Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 59.00lei

  Feelworld New L Shape Bracket Aluminum for F570 F6 F5 FW450 Small Camera Field Monitor Mount on DSLR Stabilizer Gimbal Crane Rig – Suport monitor prindere L

 • 719.00lei

  FEELWORLD F5 5″ Full HD 1920×1080 4K HDMI DSLR Camera Monitor With HDMI In &HDMI Out for DSLR Cameras and Gimbal Rig – Monitor portabil

  FEELWORLD F5 este primul monitor ce accepta intrari 4K pe un ecran de 5″. Este compatibil UHD 4K si ofera imagini Full HD de 1920×1080 px. Recomandat celor care filmeaza cu gimbal si aparat foto DSLR /Mirrorless sau o camera video.

 • 745.00lei

  Feelworld T7 7″ IPS 1920×1200 HDMI On Camera Field Monitor Support 4K Input Output Video Monitor for DSLR Canon Nikon Sony – Monitor portabil cu Adaptor priza AC

  Monitorul Feelworld T7 accepta intrari 4K cu o rezolutie de 1920×1200 pixeli. Aveti ocazia sa obtineti imagini clare, este ideal pentru productii video precum filme independente, reclame TV etc. Unghiul de vizualizare de 170 de grade permite mai multor persoane sa monitorizeze inregistrarea. Culorile vor fi naturale, cat mai aproape de realitate. Functiile de focalizare si expunere va ajuta sa obtineti cea mai buna imagine posibila. Indicatorii focus peaking va arata exact pe ce parti ale imaginii se realizeaza focalizarea.

 • 785.00lei

  FeelWorld F5 Pro V2 5.5 Inch 4K HDMI 3D LUT IPS Touch Screen Monitor Portabil

  Indiferent daca filmati o nunta, un film indie sau o reclama de televiziune, asigurati-va ca imaginile dvs. sunt clare prin utilizarea monitorului ultra-subtire F5 Pro V2 5.5 inch 4K HDMI 3D LUT IPS (500nit) de la FeelWorld. Acest model este o imbunatatire a predecesorului F5 Pro, avand in plus optiunea 3D LUT.

 • 890.00lei

  FeelWorld T7 Plus 7inch IPS On-Camera Monitor with 3D LUT, Waveform & Vectorscope

  FEELWORLD T7 PLUS este un monitor full HD de 7 inchi pentru cameră. Dispune de carcasă din aliaj de aluminiu, durabilă; design-ul ușor al interfeței cu butoane oferă încredere în funcționare; acceptă intrare și ieșire cu semnal 4K HDMI @ 30Hz. Pentru funcționare, actualizează forma de undă, histograma, vectorscopul, LUT 3D pe baza T7. Monitorul are un contrast de 1200:1 și o luminozitate de 450 cd/m², precum și o placă pentru baterie F970 pe panoul din spate. Sistemul de operare al lui T7 Plus include instrumente pentru încadrare, focalizare și expunere, cum ar fi întoarcerea imaginii, zoomul și modurile anamorfice. Pana la 32 LUT-uri 3D personalizate pot fi încărcate în interfață folosind adaptorul USB pentru calibrarea intuitivă a culorii. O personalizare suplimentară poate fi realizată prin programarea butoanelor de la bord ca comenzi rapide către aceste moduri diferite pentru adaptabilitate la locație.
  Mai multe detalii pe site-ul producatorului FEELWORLD.COM

