Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 851.00lei

  Nanlite FS-60B Bi-Color LED Studio Spotlight 13360 lux

  Nanlite FS-60B este o lumină LED bicoloră, alimentată de curent alternativ, pentru fotografie și producție video, care este ușor de utilizat și oferă rezultate profesionale – totul într-un design compact și ușor de transportat. FS-60B emite 13360 lux la 5600K daylight la 1 metru și are un interval CCT de 2700K-6500K, ceea ce înseamnă că puteți obține cu ușurință diferite aspecte, de la lumina zilei la tonuri calde de interior. Are evaluări CRI și TLCI ridicate de 96 și 97, astfel încât culorile pe care le vedeți în camera dvs. vor fi întotdeauna exacte. Bluetooth încorporat vă permite să controlați direct FS-60B cu aplicația mobilă gratuită NANLINK pentru iOS și Android, 2.4G încorporat vă permite să îl controlați cu telecomanda portabilă WS-RC-C2 sau cutia de transmisie WS-TB-1 (ambele vândute separat). Montura FM permite modelului FS-60B să fie cât mai compact posibil și există mulți modificatori disponibili separat care vă permit să atenuați și să modelați lumina exact așa cum doriți. Un adaptor de montura Bowens inclus face ca FS-60B să fie compatibil cu un număr mare de modificatori de lumină, iar suporturile încorporate pentru umbrelă vă extind opțiunile și mai mult.
  Compact și ușor de utilizat
  Nanlite FS-60B este impresionant de compact și ușor, astfel încât este ușor de transportat și se potrivește în spații înguste. Folosirea lui este simplă. Doar conectați-l la o priză de curent alternativ și reglați luminozitatea și temperatura culorii și obțineți aspectul perfect în câteva secunde.
  Opțiuni multiple de control
  Comenzile încorporate și un ecran OLED de 1,3 inchi facilitează controlul direct al FS-60B. Cu Bluetooth și 2.4G, FS-60B poate fi controlat cu ușurință și cu aplicația mobilă gratuită NANLINK pentru iOS și Android sau cu telecomanda portabilă WS-RC-C2 disponibilă separat.
  Bicolor cu funcții avansate
  FS-60B are un interval CCT reglabil de 2700K-6500K, ceea ce vă permite să obțineți cu ușurință diferite aspecte. Are, de asemenea, funcții avansate de la Forza 720B de top: Modul de ieșire maximă (care furnizează întreaga putere a luminii) și Modul de ieșire constantă (care menține o intensitate constantă în gama CCT).
  Montura FM și adaptor Bowens
  Montura FM încorporată permite ca FS-60B să fie cât mai compact posibil și să îl folosească cu modificatori disponibili separat, cum ar fi Softbox-ul Forza cu montură FM Mount. Un adaptor de montura Bowens inclus face ca FS-60B să fie compatibil cu o selecție masivă de modificatori de lumină, cum ar fi propria linie de fresnels, softbox-uri și umbrele Nanlite.
  Efecte de iluminare atrăgătoare
  Cu efecte speciale preprogramate personalizabile într-un sistem de meniu simplu de stăpânit, FS-60B facilitează imitarea scenariilor de iluminare care altfel pot fi dificil de recreat. Prin atingerea unui buton, puteți simula 12 efecte practice diferite de iluminare: CCT Loop, INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Fireworks, Explosion și Welding.
  Mai multe informatii pe site-ul producatorului, nanliteus.com / nanlite.com

 • 998.00lei

  Lampa Led Studio NanLite FS-150 (FS 150 / FS150) LED Daylight Spot Light 26380 LUX

