Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 9,775.00lei

  Panasonic Lumix S5 II (DC-S5M2E) Mirrorless Camera Body

  Faceti cunostinta cu Lumix S5 II – inceputul unei noi etape pentru LUMIX. Cu posibilitati creative nelimitate, aceste camere foto mirrorless hibride versatile full-frame va vor ajuta sa surprindeti continut uimitor in orice situatie. Functiile avansate precum PDAF si I.S. (stabilizarea imaginii) fac din utilizarea LUMIX S5 II o experienta cu adevarat reusita. Captati fotografii si clipuri video de inalta calitate cu inregistrare nelimitata si bucurati-va de mobilitate sporita cu aceasta camera compacta mirrorless full-frame.
  Phase Hybrid AF pentru filmare intensa
  Cel mai important lucru in cazul autofocusului este sa fie fiabil. Este vorba despre cat de rapid si de fidel poti capta subiectul. In plus fata de AF prin contrast, LUMIX S5II este prima camera LUMIX mirrorless care ofera sistemul AF cu detectie de faza, care imbunatateste substantial performanta de urmarire a subiectului si de recunoastere a luminii. Aparatul foto poate capta subiectul chiar si in situatii dificile, in care sunt implicate mai multe subiecte, oferind precizie chiar si in medii cu iluminare din spate sau cu lumina slaba.
  AF cu 779 de puncte
  Numarul de puncte AF a fost marit la 779. Performanta imbunatatita de urmarire permite camerei sa continue sa capteze chiar si subiecte mici care sunt cu usurinta nefocalizate. Chiar si atunci cand se utilizeaza 1-Area AF, cadrul AF poate fi setat la nivel de precizie, ajutand creatorul sa se concentreze pe subiect asa cum a intentionat.
  Tehnologie de recunoastere bazata pe inteligenta artificiala
  Tehnologia Deep Learning permite recunoasterea si urmarirea de mare viteza si precizie a oamenilor (fata, ochi, cap si corp) si a animalelor (caini, pisici si pasari).
  Ideal pentru a filma in timp ce mergeti: Tehnologia Active I.S.
  LUMIX a sustinut de mult timp fotografierea din mana cu B.I.S. si Dual I.S.2 cu 5 axe, iar acum LUMIX S5II este echipat cu Active I.S., care suporta filmarea in mers, pentru a imbunatati si mai mult stabilizarea imaginii in inregistrarea video. Prin determinarea nivelului de vibratie a camerei si optimizarea rapoartelor de corectie orizontala, verticala si rotationala, sistemul poate compensa chiar si vibratiile semnificative ale camerei, cu aproximativ 200%* mai mult decat sistemele conventionale.
  *In comparatie cu LUMIX S5. Distanta focala de 20 mm, atunci cand se utilizeaza S-R2060.
  Sistem Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) cu 6,5 trepte
  Dual I.S. 2 (stabilizator de imagine) cu 5 axe combina controlul B.I.S. si O.I.S. al obiectivului pentru a oferi o corectie de 6,5 stopuri.*
  *Bazat pe standardul CIPA [Directia Yaw/Pitch: distanta focala f=200mm atunci cand se utilizeaza S-E70200.]
  Fotografiere in rafala AFC 30fps
  Datorita vitezei mai mari de citire a noului senzor si a puterii superioare de procesare a noului procesor, LUMIX S5II ofera fotografiere in rafala AFC folosind obturatorul electronic la 30 de cadre pe secunda cu o rezolutie de 24,2 megapixeli. Viteza de citire mai mare a senzorului minimizeaza, de asemenea, distorsiunea obturatorului rulant si capteaza imagini prea rapide pentru a fi procesate cu ochiul liber.
  Inregistrare la rezolutie ultra-inalta de 96 MP
  Modul High Resolution va permite sa realizati fotografii ultradetaliate din natura cu ajutorul unui trepied, precum si alte creatii artistice care combina grandoarea cu precizia. Aparatul foto capteaza automat opt imagini consecutive in timpul ce deplaseaza senzorul, iar prelucrarea de mare viteza a semnalului de catre noul procesor le sintetizeaza fara probleme intr-o imagine echivalenta de 96 megapixeli (12.000 x 8.000 de pixeli). Inregistrarea fisierelor RAW si JPEG in timpul fotografierii si procesarea RAW in timpul redarii (conversie RAW in JPEG) sunt suportate, cu acces rapid prin intermediul selectorului de mod de lucru.
  Live View Composite (Imagine compusa cu afisare in timp real)
  Camera capteaza mai multe imagini, creand imagini compozite numai din acele zone care variaza in luminozitate. Aceasta functie este convenabila pentru realizarea de imagini ale cerului de noapte care evidentiaza traseele luminoase ale stelelor sau ale focurilor de artificii. De fiecare data cand este actionat obturatorul, este afisata o imagine compozita, permitand utilizatorilor sa fotografieze in timp ce confirma rezultatele in timp real.
  *Actualizare firmware programata pentru vara anului 2023.
  Gestionarea caldurii pentru timp de inregistrare nelimitat
  Timp de inregistrare nelimitat 4:2:2 pe 10 biti C4K/4K 60p/50p. * Cu un corp compact echivalent cu cel al modelului S5, sistemul optimizat de disipare a caldurii si structura de disipare a caldurii cu ventilator de racire fortata a modelului LUMIX S5II permite inregistrarea prelungita chiar si atunci cand se filmeaza la solicitari mari (de exemplu, video de inalta rezolutie peste 4K, video HFR).
  *Camera poate opri inregistrarea atunci cand este utilizata la o temperatura mai mica sau mai mare decat temperatura de functionare recomandata (0-40 grade). Inregistrarea se opreste atunci cand timpul de inregistrare continua depaseste 30 de minute in [6K/29.97p] [6K/25.00p] [5.9K/29.97p] [5.9K/25.00p] atunci cand modul Management termic este setat pe Standard.
  Inregistrare 6K pe 10 biti
  Cu modurile 6K (5952×3968, 3:2), 6K (5952×3136, 17:9) si 5,9K (5888×3312, 16:9) 4:2:0 pe 10 biti 30p/25p/24p, LUMIX S5II ofera o rezolutie mai mare si rate de biti mai mari decat oricand si ofera cea mai recenta calitate ridicata a imaginii, versatilitate si gama expresiva necesara pentru filme, televiziune si toate tipurile de productie video.
