Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Rode VideoMicro microfon camera

Rode VideoMicro este un microfon compact, usor, conceput pentru a imbunatati calitatea audio a videoclipurilor, perfect pentru captarea unui sunet incredibil, ideal pentru vlogging, prezentari video, etc. cu ajutorul unei camere video, DSLR sau Mirrorless.
Acest microfon Rode VideoMicro include o capsulă de microfon condensator cardioid de înaltă calitate, de 1/2 “, pentru inregistrări audio de calitate superioara, atunci cand este utilizat cu o gamă largă de camere de la DSLR, Mirrorless sau camere video cu intrare Jack..
Rode VideoMicro este un microfon direcțional, reduce sunetele periferice distorsionate și se concentrează asupra sunetului din fața camerei. Rode VideoMicro Include doar cablu TRS ceea ce il face utilizabil doar pe camere. Pentru utilizarea cu smartphone necesita un cablu adaptor TRS la TRRS ce se achizitioneaza separat. Carcasa este din aluminiu oferindu-i un nivel ridicat de rejectie RF si are un invelis ceramic de culoare neagra. Rode VideoMicro dispune de o structura de suspensie compusa dintr-un material termic si este foarte eficient in minimizarea vibratiilor nedorite si zgomotul produs de manipulare si suspensiile elastice traditionale.

Stoc epuizat

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Tip sunet: Mono
Tip capsula microforn: Condensator
Diametru capsula: 12.70 mm
Polar Pattern Cardioid
Frecventa: 100 Hz – 20 kHz
Maximum SPL Cardioid: 140 dB SPL Peak for THD > 1%
Sensibilitate Cardioid: -33.0 dB @ 1 kHz, re: 1 V/Pa
Conector: 3.5mm TRS
Dimensiuni: 21 x 80 mm
Greutate: 42 g

Pret: 289 lei inclus TVA

Brand

Rode