  NanLite FS-150 este o lampă compactă, puternică și capabilă să producă o lumină soft uniformă. Este perfectă pentru streaming live, fotografii și producții în mișcare. Lumină soft puternică, răspândită uniform Spotul FS-150 Daylight adoptă o nouă si îndrăzneață tehnologie de iluminare, are dimensiuni mai mari în comparație cu LED-urile COB, dar produce o lumină mai eficientă și mai uniformă. Acest lucru face ca FS-150 să fie capabil să furnizeze o putere mare de până la 26380 Lux la 1 m (cu reflectorul inclus), care produce un fascicul de lumină netedă, moale și uniformă, pentru o filmare cat mai clară. Sistem complet integrat, cu o răcire excelentă Sistemul compact all in one combină unitatea de control, adaptorul de alimentare și corpul lămpii. Acest design integrat face ca FS-150 să fie mai compact și mai ușor, fără a pierde puterea, astfel oferind mai mult confort pentru filmare sau fotografiere. Ventilatorul încorporat imprăștie căldura în mod eficient, asigurându-se că dispozitivul funcționează perfect pentru mai mult timp. 11 efecte practice încorporate 11 efecte practice încorporate, inclusiv INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion și Welding. Toate sunt concepute pentru a vă îmbunătăți munca și a vă economisi timp, creând scenarii complexe de iluminare. Posibilități nesfârșite de modelare a luminii Folosind suportul de umbrelă și montura Bowens disponibila pe scară largă, FS-150 este compatibil cu o selecție masivă de modificatori de lumină, cum ar fi beauty dish, softbox, umbrele. Suportă actualizări de firmware și control wireless FS-150 are un port USB integrat pentru a sprijini actualizarea firmware-ului, asigurându-se că lumina este întotdeauna disponibilă pentru îmbunătățiri de software suplimentare. În plus, poate fi controlată wireless printr-un controler 2.4G, făcând-o lumina ideală pentru toate nivelurile de producție.
  Luminile FS-150 pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.

 • 1,091.00lei

  Lampa Led Studio NanLite Forza 60 LED Monolight 5600K Kit 18820 LUX

  Forza 60 LED de la NanLite este un corp de iluminat cu o putere de iluminare remarcabila in raport cu dimensiunea sa. Cu o greutate de numai 820 g datorata utilizarii extensive a fibrei de carbon si aluminiului prelucrat cu laser, modelul Forza 60 utilizeaza un modul COB LED pentru a emite impreuna cu reflectorul inclus o valoare remarcabila de 18820 Lux / 1 m de lumina 5600K care poate fi amplificata cu o lentila Fresnel optionala la uimitoarea valoare de 23860 Lux / 1m. Toate mentinand un CRI/TLCI de 98/95, asigurand o redare exacta a culorilor. In plus, cu atenuarea luminii de la 100% pana la 1%, puteti adapta rapid modelul Forza 60 la orice scena fara a adauga filtre ND sau difuzie. Conceput pentru a fi lumina LED perfecta si usor de transportat oriunde, Forza 60 are carcasa construita din fibra de carbon si aliaj de aluminiu cu magneziu – cantareste doar 680 g si este aproximativ de dimensiunea unei doze de cola avand dimensiunile 13 cm x 8 cm x 7 cm. Cel mai puternic output din lume pentru un body atat de miniaturizat! Puteti impacheta usor Forza 60 in orice geanta sau case de echipamente si chiar in rucsac iar producatorul livreaza oricum lampa impreuna cu o geanta profesionala pentru transport si depozitare. Luminozitatea unei lampi este importanta, dar fara precizie de culoare, o tona de timp si bani vor fi pierdute in post-productie. Forza 60 are un CRI de 98 si un TLCI de 95, ceea ce inseamna ca poti filma cu incredere, stiind ca reproducerea culorilor va fi precisa. Pentru a tine pasul cu viteza de productie, NanLite a mentinut montura Modificatorului de la Forza 60 rapida si simpla (FM mount). Cu o singura apasare de buton si un sfert de rotatie, puteti schimba oricare dintre modificatorii de lumina NanLite special proiectati. Cu efecte speciale pre-programate intr-un sistem de meniu simple-to-master, Forza face usara imitarea scenariilor de iluminare care altfel pot fi dificil de recreat. La atingerea unui buton, puteti simula efectele de lumina ale fulgerului, ale ecranului TV, ale blitului si ale unui bec ce se intrerupe. Optimizat pentru a fi utilizat in studio sau in locatie, Forza 60 poate rula fie cu adaptorul AC inclus, fie impreuna cu 2 acumulatori tip L Sony NP-F, astfel incat sa puteti opera in orice locatie, indiferent de disponibilitatea alimentarii. Livrat cu o montura standard pentru receptorul de 5/8″, Forza 60 poate fi montat direct pe orice suport standard de iluminat, iar yoke-ul rotativ de 330 de grade face usoara reglarea unui unghi sau sa atarnarea luminii de un tavan pentru utilizarea in studio. De asemenea, Forza 60 poate fi utilizat chiar si in cele mai sensibile situatii sonore, gratie ventilatorului ultra silentios. Lampile Forza 60 pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.  Nota: Pentru a putea utiliza aplicatia NANLINK, aveti nevoie de transmitatorul WS-TB-1.

