Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 850.00lei

  Universal Mount pentru DJI Ronin-S

 • 1,490.00lei

  Tethered Control Handle DJI Ronin-S – Telecomanda Ronin S

  Telecomanda de mana poate fi folosita la miscarea gimbalului si a camerei de la distanta, se conecteaza printr-un cablu lung de 5m. Recomandata pentru macara video Teris JQ40/ JQ50 Carbon Fiber Mini Jib.

 • 1,519.00lei

  DJI Ronin SC Stabilizator Gimbal pe 3 Axe < 2KG Payload

  DJI Ronin-SC Gimbal Stabilizer aduce multe imbunatatiri fata de predecesorul sau Ronin-S, cu acest gimbal mai mic si mai usor, cu trei axe, stabilizat pe 3 axe, pentru camere mici mirrorless sub 2 kg. Cu toate ca Ronin-SC este mai mic, acesta imbina o abundenta de caracteristici, imbunatatiri ale designului si tehnologie in forma sa compacta. Gimbalul dispune de stabilizare, control pan, tilt si roll, precum si panoramarea continua 360° pentru a crea cadre de miscare 3D/360°. Ronin-SC dispune de un buton de inregistrare si de un joystick pentru controlul precis al gimbalului, precum si de un buton de declansare frontala, pentru a-l aduce inapoi pozitia initiala. Exista, de asemenea, un buton M pe care il puteti apasa si mentine pentru a intra in modul Sport Mode, care ofera raspuns rapid de urmarire la inregistrarea secventelor de actiune. Folosind aplicatia Android sau iOS prin Bluetooth 5.0, Active Track 3.0 a fost actualizata pentru a ajuta utilizatorii sa urmareasca un subiect cu gimbalul fara a fi nevoie de nici un control. O alta functie utila este DJ Force Mobile, care va permite sa controlati miscarea gimbalului atunci cand este montat pe o platforma sau un trepied folosind giroscopul smartphone-ului dvs., permitandu-va sa efectuati miscari mai precise ale gimbalului folosind propria voastra miscare naturala. Alte caracteristici incorporate includ modurile time-lapse si motion-lapse. Ronin-SC este alimentat de o baterie reincarcabila 18650 LiPo de 2450 mAh, incorporata in maner, care dureaza pana la 11 ore cu o singura incarcare. Acesta este incarcat printr-un port USB de tip C si poate oferi de asemenea controlul camerei, cum ar fi run/stop sau focus pulling utilizand unul dintre cablurile multiport USB incluse conectate la o camera compatibila. Exista, de asemenea, filete de montare de 1/4″-20 si 3/8″-16 pe maner pentru a adauga accesorii cum ar fi suportul pentru smartphone inclus. De asemenea, Ronin-SC include un maner extins/trepied, un inaltator de camera, un suport pentru obiective, un capac port, o cheie Allen, o placa quick release cu un surub de montare de 1/4″, un surub M4, un cablu de control multicamera USB, un cablu de control multicamera USB de tip C, un cablu de incarcare USB de tip C, un adaptor USB de tip C la micro-USB si o carcasa de depozitare.