 • 890.00lei

  FeelWorld F5 Pro V4 6 Inch Touch Screen DSLR Camera Field Monitor 3D LUT 4K HDMI

  FEELWORLD F5 Pro V4 este un monitor full HD de 6 inchi pentru cameră. Când este atașat la cameră, dimensiunea și greutatea monitorului contează. Am redus F5 Pro V4 la doar 245 g și am adăugat suporturi cu șuruburi 1/4-20 de sus, de jos și de dreapta pentru ușurința cuștii, montarea adaptorului și brațul de înclinare. Există o placă pentru baterie F970 și un kit de instalare/alimentare pe spatele monitorului, kitul de instalare/alimentare poate alimenta și instala echipamente externe, cum ar fi transmițător fără fir, lumină LED și altele care sunt echipate cu placa bateriei Sony F970. F5 Pro V4 este compatibil cu majoritatea camerelor și dispozitivelor gata pentru HDMI și este partenerul perfect pentru cei care sunt mereu în mișcare. Monitorul F5 Pro V4 oferă o imagine clară, ideală pentru focalizarea și analiza imaginii pe platou și pe teren. Cu rezoluție nativă de 1920 x 1080 înaltă și afișaj 16:9, luminozitate de 450 cd/m2, raport de contrast de 1000:1, oferă detalii excelente, astfel încât să vă puteți bucura de imagini cu culori mai clare și mai bogate. Unghiul larg de vizualizare al IPS de 160 de grade este convenabil pentru monitorizarea din mai multe unghiuri. FEELWORLD urmează standardul REC-709 și calibrează fiecare monitor astfel încât să poată elimina problemele legate de culoare. Monitorul încorporat este, de asemenea, un ecran tactil interactiv care face configurarea F5 Pro V4 incredibil de intuitivă. Toate funcțiile sunt la îndemână, permițându-vă să utilizați gesturi simple de atingere și glisare pentru a modifica setările funcției. Când trebuie să dezactivați funcția ecranului tactil pentru a preveni utilizarea greșită, o puteți dezactiva în funcția de setare a meniului.

 • 1,225.00lei

  FEELWORLD F7 PRO 7 Inch 3D LUT Touch Screen Monitor Portabil

  În mod normal, echipamente precum monitorul, transmisia fără fir, lumina fotografică etc. sunt necesare pentru a fi utilizate la echipele de film și televiziune. Cu atât de multe echipamente, este dificil să conectați tot felul de cabluri. Monitorul FEELWORLD F7 PRO de 7 inch, cu ecran tactil LCD full HD, suportă semnal HDMI până la 4K 60Hz, instrumente de compoziție auxiliare profesionale și bogate, etc. Caracteristica specială a F7 PRO este setul extern de instalare și alimentare F970, acesta puteti sa-l instalați ca transmisie fără fir, lumină LED și altele echipate cu o placă pentru baterie Sony F970 și alimentare pentru aceasta. Acest design nu numai că elimină problemele de aranjare a diferitelor cabluri, dar combină și monitorul și transmisia video fără fir, care este perfectă pentru monitorizarea regizorului, primul AC pentru a se concentra in filamre pt. echipa de filmare. De multe ori, când doriți să utilizați transmisia video wireless, întotdeauna nu știți unde să o puneți pe monitor. Cu setul extern de instalare și alimentare F970, nu numai că rezolvă această problemă, dar poate fi alimentat și de o baterie Sony F970. Cel mai important este că poate fi folosit ca monitor de regizor sau primul monitor AC, convenabil pentru monitorizarea regizorului sau primul AC pentru a focaliza tragerea, îmbunătățind eficiența filmării echipajului de filmare.
  F7 RPO oferă un ecran de 7 inchi și o imagine clară, ideală pentru focalizarea și analiza imaginii pe platou și pe teren. Cu rezoluție nativă de înaltă 1920 x 1200 și afișaj 16:10, luminozitate de 500 cd/m2, raport de contrast de 1200:1, oferă detalii excelente. Unghiul de vizualizare lat de 160° este convenabil pentru monitorizarea din mai multe unghiuri.
  Interfața de utilizator LCD cu ecran tactil inovator oferă un control incredibil. Puteți utiliza gesturi simple de atingere și glisare pentru funcțiile importante de monitorizare fără butoane.
  Monitorul FEELWORLD acceptă standardele ITU și spațiu de culoare consecvent HD video Rec.709, tehnologie avansată de procesare a imaginii, astfel încât imaginea prezentată în mod clar, culoarea este extrem de naturală, pentru a asigura reproducerea corectă a culorilor, pentru a reproduce natura fizică a fotografierii, permițând utilizatorilor să evalueze cu precizie calitatea diferitelor semnale video de intrare.
  F7 PRO acceptă intrarea și ieșirea semnalului 4K HDMI până la 4K 60Hz, care este transmisă fără pierderi, iar ecranul este mai clar.
  Când trebuie să analizați calitatea imaginii mai precis decât să priviți pur și simplu imaginea, atunci utilizați monitorizarea integrată a formei de undă de la F7 PRO! Alegeți dintre forme de undă (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vectorscop, histogramă, faze audio și afișaje de nivel și obțineți o monitorizare precisă a formei de undă care arată tot ce trebuie să știți din punct de vedere tehnic despre semnalele dvs. video și audio. Funcțiile pot fi deschise separat și, de asemenea, acceptă o singură tastă pentru a deschide toate modurile de aplicare. F7 PRO este perfect pentru monitorizarea producției live și elimină nevoia de lunete costisitoare separate!
  Monitorul echipat cu un parasolar, care permite fotografului să se concentreze mai mult pe videoclip și să evite interferența luminii puternice, oferind o experiență vizuală mai bună. Procesul de instalare este simplu și rapid, ceea ce este foarte potrivit pentru filmări în aer liber.