  HFR (rata inalta de cadre)
  Inregistrarea in slow-motion, o tendinta recenta in productia video, este posibila cu ajutorul inregistrarii video FHD pe 10 biti 120p/100p cu sunet. Puteti filma clipuri video de inalta rezolutie C4K/4K pe 10 biti (4:3) si 3,3K pe 10 biti (4:3) la 48p. Chiar si filmare video cu incetinitorul dublu la o rata de cadre cinematografica de 24p. Permite urmarirea AF in timpul inregistrarii video HFR.
  Max. 7.5x slow motion si max. 60x miscare rapida
  Ofera pana la 7,5 x super slow-motion (FHD 24p/180fps) cu inregistrare video pe 10 biti. Echipat cu modurile Slow & Quick Motion, LUMIX S5II va permite sa utilizati rate de cadre superioare sau inferioare la filmare cu usurinta. Cu functia Quick Motion de pana la 60x (C4K/4K/FHD 60p/1fps), S5II va permite sa creati imagini emotionante sau sa surprindeti fara probleme miscari dinamice prea rapide pentru ochiul liber.
  Inregistrare audio pe 4 canale
  LUMIX S5II ofera performante de inregistrare audio mult imbunatatite, fiind posibila inregistrarea pe 4 canale de 48 kHz sau 96 kHz pe 24 de biti* atunci cand este conectat un adaptor pentru microfon XLR DMW-XLR1 (vandut separat). LUMIX S5II va ofera o flexibilitate mult mai mare atunci cand filmati in aer liber, de exemplu, in cazul in care sunt prezente mai multe surse audio, sau atunci cand inregistrati sunet de rezerva. De asemenea, acum permite inregistrarea pe 2 canale de 48 kHz pe 24 biti cu microfonul incorporat si inregistrarea de inalta rezolutie* pe 2 canale de 96 kHz pe 24 biti cu un microfon extern (vandut separat).
  *Doar format MOV.
  Angajamentul LUMIX pentru o calitate superioara a imaginii
  Noul procesor ofera culori mai realiste, o rezolutie mai buna si un efect tridimensional natural, iar in combinatie cu tehnologia Dual Native ISO, suprima in mod eficient zgomotul chiar si atunci cand fotografiati la sensibilitati foarte ridicate, redand minunat chiar si zonele intunecate.
  Senzor CMOS de 24,2 MP cu tehnologie Dual Native ISO
  Fie ca faceti fotografii sau filmati, LUMIX S5II ofera o calitate a imaginii fara compromisuri, combinand rezolutia ridicata si tehnologia Phase Detection pentru focalizare automata. Mai mult, utilizand tehnologia Dual Native ISO, familiara utilizatorilor modelelor Panasonic Varicam pentru profesionisti, S5II valorifica o setare ISO cu doua niveluri de baza pentru a minimiza zgomotul si a maximiza calitatea imaginii de la sensibilitate scazuta la sensibilitate ridicata. Aceasta caracteristica face echipa cu un nou procesor pentru a oferi o sensibilitate maxima ISO 51200 / ISO extins 204800 pentru un zgomot minim la sensibilitate ridicata si o reproducere splendida a zonelor intunecate din cadru. Ori de cate ori este necesara fotografierea la nivel profesional in conditii de lumina scazuta, LUMIX S5II este gata de actiune.
  Procesor de ultima generatie
  Noul procesor ofera o putere de calcul de aproximativ doua ori mai mare decat pana acum, permitand procesarea cu viteza mare a imaginilor video cu rezolutie si rata de biti mai mari. Acesta este echipat cu tehnologie realizata si implementata in comun de LEICA si LUMIX. Combinatia dintre noul senzor si procesor realizeaza atat AF cu tehnologie Phase Detection cat si o calitate ridicata a imaginii pentru fotografii si clipuri video.
  Mai mult de 14 stopuri pentru VariCam Look cu V-Log sI V-Gamut
  Oferind compatibilitate cu Cinema VariCam Look, o gama dinamica de peste 14 stopuri si un spectru de culori foarte larg, cu V-Log si V-Gamut deja instalate. Utilizatorii se vor bucura de o reproducere impresionant de precisa a culorilor, de gradatii subtile de la zonele intunecate la cele luminoase si de un control precis al informatiilor de culoare in post-procesare. Rezultatul final este o exprimare mai creativa si mai satisfacatoare a culorilor. In plus, imaginile filmate cu LUMIX S5II pot fi combinate fara probleme cu imagini filmate cu camere VariCam. V-Log-ul modelului LUMIX S5II ofera o gama dinamica de peste 14 stopuri, care acopera cerinta PQ a HDR, in timp ce V-Gamut acopera intregul spectru de culori HDR, oferind utilizatorilor acces la filmarea HDR oriunde si oricand.
  Iesire de date video RAW (optional)
  Cheia software de actualizare DMW-SFU2 (vanduta separat) si actualizarea firmware-ului LUMIX S5II* permit transmiterea de date video RAW pe 12 biti de maximum 29,97p 5,9K (5888×3312, 16:9) / 59,94p 4.1K (4128×2176, 17:9) si 3,5K (3536×2656, 4:3) prin HDMI pentru a fi inregistrate pe monitorul-inregistrator Atomos Ninja V+ HDR.
  *Actualizare firmware programata pentru vara anului 2023. ï½¥ATOMOS HDMI monitor de teren/inregistrator “Ninja V+”. ï½¥Modurile de inregistrare selectabile depind de versiunea de firmware a ATOMOS Ninja V+. ï½¥Va rugam sa consultati site-ul web ATOMOS pentru informatii despre versiunea de firmware corespunzatoare a ATOMOS Ninja V+. ï½¥Este posibil ca toate functiile sa nu fie disponibile in anumite situatii.
  Corp robust pentru conditii meteorologice diverse
  Corpul rezistent este pregatit sa faca fata unei diversitati de medii de fotografiere dificile. Cadrul turnat integral din aliaj de magneziu este foarte rezistent, in timp ce etansarea ajuta la protejarea imbinarilor, a cadranului si a butoanelor. Camera, in ansamblu, este rezistenta la praf si stropi.* In combinatie, aceste caracteristici ajuta la realizarea de fotografii productive si placute intr-o gama larga de conditii meteorologice.
  *Rezistent la praf si stropi nu garanteaza ca nu se vor produce defecte daca aceasta camera este in contact direct cu praful si apa.