 • 1,919.00lei

  DJI Ronin-SC Gimbal Stabilizer Pro Combo

  DJI Ronin-SC Gimbal Stabilizator Pro Combo este un pachet complet de gimbal video care include stabilizatorul cu trei axe Ronin-SC cu baterie BG18, un trepied cu functie de maner extensibil, o placa de camera cu quick release, un inaltator pentru camera, un motor de focalizare cu suport pentru tije, suport pentru smartphone, cabluri de control si de incarcare, un motor de focalizare cu rotita si suport pentru tija si o carcasa de depozitare. Sistemul compact al lui Ronin-SC ofera miscari si stabilizare in roll, pan, si tilt, un control smartphone via Bluetooth si suporta camere mici, mirrorless, de pana la 2.2 kg. Kitul combo include de asemenea trei suruburi 1/4″-20, patru suruburi M4, un cablu USB multicamera, un cablu de control multicamera USB de tip C, un cablu de incarcare USB de tip C, un adaptor de control multicamera USB de tip C la micro-USB, doua capace port, o banda zimtata pentru focalizare, sase suruburi, un splitter RSS si doua chei Allen. DJI Ronin-SC Gimbal Stabilizer aduce multe imbunatatiri fata de predecesorul sau Ronin-S, cu acest gimbal mai mic si mai usor, cu trei axe, stabilizat pe 3 axe, pentru camere mici mirrorless sub 2.2 kg. Cu toate ca Ronin-SC este mai mic, acesta imbina o abundenta de caracteristici, imbunatatiri ale designului si tehnologie in forma sa compacta. Gimbalul dispune de stabilizare, control pan, tilt si roll, precum si panoramarea continua 360° pentru a crea cadre de miscare 3D/360°. Pe cont propriu, gimbalul cantareste doar 1.1 kg, deci este ultra-portabil si faciliteaza mentinerea lui cu o camera montata pentru perioade mai indelungate de timp. Dispune de doua moduri de blocare pentru echilibrarea camerei si pentru stocare. Placa de quick release usureaza reechilibrarea camerei dvs. dupa ce va mutati intr-o locatie noua – echilibrati camera foto in pozitia de blocare in echilibru, dati jos camera cu placuta, puneti gimbalul in modul de stocare si calatoriti, scoateti gimbalul si remontati camera, deblocati si rasturnati gimbalul si gata, camera dvs. va fi in continuare echilibrata. Ronin-SC dispune de un buton de inregistrare si de un joystick pentru controlul precis al gimbalului, precum si de un buton de declansare frontala, pentru a-l aduce inapoi pozitia initiala. Exista, de asemenea, un buton M pe care il puteti apasa si mentine pentru a intra in modul Sport Mode, care ofera raspuns rapid de urmarire la inregistrarea secventelor de actiune. Folosind aplicatia Android sau iOS prin Bluetooth 5.0, Active Track 3.0 a fost actualizata pentru a ajuta utilizatorii sa urmareasca un subiect cu gimbalul fara a fi nevoie de nici un control. O alta functie utila este DJ Force Mobile, care va permite sa controlati miscarea gimbalului atunci cand este montat pe o platforma sau un trepied folosind giroscopul smartphone-ului dvs., permitandu-va sa efectuati miscari mai precise ale gimbalului folosind propria voastra miscare naturala. Alte caracteristici incorporate includ modurile time-lapse si motion-lapse.
  Ronin-SC este alimentat de o baterie reincarcabila 18650 LiPo de 2450 mAh, incorporata in maner, care dureaza pana la 11 ore cu o singura incarcare. Acesta este incarcat printr-un port USB de tip C si poate oferi de asemenea controlul camerei, cum ar fi run/stop sau focus pulling utilizand unul dintre cablurile multiport USB incluse conectate la o camera compatibila. Exista, de asemenea, filete de montare de 1/4″-20 si 3/8″-16 pe maner pentru a adauga accesorii cum ar fi suportul pentru smartphone inclus. De asemenea, Ronin-SC include un maner extins/trepied, un inaltator de camera, un suport pentru obiective, un capac port, o cheie Allen, o placa quick release cu un surub de montare de 1/4″, un surub M4, un cablu de control multicamera USB, un cablu de control multicamera USB de tip C, un cablu de incarcare USB de tip C, un adaptor USB de tip C la micro-USB si o carcasa de depozitare.