 • 1,370.00lei

  FeelWorld LUT7 PRO 7 Inch 3D LUT 2200nits 4K HDMI Touch Screen Monitor Profesional

  FeelWorld LUT7 PRO este noul model demonitor on-camera care inlocuieste popularul model LUT7 si care vine acum cu multe functii si caracteristici noi inclusiv cu posibilitatea atasarii transmitatoarelor wireless pe spatele monitorului,cu intrari si iesiri HDMI, cu o diagonala de 7 inch si o luminozitate de 2200nit (vizibil in conditii de lumina puternica).

  Sistem de operare simplu, cadre sofisticate : Sistemul de operare flexibil este echipat cu o suită extinsă de scopes, toate operațiunile se pot face prin atingere ușoară. Sistemul de operare video include instrumente pentru focalizare, încadrare și expunere (formă de undă, paradă RGB, vectorescop, histogramă RGB, histogramă, contor audio, vârf de focalizare, zoom, zebră, culoare falsă, ghiduri cadru, zonă sigură etc.) împreună cu un sistem flexibil 3D LUT (folosiți LOG încorporat în fișiere video Rec.709 sau încărcați fișiere .cube), monitorizare HDR și opțiuni pentru monitorizare anamorfică de de-squeeze.

  Combina fiabilitatea cu usurinta in utilizare : LUT7 PRO echipează operatorii cu avantajele unui display mare on-camera fără a face ca instalarea camerei să aibă probleme. LUT7 PRO este dotat cu funcții de monitorizare de înaltă performanță într-un pachet mic, ușor, care poate fi conectat la aproape orice cameră. Partea frontală dispune de un ecran tactil LCD de înaltă rezoluție, vizibil pe timp de zi, există conexiuni video în partea stângă și slot pentru card SD în partea de jos și spațiu pentru o baterie NP-F pe spate. Cadrul exterior dispune de puncte de montare standard de 1/4″ în partea inferioară și dreapta pentru fixarea acesteia la camere și echipamente. Acest detaliu de design face ca LUT7 PRO să fie ușor de atașat la o cameră și ușor de partajat cu un membru al echipei sau un client pe platoul de filmare.

  Mai multa rezolutie, mai putina reflexie : LUT7 PRO permite monitorizarea clară și precisă a câmpului și analiza imaginii pe durata filmărilor din timpul zilei. Afișează fotografiile și conținutul de monitorizare la o fidelitate superioară a culorilor și rezoluție maximă de 1920 x 1200 pe un ecran de 7 inch. Monitorul este confecționat din sticlă lipită optic cu un strat antireflectant, care permite monitorizarea confortabilă în timpul zilei. Dar ceea ce îl diferențiază este iluminarea LED, care produce o luminozitate de 2200 nits și afișează un raport de contrast 1200:1 și gamă de culori sRGB / Rec.709, ceea ce duce la o claritate excepțională a ecranului chiar și in condiţii de lumina intensă. Cu monitorul care afișează conținutul dvs. la 323 pixeli pe inch (PPI), puteți filma în lumina zilei cu încredere și vă puteți perfecționa conținutul la fața locului. Unghiul larg de vizualizare de 160º face ușor pentru mai mulți membri ai echipei de filmare să-l urmărească în același timp.

