Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • -3%
  10,499.00lei

  Sony Cinema Line FX30B Camera Video 4 K Super 35 Interchangeable-Lens

  Oferind performanta si functionalitate avansate pentru o expresie cinematografica de inalta calitate, tehnologia de top a Sony in industria senzorilor de imagine asigura sensibilitate ridicata, zgomot redus si gama dinamica larga, oferind rezolutie 4K Super 35 pentru o calitate impresionanta a imaginii. ILME-FX30 include S-Cinetone mostenit de la camerele cinematografice digitale, precum Sony VENICE 2, oferind tonuri medii naturale, plus culori moi si lumini superbe, care sunt esentiale pentru expresia cinematografica. Sunt furnizate trei moduri pentru inregistrare cu curba gamma S-Log3, oferind o gradare cinematica lina a culorilor. Pot fi importate si personalizate LUT-uri inregistrate pentru a minimiza gradarea culorilor post-productie. Dual Base ISO (800 / 2500) permite inregistrarea imaginilor la cea mai buna calitate in diferite situatii de lumina.

 • -8%
  12,419.08lei

  Sony A7 IV Body Camera Foto Mirrorless Full-Frame 33 MP

  Redefinind un nou standard pentru camere Full-Frame, Sony A7 IV imbina fara probleme o calitate uimitoare a imaginii la 33 MP, inregistrare video 4K 60p, manevrare rafinata si capacitati de partajare rapida, ceea ce o face camera hibrida perfecta. Cu focalizare automata in timp real pentru foto si video, de varf in domeniu, Sony A7 IV pune puterea celei mai bune tehnologii Sony in mainile creatorilor si profesionistilor.

  Caracteristici Sony A7 IV:
  Senzor Exmor R full frame de 33 MP, procesor Bionz XR
  Urmarire in timp real si focalizare automata pe ochi
  Vizor electronic cu 3,69 milioane de puncte, ecran tactil de 3’’ cu unghi variabil
  Sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe
  Rezolutie 4K de pana la 60p, format 4:2:2 pe 10 biti, S-CINETONE/S-LOG 3

  Calitatea uimitoare a imaginii la Sony A7 IV
  Senzorul Exmor R full frame de 33 MP, cu iluminare din spate, asociat cu noul procesor puternic Bionz XR asigura o calitate uimitoare a imaginii de nivel profesional – chiar si in conditii de lumina difuza – pentru toate situatiile. Avand cele mai recente moduri creative si tehnologii de culoare de la camerele Sony profesionale, cu Sony A7 IV puteti realiza imagini in culori vii si realiste, cu propriul dvs. stil.

  Cea mai buna performanta AF:
  Sony A7 IV este dotat cu cea mai recenta tehnologie de urmarire in timp real si de focalizare automata pe ochi (om/animal/pasare), pentru urmarirea fara efort a subiectului in timp ce realizati fotografii sau inregistrati clipuri video. In plus, Sony A7 IV inregistreaza pana la 10 cadre pe secunda cu golire rapida a memoriei tampon pentru a imortaliza cele mai bune momente ale actiunii care se desfasoara in fata dvs.
  Experienta de filmare unica:
  Cu un design rafinat, Sony A7 IVinclude un vizor electronic rapid si clar, cu 3,69 milioane de puncte, un nou ecran tactil de 3’’ cu unghi variabil si sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe in corpul camerei (IBIS), pentru o experienta de inregistrare comoda si stabila. Odata cu includerea noului sistem de meniu intuitiv Sony cu capacitate tactila, a unui cadran dedicat Foto/Video/S&Q si a unui slot pentru doua cartele, cu Sony A7 IV puteti sa comutati fara probleme de la foto la video si sa va concentrati asupra creativitatii.
  Creare optima de continut atat foto cat si video
  Cu Sony A7 IV inregistrati continut la rezolutie 4K de pana la 60p cu citire completa a pixelilor si fara combinarea acestora, pentru cea mai buna calitate.
  Pentru cineastii experimentati, Sony A7 IV poate inregistra in format 4:2:2 pe 10 biti si include profiluri de imagine S-CINETONE/S-LOG 3, pentru un aspect cinematografic si editare usoara.
  In combinatie cu tehnologia de focalizare automata in timp real, extrem de rapida, urmariti cu usurinta ochiul subiectului in miscare – functioneaza pentru oameni, animale si pasari.
  Sony A7 IV include si instrumente video unice, precum compensarea respiratiei, o interfata audio digitala pentru a atasa microfoane de sunet profesionale si o structura pentru disiparea caldurii, adecvata pentru sedintele lungi de inregistrare.
  Conectat in permanenta
  Sony A7 IV are functie de redare in flux in timp real de pana la 4K15p sau Full HD 60p fara a avea nevoie de o cartela de stocare pentru a tine legatura cu publicul dvs. in permanenta.
  Cu compatibilitate cu cel mai recent standard USB-C din generatia 3.2, cip Wi-Fi ultrarapid si mod automat de backup al imaginilor prin Bluetooth pe aceasta camera cu redare in timp real, transferati si partajati instantaneu imaginile cu intreaga lume.
  Stocare:
  Dual slot: 1x CFexpress Tip A/UHS-II, 1x UHS-II

