Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 135.00lei

  LEIHAO BM8000 Professional Sound Studio Recording Condenser Microphone – Microfon studio profesional

  Microfonul Leihao studio BM8000 este intr-o carcasa de metal ce adopta un control full electornic. Conceput pentru a minimiza zgomotul de fond și de a izola sursa de sunet principal . Are o plaja larga de frecvență ( 20Hz – 20kHz ) face ca performantele vocale sa fie clare, naturale și vibrante. Mufa stereo de 3,5 mm se potriveste pentru cele mai multe PC-uri . Are prevazut un Shockmount de construcție din plastic care este proiectat cu spumă în interior pentru protejarea microfonului. Capac de spuma reduce zgomotul pentru a asigura un sunet mai clar . Ideal pentru studio de radiodifuziune, inregistrare de voce, karaoke, laptop, telefon mobil, etc. Prevazut cu cablu lungime de 3m.

 • 145.00lei

  BM-100F USB Condenser Sound Recording Microphone with Stand for Radio Braodcasting – Microfon studio profesional BM100F

  Microfonul cu condensator BM-100F USB utilizeaza circuitul electronic pentru a controla intreaga iesire si sensibilitate buna a preluarii cardioide, zgomot redus, gama dinamica larga, care este utilizat pe scara larga in studiouri de inregistrare, radio, spectacole de scena, lucrari de post-productie de film si televiziune si alte aplicatii specializate.

 • 260.00lei

  Audio Sound Condenser Microphone BM700 Kit + Wind Screen Pop Filter + Stand TH138 – Microfon profesional studio

  Microfonul studio BM700 este tip condensator ce adopta un control full electornic. Conceput pentru a minimiza zgomotul de fond și de a izola sursa de sunet principal . Are o plaja larga de frecvență ( 20Hz – 20kHz ) face ca performantele vocale sa fie clare, naturale și vibrante. stereo de 3,5 mm mufă se potrivesc pentru cele mai multe PC-uri . Are prevazut un Shockmount de construcție din plastic care este proiectat cu spumă în interior pentru protejarea microfonului. Capac de spuma reduce zgomotul pentru a asigura un sunet mai clar . Ideal pentru studio de radiodifuziune, inregistrare de voce, karaoke, laptop, telefon mobil, etc. Kitul este prevazut cu stand brat articulat, microfon BM700 cu burete, wind screen, shockmount, cablu cu lungime de 3m.

 • 449.00lei

  BOYA BY-M1000 Condenser Microphone Large Diaphragm 3 Polar Patterns for Singer Songwriter Voiceover Artist – Microfon profesional studio

  BOYA BY-M1000 este un microfon condensator cu diafragma de 34 mm (1,3 „), cu carcasa robusta din metal, trei modele polare selectabile, comutator -10dB. Microfonul BOYA BY-M1000 este potrivit pentru captarea sunetului de la instrumente si vocale in aplicatii de inregistrare a proiectelor si profesionale, precum cantareti, compozitori, artisti de voce, recordere de teren si de studio. in plus, microfonul ofera un raspuns de frecventa de 20 Hz la 20 kHz. pentru reproducerea corecta a semnalului audio într-o varietate de intervale. Microfonul utilizeaza 24V or 48V phantom power, care este furnizata prin conectorul XLR standard.

 • 449.00lei

  BOYA BY-PM700 USB Condenser Microphone Flexible Polar Pattern for Windows and Mac Computer Recording Interview Conference – Microfon profesional studio

  BOYA BY-PM700 este un microfon cu condensator USB si compatibil cu calculatoarele Windows si Mac. Butonul sau de model polar va permite sa optati pentru modurile de preluare omnidirectionale, Cardiod, Stereo si bidirectionale, potrivite pentru situatii cum ar fi inregistrarea, interviurile, convorbirile, vocalele, instrumentele, podcastingul si multe altele. BY-PM700 surprinde sunetul dvs. cu o rezolutie de pana la 16 biti / 48 kHz si dispune de control de gain, buton de inchidere sonor, iesire de casti cu latenta zero. Acest microfon are o constructie metalica durabila, include suport pentru birou care poate regla microfonul în diferite unghiuri dorite, de asemenea functionalitatea rabatarii microfonului pentru depozitare si transport.