  2200nit – vizibil in lumina zilei : Ecranul complet reglabil de 2200nits este incredibil de luminos, ceea ce îl face perfect pentru filmarile în interior sau în exterior. Luminozitatea de 2200 de nits este de aproape 4 ori mai mare decât luminozitatea monitoarelor convenționale de teren, vă permite să filmați în aer liber, fără reflexii care spală imaginea. Astfel, este ușor să vedeți în aer liber fără parasolar!

  Senzor de lumina pentru auto dimming : LUT7 PRO are un sensor care detecteaza nivelul luminii ambientale si ajusteaza automat stralucirea ecranului. Asigura capacitatea de a vedea pe ecran in medii diferite si protejeaza ochii. Cresterea luminozitatii compenseaza lumina stralucitoare a soarelui, in timp ce un ecran dimmabil este mai confortabil pentru ochi in incaperile intunecate.

  Monitor mare, ușor de controlat via touch : Interfața inovativă a ecranului tactil LCD oferă un control incredibil. Puteți utiliza gesturi simple de atingere și glisare pentru funcțiile importante de monitorizare. Scope-urile pot fi activate prin intermediul ecranului tactil, precum și asistență la focalizare și expunere. Există, de asemenea, o gamă largă de setări, toate controlate de pe ecranul LCD mare. În plus, puteți încărca LUT-uri 3D!

  Încărcați LUT-uri 3D personalizate pentru a recrea aspectele de film : Unele camere pot scoate spații de culoare logaritmice pentru a păstra intervalul dinamic, ceea ce este excelent pentru post-producție ulterioară, cu toate acestea, atunci când aceste fișiere sunt vizualizate pe un monitor, pot părea plane și spălăcite. LUT-urile 3D rezolvă această problemă, deoarece vă permit să aplicați un „aspect” pe monitor, astfel încât să vă faceți o idee despre cum vor arăta imaginile finite la editare. Puteți utiliza LOG încorporat în Rec.709 video sau încărcați fișiere .cube. LUT7 PRO vă permite să încărcați intern până la 50 de LUT-uri, aspecte sau profiluri personalizate în orice moment prin intermediul slotului SD (Suport pentru FAT32 și NTFS) și selectați instantaneu între ele, menținând întotdeauna intenția creativă.

  Culoare adevărată · Calibrare profesională a culorilor Utilizați standardul de culori Rec.709 – FEELWORLD folosește standardul profesional de culoare Rec.709 HD și folosește tehnologia de calibrare a culorii, cu calibrarea instrumentului profesional la fabrică, poate realiza monitorizarea eficientă a calibrării și obține o reproducere precisă a culorilor cu ușurință, nu denatureaza culoarea, arată imaginea reală când filmați videoclipuri.

  Reproducerea precisă a culorilor : Monitorul FEELWORLD suportă standardele ITU și video Rec.709 HD (spațiu de culoare consistent), tehnologie avansată de procesare a imaginii, astfel încât imaginea este prezentată în mod clar, culoarea este extrem de naturală, pentru a asigura o reproducere exactă a culorii, pentru a reproduce natura fizică a fotografierii, permițând utilizatorilor sa evalueze cu exactitate calitatea diferitelor semnale video de intrare.

  Monitorizare precisă a formei de undă : Când trebuie să analizați calitatea imaginii cu mai multă acuratețe decât să priviți pur și simplu imaginea, folosiți functia de monitorizare a formei de undă integrată în F6 PLUS! Alegeți din forma de undă (RGB Parade, Y Parade), vectorscope, histogram and audio phase și level displays și obțineți o monitorizare precisă a formei de undă care arată tot ce trebuie să știți tehnic despre semnalele video și audio. Funcțiile pot fi deschise separat și, de asemenea, acceptă o singură tastă pentru a deschide modul All Scopes. F6 PLUS este perfect pentru monitorizarea producției Live și elimină nevoia de scopes scumpe achizitionate separat!

