Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 270.00lei

  Rode SmartLav+ lavaliera smartphone cu cablu Kevlar

  Lavaliera Microfon Rode smartLav+ live (broadcast) are un sunet excelent pentru prezentari si video recording. Este o lavaliera omni directionala folosita la smartphone, DSLR, camere video. Microfon discret de 4.5mm, compatibil cu dispozitive iOS sau Android.
  Aplicatie dedicata Rode Rec pentru Apple iOS. Cablu intarit cu Kevlar. Include windshield, Clips si husa de transport.

 • 285.00lei

  Rode Videomic Me Microfon Directional pentru Smartphone

  VideoMic Me este un microfon directional compact si usor pentru utilizare cu smartphone-uri. Dispune de o iesire TRRS incorporata de 3,5 mm pentru conectarea directa la mufa pentru casti a unui smartphone. Suportul sau flexibil de montare poate gazdui o gama larga de smartphone-uri si permite microfonului sa fie montat pentru utilizarea camerei principale sau a camerei frontale. O mufa pentru casti de 3,5 mm din spate permite redarea audio in timpul inregistrarii (in functie de aplicatie), precum si redarea usoara a videoclipurilor dvs. fara a fi nevoie sa scoateti microfonul. VideoMic Me include o protectie antivant pentru inregistrare in aer liber sau pe vreme nefavorabila.

 • 289.00lei

  Rode VideoMicro microfon camera

  Rode VideoMicro este un microfon compact, usor, conceput pentru a imbunatati calitatea audio a videoclipurilor, perfect pentru captarea unui sunet incredibil, ideal pentru vlogging, prezentari video, etc. cu ajutorul unei camere video, DSLR sau Mirrorless.
  Acest microfon Rode VideoMicro include o capsulă de microfon condensator cardioid de înaltă calitate, de 1/2 “, pentru inregistrări audio de calitate superioara, atunci cand este utilizat cu o gamă largă de camere de la DSLR, Mirrorless sau camere video cu intrare Jack..
  Rode VideoMicro este un microfon direcțional, reduce sunetele periferice distorsionate și se concentrează asupra sunetului din fața camerei. Rode VideoMicro Include doar cablu TRS ceea ce il face utilizabil doar pe camere. Pentru utilizarea cu smartphone necesita un cablu adaptor TRS la TRRS ce se achizitioneaza separat. Carcasa este din aluminiu oferindu-i un nivel ridicat de rejectie RF si are un invelis ceramic de culoare neagra. Rode VideoMicro dispune de o structura de suspensie compusa dintr-un material termic si este foarte eficient in minimizarea vibratiilor nedorite si zgomotul produs de manipulare si suspensiile elastice traditionale.

 • 535.00lei

  Rode PodMic Microfon Dinamic Podcast

  Microfonul dinamic cu calitate de emisie RODE PodMic este potrivit pentru înregistrarea podcasturilor. Acesta oferă un sunet bogat și echilibrat, plin de detalii, atingând o calitate profesională, include un filtru Pop intern pentru a elimina sunetele plosive și un suport de amortizare intern pentru a reduce vibrațiile. Funcționează foarte bine cu consola RODE Caster Pro™, dar este pe deplin compatibilă cu orice altă placă de sunet. Capsula microfonului este adăpostită într-o construcție robustă din alamă cu un finisaj negru mat, apoi sistemul de montare integrat vă permite să poziționați cu ușurință microfonul.

 • 535.00lei

  Rode NT-USB Mini Microfon Podcast USB

  RODE NT-USB Mini foloseste o capsula de tip condensator de înalta calitate, care ofera un sunet cald si clar. Datorita conexiunii USB, poti trimite semnal audio direct catre computer sau laptop, nefiind necesara instalarea unui driver audio dedicat. Microfonul dispune si de o mufa jack 3.5mm in care trebuie doar sa introduci o pereche de casti,iar in felul acesta te poti bucura de monitorizare audio pentru broadcastul tau. Rotita de volum de pe microfon pozitionata facil, te ajuta sa cresti sau sa reduci volumul sunetelui in castile tale.

 • 549.00lei

  Rode VideoMic Rycote Microfon Shotgun cu Suspensie Lyre

  Rode VideoMic este un microfon condenser profesionist, conceput pentru a fi utilizat cu camere video si recordere audio personale. Un sistem integrat shock mount izoleaza capsula VideoMic si partea electronica de partea de montare standard, oferind astfel o izolare fata de factorii fizici externe ce pot cauza sunete si vibratii nedorite in microfon. Accesoriul de montare al microfonului este oferit cu filetul standard de 3/8″ pentru montarea usoara pe un stativ simplu sau boom (camerele cu sisteme de montare specifice pot avea nevoie de un adaptor aditional). Polaritatea super cardioida este foarte clar directionala, cu focusare pe obiectul din fata camerei, minimizand astfel sunetele inconjuratoare. Fabricat din ABS rigid si durabil, microfonul este conceput pentru a face fata unei utilizari mai neglijente, dar este totodata usor si portabil. In plus fata de raspunsul la frecventa de 40Hz-20kHz, aveti posibilitatea comutarii filtrului high-pass la 80Hz, pentru curatarea sunetelor nedorite provocate de exemplu de un aer conditionat sau zgomotului de trafic. Mai multe detalii pe site-ul producatorului rode.com .

 • 939.00lei

  Rode NT-USB Microfon Voice-Over

  Rode NT-USB este un microfon ce poate fi conectat prin USB la calculator. Este recomandat pentru inregistrari de calitate si este compatibil cu majoritatea programelor de inregistrare

  Include pop-filtru
  Conectivitate USB
  Jack de 3.5mm pentru casti
  Control direct intre microfon si device-ul la care este conectat
  Compatibil cu Apple iPad

 • -10%
  958.50lei

  Rode Microphones Stereo VideoMic Pro (NEW)

  Ideal pentru camere video si DSLR. Rode Microphones Stereo Video Mic Pro ofera optiunea stereo de calitate, pentru cameramani si este ideal pentru a inregistra muzica iar ambianta atmosferica esentiala in construirea unei scene audio realiste. Bazat pe o pereche de capsule condensator de inalta sensitivitate intr-o pereche XY, Rode Microphones Stereo Video Mic Pro ofera o imagine stereo cu o adancime naturala.
  Sistemul shockmount produs in colaborare cu Rycote ofera izolare superioara de vibratii si zgomot mecanic care altfel ar putea degrada calitatea inregistrarii. Un atenuator de -10dB permite utilizatorului sa reduca senzitivitatea microfonului, facandu-l potrivit pentru a inregistra surse audio puternice cum ar fi muzica live sau evenimente sportive.

 • 1,030.00lei

  Rode NTG2 Microfon Condenser Shotgun

  Rode NTG2 (NTG-2) este un microfon shotgun special conceput pentru broadcast (in interior sau exterior), sunet de film, televiziune si aplicatii profesionale. Modul super cardioid minimalizeaza zgomotul din afara axei microfonului, in timp ce capsula anterioara capteaza cu fidelitate sunetul emis de subiect. Posibilitatea alimentarii duale cu o baterie alkalina AA (1.5 V) sau de la o sursa phantom (48-52 V), face ca modelul de fata sa poata fi montat practic pe orice camera video profesionala. Carcasa complet metalica asigura o utilizare heavy duty. Made in Australia. Mai multe informatii pe site-ul producatorului, rode.com.