  Durata de viata extinsa a bateriei: Alimentare prin USB
  Compatibilitatea cu USB 3.2 Gen2 Type-C, va permite sa fotografiati sau filmati in timp ce incarcati bateria la viteza mare, amanunt foarte convenabil in timpul filmarilor lungi in studio sau in alta locatie. Bateria poate fi incarcata in timp ce asigura alimentarea camerei* atunci cand este este utilizata in combinatie cu incarcatorul de baterie conform standardului USB Power Delivery, model DMW-BTC15 (vandut separat).
  *Bateria trebuie sa fie montatata in camera si sa nu fie descarcata complet pentru ca aceasta functie sa fie posibila.
  ï½¥USB Type-C™ si USB-C™ sunt marci comerciale ale USB Implementers Forum.
  Slot dublu pentru card SD pentru gestionarea flexibila a datelor
  Ambele sloturi pentru carduri SD sunt compatibile cu cardurile SDXC UHS-II. Relay Recording permite inregistrarea succesiva pe cardurile de memorie atunci cand cardul initial devine plin in timpul inregistrarii. Backup Recording permite inregistrarea acelorasi date pe ambele carduri simultan. Modul Allocation Record va permite sa specificati slotul de card care urmeaza sa fie utilizat pentru inregistrarea fotografiilor statice si video.*
  ï½¥ Logo-ul SDXC este o marca comerciala a SD-3C, LLC.
  Actualizari usoare de firmware prin intermediul smartphone-ului
  Conectivitate inteligenta prin Wi-Fi® in banda de 5GHz (IEEE802.11ac) si Bluetooth® v5.0 (Low Energy) pentru control usor de la distanta. Aplicatia Panasonic LUMIX Sync pentru Android/iOS va permite sa personalizati setarile de fotografiere, inclusiv declansarea de la distanta. Actualizarea firmware-ului camerei si copierea setarilor pe mai multe camere este, de asemenea, simpla prin LUMIX Sync.*
  *Copierea trebuie facuta intre camere de acelasi model. ï½¥Sigla Wi-Fi CERTIFIED™ este o marca de certificare a Wi-Fi Alliance®. ï½¥Textul si siglele Bluetooth® sunt marci comerciale inregistrate detinute de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Panasonic Corporation este sub licenta. Alte marci comerciale si nume comerciale apartin proprietarilor respectivi. ï½¥IOS este o marca comerciala sau o marca comerciala inregistrata a Cisco in S.U.A. si in alte tari si este utilizata sub licenta. ï½¥Android si Google Play sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Google Inc.
  Vizor pentru o reproducere excelenta a culorilor
  Vizorul live view de 3.680.000 de puncte 0,78x utilizeaza un afisaj OLED foarte rapid si usor de vizualizat pentru a surprinde in detaliu chiar si subiectele care se misca rapid. In plus, afisajul cu contrast ridicat (aprox. 10.000:1) prezinta subiectul cu gradatii fine si claritate ridicata pe tot parcursul vizualizarii.
  Monitor cu unghi liber cu vizibilitate mare in exterior
  LUMIX S5II dispune de un ecran LCD de 3,0 inchi cu 1840k-puncte. Cu o luminozitate remarcabila si o gama larga de culori, acesta ofera o vizibilitate ridicata pentru filmarile in aer liber. Ecranul sau tactil cu unghi liber faciliteaza compunerea fotografiilor cu unghi larg si ingust, ceea ce sporeste si mai mult confortul si flexibilitatea camerei.
  Intuitive operation
  Dispunerea intuitiva, bine calculata a joystick-ului cu 8 directii, cu toate butoanele de fotografiere concentrate in partea dreapta si cu butoanele cele mai frecvent utilizate, cum ar fi joystick-ul, la indemana degetului mare, permit o utilizare intuitiva. Zona de focalizare poate fi selectata intuitiv printr-o simpla atingere a degetului mare. Acest lucru va permite sa realizati fotografii rapid si usor, mentinand in acelasi timp focalizarea pe subiect.
  Frecventa sistem
  Pentru a sprijini productia video globala, pot fi selectate trei frecvente de sistem diferite: 59,94Hz (NTSC), 50,00Hz (PAL) sau 24,00Hz (CINEMA).
  Marcator de cadru
  Indicatorul de cadru este util atunci cand se anticipeaza cropping-ul vertical/orizontal in post-productie. Cadrele cu raport de aspect care pot fi afisate includ 2,39:1 si 2,35:1 pentru cinematografie si 1:1 si 4:5 pentru social media, oferind un total de 10 modele din care puteti alege.
  Filmare video pe verticala
  Camera detecteaza orientarea verticala a videoclipului, astfel incat imaginea se va roti automat atunci cand o redati pe smartphone sau pe alt dispozitiv. Acest lucru poate fi activat sau dezactivat.
  Control inel de focalizare
  Daca este utilizat in combinatie cu obiectivele din seria LUMIX S, puteti controla inelul de focalizare in functie de propria perceptie. Selectati intre NONLINEAR, in care acceleratia este aplicata in functie de viteza de rotatie, si LINEAR, care permite focalizarea cu o valoare fixa in functie de unghiul de rotatie. Deoarece unghiul de rotatie poate fi setat cu LINEAR, focalizarea intuitiva si precisa este posibila in acelasi mod ca si in cazul echipamentului cu care sunteti obisnuit.
  Colorizare usoara cu REAL TIME LUT
  Pana acum, LUMIX permitea utilizatorilor sa isi verifice imaginea pe monitor in timp real. Cu LUMIX S5II, utilizatorii pot, de asemenea, sa inregistreze fotografii si clipuri video cu LUT aplicat in camera foto, utilizand formatele de fisier .VLT sau .CUBE. Chiar daca nu sunteti familiarizat cu software-ul de editare dedicat, va puteti extinde gama de exprimare atat cat doriti doar cu noua camera LUMIX.
  Panoramare, inclinare si zoom in timp real
  Cropping-ul live creeaza efecte de panoramare, inclinare, zoom in si zoom out in timp real, permitand productia video avansata in camera video, fara a fi nevoie de abilitati specializate de filmare sau editare. LUMIX S5II accepta, de asemenea, cropping de la 5,9K la 4K.