  Meniu pe ecranul tactil sau din buton : Puteți arunca o privire rapidă la setările și caracteristicile meniului dvs. printr-o simplă atingere pe ecran. De asemenea, acceptă controlul butoanelor fizice. Atingeți / Rotiți butonul pentru selectarea rapidă și setările funcțiilor. Atingeți întrerupătorul de alimentare pentru a dezactiva funcția de touchscreen, pentru a impiedica atingerea din greseala a ecranului.

  Instrucțiuni de operare pentru Touch Screen

  1. Când monitorul și ecranul tactil sunt pornite, faceți clic continuu de două ori pe ecran pentru a intra în meniul principal.

  2. Glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a deschide meniul de comenzi rapide și faceți clic pe meniul corespunzător pentru a deschide sau seta funcția dorita. Faceți dublu clic pe funcția de meniu de comandă rapidă și selectați setarea funcției cu tasta “<” sau “>”.

  3. În partea stângă a ecranului (1/2 ecran divizat), puteți regla direct luminozitatea ecranului; în partea dreaptă a ecranului (1/2 ecran divizat), puteți regla direct volumul.

  4. Faceți clic pe orice spațiu de lângă meniu pentru a ieși din meniu.

  Conectați-vă la camere profesionale, DSLR/Mirrorless : Având intrări 4K HDMI, îl puteți conecta la orice cameră de consumer sau DSLR/Mirrorless. De asemenea, are iesiri loop (bucla) astfel încât să puteți afișa video live sau să extindeți afișarea pe ecrane externe sau proiectoare cu audio încorporat. De asemenea, puteți monitoriza audio folosind mufa pentru căști stereo de 3,5 mm. Pentru energie, există o intrare DC de 12 V și două sloturi de baterie NP-F.

  4K HDMI Loop-out : LUT7 PRO are intrari și loop-out 4K HDMI, ceea ce îi permite să afișeze nu numai semnale în direct, ci și să le trimită la alte monitoare simultan. Este capacitatea de a afișa imagini live pe mai multe ecrane simultan, păstrând în același timp calitatea video originală.

  Conectare la emițătorul wireless : Transmite catre echipa de filmare care monitorizeaza în același timp. Mai flexibil pentru tranziția dintre scene fără efort pentru filmarea în aer liber.

  Conectare la Monitorul Director

  Afișeaza imagini live pe mai multe ecrane simultan.

  Alimentați-vă camera DSLR sau Mirrorless – LUT7 PRO este monitorul on-camera ideal pentru camerele DSLR și mirrorless, deoarece LUT7 PRO asigură o ieșire auxiliară, permițând videografilor să își alimenteze camerele foto. Cu un cablu de adaptor (opțional), LUT7 PRO extinde timpul de funcționare al camerei, oferind în același timp un afișaj mai utilizabil.

  Atasare pe camera, gimbal-uri, sau agatare oriunde – Punctele de montare de dimensiuni standard facilitează montarea și sunt compatibile cu echipamentele de montaj ale terților. Există 2 puncte de montare amplasate în partea de jos și dreapta. Folosind orificiul inferior de 1⁄4 inch, îl puteți atașa în siguranță la partea de sus a camerei dvs. ca și viewfinder! Gaura de 1⁄4 inchi din partea dreaptă poate fi montată pe alte echipamente cu braț magic, suport etc., pentru ca întregul echipaj să monitorizeze ecranul.

  Montaj convenabil – braț înclinat

  Fiecare monitor LUT7 PRO va fi livrat cu un braț Tilt cu montura cold shoe. Operatorii vor avea un mod sigur de a-și poziționa monitorul, menținând în același timp un profil scăzut.

  • Permite monitorului LUT7 PRO să se rotească 360 de grade pentru confortul vizualizării

  • Montare sigură și ușoară pe patina sau filet 1/4″-20

  • Include un suport shoe mount pentru accesorii precum microfon, lumină LED sau receptor wireless etc.

