Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 1,389.00lei

  Blackmagic Design ATEM Mini HDMI Live Stream Switcher

  Proiectat pentru transmisia in direct a mai multor camere pe internet sau pentru aplicatiile de broadcast, ATEM Mini de la Blackmagic Design ofera un switcher de productie live cu patru intrari, cu un panou de control integrat pentru camere HD, console de jocuri, streamuri live pentru corporatii etc. Cele patru intrari HDMI sunt disponibile pe partea din spate a sasiului si suporta pana la 1080p60 video. Exista, de asemenea, o iesire HDMI pentru un proiector sau monitor extern, o iesire USB Type-C pentru streaming video de pana la 1080p60 pe un computer si un port Ethernet RJ45 10/100 pentru gestionarea sistemului, telecomanda si upgrade-uri. Suprafata de control dispune de butoane de control retroiluminate usor de vizualizat pentru a permite selectarea intrarilor camerei, controlul tranzitiilor, keyere, setari si DVE. ATEM Mini dispune de keyere upstream si downstream, un chroma keyer avansat, doua keyere liniare / luma, un keyer de tranzitie DVE, un generator de modele (pattern) si doua generatoare de culori. Exista, de asemenea, suport media player pentru imagini fill si key, care accepta pana la 20 de fotografii in format PNG, TGA, BMP, JPEG si TIFF. Iesirea HDMI accepta o rezolutie de cel putin 1366 x 768 pentru monitorizarea stream-ului. De asemenea, accepta ATEM Software Control Panel prin Ethernet si suporta controlul si configurarea utilizand ATEM Mini. Detalii pe site-ul producatorului blackmagicdesign.com.

 • 2,569.00lei

  Blackmagic Design ATEM Mini Pro HDMI Live Stream Switcher

 • 2,849.00lei

  Blackmagic Design ATEM Mini Pro ISO HDMI Live Stream Switcher

  ATEM Mini Pro ISO este un nou switcher de producție live low cost, care vine cu ceva foarte important in plus fata de ATEM Mini Pro. Are acelasi aspect fizic, iar pe langa toate functionalitatile lui ATEM Mini Pro, acest model adaugă înregistrarea a până la 5 fluxuri video H.264 separate în timp real. Este un flux curat (clean feed) pe toate intrarile, plus programul live, care poate fi editat imediat dupa incheierea evenimentului. ATEM Mini Pro ISO înregistrează, de asemenea, toate fișierele audio, graficele media pool și un fișier de proiecte DaVinci Resolve, astfel încât o producție live poate fi deschisă și editată cu un singur clic (schimbarea cadrelor, remix audio corecție de culoare etc). Fișierele video includ etichete de metadate, cum ar fi timeode sincronizat și numerele camerei. Practic, spectacolul va fi reeditat cu noi culori, efecte și grafică. Chiar și sursele audio sunt toate înregistrate, astfel încât clienții să-și poată reedita profesional audio.

  Caracteristici ATEM Mini Pro ISO:

  Dispune de un design tip panou de control miniaturizat.

  Suport incorporat pentru înregistrarea fiecărei intrări sub forma unui fișier ISO separat.

  Salvează fișier de proiect DaVinci Resolve pentru editarea producției live cu un singur clic.

  Acceptă conectarea a până la 4 camere sau computere.

  Transmiterea în direct prin Ethernet acceptată pe ATEM Mini Pro ISO.

  Ieșirea USB funcționează ca o cameră web și acceptă toate softurile video.

  Converteste automat și resincronizează toate intrările HDMI.

  Include ATEM Software Control gratuit pentru Mac și Windows.

  Suport intern pentru 20 de grafice RGBA pentru titluri, plăci de deschidere și logo-uri.

  Include ATEM Advanced Chroma Key pentru lucrul pe ecran verde / albastru.

  Multiview permite monitorizarea tuturor camerelor de pe ATEM Mini Pro ISO.

  Mixerul audio acceptă limitator, compresor, EQ cu 6 benzi și multe altele!