  Suprapunere transparenta (foto si video)
  Bucurati-va de o urmarire usoara a fotografiilor si videoclipurilor. De exemplu, in fotografia de produs, este posibil sa doriti sa filmati diferite variante ale aceluiasi unghi si dimensiune. Sau poate doriti sa incepeti urmatoarea imagine din aceeasi pozitie cu cea pe care tocmai ati facut-o. Pentru a face acest lucru mai usor, acum puteti afisa orice imagine ca o proiectie transparenta.*
  *Limitat la fotografiile si clipurile video realizate cu LUMIX S5II
  Video Time Lapse la 4K 60p/50p
  LUMIX S5II permite captura la intervale de timp pentru a crea clipuri video time lapse direct din camera foto si este capabila sa filmeze 4K 60p/50p. Fotografiile statice pot fi, de asemenea, realizate cu V-Log sau Like709 pentru o manipulare remarcabila in post-productie. Regularizarea expunerii are loc in timpul procesarii, rezultand clipuri video time lapse frumoase cu variatii line ale expunerii.
  Functia de compensare a nuantarii culorilor
  Cu un adaptor de montura, puteti utiliza obiectivele clasice. LUMIX S5II este echipat cu o noua functie de compensare a nuantelor care poate corecta automat sau optional nuantele albastrui/rosiatice de la margine, care pot aparea atunci cand sunt montate obiective mai vechi.
  AWB Lock
  Blocati balansul automat de alb pentru a optimiza eficienta in situatiile in care sursa de lumina este variabila in interior, datorita unui amestec de lumina artificiala si naturala, sau in alte situatii in care ar fi fost necesare setari manuale bazate pe temperatura de culoare.

 • -3%
  9,870.00lei

  Sony Cinema Line FX30B Camera Video 4 K Super 35 Interchangeable-Lens

  Oferind performanta si functionalitate avansate pentru o expresie cinematografica de inalta calitate, tehnologia de top a Sony in industria senzorilor de imagine asigura sensibilitate ridicata, zgomot redus si gama dinamica larga, oferind rezolutie 4K Super 35 pentru o calitate impresionanta a imaginii. ILME-FX30 include S-Cinetone mostenit de la camerele cinematografice digitale, precum Sony VENICE 2, oferind tonuri medii naturale, plus culori moi si lumini superbe, care sunt esentiale pentru expresia cinematografica. Sunt furnizate trei moduri pentru inregistrare cu curba gamma S-Log3, oferind o gradare cinematica lina a culorilor. Pot fi importate si personalizate LUT-uri inregistrate pentru a minimiza gradarea culorilor post-productie. Dual Base ISO (800 / 2500) permite inregistrarea imaginilor la cea mai buna calitate in diferite situatii de lumina.

 • 11,270.00lei

  Panasonic Lumix S5 II X ( S5 IIX / DC-S5M2XE) Mirrorless Camera Body

  Conform filosofiei de design “Shaping Emotions”, Lumix S5IIX a fost construit cu un design negru mat exceptional, unic. LUMIX DESIGN urmareste sa creeze instrumente care raspund pasiunii creatorului. Designul si functia dau forma emotiilor inimii; fiecare piesa se potriveste exact acolo unde trebuie sa fie. Mainile sigure de ceea ce trebuie sa faca permit ochilor sa ramana fixati pe subiect. In alcatuirea instrumentului ideal, scopul nostru este de a crea o camera foto pe care sa o puteti folosi instinctiv, cu un control precis, pentru o maxima incantare pentru fotografiere.
  Functiile avansate precum PDAF si I.S. (stabilizarea imaginii) fac din utilizarea LUMIX S5IIX o experienta cu adevarat satisfacatoare. Captati fotografii si clipuri video de inalta calitate cu o durata de inregistrare nelimitata si bucurati-va de o mobilitate sporita cu aceasta camera compacta mirrorless full-frame.
  Inregistrare directa pe SSD conectat prin USB
  In cazul modelului LUMIX S5IIX, inregistrarea si redarea sunt posibile cu ajutorul unui SSD extern prin USB. In plus, capacitatea de a inregistra ProRes 422 HQ (maxim 1,9 Gbps) si 4:2:2 10 biti All-Intra direct pe SSD-uri, care combina portabilitatea si capacitatea mare, a imbunatatit eficienta in ceea ce priveste salvarea datelor si postprocesarea.
  Clipurile video cu o rata de cadre ridicata care depaseste 60.00p nu pot fi inregistrate pe un SSD extern. •Nu este posibila inregistrarea video si foto pe cardul SD simultan cu inregistrarea pe SSD extern. •Utilizati un SSD extern cu o dimensiune de maximum 2 TB, compatibil cu USB Type-C. Va recomandam sa utilizati un SSD extern a carui functionare a fost confirmata de Panasonic. Retineti in prealabil ca aceasta nu reprezinta o garantie de functionare pe orice dispozitiv. •Cele mai recente informatii despre SSD-urile externe vor fi disponibile pe urmatorul site de asistenta concomitent cu lansarea firmware-ului: https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/connect/index.html
  Video All-Intra
  Metoda de compresie ALL-Intra, care permite decodarea/codificarea cadru cu cadru, este ideala pentru editarea neliniara. LUMIX S5IIX poate inregistra la rate de biti de pana la C4K/4K 800Mpbs.
  *Este posibila inregistrarea interna la viteze de pana la 800 Mbps, in timp ce inregistrarea la viteze de peste 800 Mbps poate fi efectuata pe un SSD extern prin cablu USB.
  Codec video Apple ProRes
  Puteti inregistra clipuri video cu codec ProRes 422 HQ si ProRes 422, standardul profesional din industrie, care ofera o calitate ridicata a imaginii la o compresie redusa. Acest lucru reduce semnificativ sarcina pe calculator in timpul post-procesarii si permite editarea neliniara fara transcodare, eficientizand fluxul de lucru de la inceput pana la sfarsit. LUMIX S5IIX poate inregistra FHD (1920×1080) intern si 5,8K (5776×3056, 17:9), C4K (4096×2160, 17:9) si 3,3K (3328×2496, 4:3) pe un SSD extern prin USB.
  Apple si ProRes sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Apple Inc. in Statele Unite si/sau in alte tari.
  Streaming oricand, oriunde
  Streaming live wireless / USB tethering (RTMP/RTMPS)
  Bucurati-va de transmisiuni in direct creative cu camere digitale mirrorless cu un singur obiectiv, atat in interior, cat si in exterior. Streamingul live (protocol RTMP/RTMPS) poate fi configurat cu usurinta prin intermediul aplicatiei LUMIX Sync (Android / iOS). In mediile cu multe interferente radio, viteza de comunicare stabila poate fi asigurata prin legarea camerei prin USB la un smartphone.