  Mod flexibil de alimentare : În partea din spate a monitorului există doua sloturi pentru baterii standard din seria L Sony pentru a oferi o energie de lungă durată pentru ecranul luminos! O sursă de alimentare universală de 12V 3A este inclusă pentru studio sau pentru utilizare în locație. Cu o baterie F970 monitorul poate fi folosit 2 ore, iar cu doua baterii F970 pana la 4-5 ore.

  ● Baterie Sony compatibilă: F970 F960 F950 F930 F770 F750 F730 F570 F550 F530 QM91D QM91 QM90D QM90 QM71D QM71 QM70D QM70 QM51D QM51 FM71 FM70.

  Nota: Cand doriti sa inchideti monitorul, trebuie sa o faceti din buton, nu trageti direct cablul de alimentare din el!

 • 1,389.00lei

  Feelworld Livepro L1 Multi-Format Live Stream Video Mixer

  Feelworld Livepro L1 este un echipament simplu de utilizat si care ofera cel mai bun raport calitate / pret de pe piata la momentul actual.

  Producție live cu mai multe camere, cu un cost redus și cu funcții avansate de difuzare
  Feelworld Livepro L1 are 4 intrări HDMI și 1 ieșire HDMI, toate acceptă 1080p. Pentru streaming live, există o interfață USB 3.0, mai există un port LAN pentru control și actualizare; pentru audio, are 2 interfețe, una pentru intrare și cealaltă pentru ieșire. Toate acestea facilitează crearea de producții profesionale cu mai multe camere. Este capabil să transmită pe oricare din cele 4 intrări HDMI către orice platformă de live broadcasting, prin intermediul unui software de transmisie live de la terți, precum OBS. Pur și simplu conectați Feelworld L1 și puteți comuta live între 4 intrări de cameră video de înaltă calitate. Sau conectați un computer pentru slidere PowerPoint sau console de jocuri.

  Panou de control rafinat și flexibil
  Feelworld L1 are un panou de control rafinat și compact. Cele 4 butoane sunt pentru selectarea semnalelor de intrare, verde intermitent înseamnă că semnalul a fost selectat, apoi comutați T-Bar-ul, semnalul selectat va fi afișat pe ecran fără probleme și butonul verde s-a schimbat în roșu după comutare. Butonul Meniu este pentru setarea meniului, butonul SW este pentru selectarea diferitelor funcții, cum ar fi mixarea, scalarea, setarea timpului de tranziție și celelalte funcții. Butonul rotativ din stânga este pentru controlul volumului vocal, butonul rotativ din dreapta este pentru setările meniului. Pe ecranul TFT putem previzualiza 4 semnale HDMI și putem efectua cu ușurință setările meniului.

  Design compact și ușor : Feelworld L1 este un mini switcher, suficient de mic pentru a se potrivi în carcasele echipamentelor și în gentile de cameră. Proiectat pentru a se integra cu fluxurile de lucru tipice de producție video, Feelworld L1 are un filet pentru șurub standard și poate fi atașat convenabil pe un trepied. Designul ușor îl face ideal și pentru aplicațiile video mobile.

  Aplicație multiplă, o singura soluție : Toata lumea are nevoie de produse mai mici și mai simple pentru a face față aplicațiilor live. Feelworld L1 este un astfel de produs, cu un design simplu și compact, funcție de comutare a efectelor speciale, posibilitate de fixare pe trepied. Cu toate acestea, transmisiunea live și controlul semnalului multiplu vor fi mai simple și mai ușor de realizat de o singură persoană.

  Producție video mai rapidă, plus streaming live : Producția live este cel mai rapid mod de a finaliza un program, plus că îl puteți transmite în același timp către o audiență globală live prin YouTube. Ieșirea USB 3.0 a mixerului Feelworld L1 se conectează la orice computer și arată ca o cameră web încorporată, astfel încât toate software-urile de streaming pentru platformele de socializare funcționează! Cu până la 4 intrări HDMI puteți configura mai multe unghiuri pentru camere, cum ar fi cadre largi, împreună cu prim-planuri independente ale fiecărei persoane. Sau vă puteți conecta la un computer cu o prezentare PowerPoint, redare de videoclipuri, site-uri web sau console de jocuri. Toate comutările se fac în timp real, astfel încât să puteți transmite în direct pe orice platformă de socializare precum Youtube, Facebook, Tik Tok, Douyu TV și multe altele!

