Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Prograde Digital SDXC-microSDXC UHS-II Dual-Slot USB-C 3.2 (PGM0.5) PGRWSDUSDAUS

Deoarece ​ProGrade Digital​ USB 3.2 Gen 2 dual-slot ​SDXC și micro SDXC​ UHS-II cititor de carduri de memorie vă transferă datele cu o viteză fulgerătoare – până la 1,25 GB/s (10 Gb/s) – puteți petrece mai mult timp creând și mai puțin timp de așteptare pentru descărcări.
CONCEPUT PENTRU VIAȚA PE Drum: nu încetați niciodată să creați, indiferent unde vă aflați! Simplificați-vă fluxul de lucru pe un vârf de munte, pe bancheta din spate a unei plimbări sau oriunde vă duce viața cu acest cititor mobil super-portabil de tip c.
ÎNCREDERE LA NIVEL PRO: Când succesul depinde de echipamentul dvs., aveți nevoie de tot ce este mai bun. Cititorul de carduri SDXC și microSDXC cu slot dublu ProGrade Digital este proiectat cu experiență pentru a depăși concurența, fiind cea mai puternică legătură în fluxul dvs. de lucru pentru fotografie, video, audio sau imagini digitale.
CONSTRUIT MAI BUN: Cititorul de carduri de memorie SDXC și microSD UHS-II cu două sloturi ProGrade Digital este fabricat cu precizie pentru a rezista celor mai dificile condiții pe care le puteți înfrunta și pentru a funcționa în continuare mai rapid decât restul. Activat ​Refresh Pro​, nu a fost niciodată mai ușor să asigurați performanță optimă de pe cardurile dvs. de memorie ProGrade Digital.

3 în stoc

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Model: ProGrade Digital Dual-Slot Mobile Reader (PGM0.5)
Viteza de transfer: pana la 5Gb/s (625MB/s)
Supoort interfata: USB 3.2, Gen. 1
Carduri compatibile: SDXC/microSDXC UHS-II
Interval temperatura de functionare: 0ºC la +60ºC

Pret: 205 lei inclus TVA

Brand

ProGrade Digital