Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 205.00lei

  Prograde Digital SDXC-microSDXC UHS-II Dual-Slot USB-C 3.2 (PGM0.5) PGRWSDUSDAUS

  Deoarece ​ProGrade Digital​ USB 3.2 Gen 2 dual-slot ​SDXC și micro SDXC​ UHS-II cititor de carduri de memorie vă transferă datele cu o viteză fulgerătoare – până la 1,25 GB/s (10 Gb/s) – puteți petrece mai mult timp creând și mai puțin timp de așteptare pentru descărcări.
  CONCEPUT PENTRU VIAȚA PE Drum: nu încetați niciodată să creați, indiferent unde vă aflați! Simplificați-vă fluxul de lucru pe un vârf de munte, pe bancheta din spate a unei plimbări sau oriunde vă duce viața cu acest cititor mobil super-portabil de tip c.
  ÎNCREDERE LA NIVEL PRO: Când succesul depinde de echipamentul dvs., aveți nevoie de tot ce este mai bun. Cititorul de carduri SDXC și microSDXC cu slot dublu ProGrade Digital este proiectat cu experiență pentru a depăși concurența, fiind cea mai puternică legătură în fluxul dvs. de lucru pentru fotografie, video, audio sau imagini digitale.
  CONSTRUIT MAI BUN: Cititorul de carduri de memorie SDXC și microSD UHS-II cu două sloturi ProGrade Digital este fabricat cu precizie pentru a rezista celor mai dificile condiții pe care le puteți înfrunta și pentru a funcționa în continuare mai rapid decât restul. Activat ​Refresh Pro​, nu a fost niciodată mai ușor să asigurați performanță optimă de pe cardurile dvs. de memorie ProGrade Digital.

 • 480.00lei

  Cititor card ProGrade Digital Dual Slot SD UHS-II USB 3.2 Gen 2 (PG08) PGRWSDHCXCANA

  FACI MAI MULT DIN CE IȚI PLACE:​ ​Deoarece ​ProGrade Digital™​ USB 3.2 Gen 2 Dual-Slot ​SD™​ UHS-II cititor de carduri de memorie vă transferă datele la o viteză fulgerătoare – până la 1,25 GB/s (10 Gb/s ) de pe ambele carduri simultan – puteți petrece mai mult timp creând și mai puțin timp așteptând descărcări.
  CONCEPUT PENTRU VIAȚA PE DRUM: Oriunde te duci, placa metalică adezivă inclusă atașează cititorul de carduri magnetice la laptop pentru a crea o stație de lucru mobilă compactă. Simplificați-vă fluxul de lucru pe un vârf de munte, pe bancheta din spate a unei plimbări sau oriunde vă duce viața.
  ÎNCREDERE LA NIVEL PRO: Când succesul depinde de echipamentul dvs., aveți nevoie de tot ce este mai bun. Cititorul de carduri ProGrade Digital SD UHS-II este proiectat cu experiență pentru a depăși concurența, fiind cea mai puternică legătură în fluxul dvs. de lucru pentru fotografie, video, audio sau imagini digitale.
  CONSTRUIT MAI BUN: Cititorul de carduri de memorie ProGrade Digital Dual SD UHS-II este fabricat cu precizie pentru a rezista celor mai dificile condiții pe care le puteți întâmpina și pentru a funcționa în continuare mai rapid decât restul. ​Activat Refresh Pro™, nu a fost niciodată mai ușor să asigurați performanță optimă de pe cardurile dvs. de memorie ProGrade Digital.

 • 480.00lei

  Cititor de carduri Prograde Digital Dual-slot CFexpress Type B si SDXC UHS-II USB 3.2 Gen 2 (PG05.5) PGRWCFXSDANA

  FĂ MAI MULT DIN CE-ȚI PLACE:​ ​Deoarece ​ProGrade Digital™​ USB 3.2 Gen 2 ​CFexpress™​ ​Tip B și cititorul de carduri de memorie cu două sloturi SD​™​ transferă datele la o viteză fulgerătoare – până la 1,25 GB/ s (10 Gb/s) de pe ambele carduri simultan – puteți petrece mai mult timp creând și mai puțin timp așteptând descărcări.
  CONCEPUT PENTRU VIAȚA PE DRUM: Oriunde te duci, placa metalică adezivă inclusă atașează cititorul de carduri magnetice la laptop pentru a crea o stație de lucru mobilă compactă. Simplificați-vă fluxul de lucru pe un vârf de munte, pe bancheta din spate a unei plimbări sau oriunde vă duce viața.
  ÎNCREDERE LA NIVEL PRO: Când succesul depinde de echipamentul dvs., aveți nevoie de tot ce este mai bun. Cititorul de carduri SD ProGrade Digital CFexpress Type B și SD este proiectat cu experiență pentru a depăși concurența, fiind cea mai puternică legătură în fluxul dvs. de fotografie, video, audio sau imagini digitale.
  CONSTRUIT MAI BUN: Cititorul de carduri de memorie ProGrade Digital CFexpress de tip B și SD cu două sloturi este fabricat cu precizie pentru a rezista celor mai dificile condiții pe care le puteți întâmpina și pentru a funcționa în continuare mai rapid decât restul. Activat Refresh Pro™, nu a fost niciodată mai ușor să asigurați performanță optimă de pe cardurile dvs. de memorie ProGrade Digital.