Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 11,824.00lei

  Panasonic HC-X20E Camera video Profesionala All-in-one 4K 60p Live Streaming

  Aduceți producțiile video mobile de sport, evenimente sau multi-camera în lumea 4K cu Panasonic HC-X20 4K. Dispunând de un senzor mare de 1 inch si 15.03 MP 4K, HC-X2 inlocuieste popularul model Panasonic-AG-UX180 si poate înregistra videoclipuri de înaltă calitate, profesionale, în rezoluții de până la UHD 4K (3840 x 2160) pe 10 biți 4:2:2. De asemenea, puteți înregistra 1080p în VFR (frecvență de cadre variabilă) în 10 trepte de la 2 la 60 fps, precum și HD într-un mod super-slow-motion la o rată de cadre de până la 120 fps. X2 oferă numeroase îmbunătățiri ale AF de mare viteză cu detectare a feței, gamă dinamică HLG cu 13 trepte, un monitor mai luminos, stabilizare a imaginii UHD 4K, intrare și ieșire timecode, ieșire HDMI și 3G-SDI și Ethernet și Wi-Fi încorporat
  Indiferent dacă produceți filmari de evenimente sau în stil ENG sau transmise în direct, puterea zoom-ului optic de 20x a obiectivului începe de la un FOV larg echivalent de 24 mm pentru a filma în locuri înguste sau pentru a realiza cadre impresionante și se extinde până la 32x i.Zoom pentru a intra strâns pe subiecte îndepărtate. De asemenea, X2 dispune de Wi-Fi încorporat care vă permite să transmiteți în flux live prin RTMP/RTSP și, de asemenea, poate fi conectat la un computer utilizând Wi-Fi sau USB, astfel încât să puteți transmite în flux folosind furnizori de conținut populari, cum ar fi YouTube sau Facebook Live. De asemenea, puteți controla de la distanță X2 folosind o tabletă sau un smartphone cu o aplicație Panasonic ce se descarcă gratuit.
  În timp ce formatele video 4K pot părea dificile, X2 reușește să le înregistreze pe carduri SD convenabile (sunt necesare carduri cu rating U3 sau mai rapide pentru clipuri cu bit rate de peste 100 Mb/s), care sunt atât mici, cât și robuste. Sunt prevăzute două sloturi pentru carduri pentru o flexibilitate sporită. Puteți înregistra simultan pe ambele carduri, fie pentru a face copii de rezervă, fie pentru a înregistra fișiere cu viteză de biți ridicată și scăzută, sau pentru a captura un singur fișier care se întinde pe mai multe carduri pentru timpi mai lungi de înregistrare. Din punct de vedere ergonomic, X2 dispune de o cameră video handheld compactă, cu o mulțime de butoane de control personalizabile pentru accesarea rapidă a funcțiilor esențiale. Când este ținut în mână, display-ul EVF OLED este la îndemână și vine cu un ecran tactil de 3,5 inchi foarte luminos pentru monitorizare și controlul meniului; și ambele pot fi utilizate simultan. Waveforms și scopes pot fi afișate pentru a ajuta la controlul expunerii. Deasupra mânerului dispune de un comutator mare de zoom pentru un control precis al zoom-ului. Funcțiile obiectivului pot fi, de asemenea, controlate manual folosind cele trei inele ale obiectivului, unul pentru focalizare, unul pentru zoom și unul pentru iris. Este inclusă o baterie de 5900 mAh pentru alimentarea X2, împreună cu un încărcător și o sursă de alimentare pentru funcționarea în poziție fixă.

 • 14,994.00lei

  Panasonic HC-X2E Camera video Profesionala All-in-one 4K 60p Live Streaming and Rich Connectivity

