Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 59.00lei

  Feelworld New L Shape Bracket Aluminum for F570 F6 F5 FW450 Small Camera Field Monitor Mount on DSLR Stabilizer Gimbal Crane Rig – Suport monitor prindere L

 • 435.00lei

  FeelWorld TP2A Portable Teleprompter for Smartphone/Tablet/DSLR (8″)

  Teleprompterul este un element auxiliar care face transmisia în direct mai profesionistă și mai eficientă. FEELWORLD TP2A este un teleprompter ușor și portabil, dezvoltat pentru filmare video. Poate fi controlat prin intermediul telefonului sau a tabletei în timp ce camera DSLR înregistrează. Permite citirea clara a textul în timp ce priviți direct în cameră. Suportă obiectiv cu unghi larg, aplicație Android/iOS, telecomandă bluetooth. Operarea este ușoară și convenabilă.
  Mai multe detalii tehnice pe site-ul producatorului FEELWORLD.

 • 495.00lei

  FeelWorld TP10 Portable Folding Teleprompter for Smartphone/Tablet/DSLR (10″)

  FEELWORLD TP10 este un teleprompter pliabil și portabil, care dispune de un divizor de fascicul standard de 10 inchi vă permite să citiți clar textul care se derulează în timp ce priviți direct în cameră, perfect pentru vlog, transmisie live, curs online, înregistrare video, interviuri, studio video, știri si prezentare.
  Poate fi controlat de pe smartphone sau tabletă în timp ce camera DSLR sau telefonul filmează. Suportă obiectiv cu unghi larg, aplicație Android/iOS, telecomandă Bluetooth.
  Mai multe detalii tehnice pe site-ul producatorului Feelworld.

 • 719.00lei

  FEELWORLD F5 5″ Full HD 1920×1080 4K HDMI DSLR Camera Monitor With HDMI In &HDMI Out for DSLR Cameras and Gimbal Rig – Monitor portabil

  FEELWORLD F5 este primul monitor ce accepta intrari 4K pe un ecran de 5″. Este compatibil UHD 4K si ofera imagini Full HD de 1920×1080 px. Recomandat celor care filmeaza cu gimbal si aparat foto DSLR /Mirrorless sau o camera video.

 • 745.00lei

  Feelworld T7 7″ IPS 1920×1200 HDMI On Camera Field Monitor Support 4K Input Output Video Monitor for DSLR Canon Nikon Sony – Monitor portabil cu Adaptor priza AC

  Monitorul Feelworld T7 accepta intrari 4K cu o rezolutie de 1920×1200 pixeli. Aveti ocazia sa obtineti imagini clare, este ideal pentru productii video precum filme independente, reclame TV etc. Unghiul de vizualizare de 170 de grade permite mai multor persoane sa monitorizeze inregistrarea. Culorile vor fi naturale, cat mai aproape de realitate. Functiile de focalizare si expunere va ajuta sa obtineti cea mai buna imagine posibila. Indicatorii focus peaking va arata exact pe ce parti ale imaginii se realizeaza focalizarea.

 • 785.00lei

  FeelWorld F5 Pro V2 5.5 Inch 4K HDMI 3D LUT IPS Touch Screen Monitor Portabil

  Indiferent daca filmati o nunta, un film indie sau o reclama de televiziune, asigurati-va ca imaginile dvs. sunt clare prin utilizarea monitorului ultra-subtire F5 Pro V2 5.5 inch 4K HDMI 3D LUT IPS (500nit) de la FeelWorld. Acest model este o imbunatatire a predecesorului F5 Pro, avand in plus optiunea 3D LUT.

 • -11%
  790.00lei

  FeelWorld F5 Pro V4 6 Inch Touch Screen DSLR Camera Field Monitor 3D LUT 4K HDMI

  FEELWORLD F5 Pro V4 este un monitor full HD de 6 inchi pentru cameră. Când este atașat la cameră, dimensiunea și greutatea monitorului contează. Am redus F5 Pro V4 la doar 245 g și am adăugat suporturi cu șuruburi 1/4-20 de sus, de jos și de dreapta pentru ușurința cuștii, montarea adaptorului și brațul de înclinare. Există o placă pentru baterie F970 și un kit de instalare/alimentare pe spatele monitorului, kitul de instalare/alimentare poate alimenta și instala echipamente externe, cum ar fi transmițător fără fir, lumină LED și altele care sunt echipate cu placa bateriei Sony F970. F5 Pro V4 este compatibil cu majoritatea camerelor și dispozitivelor gata pentru HDMI și este partenerul perfect pentru cei care sunt mereu în mișcare. Monitorul F5 Pro V4 oferă o imagine clară, ideală pentru focalizarea și analiza imaginii pe platou și pe teren. Cu rezoluție nativă de 1920 x 1080 înaltă și afișaj 16:9, luminozitate de 450 cd/m2, raport de contrast de 1000:1, oferă detalii excelente, astfel încât să vă puteți bucura de imagini cu culori mai clare și mai bogate. Unghiul larg de vizualizare al IPS de 160 de grade este convenabil pentru monitorizarea din mai multe unghiuri. FEELWORLD urmează standardul REC-709 și calibrează fiecare monitor astfel încât să poată elimina problemele legate de culoare. Monitorul încorporat este, de asemenea, un ecran tactil interactiv care face configurarea F5 Pro V4 incredibil de intuitivă. Toate funcțiile sunt la îndemână, permițându-vă să utilizați gesturi simple de atingere și glisare pentru a modifica setările funcției. Când trebuie să dezactivați funcția ecranului tactil pentru a preveni utilizarea greșită, o puteți dezactiva în funcția de setare a meniului.

