Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 19,995.00lei

  Cabina foto INSTA – Cage Photo Booth

  Carcasa are un design unic si este realizata cu maxim de atentie. Toate componentele cabinei foto sunt atent ansamblate in interiorul carcasei. Ecranul cu touch de 19,5 inch afisaza toate informatiile de care au nevoie invitatii ca sa isi faca fotografiile, sa le printeze sau sa le trimita online. Camera foto Canon 1300D este o camera foto profesionala DSLR însotita de un obiectiv cu zoom. Camera foto realizeaza fotografii de o calitate superioara. Folosim un blitz profesional care este alegerea ideala pentru o cabin foto sigura si vine insotit de umbrela pentru ca lumina sa fie perfecta.

 • 24,180.00lei

  Cabina Foto Oglinda Standard geam oglinda two way Germania – Mirror Photo Booth Standard

  Cabina foto OGLINDA Standard este un produs de ultima generatie, oferind o interfata mult mai interactiva si foarte atractiva. Se incadreaza perfect pentru orice tip de eveniment datorita aspectului elegant. Experienta utilizatorului este una deosebita prin utilizarea touch-screen-ului direct pe suprafata oglinzii, prin animatiile colorate dar si prin realizarea fotografiilor de o calitate superioara. Cutia cu un design unic, realizata cu maxim de atentie din placaj mesteacan acoperit cu PVC striat negru. Toate componentele cabinei foto sunt atent asamblate în interiorul carcasei. Cutiile sunt executate la standarde ridicate, toate componentele folosite fiind importate din Germania. Geam oglinda two way Germania cu grosimea de 6mm, securizat, acesta oferind o claritate maxima de 100% si nu influenteaza calitatea fotografiilor.

 • 25,520.00lei

  Cabina Oglinda Pro cu oglinda acrilica two way America – Mirror Photo Booth Pro

  Cabina foto OGLINDA este un produs de ultima generatie, oferind o interfata mult mai interactiva si foarte atractiva. Se incadreaza perfect pentru orice tip de eveniment datorit aspectului elegant. Experienta utilizatorului este una deosebita prin utilizarea touch-screen-ului direct pe suprafata oglinzii, prin animatiile colorate dar si prin realizarea fotografiilor de o calitate superioara. Cutia cu un design unic, realizata cu maxim de atentie din placaj mesteacan acoperit cu PVC striat negru. Toate componentele cabinei foto sunt atent asamblate in interiorul carcasei. Cutiile sunt executate la standarde ridicate, toate componentele folosite fiind importate din Germania. Oglinda acrilica (mirror two way) America are grosimea de 6mm, acesta oferind o claritate maxima de 100% si nu influenteaz calitatea fotografiilor.