 • 4,309.00lei

  Blackmagic Design ATEM Mini Extreme

  Blackmagic Design ATEM Mini Extreme este un switcher de producție live cu 8 intrări, special creat pentru streaming live pe YouTube, Facebook Live, Skype, Twitch, Zoom, Microsoft Teams și alte platforme care acceptă protocoale RTMP. Dispune de un panou de control integrat și funcții avansate de broadcast. În plus față de streamingul live folosind protocoalele RTMP, puteți să transmiteți și programul ca și cum ar fi o cameră web prin USB. Cele opt intrări HDMI independente ale acestui switcher versatil acceptă toate semnalele HD populare de până la 1080p60. Fiecare intrare are convertoare de cadru și format discrete și acceptă resincronizarea pentru comutarea fără probleme între o varietate de camere profesionale și pentru consumatori, console de jocuri și fluxuri de computer. Comutați, adăugați efecte, gradul de culoare și tastați în timp real folosind butoanele suprafeței de control sau prin intermediul panoului de control al software-ului. Funcțiile CCU sunt disponibile pentru controlul din switcher al camerelor Blackmagic Studio și URSA Mini / Broadcast / Micro Studio. ATEM Mini Extreme ISO suportă până la nouă layere, cu patru keyere upstream și două downstream, până la patru chei chroma, până la patru chei liniare, două DVE cu margini și umbră, cinci generatoare de modele și două generatoare de culori. Proiectat pentru streaming live sau webcam, Mini Extreme ISO are ieșiri HDMI pentru a alimenta monitoare și acceptă până la 16 ecrane multiview.

 • -11%
  6,395.00lei

  Blackmagic Design ATEM Mini Extreme ISO

  Blackmagic Design ATEM Mini Extreme ISO este un switcher de producție live cu 8 intrări, special creat pentru streaming live pe YouTube, Facebook Live, Skype, Twitch, Zoom, Microsoft Teams și alte platforme care acceptă protocoale RTMP. Dispune de un panou de control integrat și funcții avansate de broadcast. În plus față de streamingul live folosind protocoalele RTMP, puteți să transmiteți și programul ca și cum ar fi o cameră web prin USB. Eticheta ISO a switcherului înseamnă că puteți înregistra individual fiecare dintre cele opt videoclipuri de intrare ca un MP4, precum și ieșirea program printr-unul dintre porturile USB Type-C. Switcherul generează automat un fișier de proiect DaVinci Resolve, astfel încât să îl puteți curăța și să faceți modificări ulterior. Cele opt intrări HDMI independente ale acestui switcher versatil acceptă toate semnalele HD populare de până la 1080p60. Fiecare intrare are convertoare de cadru și format discrete și acceptă resincronizarea pentru comutarea fără probleme între o varietate de camere profesionale și pentru consumatori, console de jocuri și fluxuri de computer. Comutați, adăugați efecte, gradul de culoare și tastați în timp real folosind butoanele suprafeței de control sau prin intermediul panoului de control al software-ului. Funcțiile CCU sunt disponibile pentru controlul din switcher al camerelor Blackmagic Studio și URSA Mini / Broadcast / Micro Studio. ATEM Mini Extreme ISO suportă până la nouă layere, cu patru keyere upstream și două downstream, până la patru chei chroma, până la patru chei liniare, două DVE cu margini și umbră, cinci generatoare de modele și două generatoare de culori. Proiectat pentru streaming live sau webcam, Mini Extreme ISO are ieșiri HDMI pentru a alimenta monitoare și acceptă până la 16 ecrane multiview.

 • 8,899.00lei

  Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Body (Canon EF)

  Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Body este modelul ce succede celebra Pocket Cinema Camera 4K. Aceasta noua camera are senzor Super 35, poate inregistra videoclipuri de pana la 50 fps 6144 x 3456, si ofera o montura de obiectiv Canon EF, permitandu-le utilizatorilor sa profite de gama extinsa de obiective EF-mount disponibile. Cu BMPCC 6K puteti transforma un cadru in doua prin trunchierea unei a doua fotografii dintr-un cadru, pentru a ajunge la 8K sau pentru a capta imagini bogate si detaliate cu obiectivul de montura EF. Aceeasi prelucrare interna a culorilor face usor intercalarea BMPCC 6K cu filmarile BMPCC 4K. Inregistrati utilizand sloturile interne pentru carduri CFast 2.0 si SD / UHS-II sau iesiti prin portul USB-C pentru a capta clipuri mai lungi la o unitate externa. BMPCC 6K include o licenta DaVinci Resolve Studio si accepta captarea Blackmagic Raw de la senzor. Utilizarea formatului Raw cu metadatele senzorului simplifica editarea pentru a se potrivi cu orice proiect si simplifica editarea cu DaVinci Resolve. BMPCC 6K pastreaza controalele familiare si dispunerea meniului de la versiunea 4K intr-o forma mai mare pentru a se potrivi cu obiectivul EF. Caracteristici precum suport ISO pana la 25.600, 13 stopuri ale gamei dinamice, suport 3D LUT, patru microfoane, ecran LCD luminos de 5 inch de 1920 x 1080 si asistenta audio profesionala cu patru microfoane sunt de asemenea preluate de la BMPCC 4K. Fie ca filmati un film indie, salbaticie sau moda, forma compacta a BMPCC 6K este mai putin intruziva decat camerele mai mari, potrivindu-se la setup-uri mai intime. In plus fata de cheia de activare DaVinci Resolve Studio, BMPCC 6K este livrat cu o sursa de alimentare, o baterie LP-E6, un capac de port pentru lentile si o curea de camera.