 • 1,094.00lei

  NanLite Forza 60 LED Monolight Kit 18820 LUX

  Forza 60 LED de la NanLite este un corp de iluminat cu o putere de iluminare remarcabila in raport cu dimensiunea sa. Cu o greutate de numai 820 g datorata utilizarii extensive a fibrei de carbon si aluminiului prelucrat cu laser, modelul Forza 60 utilizeaza un modul COB LED pentru a emite impreuna cu reflectorul inclus o valoare remarcabila de 18820 Lux / 1 m de lumina 5600K care poate fi amplificata cu o lentila Fresnel optionala la uimitoarea valoare de 23860 Lux / 1m. Toate mentinand un CRI/TLCI de 98/95, asigurand o redare exacta a culorilor. In plus, cu atenuarea luminii de la 100% pana la 1%, puteti adapta rapid modelul Forza 60 la orice scena fara a adauga filtre ND sau difuzie. Conceput pentru a fi lumina LED perfecta si usor de transportat oriunde, Forza 60 are carcasa construita din fibra de carbon si aliaj de aluminiu cu magneziu – cantareste doar 680 g si este aproximativ de dimensiunea unei doze de cola avand dimensiunile 13 cm x 8 cm x 7 cm. Cel mai puternic output din lume pentru un body atat de miniaturizat! Puteti impacheta usor Forza 60 in orice geanta sau case de echipamente si chiar in rucsac iar producatorul livreaza oricum lampa impreuna cu o geanta profesionala pentru transport si depozitare. Luminozitatea unei lampi este importanta, dar fara precizie de culoare, o tona de timp si bani vor fi pierdute in post-productie. Forza 60 are un CRI de 98 si un TLCI de 95, ceea ce inseamna ca poti filma cu incredere, stiind ca reproducerea culorilor va fi precisa. Pentru a tine pasul cu viteza de productie, NanLite a mentinut montura Modificatorului de la Forza 60 rapida si simpla (FM mount). Cu o singura apasare de buton si un sfert de rotatie, puteti schimba oricare dintre modificatorii de lumina NanLite special proiectati. Cu efecte speciale pre-programate intr-un sistem de meniu simple-to-master, Forza face usara imitarea scenariilor de iluminare care altfel pot fi dificil de recreat. La atingerea unui buton, puteti simula efectele de lumina ale fulgerului, ale ecranului TV, ale blitului si ale unui bec ce se intrerupe. Optimizat pentru a fi utilizat in studio sau in locatie, Forza 60 poate rula fie cu adaptorul AC inclus, fie impreuna cu 2 acumulatori tip L Sony NP-F, astfel incat sa puteti opera in orice locatie, indiferent de disponibilitatea alimentarii. Livrat cu o montura standard pentru receptorul de 5/8″, Forza 60 poate fi montat direct pe orice suport standard de iluminat, iar yoke-ul rotativ de 330 de grade face usoara reglarea unui unghi sau sa atarnarea luminii de un tavan pentru utilizarea in studio. De asemenea, Forza 60 poate fi utilizat chiar si in cele mai sensibile situatii sonore, gratie ventilatorului ultra silentios.
  Lampile Forza 60 pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK. Ce este si cum functioneaza aceasta, aflati de aici. Nota: Pentru a putea utiliza aplicatia NANLINK, aveti nevoie de transmitatorul WS-TB-1.