  Aduceți producțiile video mobile de sport, evenimente sau multi-camera în lumea 4K cu Panasonic HC-X2 4K. Dispunând de un senzor mare de 1 inch si 15.03 MP 4K, HC-X2 inlocuieste popularul model Panasonic-AG-UX180 si poate înregistra videoclipuri de înaltă calitate, profesionale, în rezoluții de până la UHD 4K (3840 x 2160) pe 10 biți 4:2:2. De asemenea, puteți înregistra 1080p în VFR (frecvență de cadre variabilă) în 10 trepte de la 2 la 60 fps, precum și HD într-un mod super-slow-motion la o rată de cadre de până la 120 fps. X2 oferă numeroase îmbunătățiri ale AF de mare viteză cu detectare a feței, gamă dinamică HLG cu 13 trepte, un monitor mai luminos, stabilizare a imaginii UHD 4K, intrare și ieșire timecode, ieșire HDMI și 3G-SDI și Ethernet și Wi-Fi încorporate.
  In plus fata de HC-X20, HC-X2 are urmatoarele caracteristici:
  HLG 13-stop V-Log
  TC In/Out
  3G-SDI Output
  Ethernet
  Dual Codec Recording
  Indiferent dacă produceți filmari de evenimente sau în stil ENG sau transmise în direct, puterea zoom-ului optic de 20x a obiectivului începe de la un FOV larg echivalent de 24 mm pentru a filma în locuri înguste sau pentru a realiza cadre impresionante și se extinde până la 32x i.Zoom pentru a intra strâns pe subiecte îndepărtate. De asemenea, X2 dispune de Wi-Fi încorporat care vă permite să transmiteți în flux live prin RTMP/RTSP și, de asemenea, poate fi conectat la un computer utilizând Wi-Fi sau USB, astfel încât să puteți transmite în flux folosind furnizori de conținut populari, cum ar fi YouTube sau Facebook Live. De asemenea, puteți controla de la distanță X2 folosind o tabletă sau un smartphone cu o aplicație Panasonic ce se descarcă gratuit.
  În timp ce formatele video 4K pot părea dificile, X2 reușește să le înregistreze pe carduri SD convenabile (sunt necesare carduri cu rating U3 sau mai rapide pentru clipuri cu bit rate de peste 100 Mb/s), care sunt atât mici, cât și robuste. Sunt prevăzute două sloturi pentru carduri pentru o flexibilitate sporită. Puteți înregistra simultan pe ambele carduri, fie pentru a face copii de rezervă, fie pentru a înregistra fișiere cu viteză de biți ridicată și scăzută, sau pentru a captura un singur fișier care se întinde pe mai multe carduri pentru timpi mai lungi de înregistrare.
  Din punct de vedere ergonomic, X2 dispune de o cameră video handheld compactă, cu o mulțime de butoane de control personalizabile pentru accesarea rapidă a funcțiilor esențiale. Când este ținut în mână, display-ul EVF OLED este la îndemână și vine cu un ecran tactil de 3,5 inchi foarte luminos pentru monitorizare și controlul meniului; și ambele pot fi utilizate simultan. Waveforms și scopes pot fi afișate pentru a ajuta la controlul expunerii. Deasupra mânerului dispune de un comutator mare de zoom pentru un control precis al zoom-ului. Funcțiile obiectivului pot fi, de asemenea, controlate manual folosind cele trei inele ale obiectivului, unul pentru focalizare, unul pentru zoom și unul pentru iris. Este inclusă o baterie de 5900 mAh pentru alimentarea X2, împreună cu un încărcător și o sursă de alimentare pentru funcționarea în poziție fixă.

 • 18,190.00lei

  PANASONIC AG-DVX200 4K Professional Handheld Camcorder

  Panasonic AG-DVX200 este ultimul model de camera video profesionala cu inregistrare 4K / Full HD si intervalul dinamic vast, fac ca aceasta camera sa fie ideala pentru productia publicitara, film documentar si broadcast. Este dotata in premiera cu un senzor 4/3 inch cu rezolutie 5K, obiectiv Leica Dicomar cu zoom optic 13X si optimizata cu caracteristicile camerelor pentru cinema VariCam 35 in ceea ce priveste colorimetria si tonalitatea pentru film. Panasonic a dezvoltat un nou senzor de format mare MOS 4/3 inch cu dimensiuni similare celui folosit in camerelor de generatie mai veche dar cu caracteristici imbunatite ( merita amintita de exemplu capacitatea in low light imbunatatita fata de senzorul montat in GH4 ) si cu o rezolutie de 5K ( 5022 pixeli linie ) care este downconvertita automat in timpul inregistrarii la 4K si care influenteaza pozitiv calitatea imaginii (asemanator imaginilor inregistrate in 4K care sant downconvertite ulterior in HD) si care concura in acelasi timp la obtinerea unui zgomot digital extrem de redus . Panasonic AG-DVX200 integreaza un exceptional obiectiv fix 4K Leica Dicomar cu zoom optic 13X Cam driven ( 28 mm – 365.3 mm echivalent 35mm ) si F2.8 -F4.5 cu 3 inele pentru zoom / focus / iris si controale similare lentilelor interschimbabile sicare este prevazut cu performantul stabilizator pe 5 axe si 4 zone de corectie si cu o unitate micro drive pentru o viteza fantastica de focus si autofocus ideala pentru tracking si filmarea scenelor foarte rapide – un feature de referinta pentru cei care filmeaza de exemplu evenimte sportive , wedding , concerte , etc.