 • 12,995.00lei

  Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro Body (Canon EF)

  Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro este un nou model mai puternic, care include funcții pentru film digital de înaltă calitate. Acest nou model include un ecran tactil HDR mai luminos (1.500 de niti), de 5″, rabatabil, filtre ND încorporate cu 2/4/6 stopuri, baterie mai mare (NP-F570 seria L), plus suport pentru un vizor electronic opțional de mare precizie, care se achizitioneaza separat. Acest model include, de asemenea, știința culorilor de ultimă generație (Gen 5 color science), senzor de imagine Super 35 HDR ce ofera pana 13 stopuri de dynamic range, ISO nativ dual ce poate ajunge pana la 25.600, optiunea Pro EVF si binecunoscuta montura EF. Cu un factor de formă doar puțin mai mare decât 6K, 6K Pro înregistrează aceleași rezoluții până la 50 fps 6144 x 3456 video și păstrează valoroasa montură Canon EF activă, permițând utilizatorilor să profite de gama extinsă de obiective EF / EF-S disponibile pe piață. 6K Pro poate transforma un cadru în două, decupând o a doua fotografie dintr-un singur cadru, făcând upscale la 8K sau pur și simplu captând imagini bogate și detaliate cu obiectivul EF / EF-S. Procesarea internă a culorii Gen 5 facilitează intercalarea filmărilor 6K Pro, 6K și BMPCC 4K. Înregistrați folosind sloturile interne pentru carduri CFast 2.0 și SD / UHS-II sau portul HDMI full-size la un comutator ATEM opțional pentru streaming live sau ieșire prin portul USB Type-C pentru a capta clipuri mai lungi pe o unitate externă. 6K Pro include o licență DaVinci Resolve Studio și acceptă captarea Blackmagic Raw de la senzor. Folosirea formatului Raw cu metadatele senzorului simplifică editarea pentru a se potrivi oricărui proiect și facilitează editarea cu DaVinci Resolve. Compactul 6K Pro păstrează comenzile familiare și aspectul meniului modelului 6K, cum ar fi suportul ISO de până la 25.600, 13 stopuri de dynamic range și ieșirea monitorului HDR 1920 x 1080. Suportul audio profesional include acum două intrări mini XLR cu putere fantomă + 48V, o intrare stereo de 3.5 mm, un difuzor mono, o ieșire pentru căști și un sistem stereo de microfon încorporat. Funcțiile profesionale suplimentare includ suport pentru metadatele obiectivului, aplicația 3D LUT atât pentru monitorizare, cât și pentru înregistrare, captare de imagini statice de până la 21.2 MP și o priză multifuncțională care permite operarea cu o singură mână. Sincronizați mai multe camere pentru un concert, eveniment sau alte filmari multicamera, conectând un generator de timecode extern la generatorul de timecode intern 6K Pro (accesat prin portul audio de 3.5 mm). Apoi economisiți timp prețios folosind Resolve pentru a vă sincroniza automat filmarile cu mai multe camere. În plus față de cheia de activare DaVinci Resolve Studio, 6K Pro vine cu o sursă de alimentare de 30W care oferă încărcare simultană a bateriei, o baterie MP-F570, un capac pentru portul obiectivului și o curea pentru cameră. Accesoriile opționale proiectate special pentru 6K Pro includ BMPCC Pro EVF și BMPCC Pro Battery Grip, disponibile separat.