 • 1,194.00lei

  NanLite FS-200 (FS 200 / FS200) LED Daylight Spot Light 29380 LUX

  NanLite FS-200 este o lampă compactă, puternică și capabilă să producă o lumină soft uniformă. Este perfectă pentru streaming live, fotografii și producții în mișcare. Lumină soft puternică, răspândită uniform Spotul FS-200 Daylight adoptă o nouă si îndrăzneață tehnologie de iluminare, cu are dimensiuni mai mari în comparație cu LED-urile COB, dar produce o lumină mai eficientă și mai uniformă. Acest lucru face ca FS-200 să fie capabil să furnizeze o putere mare de până la 29380Lux la 1m (cu reflectorul inclus), care produce un fascicul de lumină netedă, moale și uniformă, pentru o filmare cat mai clară. Sistem complet integrat, cu o răcire excelentă Sistemul compact all in one combină unitatea de control, adaptorul de alimentare și corpul lămpii. Acest design integrat face ca FS-200 să fie mai compact și mai ușor, fără a pierde puterea, astfel oferind mai mult confort pentru filmare sau fotografiere. Ventilatorul încorporat imprăștie căldura în mod eficient, asigurându-se că dispozitivul funcționează perfect pentru mai mult timp. 11 efecte practice încorporate 11 efecte practice încorporate, inclusiv INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion și Welding. Toate sunt concepute pentru a vă îmbunătăți munca și a vă economisi timp, creând scenarii complexe de iluminare. Posibilități nesfârșite de modelare a luminii Folosind suportul de umbrelă și montura Bowens disponibila pe scară largă, FS-200 este compatibil cu o selecție masivă de modificatori de lumină, cum ar fi beauty dish, softbox, umbrele. Suportă actualizări de firmware și control wireless FS-200 are un port USB integrat pentru a sprijini actualizarea firmware-ului, asigurându-se că lumina este întotdeauna disponibilă pentru îmbunătățiri de software suplimentare. În plus, poate fi controlată wireless printr-un controler 2.4G, făcând-o lumina ideală pentru toate nivelurile de producție.
  Luminile FS-200 pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK. Ce este si cum functioneaza aceasta, aflati de aici.

  Notă: Rețineți că firmware-ul lămpilor FS-200 va trebui să fie actualizat pentru a putea fi utilizat cu aplicația mobilă NANLINK. Fișierul firmware poate fi descărcat de de aici. Mai multe detalii pe site-ul producatorului, nanliteus.com.

 • 1,382.00lei

  NanLite Forza 60 II LED Monolight Kit 17620 LUX

  Adevaratul potential al spoturilor LED compacte si usoare a fost realizat cu noile Nanlite Forza 60 II din a doua generatie.
  Bazat pe ani de feedback autentic al utilizatorilor si pe propria lor cercetare si dezvoltare, Nanlite este gata sa demonstreze cat de mult s-au imbunatatit spoturile lor LED de cand au fost introduse pentru prima data in urma cu trei ani. Cu noile Forza 60 II, multe aspecte au fost duse la urmatorul nivel fara a compromite punctele forte ale primei generatii, cum ar fi interactiunea, controlul, gestionarea zgomotului si multe altele.
  Forza 60 II ofera o putere uluitoare in interiorul corpurilor ultracompacte, la fel ca si predecesorul sau, nivelurile de iluminare sunt de 3.420 lux la 1 m numai cu lumina , fara reflector. De asemenea, Forza 60 II performeaza excelent in redarea culorilor, CRI si TLCI evaluate la 95 si respectiv 98.
  Cu 11 efecte speciale incorporate cu fiecare parametru reglabil, Forza 60 II le permite creatorilor sa dea viata imaginatiei cu ajutorul mai multor optiuni de control, inclusiv onboard, 2.4G, app , Bluetooth si DMX/RDM. Gestionarea zgomotului a fost imbunatatita pentru ca luminile sa iasa in evidenta fata de concurenti prin scaderea nivelului de zgomot la 20dbA chiar si cu ventilatorul care se roteste, astfel incat nu este nevoie sa opriti ventilatorul pentru majoritatea aplicatiilor de inregistrare a sunetului pentru a sacrifica intensitatea.
  Forza 60 II utilizeaza aceeasi montura FM compacta si robusta. Un adaptor inclus ofera compatibilitate pentru accesoriile cu montura Bowens. In afara de alimentarea de curent alternativ, Forza 60 II are optiune de alimentare CC printr-un maner de baterie compatibil fie cu bateria NPF, fie cu V-mount. Lumina accepta actualizarea firmware-ului prin portul USB din partea de jos a capului lampii, pastrand fereastra catre viitor deschisa. Mai multe functii si operatiuni noi vor fi aduse la bord pe baza feedback-ului utilizatorilor prin actualizarile de firmware.
  Mai multe informatii pe site-ul producatorului, nanliteus.com / nanlite.com.