 • -8%
  12,499.00lei

  Sony Cinema Line FX30 Camera Video 4 K Super 35 Interchangeable-Lens cu Modul XLR

  Oferind performanta si functionalitate avansate pentru o expresie cinematografica de inalta calitate, tehnologia de top a Sony in industria senzorilor de imagine asigura sensibilitate ridicata, zgomot redus si gama dinamica larga, oferind rezolutie 4K Super 35 pentru o calitate impresionanta a imaginii. ILME-FX30 include S-Cinetone mostenit de la camerele cinematografice digitale, precum Sony VENICE 2, oferind tonuri medii naturale, plus culori moi si lumini superbe, care sunt esentiale pentru expresia cinematografica. Sunt furnizate trei moduri pentru inregistrare cu curba gamma S-Log3, oferind o gradare cinematica lina a culorilor. Pot fi importate si personalizate LUT-uri inregistrate pentru a minimiza gradarea culorilor post-productie. Dual Base ISO (800 / 2500) permite inregistrarea imaginilor la cea mai buna calitate in diferite situatii de lumina.

 • -9%
  17,744.09lei

  Sony A7S III Body Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K120p

  Noua camera mirrorless Sony A7SIII cu filmare 4K 120p dedicata videografilor si film-maker este impresionanta in ceea ce priveste inregistrarea video, inclusiv filmare 4K la 120 cadre pe secunda si o adancime de culoare 4:2:2 pe 10 biti.

  Un nou mecanism de disipare a caldurii la Sony A7S III si un sistem de inregistrare de tip releu pe doua sloturi de card permit filmarea pentru mai mult de 60 de minute la calitate 4K si 60 de cadre pe secunda pana cand bateria se termina.

  Noul sistem de autofocalizare cu o interfata ce raspunde la comenzi tactile si un ecran LCD rabatabil, vor transforma Sony A7S III in instrumentul creativ suprem pentru profesionistii video si pentru toate tipurile de fotografi si videografi.

  Sony A7S III dispune de un nou senzor de tip full-frame retroiluminat, de 12,1 MP (efectivi, aprox.) cu o sensibilitate ridicata si un interval dinamic de peste 15 trepte, incorporand o serie de capabilitati

