Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

SmallRig Mini V Mount Battery Plate with Crab-Shaped Clamp 2989

SmallRig Mini V Mount Battery Plate with Crab-Shaped Clamp 2989 utilizând o montură V standard se potrivește majorității bateriilor cu montare V pentru a oferi o durată mai mare de viață a aparatului de fotografiat cu porturile de alimentare ale bateriei. Acesta vine cu o clemă de strangere, care se potrivește cu diametrul tijei de la 15 mm la 30 mm, pentru a ajuta la montarea unei baterii V mount pe un trepied, un stand ușor sau pe bratul portabil alunui stabilizator. Placa propriu-zisă are două sine de 1/4-20″, două găuri pefilet de 1/4-20″ și patru găuri pefilet M4, care pot fi utilizate pentru a atașa diferite accesorii, care ajuta la montarea unei bateriitip V mount pe aparatul foto/camera, după cum este necesar. Designul mini, îl face mai ușor și mai portabil.
Notă:
1. Nici o piesă de blocare în V (tată) nu se livreaza cu placa.
2. Pentru a obține compatibilitatea maximă a clemei de strangere, evitați instalarea clemei în centrul plăcii (consultați imaginea pentru formularul de instalare).
3. Aceasta este doar o soluție de montare pentru o baterie tip V mount – fără porturi de alimentare pe placă.
Compatibilitate:
Placa se potrivește majorității bateriilor cu montare V, exceptand bateriile din seria PAGlink și Patona Premium pentru BP-190WS.
Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, SmallRig.

3 în stoc

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Material : Aliaj aluminiu
Dimensiuni : 97 x 72 x 65 mm
Greutate : 150 g

Pret: 155 lei inclus TVA

Brand

Small Rig