul mobil/smartphone sau de pe o tableta cu sistem de operare IOS sau Android. Acest lucru constituie un mare avantaj deoarece acest teleprompter poate fi utilizat si de catre vloggeri, Youtuberi, Instagrameri ce de regula prefera utilizarea unui smartphone in comunicarea pe canalele de socializare, fiind cea mai simpla modalitate de a filma LIVE la o calitate buna, fara cunostinte tehnice avanasate. Un mare avantaj la acest teleprompter il constituie portabilitatea deoarece este foarte usor, compact si poate fi luat in locatii fara probleme. Spre deosebire de alte modele, acest Teleprompter este destinat oricarui tip de utilizator, comunicator fara prea multa experienta tehnica in manuirea acestor dispozitive.
  OBS: Nu inlcude: trepied, tableta, smartphone sau camera. Acestea se achizitioneaza separat.
  Include:
  Teleprompter
  Telecomanda pentru controlul textului
  Suport prindere smartphone

 • 195.00lei

  Boya BY-AP1-W Casti In Ear Wireless Alb

  Casti wirless cu Versiunea de Bluetooth: V5.0 ; gama de frecventa: 20HZ-20kHZ ; Distanta Bluetooth: ≥10m ; Baterie pentru casti: 50mAh ;  Baterie carcasa de incarcare: 400mAh ; Intrare de incarcare: DC5V / 1A

 • 99.00lei

  SmallRig Quick Release Plate (Arca-Type Compatible) 2146

  Economisiti timp atunci cand montati sau detasati camera dvs. DSLR sau Mirrorless de pe rig sau cage cu aceasta placa quick release SmallRig 2146. Designul quick release al placii se fixeaza pe o placa de baza compatibila cu Arca. Placa de aluminiu dispune de paduri anti-alunecare, un surub de montare 3/8″-16 si un surub 1/4″-20. Este compatibila cu SmallRig Baseplate 2145 si poate fi atasata la cage-uri ca 2087, 1982 sau 1661.

 • 35.00lei

  Mini Trepied E-Image AXR-10 Universal Negru Pentru Camere Foto Si Telefoane

 • 99.00lei

  Brat Articulat Cu clema baza rotunda prindere telefon smartphone

 • 259.00lei

  SmallRig Camera / Camcorder Action Stabilizing NATO Handle 1955

  SmallRig Camera / Camcorder Action Handle NATO 1955 este un maner glisant superior pentru cadre in miscare. Este proiectat pentru atasarea si detasarea cu quick release pe camera fara suruburi. Pur si simplu glisati pe Safety NATO Rail si strangeti surubul. Cu exceptia culisarii de la stanga la dreapta pe sina pentru a mentine camera echilibrata, puteti de asemenea sa o glisati inainte si inapoi pentru a gasi punctul de echilibru al echipamentelor dvs. Manerul este echipat cu doua monturi de patina pe partea superioara si, respectiv, in spate, la care ar putea fi atasate accesoriile usoare, cum ar fi microfonul sau bratul articulat. Acest maner este echipat cu modelul de gauri pentru pinii de accesorii ARRI, astfel incat sa puteti atasa blocuri de extensie compatibile ARRI. Manerul ofera puncte de montare de 1/4” si 3/8” pentru accesorii suplimentare. In plus, oferim special o cheie de 1/4” pentru acces gratuit. Este destul de convenabil atunci cand trebuie sa imbunatatiti echilibrul camerei si rig-urilor. Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, SMALLRIG.COM.