  Caracteristici Sony A7S III
  Senzor Exmor R nou, de 12.1 MP cu retroiluminare + procesor de imagine BIONZ XR
  Filmare pana la 4K 120p, 10-bit 4:2:2, ISO 80-409,600 si dinamica pana la 15+ trepte expunere
  Fast Hybrid AF cu 759 puncte AF, acoperire 92% si Real-time Eye AF imbunatatit
  Noi codecuri XAVC-HS (H.265) si XAVC-S-I (All-I), iesire 16 Bit RAW, profile S-Log, autonomie extinsa si interfata audio digitala
  Aceeasi rezolutie – senzor nou
  Sony A7S III , este dotat cu senzor de imagine Exmor R CMOS (BSI) de 12.1MP, proiectat recent, care este iluminat in spate si ar trebui sa ofere o viteza de citire de 2x mai rapida.
  Rezolutia a ramas aceeasi ca in cazul Sony a7S II. Drept urmare, cea mai mare rezolutie video disponibila este de 4K.
  Mai putini pixeli inseamna, de asemenea, ca fiecare pixel poate fi mai mare, chiar si mai mare in acest caz. Sony pare ca si-a ascultat clientii care doreau pixeli mai buni.

  O alta inovatie la Sony A7S III este sloturile cu carduri duble. Ambele sloturi accepta fie carduri de memorie SD UHS-II, fie noile carduri tip CFexpress tip A pentru viteze mai mari de inregistrare.
  Sony A7S III ofera moduri de inregistrare 4K si FHD fie in modul XAVC-S / XAVC-HS (Long GOP, interframe), fie in modul XAVC S-I (All-Intra, intraframe).
  Toate modurile de inregistrare interna sunt disponibile in culoare pe 10 biti cu esantionare 4: 2: 2.

  Toate modurile interne 4K la Sony A7S III sunt de fapt UHD (3840 x 2160). Bit-urile in modurile 4K sunt cuprinse intre 50 si 280Mbps pentru modurile GOP Long si intre 240 si 600Mbps in XAVC S-I (All-Intra) – in functie de framerate.

  Vestea buna este ca Sony a acordat atentie unui sistem de racire bun, astfel incât camera sa nu se supraincalzeasca, astfel ca o baterie completa ofera aproximativ o ora de inregistrare 4K60p.
  Astfel, cand Sony A7S III este conectat la o sursa de alimentare externa, timpul de inregistrare este limitat doar de o dimensiune a cardului de memorie.

  Autofocusul la Sony A7S III include 759 de puncte AF pentru phase-detection (acoperire de 92%). Functiile Autofocus prezintă AF atat pentru oameni, cat si pentru animale. Potrivit Sony, performanta AF a fost îmbunatatita de noul procesor Bionz XR cu 30%. Destul de impresionant, autofocus-ul este disponibil in toate modurile de inregistrare si in toate cadrele.

  O altă imbunatatire a ergonomiei la Sony A7S III este noul tip „ecran flip-out” (unghi variat) de 3.0 ”monitor tactil LCD cu rezoluție 1440K. Vizorul este un ecran 100% QXGA OLED 9440K punct de 0,64x.

 • -5%
  19,990.00lei

  Sony FX3 Body, ILME-FX3 – Cameră Full Frame din gama Cinema

  Camera Sony FX3 Cinema Line dă viață viziunii creatorilor de conținut. Expresia cinematografică se îmbină cu performanța și cu funcționarea optimizată. Compactă și cu greutate redusă, este ușor de transportat și de manevrat.

  Un aparat destinat expresiei cinematografice

  Senzorul de imagine Full Frame de pe FX3 se îmbină cu tehnici inovatoare de captare a luminii, pentru imagini clare chiar și în lumină difuză. Sensibilitatea ISO standard de 80-102400 pentru filme se poate extinde până la 409600.

  FX3 oferă interval dinamic cu peste 15 trepte, pentru scenarii de la interioare bine iluminate până la cadre realizate dimineața și seara. Surprindeți toate nuanțele și vă bucurați de libertate fără precedent la gradarea culorilor.

  Surprindeți scena la rezoluție 4K, cu câmp vizual cu profunzime redusă, efect bokeh uimitor și libertatea cinematografică dată de un senzor Full Frame.

