Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 249.00lei

  Teleprompter pentru smartphone 6.5 inch

  Un teleprompter este solutia profesionala pentru a comunica cursiv in timpul unui live sau in inregistrarile video. Acest teleprompter pentru smartphone sau tableta ajuta comunicatorul/prezentatorul sa citeasca textul prestabilit de pe un ecran, text ce poate fi generat de pe telefonul mobil/smartphone. Acest lucru constituie un mare avantaj deoarece acest teleprompter poate fi utilizat si de catre vloggeri, Youtuberi, Instagrameri ce de regula prefera utilizarea unui smartphone in comunicarea pe canalele de socializare, fiind cea mai simpla modalitate de a filma LIVE la o calitate buna, fara cunostinte tehnice avanasate. Un mare avantaj la acest teleprompter il constituie portabilitatea deoarece este foarte usor, compact si poate fi luat in locatii fara probleme. Spre deosebire de alte modele, acest Teleprompter este destinat oricarui tip de utilizator, comunicator fara prea multa experienta tehnica in manuirea acestor dispozitive.
  OBS: Nu inlcude: trepied, tableta, smartphone sau camera. Acestea se achizitioneaza separat.
  Include:
  Teleprompter
  Telecomanda pentru controlul textului
  Suport prindere smartphone

 • 399.00lei

  Teleprompter ODCM pentru smartphone sau tableta

  Un teleprompter este solutia profesionala pentru a comunica cursiv in timpul unui live sau in inregistrarile video. Acest teleprompter pentru smartphone sau tableta ajuta comunicatorul/prezentatorul sa citeasca textul prestabilit de pe un ecran, text ce poate fi generat de pe telefonul mobil/smartphone sau de pe o tableta cu sistem de operare IOS sau Android. Acest lucru constituie un mare avantaj deoarece acest teleprompter poate fi utilizat si de catre vloggeri, Youtuberi, Instagrameri ce de regula prefera utilizarea unui smartphone in comunicarea pe canalele de socializare, fiind cea mai simpla modalitate de a filma LIVE la o calitate buna, fara cunostinte tehnice avanasate. Un mare avantaj la acest teleprompter il constituie portabilitatea deoarece este foarte usor, compact si poate fi luat in locatii fara probleme. Spre deosebire de alte modele, acest Teleprompter este destinat oricarui tip de utilizator, comunicator fara prea multa experienta tehnica in manuirea acestor dispozitive.
  OBS: Nu inlcude: trepied, tableta, smartphone sau camera. Acestea se achizitioneaza separat.
  Include:
  Teleprompter
  Telecomanda pentru controlul textului
  Suport prindere smartphone

 • 435.00lei

  FeelWorld TP2A Portable Teleprompter for Smartphone/Tablet/DSLR (8″)

  Teleprompterul este un element auxiliar care face transmisia în direct mai profesionistă și mai eficientă. FEELWORLD TP2A este un teleprompter ușor și portabil, dezvoltat pentru filmare video. Poate fi controlat prin intermediul telefonului sau a tabletei în timp ce camera DSLR înregistrează. Permite citirea clara a textul în timp ce priviți direct în cameră. Suportă obiectiv cu unghi larg, aplicație Android/iOS, telecomandă bluetooth. Operarea este ușoară și convenabilă.
  Mai multe detalii tehnice pe site-ul producatorului FEELWORLD.

 • 495.00lei

  FeelWorld TP10 Portable Folding Teleprompter for Smartphone/Tablet/DSLR (10″)

  FEELWORLD TP10 este un teleprompter pliabil și portabil, care dispune de un divizor de fascicul standard de 10 inchi vă permite să citiți clar textul care se derulează în timp ce priviți direct în cameră, perfect pentru vlog, transmisie live, curs online, înregistrare video, interviuri, studio video, știri si prezentare.
  Poate fi controlat de pe smartphone sau tabletă în timp ce camera DSLR sau telefonul filmează. Suportă obiectiv cu unghi larg, aplicație Android/iOS, telecomandă Bluetooth.
  Mai multe detalii tehnice pe site-ul producatorului Feelworld.