 • -3%
  1,949.00lei

  DJI RS 3 (RS3) Mini Stabilizator Gimbal

  DJI RS 3 Mini este un stabilizator portabil, mic, usor, dar cu o capabilitate impresionanta. Accepta cele mai multe modele de camere cunoscute, mostenind performanta excelenta de stabilizare a seriei RS 3.
  RS 3 Mini adoptă o reproiectare inovatoare care include o construcție mai mică, o baterie integrată și o capacitate nativă de fotografiere verticală. Corpul compact și portabil poate încăpea cu ușurință într-o geantă de umăr, permițându-vă să călătoriți ușor. Când este utilizat, RS 3 Mini are aproximativ jumătate din dimensiunea RS 3 Pro, făcându-l mai convenabil pentru utilizare pe durată lungă.
  Cu același algoritm remarcabil de stabilizare RS de a treia generație ca și RS 3 Pro, RS 3 Mini poate obține o stabilizare a imaginii de calitate profesională. Indiferent dacă alergați, capturați o fotografie cu unghi mic sau fotografiați în modul lanternă, fotografiile dvs. rămân stabile. Dimensiunea și caracteristicile unice ale RS 3 Mini oferă oportunități ample de a obține mișcări și limbaj bogat ale camerei. De asemenea, reduce nevoia de a reînregistra din cauza mișcării camerei, permițându-vă să capturați fiecare moment și să creați cu mai multă încredere. În comparație cu fotografierea în poziție fixă ​​ținând o cameră, RS 3 Mini poate urmări oamenii în mod constant și poate comuta între unghiuri înalte și joase pentru o gamă mai diversă de fotografii. Imaginile dinamice cu rotație de 360° oferă un impact vizual puternic și fotografii atrăgătoare. Nouă placă cu eliberare rapidă cu două straturi
  O placă de eliberare rapidă cu două straturi îmbunătățită are o placă superioară cu un ghidaj de plasare curbat care împiedică rotirea și slăbirea camerei. Cu semne clare de montare și blocare, eficiența lansării și stocării este îmbunătățită și mai mult. De asemenea, respectă standardul ARCA, permițând comutarea convenabilă între trepied.
  Seria RS a făcut o descoperire în fotografierea verticală nativă pe RS 3 Mini. Treceți instantaneu la verticală, fără accesorii suplimentare. Doar montați placa standard cu eliberare rapidă pe brațul vertical al cardanului și conținutul filmului care este optimizat pentru platformele de social media.
  În comparație cu modurile portret de pe alte gimbaluri, unghiul de rotație al cardanului RS 3 Mini în modul Native Vertical este mult extins. Oferă chiar aceeași experiență de control ca și modul orizontal. De asemenea, este ușor să filmați în verticală, înclinată, lanternă și în alte moduri de funcționare. RS 3 Mini este echipat cu un port NATO pentru a sprijini instalarea accesoriilor, cum ar fi mânere de serviete, lumini de umplere externe și monitoare, permițând mai multe configurații și o flexibilitate mai mare.
  Buton de comutare a modului Gimbal
  Apăsați butonul M pentru a comuta între modul PF (Pan Follow), PTF (Pan and Tilt Follow) și FPV. Fotografii pot, de asemenea, personaliza viteza de urmărire și alți parametri ai RS 3 Mini pe ecranul tactil, facilitând o experiență de fotografiere mai fluidă și mai intuitivă.
  Ecran tactil color de 1,4 inchi
  RS 3 Mini are un ecran tactil color de 1,4 inchi cu o nouă interfață de utilizare. Reglați majoritatea funcțiilor fără aplicație și accesați setările comune rapid și intuitiv.
  DJI RS 3 Mini cântărește 795 g în modul portret, cu aproximativ 47% mai ușor decât RS 3 Pro și cu 38% mai ușor decât RS 3. Produsul cântărește 850 g când fotografiați cu brațul orizontal. Ambele greutăți includ placa cu eliberare rapidă și exclud mânerul/trepiedul extins.
  Verificați lista de compatibilitate a camerelor pentru informații detaliate despre modelele de camere acceptate.
  Necesită un cablu de control al camerei. Verificați lista de compatibilitate a camerelor pentru informații detaliate despre modelele de camere acceptate.
  Măsurat cu echipamentul în stare plană și staționară și cardanul echilibrat. Când cardanul este în mișcare, timpul de funcționare va fi redus.
  Testat într-un mediu de 25°C în timp ce utilizați un încărcător de 10W.
  DJI Mic se conectează prin intermediul camerei și este vândut separat.