  Știință cromatică de cinema cu S-Cinetone™

  Culoarea S-Cinetone, dezvoltată pentru apreciatul model Sony FX9, reprezintă aspectul implicit pe FX3 pentru expresie cinematografică. Este reglată exact pentru a satisface cerințele creatorilor de conținut de azi, cu culori bogate și nuanțe naturale ale pielii, care se potrivesc cu alte camere Cinema Line fără gradare.

  4K 120 cps, fiecare cadru este focalizat

  Chiar și la rate de cadre ridicate, sunt realizate imagini 4K detaliate grație capacităților FA de mare precizie și de citire cu viteză ridicată ale camerei FX3. Modul S&Q vă oferă control complet asupra ratei de cadre la înregistrare, pentru secvențe frumoase cu redare „slow motion” de până la 5x (cu ieșire 24p).
  Înregistrare HDR și S-Log3 pe 10 biți pentru gradații fine

  Curba gamma S-Log3 și S-Gamut3.Cine permit înregistrarea cu reproducerea culorilor de înaltă calitate în interval dinamic ridicat, simplificând potrivirea cu cadre realizate cu alte camere Cinema Line în postproducție. În plus, un profil de imagine HDR HLG (Hybrid Log-Gamma) permite redare HDR (HLG) directă pe televizoare compatibile, fără postproducție.

  Ieșire HDMI RAW pe 16 biți

  Pentru fluxuri de lucru solicitante în postproducție, este disponibilă ieșire RAW pe 16 biți prin HDMI la dispozitive externe compatibile, iar fișierele XAVC HS 4K, XAVC S 4K sau XAVC S-I 4K și proxy sunt capturate simultan în cameră. Ieșirea video RAW este la 4264 x 2408 [16:9], peste rezoluția DCI-4K.

  Bucurați-vă de detalii bogate și culori realiste

  FX3 are capacitate de înregistrare internă 4K, profunzime pe 10 biți și eșantionare a culorilor în format 4:2:2 cu compresie All-Intra și Long-GOP. Acestea permit gradare superioară a culorilor, păstrând gradația naturală, pentru o libertate de editare veritabilă.

  [1] All-Intra (All-I) [2] Long-GOP [3] Grup de imagini

  Concepută pentru înregistrare comodă pe cont propriu

  FA cu urmărire inteligentă utilizează detectarea fazei în plan focal pentru urmărirea subiectului în aproape întregul cadru. Sistemul de focalizare automată hibridă rapidă focalizează rapid în câmpul vizual cu profunzime redusă și la rate de cadre 120p la rezoluție 4K (QFHD).

  Funcția de urmărire sofisticată menține focalizarea stabilă, pentru a vă concentra pe compoziție. FA pe ochi în timp real focalizează exact pe față și ochi, iar Urmărire în timp real este susținută de algoritmi de recunoaștere a subiectului, unici de la Sony.

  FX3 are tranziție FA cu șapte setări, pentru focalizare facilă, și cinci setări de sensibilitate FA la schimbarea subiectului, care permite utilizatorului să particularizeze comutarea sau fixarea FA pe subiect. În plus, puteți selecta subiectul pe care doriți să îl focalizați prin simpla atingere a monitorului LCD.

  Obiective cu montură E pentru filme

  Bucurați-vă de focalizare automată sensibilă cu obiectivele Sony cu montură E, cu performanță optică premium pentru aplicații cinematografice solicitante. Tehnologia cu dispozitiv de acționare liniar din obiectivele Sony cu montură E oferă focalizare automată mai precisă, pentru a vă susține proiectele creative.

  Mobilitate ridicată, indiferent unde vă aflați

  Compactă și ușoară, FX3 este concepută pentru mobilitate ridicată. Mânerul atașat și orificiile de montare a accesoriilor permit o configurare rapidă, înregistrare fluidă și împachetare rapidă. Corpul și capacele sunt realizate din aliaj de magneziu, pentru rezistență și performanțe îmbunătățite în medii dificile.
  Mâner XLR atașabil

  Un mâner cu adaptor XLR cu două terminale XLR se poate atașa la suportul cu interfață multiplă de pe cameră, pentru filmare comodă și stabilă în situații dificile, cum ar fi cadre din poziție inferioară.