  In principiu, este posibila redarea in flux in timp real pe platforme care respecta standardul RTMP/RTMPS (compatibilitatea cu toate platformele nu este garantata). Pot exista cazuri in care redarea in flux in timp real nu este posibila atunci cand se modifica serviciul platformei. Pentru mai multe informatii, consulta clauzele si conditiile platformei. •Deoarece viteza de transmisie a fluxului live variaza in functie de mediul de internet, performanta smartphone-ului etc., va recomandam sa efectuati un test de transmisie in avans. •Android si Google Play sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Google Inc.
  iOS este o marca comerciala sau o marca comerciala inregistrata a Cisco in Statele Unite si in alte tari, fiind utilizata sub licenta.
  Streaming live prin cablu (RTP/RTPS)
  Bucurati-va de o comunicare extrem de stabila pentru streaming IP (RTP/RTSP) printr-o conexiune LAN prin cablu in medii de interior. Prin conectarea camerelor si a PC-urilor prin intermediul unui cablu LAN , pot fi controlate mai multe camere pentru furnizarea de imagini video si audio de inalta calitate pana la 4K 60p/50p. Se pot selecta codecurile H.264 si H.265.
  *Este necesar un adaptor USB ethernet disponibil pe piata pentru a converti terminalul USB tip C al DC-S5IIX intr-un terminal LAN. Compatibilitati ale adaptorului ethernet USB: https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/connect/ethernet_adp/index.html
  Phase Hybrid AF sustine fotografierea intensa
  Cel mai important lucru in cazul autofocusului este sa fie fiabil. Este vorba despre cat de rapid si de fidel poti capta subiectul. In plus fata de AF prin contrast, LUMIX S5IIX este prima camera LUMIX mirrorless care ofera sistemul AF cu detectie de faza, care imbunatateste substantial performanta de urmarire a subiectului si de recunoastere a luminii. Aparatul foto poate capta subiectul chiar si in situatii dificile, in care sunt implicate mai multe subiecte, oferind precizie chiar si in medii cu iluminare din spate sau cu lumina slaba.
  AF cu 779 de puncte
  Numarul de puncte AF a fost marit la 779. Performanta imbunatatita de urmarire permite camerei sa continue sa capteze chiar si subiecte mici care sunt cu usurinta nefocalizate. Chiar si atunci cand se utilizeaza 1-Area AF, cadrul AF poate fi setat la nivel de precizie, ajutand creatorul sa se concentreze pe subiect asa cum a intentionat.
  Tehnologie de recunoastere bazata pe inteligenta artificiala
  Tehnologia Deep Learning permite recunoasterea si urmarirea de mare viteza si precizie a oamenilor (fata, ochi, cap si corp) si a animalelor (caini, pisici si pasari).
  Ideal pentru a filma in timp ce mergeti: Tehnologia Active I.S.
  LUMIX sustine de mult timp filmarea din mana cu B.I.S. si 5-Axis Dual I.S.2, iar acum LUMIX S5IIX este echipat cu Active I.S., care suporta filmarea in mers, pentru a imbunatati si mai mult stabilizarea imaginii in inregistrarea video. Prin determinarea starii de vibratie a camerei si prin optimizarea ratelor de corectie, sistemul poate compensa chiar si vibratiile semnificative ale camerei, cu aproximativ 200%* mai mult decat sistemele conventionale.
  *In comparatie cu LUMIX S5. Distanta focala de 20 mm, atunci cand se utilizeaza S-R2060.
  Sistem Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) cu 6,5 trepte
  Dual I.S. 2 (stabilizator de imagine) cu 5 axe combina controlul B.I.S. si O.I.S. al obiectivului pentru a oferi o corectie de 6,5 stopuri.*
  *Bazat pe standardul CIPA [Directia Yaw/Pitch: distanta focala f=200mm atunci cand se utilizeaza S-E70200.]
  Fotografiere in rafala AFC 30fps
  Datorita vitezei mai mari de citire a noului senzor si a puterii superioare de procesare a noului procesor, LUMIX S5IIX ofera fotografiere in rafala AFC folosind obturatorul electronic la 30 de cadre pe secunda cu o rezolutie de 24,2 megapixeli. Viteza de citire mai mare a senzorului minimizeaza, de asemenea, distorsiunea obturatorului rulant si capteaza imagini prea rapide pentru a fi procesate cu ochiul liber.
  Inregistrare la rezolutie ultra-inalta de 96 MP
  Modul High Resolution va permite sa realizati fotografii ultradetaliate din natura cu ajutorul unui trepied, precum si alte creatii artistice care combina grandoarea cu precizia. Aparatul foto capteaza automat opt imagini consecutive in timpul ce deplaseaza senzorul, iar prelucrarea de mare viteza a semnalului de catre noul procesor le sintetizeaza fara probleme intr-o imagine echivalenta de 96 megapixeli (12.000 x 8.000 de pixeli). Inregistrarea fisierelor RAW si JPEG in timpul fotografierii si procesarea RAW in timpul redarii (conversie RAW in JPEG) sunt suportate, cu acces rapid prin intermediul selectorului de mod de lucru.
  Live View Composite (Imagine compusa cu afisare in timp real)
  Camera capteaza mai multe imagini, creand imagini compozite numai din acele zone care variaza in luminozitate. Aceasta functie este convenabila pentru realizarea de imagini ale cerului de noapte care evidentiaza traseele luminoase ale stelelor sau ale focurilor de artificii. De fiecare data cand este actionat obturatorul, este afisata o imagine compozita, permitand utilizatorilor sa fotografieze in timp ce confirma rezultatele in timp real.
  Gestionarea caldurii pentru timp de inregistrare nelimitat
  Timp de inregistrare nelimitat 4:2:2 pe 10 biti C4K/4K 60p/50p. * Cu un corp compact echivalent cu cel al modelului S5, sistemul optimizat de disipare a caldurii si structura de disipare a caldurii cu ventilator de racire fortata a modelului LUMIX S5IIX permite inregistrarea prelungita chiar si atunci cand se filmeaza la solicitari mari (de exemplu, video de inalta rezolutie peste 4K, video HFR).
