Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 119.00lei

  Miliboo Tripod bag 90cm – Geanta husa trepied studio

  Miliboo geanta profesionala nerigida, este matlasata pentru a asigura protectie la socuri, gandita pentru fotografii ce au nevoie sa transporte trepiede de maxim 90 cm inaltime pliate. Geanta poate proteja si transporta cu usurinta trepiede si accesorii pentru a va usura munca de teren.

 • 155.00lei

  Miliboo MJZ-01S ( MJZ01S ) Adapter Triangle Claw Fluid Base – Picioare Monopod

  Miliboo MJZ-01S ( MJZ01 ) este format din trei picioare retractabile care au o capsula fluida cu nuca prevazuta cu dispozitiv click de blocaj si un surub cu filet 3/8″. MJZ-01S poate acomoda orice model de cap video de la Miliboo sau de la alti producatori si permite in acest fel filmari low mode. Se poate monta la mai multe modele de monopiede video permitandu-le acestora miscari de tilt de pana la 90 grade si miscari de pan foarte line.

 • 155.00lei

  Miliboo MD01 Ground Spreader suport prindere picioare trepied

  Spreader inferior Miliboo MD01 conceput pentru a fixa trei picioare ale unui trepied. Se atașează la picioarele trepiedului cu bucle de cauciuc. Potrivit pentru majoritatea modelelor. Designul telescopic al ghidajelor vă va permite să utilizați întinderea sub diferitele zone. Trepiedul poate fi instalat numai pe trepiede, ale căror picioare sunt echipate vârfuri pereche.

 • 170.00lei

  Miliboo MJL01 (DWL-2 / WT-700 / YT900 ) Universal Tripod Dolly – Dolie pentru trepied

  Miliboo MJL01 este o dolie universala vanduta pe alte piete si sub denumirile Pearstone DWL-2 / E-Image WT-700 / Yunteng 900. Ea este recomandata pentru majoritatea trepiedelor video dar si pentru standuri de lumini, boom-uri etc. Aceasta polivalenta este favorizata de extensia considerabila a picioarelor astfel incat acestea se potrivesc pe o multitudine de trepiede si stative indiferent de deschiderea lor. Rotile din cauciuc siliconic sunt prevazute cu rulmenti pentru o miscare lina si fluida si fiecare are mecanism de blocare / frana. Manufacturata dintr-un aliaj special de aluminiu cu lithium si plastic ranforsat MJL1 este capabila sa sustina sarcini de 15 kg. Este ultraportabila datorita dimensiunilor mici cand este stransa pentru transport si are o greutate extrem de redusa de doar 1 kg.

 • 185.00lei

  Miliboo MYT808 100mm Half Ball Adapter – Adaptor Jumatate Bila 100mm

 • 267.00lei

  Miliboo MJL02 Heavy Duty Tripod Dolly – Dolie pentru trepied

  Miliboo MJL02 Heavy Duty Tripod Dolly este un mijloc simplu ce vă permite să deplasați orice model de trepied cu ușurință și suportă sarcini de până la 25 kg. Fiecare picior este telescopic, extinzându-se de la 27 cm la 41 cm lungime, pentru o amprentă la sol variabilă în funcție de dimensiunea și înălțimea trepiedului dvs. MJL02 este ușor, cântărește aproximativ 2.3 kg și picioarele sale se pliază pentru depozitare. Mânerul integrat este utilizat pentru transport. MJL02 este manufacturata dintr-un aliaj special de aluminiu cu lithium si plastic ranforsat iar rotile din cauciuc siliconic sunt prevazute cu rulmenti pentru o miscare lina si fluida si fiecare are mecanism de blocare / frana.

 • 270.00lei

  MILIBOO MTT705A Professional Aluminium Video Monopod ( 10Kg )

  Miliboo MTT705A este un monopied din aluminiu destinat sustinerii echipamentelor video si foto cu greutate maxima ( payload ) 10Kg . Monopiedul este constituit din 4 segmente si este extensibil intre 78cm si 185cm. Baza beneficiaza de un cartus fluid si de 3 picioare care se pot desface pentru o mai buna sustinere a monopiedului. Baza se poate demonta pentru filmarile si fotografiile low mode. Surubul universal de 3/8 inch sau 1/4 inch prevazut la partea superioara permite montarea oricarui model de cap fluid, sistem quick release, ball head, etc. Un monopied video profesional cu un raport calitate / pret excelent. Greutate proprie de 1.8 kg.

 • -5%
  284.05lei

  Miliboo MQBWH Travel Carbon Fiber Monopod

  Miliboo MQBWH travel carbon fiber fluid head monopod este un picior de monopied din fibra de carbon, foarte usor (500 g) dar cu o sarcina maxima de 5 kg. Are un design CNC cu suprafata fina, este alcatuit din 4 sectiuni si are o inaltime maxima de 135 cm. Permite montarea oricarui model de cap hidraulic. Ideal si pentru folosirea ca prelungitor pentrumontarea gimbalurilor (Zhiyun, DJI, Moza, etc).

 • 330.00lei

  MILIBOO MTT705ASWH Professional Aluminium Video Monopod 10Kg ( Manfrotto MVMXPRO500US XPRO Style )

  Miliboo MTT705ASWH ( Manfrotto MVMXPRO500US XPRO Style ) este un model nou de monopied profesional din aluminiu destinat sustinerii echipamentelor video si foto cu greutati de pana in 10Kg. El este constituit din monopiedul extensibil intre 78cm si 185 cm. Noul model de Ball head MJZ01S inferior impreuna cu picioarele poate fi demontat si folosit si separat pentru filmari sau foto low mode , acesta creaza premisele folosirii slidului drept un monopied traditional. Surubul universal de 3/8 inch sau 1/4 inch prevazut la partea superioara permite montarea oricarui model de cap fluid, sistem quick release, ball head, etc. Un monopied video profesional cu un raport calitate / pret excelent. Greutate proprie de 1.8 kg.