  Stabilizare a imaginii în cameră

  Modul Activ este un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe pentru creșterea stabilizării la înregistrarea de filme. Pentru a păstra calitatea imaginii, giroscopul măsoară exact tremurul camerei și compensează optic. Aceasta permite înregistrări video stabile cu aparatul ținut în mână, fără suport, la rezoluție 4K.

  [1, 2] tremur unghiular (oscilație și girație) [3, 4] tremur la comutare (axele X și Y), [5] tremur rotativ (rulare pe axa Z)

  Stabilizarea imaginii și editare mai facilă cu Catalyst

  Tremurul camerei este înregistrat de giroscop, ceea ce permite uniformizarea și stabilizarea în postproducție. Cu aplicația desktop Sony Catalyst Browse/Catalyst Prepare puteți echilibra compensarea automată a tremurului și ajustarea imaginii. Catalyst poate utiliza eficient și datele înregistrate de rotire a camerei.

  Extensibilitate și operabilitate pentru creatorii de conținut

  Lămpile de semnal de pe părțile din față și din spate ale camerei FX3 indică dacă, în acel moment, camera înregistrează. Acestea sunt clar vizibile operatorului și persoanei care se află în fața camerei.

  Ecranul LCD tactil de 3” (1,44 milioane de puncte) are deschidere laterală pentru poziționare flexibilă și vizibilitate îmbunătățită la montarea pe suport cardanic. Panoul tactil oferă control intuitiv în meniu pentru multe setări ale camerei.

  Pe lângă șase butoane particularizabile, comenzile frecvente pot fi operate cu o mână, iar cealaltă mână operează obiectivul. Funcționalitatea este sporită prin numeroasele orificii pentru șurub din corp și mâner, pentru atașarea directă a accesoriilor.

  Înregistrare 4K/60p neîntreruptă

  Pentru înregistrare 4K/60p neîntreruptă, FX3 are un sistem inovator de disipare a căldurii. Plasarea radiatorului, structura de ventilare și ventilatorul silențios asigură o răcire optimizată chiar și la înregistrările lungi.

  Adaptor XLR și intrare digitală pentru sunet de calitate
  Pe lângă microfonul încorporat, pot fi conectate diverse microfoane profesionale prin conectorii XLR de dimensiuni normale de pe mâner printr-o interfață audio digitală cu suport cu interfață multiplă. Se pot selecta trei formate de înregistrare, inclusiv pe 24 de biți cu 4 canale. Înregistrarea audio digitală este posibilă și prin atașarea unui microfon digital precum ECM-B1M, chiar dacă mânerul nu este utilizat.

  Două sloturi de suport media cu viteză ridicată

  Concepute pentru cerințe de generație următoare, cardurile CFexpress tip A acceptă înregistrare cu rată de biți ridicată. Sloturile sunt compatibile cu CFexpress tip A, precum și cu carduri SDXC UHS-I și UHS-II. Deoarece sloturile sunt identice, este posibil backupul sau retransmisia.

  Control la distanță și transfer în rețea

  O conexiune de rețea, prin Wi-Fi® sau cu fir prin conector USB type C, oferă suport pentru control la distanță de pe smartphone sau tabletă, prin NFC sau prin asociere manuală. Înregistrarea la distanță se poate controla de pe PC cu aplicația Sony Imaging Edge Desktop™ sau de pe dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile™. Iar fișierele foto și video pot fi transferate prin FTP de mare viteză.

  Previzualizare, înregistrare și redare în flux la distanță

  Pentru fluxuri de lucru mai eficiente și fotografiere în medii dificile, puteți apela la fotografierea de la distanță, cu fir sau wireless, de pe PC sau de pe un dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile. Imaging Edge Webcam™ permite comunicare video online de calitate.