  *Camera poate opri inregistrarea atunci cand este utilizata la o temperatura mai mica sau mai mare decat temperatura de functionare recomandata (0-40 grade). Inregistrarea se opreste atunci cand timpul de inregistrare continua depaseste 30 de minute in [6K/29.97p] [6K/25.00p] [5.9K/29.97p] [5.9K/25.00p] atunci cand modul Management termic este setat pe Standard.
  Inregistrare 6K pe 10 biti
  Cu modurile 6K (5952×3968, 3:2), 6K (5952×3136, 17:9) si 5,9K (5888×3312, 16:9) 4:2:0 pe 10 biti 30p/25p/24p, LUMIX S5IIX ofera o rezolutie mai mare si rate de biti mai mari decat oricand si ofera cea mai recenta calitate ridicata a imaginii, versatilitate si gama expresiva necesara pentru filme, televiziune si toate tipurile de productie video.
  HFR (rata inalta de cadre)
  Inregistrarea in slow-motion, o tendinta recenta in productia video, este posibila cu ajutorul inregistrarii video FHD pe 10 biti 120p/100p cu sunet. Puteti filma clipuri video de inalta rezolutie C4K/4K pe 10 biti (4:3) si 3,3K pe 10 biti (4:3) la 48p. Chiar si filmare video cu incetinitorul dublu la o rata de cadre cinematografica de 24p. Permite urmarirea AF in timpul inregistrarii video HFR.
  Max. 7.5x slow motion si max. 60x miscare rapida
  Ofera pana la 7,5 x super slow-motion (FHD 24p/180fps) cu inregistrare video pe 10 biti. Echipat cu modurile Slow & Quick Motion, LUMIX S5IIX va permite sa utilizati rate de cadre superioare sau inferioare la filmare cu usurinta. Cu functia Quick Motion de pana la 60x (C4K/4K/FHD 60p/1fps), S5IIX va permite sa creati imagini emotionante sau sa surprindeti fara probleme miscari dinamice prea rapide pentru ochiul liber.
  Inregistrare anamorfica
  Inregistrarea anamorfica in raport de aspect 4:3 este cheia performantei video impresionante a LUMIX. LUMIX S5IIX poate capta clipuri video 3.3K (3328×2496) 50p/30p/25p/24p 4:2:0 pe 10 biti. Proiectat pentru a se potrivi obiectivelor anamorfice intr-o gama larga de rate de marire, inclusiv 1,3x, 1,33x, 1,5x, 1,8x si 2,0x, functia Anamorphic Desqueeze Display a S5IIX va ofera posibilitatea de a confirma imaginea de format cinemascop pe monitor in timp ce filmati.
  Inregistrare audio pe 4 canale
  LUMIX S5IIX ofera performante de inregistrare audio mult imbunatatite, fiind posibila inregistrarea pe 4 canale de 48 kHz sau 96 kHz pe 24 de biti* atunci cand este conectat un adaptor pentru microfon XLR DMW-XLR1 (vandut separat). LUMIX S5IIX va ofera o flexibilitate mult mai mare atunci cand filmati in aer liber, de exemplu, in cazul in care sunt prezente mai multe surse audio, sau atunci cand inregistrati sunet de rezerva. De asemenea, acum permite inregistrarea pe 2 canale de 48 kHz pe 24 biti cu microfonul incorporat si inregistrarea de inalta rezolutie* pe 2 canale de 96 kHz pe 24 biti cu un microfon extern (vandut separat).
  *numai pentru MOV si ProRes.
  Senzor CMOS de 24,2 MP cu tehnologie Dual Native ISO
  Fie ca faceti fotografii sau filmati, LUMIX S5IIX ofera o calitate a imaginii fara compromisuri, combinand rezolutia ridicata si tehnologia Phase Detection pentru focalizare automata. Mai mult, utilizand tehnologia Dual Native ISO, familiara utilizatorilor modelelor Panasonic Varicam pentru profesionisti, S5IIX valorifica o setare ISO cu doua niveluri de baza pentru a minimiza zgomotul si a maximiza calitatea imaginii de la sensibilitate scazuta la sensibilitate ridicata. Aceasta caracteristica face echipa cu un nou procesor pentru a oferi o sensibilitate maxima ISO 51200 / ISO extins 204800 pentru un zgomot minim la sensibilitate ridicata si o reproducere splendida a zonelor intunecate din cadru. Ori de cate ori este necesara fotografierea la nivel profesional in conditii de lumina scazuta, LUMIX S5IIX este gata de actiune.
  Procesor de ultima generatie
  Noul procesor ofera o putere de calcul de aproximativ doua ori mai mare decat pana acum, permitand procesarea cu viteza mare a imaginilor video cu rezolutie si rata de biti mai mari. Acesta este echipat cu tehnologie realizata si implementata in comun de LEICA si LUMIX. Combinatia dintre noul senzor si procesor realizeaza atat AF cu tehnologie Phase Detection cat si o calitate ridicata a imaginii pentru fotografii si clipuri video.
  Mai mult de 14 stopuri pentru VariCam Look cu V-Log sI V-Gamut
  Oferind compatibilitate cu Cinema VariCam Look, o gama dinamica de peste 14 stopuri si un spectru de culori foarte larg, cu V-Log si V-Gamut deja instalate. Utilizatorii se vor bucura de o reproducere impresionant de precisa a culorilor, de gradatii subtile de la zonele intunecate la cele luminoase si de un control precis al informatiilor de culoare in post-procesare. Rezultatul final este o exprimare mai creativa si mai satisfacatoare a culorilor. In plus, imaginile filmate cu LUMIX S5IIX pot fi combinate fara probleme cu imagini filmate cu camere VariCam. V-Log-ul modelului LUMIX S5IIX ofera o gama dinamica de peste 14 stopuri, care acopera cerinta PQ a HDR, in timp ce V-Gamut acopera intregul spectru de culori HDR, oferind utilizatorilor acces la filmarea HDR oriunde si oricand.
  Mai multe despre V-Log / V-Gamut si LUT-uri:
  https://pro-av.panasonic.net/en/cinema_camera_varicam_eva/support/lut/index.html
  Iesire video RAW
  LUMIX S5IIX permite iesirea de date video RAW pe 12 biti de maximum 29.97p 5.9K (5888×3312, 16:9) / 59.94p 4.1K (4128×2176, 17:9) si 3.5K (3536×2656, 4:3) pe 12 biti prin HDMI pentru a fi inregistrate pe monitorul-recorder Atomos Ninja V+ HDR.

