Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

SmallRig Drop-in HawkLock mini Quick Release Monitor Mount with NATO Clamp 3601B

SmallRig Drop-in HawkLock mini Quick Release Monitor Mount with NATO Clamp 3601B se blocheaza in pozitie printr-o clema NATO la un capat si se ataseaza la un monitor printr-o placuta unica de quick release SmallRig la celalalt capat. Se roteste la 360° si se inclina la 150° si astfel se opreste in orice unghi. SmallRig 3601 are o capacitate de incarcare dinamica de 1.5 kg, iar amortizarea pivotului este reglabila prin cheie. Are tampoane de cauciuc pe partea superioara pentru a preveni zgarieturile si pentru a creste frecarea.
Nota:
Structura HawkLock Quick Release este conceputa pentru a preveni contactul accidental, iar cheia are, de asemenea, o anumita miscare libera in starea blocata. Situatia mentionata mai sus nu este o problema de calitate si nu afecteaza utilizarea normala.
Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, smallrig.com.

1 în stoc

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Compatibilitate : SmallHD Focus Series, Focus OLED Series, UltraBright Series, 500 Series, 700 Series; Atomos Ninja Series, Shogun Series; Blackmagic Video Assist 5”, Blackmagic Video Assist 4K 7”, Odyssey7Q+, Odyssey7Q, etc.
Material : Aliaj de aluminiu, otel inoxidabil
Dimensiuni : 52.5 x 46 x 36 mm
Greutate : 121g ± 5g

Pret: 337 lei inclus TVA

Brand

Small Rig