 • 2,195.00lei

  DJI RSC 2 Stabilizator Gimbal

  DJI RSC 2( RSC2) este o reproiectare a gimbalului Ronin-SC cu o sarcină utilă de până la 3 kg. Motoarele sunt cu aproximativ 50% mai puternice. Vă rugăm să consultați cea mai recentă listă de compatibilitate a camerelor și obiectivelor de pe site-ul DJI. O caracteristica de baza a RSC 2 este desgin-ul pliabil, ce permite comutarea la modul underslung.
  Capul gimbalului se pliază în jos de pe mâner, iar apoi puteți răsuci gimbalul și îl puteți folosi înclinat pentru cadre cu unghi mic, fără a fi nevoie să atașați sau să desprindeți nimic. Mânerul gimbalului rămâne integrat și are baterii încorporate care asigură un timp de funcționare de până la 14 ore. De asemenea, bateriile pot fi încărcate prin mâner în timp ce gimbalul este utilizat (cu excepția temperaturilor extreme ridicate / scăzute). Mânerul acceptă protocoale de încărcare rapidă PD și QC 2.0 și poate fi reîncărcat în aproximativ două ore folosind un încărcător rapid de 18 W, neinclus. Designul pliabil al gimbalului permite, de asemenea, transportul și depozitarea mai ușoară.
  RSC 2 are, de asemenea, un ecran OLED alb-negru de 1″ și are un cadran orizontal în față pentru ajustări de focalizare cu aceeași mână cu care țineți gimbalul. Pe fiecare parte a mânerului gimbalului este o montură NATO cu filete M4 pentru atașarea accesoriilor dedicate, cum ar fi un mâner opțional.
  RSC 2 folosește algoritmul de stabilizare DJI Titan pentru a oferi o stabilizare îmbunătățită cu o netezime sporită. În aplicațiile cu obiective zoom de până la 100 mm, o caracteristică încorporată numită SuperSmooth completează algoritmul prin compensarea micromișcărilor și creșterea cuplului pentru a realiza mișcarea fluidă (este necesar un suport opțional pentru obiectiv).
  RSC 2 folosește un sistem dublu de montare a camerei – Manfrotto plus Arca-Swiss, cu două plăci detașabile de eliberare rapidă (quick release). Pentru conținutul de pe rețelele sociale, gimbalul poate fi ajustat la apasarea unui buton pentru a vă poziționa camera în modul portret. RSC 2 permite un total de șase configurații diferite și vine cu o aplicație însoțitoare iOS / Android care oferă acces la funcții precum time-lapse, panoramă și Roll 360, care vă rotește camera continuu de-a lungul axei de rulare. Gimbalul acceptă, de asemenea, sistemul de transmisie opțional DJI RavenEye, care permite transmiterea video la distanță 1080p, urmărirea subiectului ActiveTrack 3.0 din gimbal și alte funcții.
  Mai este inclus cu RSC 2 un mini trepied care se atașează la un filet de 1/4″-20 pe partea inferioară a mânerului de prindere pentru a funcționa ca un suport sau un mâner de extensie pentru manevrarea cu două mâini a gimbalului pentru anumite cadre. Sunt incluse și cabluri care permit controlul unor camere și funcții selectate direct de pe comenzile gimbalului.
  Notă: DJI recomandă utilizarea numai a plăcilor dedicate de eliberare rapidă (quick release) Ronin pentru montarea unei camere și a unui încărcător USB de 18 W pentru reîncărcarea bateriei incluse.
  Mai multe informatii pe site-ul producatorului, dji.com.

 • -6%
  2,161.06lei

  DJI Mavic Mini Fly More Combo

  DJI Mavic Mini este o drona pe cat de mica, pe atat de puternica, fiind companionul perfect pentru cei creativi care vor sa surprinda momentele obisnuite intr-o maniera cu totul noua. Impreuna cu aplicatia dedicata DJI Fly va veti bucura de o experienta de zbor simplificata si de o perspectiva inedita. Cu o greutate mai mica de 250 grame, Mavic Mini este aproape la fel de usoara ca smartphone-ul dumneavoastra. Acest lucru asigura o portabilitate excelenta, plasand-o totodata in clasa de greutate cea mai redusa pentru dronele civile. Exista o infinitate de motive pentru a va dori sa zburati – insa cel mai bun dintre toate este, pur si simplu, pentru ca puteti. Ultralight, greutate de doar 249g, Timp maxim de zbor: 30 minute , Transmisiune video HD pana la 2km, Vision Sensor si GPS Precise Hover, Gimbal cu 3 axe, Rezolutie camera 2.7K, Inregistrare si editare simplificate.