  ATOMOS monitor de teren/inregistrator HDMI “Ninja V+”. •Modul de inregistrare selectabil depinde de versiunea de firmware a ATOMOS Ninja V+. •Va rugam sa consultati site-ul web ATOMOS pentru informatii despre versiunea de firmware corespunzatoare a ATOMOS Ninja V+.
  Este posibil ca toate functiile sa nu fie disponibile in functie de situatie.
  Corp robust pentru conditii meteorologice diverse
  Corpul rezistent este pregatit sa faca fata unei diversitati de medii de fotografiere dificile. Cadrul turnat integral din aliaj de magneziu este foarte rezistent, in timp ce etansarea ajuta la protejarea imbinarilor, a cadranului si a butoanelor. Camera, in ansamblu, este rezistenta la praf si stropi.* In combinatie, aceste caracteristici ajuta la realizarea de fotografii productive si placute intr-o gama larga de conditii meteorologice.
  *Rezistent la praf si stropi nu garanteaza ca nu se vor produce defecte daca aceasta camera este in contact direct cu praful si apa.
  Durata de viata extinsa a bateriei: Alimentare prin USB
  Compatibilitatea cu USB 3.2 Gen2 Type-C, va permite sa fotografiati sau filmati in timp ce incarcati bateria la viteza mare, amanunt foarte convenabil in timpul filmarilor lungi in studio sau in alta locatie. Bateria poate fi incarcata in timp ce asigura alimentarea camerei* atunci cand este este utilizata in combinatie cu incarcatorul de baterie conform standardului USB Power Delivery, model DMW-BTC15 (vandut separat).
  *Bateria trebuie sa fie montatata in camera si sa nu fie descarcata complet pentru ca aceasta functie sa fie posibila.
  USB Type-C™ si USB-C™ sunt marci comerciale ale USB Implementers Forum.
  Slot dublu pentru card SD pentru gestionarea flexibila a datelor
  Ambele sloturi pentru carduri SD sunt compatibile cu cardurile SDXC UHS-II. Relay Recording permite inregistrarea succesiva pe cardurile de memorie atunci cand cardul initial devine plin in timpul inregistrarii. Backup Recording permite inregistrarea acelorasi date pe ambele carduri simultan. Modul Allocation Record va permite sa specificati slotul de card care urmeaza sa fie utilizat pentru inregistrarea fotografiilor statice si video.*
  Logo-ul SDXC este o marca comerciala a SD-3C, LLC.
  Actualizari usoare de firmware prin intermediul smartphone-ului
  Conectivitate inteligenta prin Wi-Fi® in banda de 5GHz (IEEE802.11ac) si Bluetooth® v5.0 (Low Energy) pentru control usor de la distanta. Aplicatia Panasonic LUMIX Sync pentru Android/iOS va permite sa personalizati setarile de fotografiere, inclusiv declansarea de la distanta. Actualizarea firmware-ului camerei si copierea setarilor pe mai multe camere este, de asemenea, simpla prin LUMIX Sync.*
  *Copiarea trebuie facuta intre camere de acelasi model. •Sigla Wi-Fi CERTIFIED™ este o marca de certificare a Wi-Fi Alliance®. •Textul si siglele Bluetooth® sunt marci comerciale inregistrate detinute de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Panasonic Corporation este sub licenta. Alte marci comerciale si nume comerciale apartin proprietarilor respectivi. •IOS este o marca comerciala sau o marca comerciala inregistrata a Cisco in S.U.A. si in alte tari si este utilizata sub licenta. •Android si Google Play sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Google Inc.
  Colorizare usoara cu REAL TIME LUT
  Pana acum, LUMIX permitea utilizatorilor sa isi verifice imaginea pe monitor in timp real. Cu LUMIX S5IIX, utilizatorii pot, de asemenea, sa inregistreze fotografii si clipuri video cu LUT aplicat in camera foto, utilizand formatele de fisier .VLT sau .CUBE. Chiar daca nu sunteti familiarizat cu software-ul de editare dedicat, va puteti extinde gama de exprimare atat cat doriti doar cu noua camera LUMIX.
  Descarcati tabelele LUT ale creatorului
  Panoramare, inclinare si zoom in timp real
  Cropping-ul live creeaza efecte de panoramare, inclinare, zoom in si zoom out in timp real, permitand productia video avansata in camera video, fara a fi nevoie de abilitati specializate de filmare sau editare. LUMIX S5IIX accepta, de asemenea, cropping de la 5,9K la 4K.
  Suprapunere transparenta (foto si video)
  Bucurati-va de o urmarire usoara a fotografiilor si videoclipurilor. De exemplu, in fotografia de produs, este posibil sa doriti sa filmati diferite variante ale aceluiasi unghi si dimensiune. Sau poate doriti sa incepeti urmatoarea imagine din aceeasi pozitie cu cea pe care tocmai ati facut-o. Pentru a face acest lucru mai usor, acum puteti afisa orice imagine ca o proiectie transparenta.*
  *Limitat la fotografiile si clipurile video realizate cu LUMIX S5IIX.
  Video Time Lapse la 4K 60p/50p
  LUMIX S5IIX permite captura la intervale de timp pentru a crea clipuri video time lapse direct din camera foto si este capabila sa filmeze 4K 60p/50p. Fotografiile statice pot fi, de asemenea, realizate cu V-Log sau Like709 pentru o manipulare remarcabila in post-productie. Regularizarea expunerii are loc in timpul procesarii, rezultand clipuri video time lapse frumoase cu variatii line ale expunerii.
  Functia de compensare a nuantarii culorilor
  Cu un adaptor de montura, puteti utiliza obiectivele clasice. LUMIX S5IIX este echipat cu o noua functie de compensare a nuantelor care poate corecta automat sau optional nuantele albastrui/rosiatice de la margine, care pot aparea atunci cand sunt montate obiective mai vechi.
  AWB Lock
  Blocati balansul automat de alb pentru a optimiza eficienta in situatiile in care sursa de lumina este variabila in interior, datorita unui amestec de lumina artificiala si naturala, sau in alte situatii in care ar fi fost necesare setari manuale bazate pe temperatura de culoare.
  Vizor pentru o reproducere excelenta a culorilor
  Vizorul live view de 3.680.000 de puncte 0,78x utilizeaza un afisaj OLED foarte rapid si usor de vizualizat pentru a surprinde in detaliu chiar si subiectele care se misca rapid. In plus, afisajul cu contrast ridicat (aprox. 10.000:1) prezinta subiectul cu gradatii fine si claritate ridicata pe tot parcursul vizualizarii.
