Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 25.00lei

  Photography table top light halogen with 5100K Daylight 50 Watt light bulb YL105 – Lampa cu stativ pt fotografie produs

 • 35.00lei

  Lampa 16 culori RGB Sunset Light Rainbow cu telecomanda App remote 5W

  Există câteva apusuri de soare frumoase acum în întreaga lume, în Kiruna, Suedia, California de Sud, poate și în casa ta. Acum lampa de proiecție a apusului de soare o poate face reală. Puteți sta acasă și priviți apusul, puteți vorbi cu prietenii sau îndrăgostiții. De asemenea, calmează starea de spirit și ajută persoanele depresive și stresate. Poate fi folosita la filmari, videoclipuri, vlogging, etc.

 • 45.00lei

  Selfie Ring Light RK-12 with LED Selfie Luminous Ring Rechargeable with USB Cable Universal for All Phones – Lampa circulara pt. Smartphone

  Lampa circulara RK-12 este dotata cu 36 Led-uri si o puteti folosii in cluburi de noapte intunecate, petreceri, campinguri, masina, etc. Cu aceasta lumina de sine nu mai trebuie sa ne facem griji din nou de mediul intunecat. Foloseste 3 niveluri diferite de luminozitate, veti gasi iluminarea perfecta necesara pentru fotografiile dvs. Va ajuta sa obtineti imagini si clipuri video de o calitate superioara atunci cand nu e disponibila lumina naturala. Doar apasati butonul de alimentare si veti putea trece la un alt nivel de iluminare. 36 becuri cu LED-uri vor fi capabile sa asigure suficienta iluminare pentru a va face poze selfie de calitate. Lampa se incarca prin cablu micro USB si se prine de ecranul telefonului mobil .

 • 49.00lei

  Photography table top LED light with 6400K Daylight 7 Watt light bulb YL105 – Lampa cu stativ pt fotografie produs LED

 • 49.00lei

  Tolifo RC01 99 Channels 2.4G Wireless Remote Control for Tolifo PT-15B II PT-30B II GK-600/900/1024 LED Video Light – Telecomanda

 • 50.00lei

  Lampa Circulara 6 Inch Tip Led SMD, 3 trepte lumina, alimentare USB, telecomanda pe fir

  Lampa circulara de 6 inch tip LED Dimmable cu suport tip bila pentru YouTube, FB, Livestream, Video.
  Caracteristici: Lumina circulara LED bi-color reglabila, (alb, alb + galben, galben) cu o gama larga de estompare de la 10% -100%, Temperatura culorii poate fi ajustată de la 3200K la 5500K, Pentru a regla culoarea si luminozitatea sunt 3 moduri de iluminare a culorilor: alb, galben + alb, galben, 48 de Leduri, capac de difuzie ABS de inalta calitate asigura iluminare moale si naturala, unitate de curent constant. Se aplica pe scara larga la lumina de umplere live, fotografiere Macro, inregistrare video portret, Youtube Live, iluminare selfie, stil machiaj, unghii de frumusete, fotografie de studio, filmare video etc. Fara radiatii UV sau IR, putere termica redusa, sigur si ecologic. Alimentare tip USB.

 • -30%
  63.00lei

  Lampa circulara 10 inch LED SMD, 3 trepte lumina, alimentare USB, telecomanda pe fir, suport telefon

  Lampa circulara Ring Light, 120 x LED SMD, 3 trepte lumina, telecomanda pe fir. Este ideala pentry make-up artisti, cosmetica, selfie-uri, filmari si fotografii de grup in conditii de luminozitate scazuta, perfecta si pentru fotografi, bloggeri, vloggeri.
  Produsul vine insotit de suport pentru telefon, perfect pentru a facilita filmarile si pozele make-up artistilor, bloggerilor, vloggerilor si a tututor din aceasta bransa. Posibiliate de adaptare oglinda pentru make up, suport de telefon sau aparat foto video, iar suportul (stativul) va ofera posibilitatea sa o fixati in pozitia ideala. Toti make-up artistii ar trebui sa aiba un astfel de Ring Light in propriul studio. Lumina acesteia pune in evidenta frumusetea machiajului, fiind ideal pentru poze. Si este foarte important: pozele pentru facebook si instagram sunt perfecte! Nici nu mai este nevoie de filtru sau editare.

 • 65.00lei

  Lampa video Tolifo PT-64 cu 64 leduri 3200K/5600K

  Tolifo PT-64 Led Panel este prevazuta cu leduri ( 64 ), cu Dimmer ( variator de lumina integrat 25% -100% ), cu filtre incluse ( difuzie si warm ) si foarte important cu posibilitatea de a fi folosita impreuna cu 4 acumulatori ori baterii alkaline AA ( R6 ). Absolut universala , pentru folosirea pe orice model de camera video sau foto DSLR , una din cele mai bune difuzii ale luminii dintre modelele de lampi video cu leduri. Posibilitate inclinare pe verticala ( tilt ) cu adaptorul de patina inclus. Lumina exceptionala, putere medie pentru o lampa cu dimensiuni mici ( 620Lux / 1m ), consum extrem de redus. Dimmer-ul integrat permite variatia luminii in intervalul 25% -100%. In kit aveti filtru ( warm ) ce coboara temperatura de culoare de la 5600K la 3200K.

 • 65.00lei

  Lampa video Ulanzi VL30 intensitate reglabila si temperatura de culoare 5600K

  Lampa video Ulanzi VL30 intensitate reglabila si temperatura de culoare 5600K Lampa video Ulanzi cu 30 LED-uri cu intensitate reglabila. Se poate monta direct pe aparat, pe grip-ul folosit sau pe stativ datorita patinei reci integrate cu filet 1/4. Se poate monta si un accesoriu datorita patinei reci din partea superioara. Alimentarea se face printr-un acumulator litiu-Ion de 750mAh.