Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 26.00lei

  Counter Weights – Greutati Macara Video / Discuri de Greutate ( 700gr )

 • 55.00lei

  Counter Weights – Greutati Macara Video / Discuri de Greutate ( 2.5 Kg )

 • 599.00lei

  Macara video JieYang JY1285A Aluminiu ultra portabila

  Bratul de macara portabil JY1285A este construit din aluminiu cu lungime maxima 2m, este recomandat pentru camere si echipamente video cu greutatea maxima 4Kg . Acest brat retractabil poate fi setat, ajustat si strans cu usurinta, ceea ce il face perfect pentru aplicatiile de teren. Macaraua are prevazuta si terminatie cu oala care permite montajul rapid al capeterlor fluide de trepied.

 • 840.00lei

  E-image EC-500 Carbon Fibre Mini Crane Jib Arm

  Bratul de macara portabil EC-500KB construit din fibra de carbon este recomandat pentru camere si echipamente video cu greutatea maxima 5Kg. Macaraua E-Image EC-500 cu bratul retractabil de pana la 1060mm de la baza de prindere, poate fi setat, ajustat si strans cu usurinta, ceea ce il face perfect pentru aplicatiile de teren. Greutate macara 1.8 kg, lungime stransa 700mm, diametru maxim al tubului 32mm.

 • 890.00lei

  Macara video JieYang JY1285C fibra carbon ultra portabila

  Bratul de macara portabil JY1285C este construit din fibra de carbon si este recomandat pentru camere si echipamente video cu greutatea maxima 4Kg . Acest brat retractabil poate fi setat, ajustat si strans cu usurinta, ceea ce il face perfect pentru aplicatiile de teren. Macaraua are prevazuta si terminatie cu oala care permite montajul rapid al capeterlor fluide de trepied.

 • 1,169.00lei

  E-image EC-800 Carbon Fibre Mini Crane Jib Arm

  Bratul de macara portabil EC-800 construit din fibra de carbon este recomandat pentru camere si echipamente video cu greutatea maxima 8Kg. Macaraua E-Image EC-800 cu bratul retractabil de pana la 1300mm de la baza de prindere, poate fi setat, ajustat si strans cu usurinta, ceea ce il face perfect pentru aplicatiile de teren. Greutate macara 2.5 kg, lungime stransa 950mm, diametru maxim al tubului 36mm.

 • 1,250.00lei

  Wieldy AR5000 ARRILM Telescopic Mini Jib Retractable Rock Arm 3.2m / 4Kg

 • -2%
  1,309.00lei 1,282.82lei

  Miliboo MYB501 Video Portable Camera Crane Jib Arm 3.1m / 10 Kg Payload – Macara video 3.1m

  Bratul de macara Miliboo MYB501 este extrem de ingenios gandit si foarte versatil, construit din aliaj de aluminiu. Macaraua este extensibila intre 1.2 metri – 3.1 metri putand opera si la dimensiuni intermediare intre aceste limite. Constructia este robusta dar in acelasi timp usoara oferind senzatia in exploatare similara macaralelor video de platou, desi vorbim de un jib traveller cu greutate propie de doar 4.2Kg si lungime pentru transport de 1.2metri. Macaraua integreaza o furca U foarte rezistenta cu rulmenti interiori care permit miscari de pan si tilt fluide, mecanism mecanic cu maner care permite miscarea tilt a capului si este prevazuta cu terminatie cu oala care poate sa acomodeze capete fluide de trepied video cu ball 75mm si 65mm . Practic orice trepied video profesional poate fi instantaneu transformat intr-o performanta macara video cu ajutorul acestui ingenios jib crane. Impreuna cu un trepied standard poate opera la inaltimea de 3.8 metri si sustine sarcini ( payload maxim ) de pana la 10 Kg.

 • 1,299.00lei

  SevenOak SK-ECH03 Motorized Pan & Tilt Head (Black) – Cap motorizat macara Sevenoak SK-ECH03

  Sevenoak SK-ECH03 este un cap de macara telecomandat electronic, cu 2 axe, destinat macaralelor, trepiedelor, JIB sau slider. Ajustabil in 2 axe, asigura un centru de gravitate corect al camerei atat pe pan cat si pe tilt asa incat sa asigure miscari line. Kit-ul include un Joystick de control care ofera capului miscari precise pe pan si tilt, inclusiv miscari simultane de pan si tilt. Joystick-ul are control variabil al vitezei pentru ambele axe asa incat suporta ajustari fine, de la slow la speed motion. De asemenea ofera posibilitatea schimbarii directiei precum si buton de ON/OFF. Joystick-ul vine cu un adaptor 12V AC inclus. Capul ofera miscari de pan si tilt la 360 grade oferind posibilitatea unor capturi de sus in jos sau de jos in sus. Este condus un motor cu roti dintate si curea. Motorul poate fi oprit pentru a permite camerei sa fie balansata corect pe placuta de prindere. Placuta de prindere este ajustabila pentru diferite dimensiuni de camere si suporta echipament pana la 5kg. Cutia de control a Jyostick-ului ofera capului precizie pe miscarile de pan si tilt in orice directie de la cadre miscari line pana la miscari care ating viteza necesara. Joystick-ul permite de asemenea miscari de pan si tilt simultane. Pe parte laterala cutia de control se afla un panou ce ofera control variabil al vitezei, pentru a permite setarea vitezei maxime si un control mai bun. De asemenea sunt si intrerupatoare pentru a schimba directia controlului Joystick-ului, precum si butonale On/OFF. Pe latura din fata a cutiei de control sunt prize pentru controlul cablurilor, adaptor 12V DC si doua prize pentru motor. Luminile LED indica atunci cand unitatea este pornita si cand bateria este in curs de incarcare. Capul se poate alimenta de la un acumulator reincarcabil (nu este inclus in pachet) sau poate fi alimentat de la un adaptor AC. Cutia de control este prevazuta si cu un dispozitiv de prindere pentru a fi atasat la trepied sau macara video.