Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

BOYA BY-WM3T2-U1 Sistem Wireless cu Lavaliera USB-C

Seria BY-WM3T2 este un mini sistem de microfon fără fir de 2,4 GHz care oferă sunet de înaltă calitate pentru streaming live, vlogging, înregistrarea cursurilor și alte aplicații de captare audio. BY-WM3T2-U1 este compatibil cu majoritatea dispozitivelor Android cu porturi USB-C, inclusiv smartphone-uri și tablete. Are 1 emitator si 1 receptor.
Seria BY-WM3T2 este incredibil de compactă și ușoară și este ușor să începeți atâta timp cât conectați receptorul la dispozitiv. Greutatea combinată a TX și RX nu depășește 15 g, ceea ce le face foarte portabile. Datorită dimensiunii sale ultra-compacte și super-ușoare, transmițătorul nu vă va trage de guler atunci când îl prindeți.
Când receptorul BY-WM3T2 este conectat la un smartphone, telefonul poate fi încărcat prin portul de încărcare de tip C de pe receptor. Vă asigură munca neîntreruptă pentru o lungă perioadă de timp, cum ar fi transmisia în direct. În plus, bateria reîncărcabilă încorporată a transmițătorului oferă până la 10 ore de funcționare, ceea ce vă ajută să obțineți o zi întreagă de înregistrare audio.
Tehnologia inteligentă de anulare a zgomotului poate identifica eficient sunetul original și poate înregistra sunet clar într-un mediu zgomotos. Făcând clic pe butonul de pornire de două ori, puteți activa funcția de anulare a zgomotului. Când indicatorul clipește lent albastru, este în modul de anulare a zgomotului, ceea ce vă ajută să eliminați zgomotul ambiental și să vă oferiți un sunet clar. Această caracteristică este concepută pentru utilizare în aer liber, suprimând sunetul mașinilor și al mulțimii. Conceput pentru a îmbunătăți considerabil calitatea sunetului, BY-WM3T2 oferă performanțe audio cu adevărat excepționale producțiilor dvs.

Stoc epuizat

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :

Caracteristică direcțională
Interfață : USB-C
Selector (Switch) : Nu
Receptor
Transmițător/microfon : Da
Omnidirecțional : da
Gamă de frecvenţă : 48 kHz / 16 bit
Interval de frecvență : 20 Hz – 16 kHz
Culoare : Negru
Sistem
Banda de frecventa : 2,4 Ghz
Antena externă : Nu

Pret: 259 lei inclus TVA

Brand

Boya