 • 2,749.00lei

  DJI RS 3 (RS3) Gimbal Stabilizer

  DJI RS 3 a fost reproiectat pentru a fi chiar mai ușor și mai elegant decât Ronin RSC 2 la doar 2,8 lb cu o sarcină utilă de până la 3 Kg. Acest gimbal mic este suficient de rezistent pentru a susține și stabiliza un Sony a7S III sau Canon R5 cu un obiectiv cu zoom de 24-70 mm atașat. Cu un afișaj OLED color mai mare, un nou buton de reglare fină și o stabilitate mai mare, RS 3 poate deveni o parte esențială a setului dvs. de cameră compactă.
  Cu plăci cu eliberare rapidă cu două straturi, montarea unei camere pe RS 3 este rapidă și convenabilă. Nu este nevoie să reechilibrați stabilizatorul după înlocuirea unei baterii noi sau a unui card de memorie.
  Când gimbalul este oprit, puteți apăsa și țineți apăsat butonul de pornire, iar cele trei axe se deblochează în timp ce gimbalul se extinde automat, permițându-vă să începeți lucrul în doar două secunde. Apăsați butonul de pornire o dată, iar axele se blochează automat și intră în modul de repaus, făcând o mișcare sau stocare mult mai eficiente.
  Prin implementarea Bluetooth Dual-Mode, RS 3 acceptă controlul declanșatorului fără fir, economisind timp și efort la fiecare utilizare. După împerecherea inițială prin Bluetooth, puteți controla înregistrarea video și foto prin simpla apăsare a butonului de înregistrare de pe stabilizator. Camerele împerecheate anterior se pot reconecta automat după prima utilizare, eliminând necesitatea unui cablu de control al camerei.
  Cu un buton de reglare fin nou adăugat pe axa de înclinare, camera poate aluneca înainte sau înapoi cu ajustări de precizie milimetrică pentru a obține o echilibrare precisă mai ușor la schimbarea obiectivului.
  Prin simpla glisare a noului comutator de mod, puteți alterna între modurile Pan follow, Pan și Tilt follow și FPV. Selecția modului FPV este, de asemenea, personalizabilă la 3D Roll 360, Portrait sau Custom, permițându-vă să vă ajustați echipamentul și să începeți cât mai repede posibil.
  Rotirea cadranului frontal vă permite să controlați zoomul sau focalizarea. De asemenea, poate fi personalizat pentru a controla obturatorul, diafragma, ISO sau mișcările cardanului camerei, făcându-l extrem de convenabil pentru operarea cu o singură mână.
  Îmbunătățit de un algoritm de stabilizare de ultimă generație, RS 3 oferă o stabilitate îmbunătățită cu 20% față de RSC 2, gestionând fără efort fotografiile cu unghi mic, scenariile de alergare sau comutarea între pozițiile înalte și joase.
  Când modul SuperSmooth este activat, RS 3 mărește cuplul motorului pentru a îmbunătăți și mai mult stabilizarea, oferind imagini stabile chiar și în scenarii cu mișcare rapidă sau cu lentile focale echivalente cu 100 mm.
  În comparație cu ecranul alb-negru al RSC 2, RS 3 este echipat cu un ecran tactil color OLED de 1,8 inchi, cu un afișaj cu 80% mai mare. De asemenea, acceptă majoritatea setărilor aplicației Ronin, oferind un control intuitiv și precis împreună cu interfața cu utilizatorul reproiectata.
  RS 3 acceptă Ronin Image Transmitter (cunoscut anterior ca Ronin RavenEye Image Transmitter) pentru a transmite fluxuri live HD 1080p30 direct pe un dispozitiv mobil. Distanța maximă de transmisie este de 200 m, iar latența de transmisie de la capăt la capăt este de până la 60 ms. Un smartphone poate fi atașat și la portul NATO de pe RS 3 cu suportul pentru telefon pentru monitorizare wireless.
  Reglați de la distanță expunerea camerei direct în aplicația Ronin sau controlați cardanul cu joystick-ul virtual pentru a obține o experiență integrată de monitorizare și control. Cu Ronin Image Transmitter, un smartphone poate fi folosit ca controler de mișcare pentru a controla de la distanță cardanul RS 3 pentru mișcări mai flexibile și mai dinamice ale camerei.
  Noul mâner pentru baterie RS 3 are un design cu cartuș, ceea ce facilitează schimbarea bateriilor și este mai mic pentru stocare în comparație cu RSC 2. Poate fi încărcat chiar și separat de stabilizator. Noul mâner pentru baterie oferă o autonomie extinsă de până la 12 ore, suficientă pentru fotografierea continuă toată ziua. Acceptă încărcare rapidă PD de 18 W cu un timp de încărcare de doar 2,5 ore. Poate fi folosit chiar și în timpul încărcării pentru a menține RS 3 alimentat aproape la nesfârșit.
  Camera reține toate funcțiile inteligente de mișcare, cum ar fi Dolly Zoom, Motionlapse, Track, Time Tunnel și Panorama.
  Mai multe detalii pe pagina producatorului DJI.COM. Recenzii internationale pe bhphotovideo.com