 • 1,488.00lei

  Lampa Led Studio NanLite FS-300 (FS 300 / FS300) LED Daylight Spot Light 36730 LUX

  NanLite FS-300 este o lampă compactă, puternică și capabilă să producă o lumină soft uniformă. Este perfectă pentru streaming live, fotografii și producții în mișcare. Lumină soft puternică, răspândită uniform
  Spotul FS-300 Daylight adoptă o nouă si îndrăzneață tehnologie de iluminare, cu are dimensiuni mai mari în comparație cu LED-urile COB, dar produce o lumină mai eficientă și mai uniformă. Acest lucru face ca FS-300 să fie capabil să furnizeze o putere mare de până la 36730Lux la 1 m (cu reflectorul inclus), care produce un fascicul de lumină netedă, moale și uniformă, pentru o filmare cat mai clară.
  Sistem complet integrat, cu o răcire excelentă
  Sistemul compact all in one combină unitatea de control, adaptorul de alimentare și corpul lămpii. Acest design integrat face ca FS-300 să fie mai compact și mai ușor, fără a pierde puterea, astfel oferind mai mult confort pentru filmare sau fotografiere. Ventilatorul încorporat imprăștie căldura în mod eficient, asigurându-se că dispozitivul funcționează perfect pentru mai mult timp.
  11 efecte practice încorporate, inclusiv INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion și Welding. Toate sunt concepute pentru a vă îmbunătăți munca și a vă economisi timp, creând scenarii complexe de iluminare.
  Posibilități nesfârșite de modelare a luminii
  Folosind suportul de umbrelă și montura Bowens disponibila pe scară largă, FS-300 este compatibil cu o selecție masivă de modificatori de lumină, cum ar fi beauty dish, softbox, umbrele.
  Suportă actualizări de firmware și control wireless
  FS-300 are un port USB integrat pentru a sprijini actualizarea firmware-ului, asigurându-se că lumina este întotdeauna disponibilă pentru îmbunătățiri de software suplimentare. În plus, poate fi controlată wireless printr-un controler 2.4G, făcând-o lumina ideală pentru toate nivelurile de producție.
  Luminile FS-300 pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.

 • 1,575.00lei

  NanLite Forza 60B II Bi-Color LED Spot Light Kit 14350 LUX

  Adevaratul potential al spoturilor LED compacte si usoare a fost realizat cu noile Nanlite Forza 60B II din a doua generatie.
  Bazat pe ani de feedback autentic al utilizatorilor si pe propria lor cercetare si dezvoltare, Nanlite este gata sa demonstreze cat de mult s-au imbunatatit spoturile lor LED de cand au fost introduse pentru prima data in urma cu trei ani. Cu noile Forza 60B II, multe aspecte au fost duse la urmatorul nivel fara a compromite punctele forte ale primei generatii, cum ar fi interactiunea, controlul, gestionarea zgomotului si multe altele.
  Forza 60B II ofera o putere uluitoare in interiorul corpurilor ultracompacte, la fel ca si predecesorul sau, nivelurile de iluminare sunt de 2.096 lux la 1 m numai cu lumina, fara reflector. Cu modurile de iesire Maxim/Constant incorporate, Forza 60B II ofera un raport uniform de lumina in timp ce ajusteaza CCT de la 2700K la 6500K. De asemenea, Forza 60B II performeaza excelent in redarea culorilor, CRI si TLCI evaluate la 96 si respectiv 98.
  Cu 12 efecte speciale incorporate cu fiecare parametru reglabil, Forza 60B II le permite creatorilor sa dea viata imaginatiei cu ajutorul mai multor optiuni de control, inclusiv onboard, 2.4G, Bluetooth si DMX/RDM. Gestionarea zgomotului a fost imbunatatita pentru ca luminile sa iasa in evidenta fata de concurenti prin scaderea nivelului de zgomot la 20dbA chiar si cu ventilatorul care se roteste, astfel incat nu este nevoie sa opriti ventilatorul pentru majoritatea aplicatiilor de inregistrare a sunetului pentru a sacrifica intensitatea.
  Forza 60B II utilizeaza aceeasi montura FM compacta si robusta. Un adaptor inclus ofera compatibilitate pentru accesoriile cu montura Bowens. In afara de alimentarea de curent alternativ, Forza 60B II are optiune de alimentare CC printr-un maner de baterie compatibil fie cu bateria NPF, fie cu V-mount. Lumina accepta actualizarea firmware-ului prin portul USB din partea de jos a capului lampii, pastrand fereastra catre viitor deschisa. Mai multe functii si operatiuni noi vor fi aduse la bord pe baza feedback-ului utilizatorilor prin actualizarile de firmware.
  Mai multe informatii pe site-ul producatorului, nanliteus.com / nanlite.com.

