Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • -50%
  105.00lei

  Koolertron BackPack Rucsac Foto Negru

  Rucsacul Koolertron are un design lejer si versatilitate practica in combinatie cu o calitate inalta si cu o inaltime de 45 cm. Rucsacul ofera suficient spatiu pentru echipamentele DSLR / Mirrorless de dimensiuni medii, cu accesorii, de ex. carduri de memorie, incarcator de baterii etc.
  Materialul exterior al rucsacurilor este extrem de rezistent si impermeabil. Spatele captusit al rucsacului si bretelele reglabile pe lungime asigura un confort mai mare. Fermoarele rezistente, precum si o captuseala interioara moale, ofera o protectie excelenta pentru echipamentul camerei. Compartimentul frontal este o posibilitate convenabila de a depozita ustensilele personale. Husa ploaie.

 • 115.00lei

  Godspeed Running 1287 Geanta profesionala de umar

 • 115.00lei

  TROLLEY System pentru geanta Godspeed SY-1260L, SY-1260XL

 • 165.00lei

  Godspeed SY-616L Rucsac Profesional Backpack

 • 239.00lei

  Fancier Kingkong I 10 WB-9062 Rucsac Profesional Backpack

  Fancier WB-9062 este un rucsac ideal pentru protectia si transportul unui aparat foto DSLR cu obiectiv atasat, blitz si alte accesorii precum incarcator, acumulatori, cabluri de date sau filtre. Extrem de comod datorita bretelelor captusite si reglabile, acest rucsac va permite accesul extrem de facil la echipamentul din interior prin deschiderile laterale. Acesto model de rucsac este impartit in 2 compartimente, unul pentru accesorii personale in partea de sus si cel dedicat echipamentului foto in partea de jos, compartimente ce pot fi unite prin simpla indepartare a despartitorului interior. Versatilitatea este crescuta de suportul pentru trepied, husa de ploaie si interiorul customizabil prin despartitoarele cu arici. Cureaua de sustinere pe piept adauga un plus de confort.

 • 250.00lei

  Godspeed SY-762 Rucsac Profesional Backpack

  Godspeed SY-762 geanta si rucsac profesional produs dintr-un material impermeabil de nylon, rezistent la apa, praf, socuri, se poate transporta orice camera video sau foto DSLR impreuna cu obiective si accesorii ca follow focus, matte box, sender audio / video, inregistrator audio / video, baterii auxiliare, filtre , incarcatoare, gripuri, lampi video, camera plate, quick release. Fermoarele cu miscare in doua sensuri sunt izolate impotriva intemperiilor, este o geanta foarte utila avand posibilitatea sa o dimensionati pe masura accesoriilor care le aveti de transportat.

 • 279.00lei

  Fancier Kingkong I 20 WB-9063 Rucsac Profesional Backpack

  Fancier WB-9063 este un rucsac ideal pentru protectia si transportul unui aparat foto DSLR cu obiectiv atasat, blitz si alte accesorii precum incarcator, acumulatori, cabluri de date sau filtre. Extrem de comod datorita bretelelor captusite si reglabile, acest rucsac va permite accesul extrem de facil la echipamentul din interior prin deschiderile laterale. Acesto model de rucsac este impartit in 2 compartimente, unul pentru accesorii personale in partea de sus si cel dedicat echipamentului foto in partea de jos, compartimente ce pot fi unite prin simpla indepartare a despartitorului interior. Versatilitatea este crescuta de suportul pentru trepied, husa de ploaie si interiorul customizabil prin despartitoarele cu arici. Cureaua de sustinere pe piept adauga un plus de confort.

 • 290.00lei

  Godspeed SY-517L Geanta si Rucsac Profesional 2 in 1

 • 299.00lei

  Fancier Kingkong I 30 WB-9064 Rucsac Profesional Backpack

  Fancier WB-9064 este un rucsac ideal pentru protectia si transportul unui aparat foto DSLR cu obiectiv atasat, 2-3 obiective suplimentare, blitz si alte accesorii precum incarcator, acumulatori, cabluri de date sau filtre. Extrem de comod datorita bretelelor captusite si reglabile, acest rucsac va permite accesul extrem de facil la echipamentul din interior prin deschiderile laterale. Acesto model de rucsac este impartit in 2 compartimente, unul pentru accesorii personale in partea de sus si cel dedicat echipamentului foto in partea de jos, compartimente ce pot fi unite prin simpla indepartare a despartitorului interior. Versatilitatea este crescuta de suportul pentru trepied, husa de ploaie si interiorul customizabil prin despartitoarele cu arici. Cureaua de sustinere pe piept adauga un plus de confort.