 • -5%
  845.50lei

  FeelWorld T7 Plus 7inch IPS On-Camera Monitor with 3D LUT, Waveform & Vectorscope

  FEELWORLD T7 PLUS este un monitor full HD de 7 inchi pentru cameră. Dispune de carcasă din aliaj de aluminiu, durabilă; design-ul ușor al interfeței cu butoane oferă încredere în funcționare; acceptă intrare și ieșire cu semnal 4K HDMI @ 30Hz. Pentru funcționare, actualizează forma de undă, histograma, vectorscopul, LUT 3D pe baza T7. Monitorul are un contrast de 1200:1 și o luminozitate de 450 cd/m², precum și o placă pentru baterie F970 pe panoul din spate. Sistemul de operare al lui T7 Plus include instrumente pentru încadrare, focalizare și expunere, cum ar fi întoarcerea imaginii, zoomul și modurile anamorfice. Pana la 32 LUT-uri 3D personalizate pot fi încărcate în interfață folosind adaptorul USB pentru calibrarea intuitivă a culorii. O personalizare suplimentară poate fi realizată prin programarea butoanelor de la bord ca comenzi rapide către aceste moduri diferite pentru adaptabilitate la locație.
  Mai multe detalii pe site-ul producatorului FEELWORLD.COM

 • 1,225.00lei

  FEELWORLD F7 PRO 7 Inch 3D LUT Touch Screen Monitor Portabil

  În mod normal, echipamente precum monitorul, transmisia fără fir, lumina fotografică etc. sunt necesare pentru a fi utilizate la echipele de film și televiziune. Cu atât de multe echipamente, este dificil să conectați tot felul de cabluri. Monitorul FEELWORLD F7 PRO de 7 inch, cu ecran tactil LCD full HD, suportă semnal HDMI până la 4K 60Hz, instrumente de compoziție auxiliare profesionale și bogate, etc. Caracteristica specială a F7 PRO este setul extern de instalare și alimentare F970, acesta puteti sa-l instalați ca transmisie fără fir, lumină LED și altele echipate cu o placă pentru baterie Sony F970 și alimentare pentru aceasta. Acest design nu numai că elimină problemele de aranjare a diferitelor cabluri, dar combină și monitorul și transmisia video fără fir, care este perfectă pentru monitorizarea regizorului, primul AC pentru a se concentra in filamre pt. echipa de filmare. De multe ori, când doriți să utilizați transmisia video wireless, întotdeauna nu știți unde să o puneți pe monitor. Cu setul extern de instalare și alimentare F970, nu numai că rezolvă această problemă, dar poate fi alimentat și de o baterie Sony F970. Cel mai important este că poate fi folosit ca monitor de regizor sau primul monitor AC, convenabil pentru monitorizarea regizorului sau primul AC pentru a focaliza tragerea, îmbunătățind eficiența filmării echipajului de filmare.
  F7 RPO oferă un ecran de 7 inchi și o imagine clară, ideală pentru focalizarea și analiza imaginii pe platou și pe teren. Cu rezoluție nativă de înaltă 1920 x 1200 și afișaj 16:10, luminozitate de 500 cd/m2, raport de contrast de 1200:1, oferă detalii excelente. Unghiul de vizualizare lat de 160° este convenabil pentru monitorizarea din mai multe unghiuri.
  Interfața de utilizator LCD cu ecran tactil inovator oferă un control incredibil. Puteți utiliza gesturi simple de atingere și glisare pentru funcțiile importante de monitorizare fără butoane.
  Monitorul FEELWORLD acceptă standardele ITU și spațiu de culoare consecvent HD video Rec.709, tehnologie avansată de procesare a imaginii, astfel încât imaginea prezentată în mod clar, culoarea este extrem de naturală, pentru a asigura reproducerea corectă a culorilor, pentru a reproduce natura fizică a fotografierii, permițând utilizatorilor să evalueze cu precizie calitatea diferitelor semnale video de intrare.
  F7 PRO acceptă intrarea și ieșirea semnalului 4K HDMI până la 4K 60Hz, care este transmisă fără pierderi, iar ecranul este mai clar.
  Când trebuie să analizați calitatea imaginii mai precis decât să priviți pur și simplu imaginea, atunci utilizați monitorizarea integrată a formei de undă de la F7 PRO! Alegeți dintre forme de undă (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vectorscop, histogramă, faze audio și afișaje de nivel și obțineți o monitorizare precisă a formei de undă care arată tot ce trebuie să știți din punct de vedere tehnic despre semnalele dvs. video și audio. Funcțiile pot fi deschise separat și, de asemenea, acceptă o singură tastă pentru a deschide toate modurile de aplicare. F7 PRO este perfect pentru monitorizarea producției live și elimină nevoia de lunete costisitoare separate!
  Monitorul echipat cu un parasolar, care permite fotografului să se concentreze mai mult pe videoclip și să evite interferența luminii puternice, oferind o experiență vizuală mai bună. Procesul de instalare este simplu și rapid, ceea ce este foarte potrivit pentru filmări în aer liber.