 • -3%
  3,569.60lei

  DJI RS 2 Stabilizator Gimbal sarcina maxima 4.5 Kg

  DJI RS 2 este o reproiectare a gimbalului Ronin-S cu o sarcină utilă de până la 4.5 kg. Este cu aproximativ 25% mai ușor și mai compact, datorită brațelor axului din fibră de carbon și a mânerului de prindere mai scurt cu un compartiment mai mic pentru baterie, dar cu acelasi timp de rulare de 12 ore. Motoarele sunt cu aproximativ 20% mai puternice și suportă camere precum Blackmagic Pocket 6K, Canon 1D X Mark III, Sony a7S III și ALEXA Mini LF. Vă rugăm să consultați cea mai recentă listă de compatibilitate a camerelor și obiectivelor de pe site-ul DJI. RS 2 are, de asemenea, un ecran tactil LCD color de 1,4″, care vă permite să accesați setările gimbalului, precum și caracteristici precum time-lapse și hyperlapse, care anterior erau accesibile numai prin intermediul aplicației mobile însoțitoare.
  RS 2 folosește algoritmul de stabilizare DJI Titan pentru a oferi o stabilizare îmbunătățită cu o netezime sporită. În aplicațiile cu obiective zoom de până la 100 mm, o caracteristică încorporată numită SuperSmooth completează algoritmul prin compensarea micromișcărilor și creșterea cuplului pentru a realiza mișcarea fluidă (este necesar un suport opțional pentru obiectiv).
  Există, de asemenea, două porturi RSA cu contacte electrice pentru accesorii dedicate și fiecare port are o montură NATO pentru atașarea rapidă a acestor accesorii opționale. Un port RSA este prevăzut în stânga și unul în partea dreaptă a gimbalului. Accesoriile acceptate includ o roată de focalizare, un mâner dublu cu prindere prin răsucire și un suport universal pentru atașarea eficientă a gimbalului la o mașină, o macara sau un slider. Aplicația însoțitoare iOS / Android Ronin oferă multe funcții creative, pe lângă funcțiile standard de time-lapse și panoramă. Time Tunnel combină mișcarea de rulare cu hyperlapse pentru a „răsuci” spațiul și timpul. Track vă permite să creați o cale de mișcare repetabilă a camerei pentru un cadru strâns coregrafiat. Force Mobile face ca gimbalul să urmeze mișcările smartphone-ului. Force Mobile poate fi realizat și cu o reacție îmbunătățită atunci când utilizați sistemul de transmisie opțional DJI RavenEye 1080p. După cum s-a menționat, multe dintre aceste caracteristici pot fi accesate de pe ecranul tactil LCD al RS 2. Când utilizați sistemul opțional RavenEye, puteți afișa, de asemenea, o vizualizare live a subiecților dvs. pe ecranul tactil atunci când utilizați caracteristica ActiveTrack a RavenEye. RS 2 folosește un sistem dublu de montare a camerei – Manfrotto plus Arca-Swiss, cu două plăci detașabile de eliberare rapidă (quick release). Pentru conținutul de pe rețelele sociale, gimbalul poate fi ajustat la apasarea unui buton pentru a vă poziționa camera în modul portret. Pentru a vă permite să vă echilibrați eficient camera, RS 2 are o blocare pe fiecare axă, astfel încât să puteți debloca și echilibra câte o axă la un moment dat. În plus, un buton de reglare fină vă permite să formați în continuare echilibrul optim pentru camera dvs. Gimbalul funcționează până la 12 ore pe un compartiment de baterie care se fixează de mânerul de prindere inclus. Compartimentul de baterie poate fi ușor schimbat cu altul, vândut separat. Compartimentul este reîncărcabil printr-un port USB de tip C de pe mâner, iar mânerul poate fi complet îndepărtat de gimbal atunci când trebuie să reîncărcați bateria. Mânerul BG30 este compatibil cu protocoalele de încărcare PD și QC 2.0. DJI recomandă cu tărie utilizarea unui încărcător de 24 W, neinclus in pachet. Bateria acceptă încărcare rapidă de 24 W și poate fi reîncărcată complet în aproximativ 1,5 ore. RS 2 vine cu o husă de transport rezistentă la stropire proiectată cu compartimente dedicate pentru diferitele părți ale gimbalului și accesoriile cheie. Un mini trepied este de asemenea inclus și se atașează la un filet de 1/4″-20 pe partea inferioară a mânerului de prindere pentru a funcționa ca un suport sau un mâner de extensie pentru manevrarea cu două mâini a gimbalului în anumite scenarii.