 • 1,593.00lei

  Lampa Led Studio NanLite Forza 60B Bi-Color LED Spotlight 2700K-6500K Kit 13830 LUX

  NanLite Forza 60B este primul membru bi-color al seriei Forza, depășind actualul spot daylight Forza 60 (5600k) cu o gamă mai largă de culori: 2700K-6500K. Acest lucru vă permite să potriviți rapid situațiile de iluminare (ambientală naturală sau artificială), cu ușurinta, la răsucirea unui cadran, făcând ușoara obținerea culorilor echilibrate precise, fără a fi nevoie de geluri, economisind timp și bani.
  In ciuda dimensiunilor reduse (lungime cat palma, greutate 820 g), este capabila să emită un impresionant 13830 Lux la 1 metru 5600K cu reflectorul standard proiectat cu precizie. La fel ca în toată gama Forza, Forza 60B are CRI de 96 și TLCI de 98, asigurând o redare profesională a culorilor în mod constant. Toate acestea intr-o carcasa din fibra de carbon si aliaj de aluminiu si magneziu similara cu a unei doze de Cola cu dimensiuni 13 cm X 8 cm X 7 cm si greutate propie de 680 grame, in momentul de fata cel mai puternic output din lume pentru un body atat de miniaturizat !
  La simpla apăsare a unui buton, puteți simula 12 efecte diferite de iluminare: CCT Loop, INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion and Welding. Toate acestea sunt concepute pentru a vă îmbunătăți munca și pentru a vă economisi timp creând scenarii complexe de iluminare.
  Forza 60B are o montura FM Mount, care vă permite să folosiți toate modificatoarele Forza 60. Un adaptor Bowens opțional vă va permite să atașați modificatori standard Bowens. Astfel, Forza 60B este compatibilă cu o selecție masivă de modificatori de lumină, incluzând, dar fără a se limita la linia de softbox-uri și umbrele NanLite.
  Optimizat pentru a fi utilizat în studio sau în locație, Forza 60B poate funcționa fie cu adaptorul de curent alternativ inclus, cu baterii NPF sau cu o baterie de V-mount, utilizând battery grip (nu este inclus) sau cablul D-tap (nu este inclus). Acest lucru vă permite să funcționați în orice locație, indiferent de disponibilitatea alimentării. Un ventilator controlabil care este liniștit și rezistent, oferă o durata de viață de 60.000 de ore, asigurandu-va că aparatul are performanțe bune pentru mai mult timp. Emitând o ieșire sonoră redusă de 20dB la puterea maximă, este perfect chiar și în situatiil in care este nevoie de liniste. Forza 60B acceptă, de asemenea, oprirea ventilatorului pentru a obține o liniste completă.
  Forza 60B are un port USB care acceptă actualizarea firmware-ului, menținand astfel lumina disponibila pentru multiple viitoare posibilități. În plus, poate fi controlata fără fir prin intermediul controlerelor 2.4G, ceea ce o face lumina ideală pentru toate nivelurile de producție. Luminile Forza 60B pot fi controlate direct de pe telefon, cu ajutorul aplicatiei NANLINK.