  Comutare flexibilă cu maneta T-Bar
  Maneta T-Bar a lui Feelworld L1 acceptă 14 efecte de tranziție și comutarea semnalului. În modul T-Bar, apăsând butonul verde, acesta va clipi și la împingerea T-Bar până la capăt (stânga sau dreapta), sursa va fi comutată cu efectul de tranziție selectat. După comutare, verde devine roșu. Este foarte potrivit pentru comutarea cu efecte speciale video a unor scene mici în aer liber, pentru a satisface nevoile de comutare video, cum ar fi radio și televiziune, evenimente sportive în aer liber, producția de cursuri școlare etc.

  Notă: Când T-Bar nu se află în poziția finală, nu poate fi selectată nicio sursă.

  Preview cu 6 imagini, Picture in Picture : Când comutatorul este conectat cu un ecran de expansiune extern, acesta poate previzualiza monitorizarea în timp real pe 6 imagini, inclusiv semnale de intrare PGM, PST și 4 canale HDMI, iar coloana audio este afișată. În plus, puteți seta 9 machete pentru Modul PIP (Picture in Picture). Acest lucru este foarte util pentru producția pe scară largă pe mai multe standuri.

  USB 3.0 Live Streaming – faceți Brocasting-ul live mai comod și rapid : Pentru a asigura compatibilitate maximă, RGBlink mini are o conexiune USB care funcționează ca o simplă sursă de webcam. Asta înseamnă că vă puteți conecta și puteți lucra instantaneu cu orice software video. Software-ul este păcălit să creadă că MINIeste o cameră web obișnuită, dar este de fapt un switcher de producție live! Acest lucru garantează compatibilitatea deplină cu orice software video și la o rezoluție completă de calitate 1080 HD. Alegeți orice software doriți, cum ar fi software-ul OBS pentru streaming live sau software de conferințe (Tencent și Yealink) pentru prezentări de afaceri. Feelworld L1 funcționează cu software și platforme precum OBS, software de achiziție (AMCap, ECap, Potplayer), software pentru conferințe (Tencent și Yealink), Youtube, Facebook, Zoom, Tik Tok și multe altele!
  Notă: Streaming-ul OBS este disponibil pentru descărcare pe https: /obsproject.com/download

  Adecvat pentru scenarii cu aplicații multiple
  Feelworld L1 este utilizat pe scară largă în evenimente sportive, competiții de e-sport, prezentari de afaceri, nunți, interviuri, educație și training etc.

  Adăugați efecte video interesante : Unul dintre avantajele Feelworld L1 este imensa valoare profesională de producție, posibilă folosind gama de efecte video încorporate. Apăsați butonul SW pentru a deschide meniul efectelor de tranziție, utilizați butonul rotativ pentru a selecta pictograma dorită a efectului de tranziție și apăsați butonul rotativ pentru a confirma. Meniul „cut” asigură o tăiere instantanee la comutarea sursei. De asemenea, puteți selecta tipul de efect pe care îl doriți, inclusiv mixare, care face o tranziție lină între surse și scufundare (dip) care se estompează printr-o culoare în timpul tranziției. Meniul din MODE permite setări 0.5 S ~ 5.0 S. În plus, puteți selecta modul PIP.

  Control de pe PC, operare la distanță : După conectarea portului LAN la computer, nu trebuie instalat niciun software suplimentar, software-ul XPOSE rămâne pe computer, funcționarea este aceeași cu cea a switcherului. Pentru a realiza controlul de la distanță, puteti folosi comutatorul dintr-o cameră de control și intr-un studio de broadcast profesional unde sala de control poate fi separată de cea de inregistrare sau de interviuri. În plus, vă permite să adăugați câte panouri doriți în același timp.