Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 139.00lei

  YELANGU 15mm Rail Rod Support System DSLR Camera Mount Baseplate with 1/4 Screw Quick Release Plate

  YELANGU 15mm Rail Rod este un sistem universal de tije care poate fi utilizat direct cu o camera foto sau pe un dispozitiv DSLR pentru a adauga tije de 15 mm pentru a permite montarea matte boxe-ului, follow focus, a suporturilor pentru lentile si a altor accesorii compatibile cu sistemul standard de 15 mm. Suportul montantului este reglabil in inaltime. Echipat cu o placa de eliberare rapida care permite atasarea rapida a aparatului foto si se poate glisa cu usurinta in adaptor. Placa de deblocare rapida este prevazuta cu suruburi de montare a camerei de 1/4 “. In partea inferioara exista o gaura de montare cu surub de 1/4 “. Fabricat din aluminiu negru anodizat durabil. Anodizare finisaj negru.

 • 415.00lei

  Skater Dolly Motorizat Electric Yelangu L4X cu telecomanda

  Yelangu L4X Autodolly poate regla unghiul pentru a realiza fotografierea in linie dreapta ca o platforma. Fotografierea se poate face in linie dreapta cat si panoramica la 360 de grade. Ideal pentru a crea fotografii dinamice pe suprafete plane si netede, montati-va camera foto pe ea si va functiona ca o platforma de fotografiere. Vine cu telecomanda wireless unde puteti sa reglati viteza la o distanta maxima de 6m. Filet 1/4 si 3/8 pentru diverse camere video / DSLR / smarphone. Poate fi reglat in unghi, sustine fotografierea dreapta si curba. Puteti fixa un cap panoramic cu bila pe el pentru a schimba unghiul de fotografiere al camerei.

 • 470.00lei

  YELANGU C7 Camera Cage for DSLR Camera with Top Handle, Shoe Mount and 15mm Rods – Custom Fit for Panasonic Lumix DMC-GH4, GH5

  Camera cage YELANGU C7 dedicat aparatelor foto Panasonic Lumix DMC-GH4, GH5, este un kit portabil din aluminiu ce permite accesul complet la comenzile, butoanele, bateria si slotul pentru cardul camerei. Mai multe puncte de montare construite pentru prindere 1/4 “si 3/8” permit utilizatorilor sa monteze diferite tipuri de accesorii utile pentru foto sau filmare. Designul inovativ cu eliberare rapida si manerul superior permit utilizatorului sa-l monteze usor pe un trepied sau sa-l tina in mana pentru diferite cerinte de fotografie/ videografie. Modelul YELANGU C7 este prevazut cu placuta quick-release pentru montare sau demontare de pe sistemul cu baza si sine universale de 15mm, care la randul lor permit montarea diverselor accesorii folosite in cinematografie cum ar fi sisteme follow focus manuale sau wireless, matte box, filtre, etc. Manerul de sustinere este prevazut cu patina cold shoe pentru diferite accesorii, lampa video, microfon, lavaliera, etc.