  Monitor cu unghi liber cu vizibilitate mare in exterior
  LUMIX S5IIX dispune de un ecran LCD de 3,0 inchi cu 1840k-puncte. Cu o luminozitate remarcabila si o gama larga de culori, acesta ofera o vizibilitate ridicata pentru filmarile in aer liber. Ecranul sau tactil cu unghi liber faciliteaza compunerea fotografiilor cu unghi larg si ingust, ceea ce sporeste si mai mult confortul si flexibilitatea camerei.
  Intuitive operation
  Dispunerea intuitiva, bine calculata a joystick-ului cu 8 directii, cu toate butoanele de fotografiere concentrate in partea dreapta si cu butoanele cele mai frecvent utilizate, cum ar fi joystick-ul, la indemana degetului mare, permit o utilizare intuitiva. Zona de focalizare poate fi selectata intuitiv printr-o simpla atingere a degetului mare. Acest lucru va permite sa realizati fotografii rapid si usor, mentinand in acelasi timp focalizarea pe subiect.
  Versatilitate
  Frecventa sistem
  Pentru a sprijini productia video globala, pot fi selectate trei frecvente de sistem diferite: 59,94Hz (NTSC), 50,00Hz (PAL) sau 24,00Hz (CINEMA).
  Marcator de cadru
  Indicatorul de cadru este util atunci cand se anticipeaza cropping-ul vertical/orizontal in post-productie. Cadrele cu raport de aspect care pot fi afisate includ 2,39:1 si 2,35:1 pentru cinematografie si 1:1 si 4:5 pentru social media, oferind un total de 10 modele din care puteti alege.
  Filmare video pe verticala
  Camera detecteaza orientarea verticala a videoclipului, astfel incat imaginea se va roti automat atunci cand o redati pe smartphone sau pe alt dispozitiv. Acest lucru poate fi activat sau dezactivat.
  Control inel de focalizare
  Daca este utilizat in combinatie cu obiectivele din seria LUMIX S, puteti controla inelul de focalizare in functie de propria perceptie. Selectati intre NONLINEAR, in care acceleratia este aplicata in functie de viteza de rotatie, si LINEAR, care permite focalizarea cu o valoare fixa in functie de unghiul de rotatie. Deoarece unghiul de rotatie poate fi setat cu LINEAR, focalizarea intuitiva si precisa este posibila in acelasi mod ca si in cazul echipamentului cu care sunteti obisnuit.
  Masurarea nivelului de luminanta
  1.Luminance Spot Meter
  Se poate selecta un subiect cu ajutorul cadrului si luminanta acestuia poate fi afisata sub forma de procent. Atunci cand inregistrati in V-Log, camera afiseaza luminanta in stopuri. Setarea a 18% gri pentru a fi egala cu 0,0 stopuri este utila pentru a selecta valoarea optima a expunerii.
  2.Zebra Pattern
  Sunt afisate doua modele Zebra cu doua valori de prag diferite, care corespund limitelor de luminanta superioara si inferioara stabilite de utilizator. Aceasta functie permite utilizatorilor sa monitorizeze daca exista zone de luminozitate arse, sa ajusteze pentru 18% gri in timpul inregistrarii V-Log, sa seteze un interval de luminanta pentru fetele umane si sa ajute in alte moduri pentru obtinerea unui nivel optim de expunere.
  3.WFM/Vectorscope
  Va permite sa verificati cu precizie echilibrul de luminozitate si cromatica a culorilor atunci cand fotografiati.

 • 11,284.00lei

  Panasonic Lumix S5 II (DC-S5M2KE) Mirrorless Camera with 20-60mm Lens

  Acesta este un kit format din camera Panasonic Lumix DC-S5 si obiectivul Lumix S 20-60mm f/3.5-5.6. Faceti cunostinta cu Lumix S5 II – inceputul unei noi etape pentru LUMIX. Cu posibilitati creative nelimitate, aceste camere foto mirrorless hibride versatile full-frame va vor ajuta sa surprindeti continut uimitor in orice situatie. Functiile avansate precum PDAF si I.S. (stabilizarea imaginii) fac din utilizarea LUMIX S5 II o experienta cu adevarat reusita. Captati fotografii si clipuri video de inalta calitate cu inregistrare nelimitata si bucurati-va de mobilitate sporita cu aceasta camera compacta mirrorless full-frame.
  Phase Hybrid AF pentru filmare intensa
  Cel mai important lucru in cazul autofocusului este sa fie fiabil. Este vorba despre cat de rapid si de fidel poti capta subiectul. In plus fata de AF prin contrast, LUMIX S5II este prima camera LUMIX mirrorless care ofera sistemul AF cu detectie de faza, care imbunatateste substantial performanta de urmarire a subiectului si de recunoastere a luminii. Aparatul foto poate capta subiectul chiar si in situatii dificile, in care sunt implicate mai multe subiecte, oferind precizie chiar si in medii cu iluminare din spate sau cu lumina slaba.
  AF cu 779 de puncte
  Numarul de puncte AF a fost marit la 779. Performanta imbunatatita de urmarire permite camerei sa continue sa capteze chiar si subiecte mici care sunt cu usurinta nefocalizate. Chiar si atunci cand se utilizeaza 1-Area AF, cadrul AF poate fi setat la nivel de precizie, ajutand creatorul sa se concentreze pe subiect asa cum a intentionat.
  Tehnologie de recunoastere bazata pe inteligenta artificiala
  Tehnologia Deep Learning permite recunoasterea si urmarirea de mare viteza si precizie a oamenilor (fata, ochi, cap si corp) si a animalelor (caini, pisici si pasari).
  Ideal pentru a filma in timp ce mergeti: Tehnologia Active I.S.
  LUMIX a sustinut de mult timp fotografierea din mana cu B.I.S. si Dual I.S.2 cu 5 axe, iar acum LUMIX S5II este echipat cu Active I.S., care suporta filmarea in mers, pentru a imbunatati si mai mult stabilizarea imaginii in inregistrarea video. Prin determinarea nivelului de vibratie a camerei si optimizarea rapoartelor de corectie orizontala, verticala si rotationala, sistemul poate compensa chiar si vibratiile semnificative ale camerei, cu aproximativ 200%* mai mult decat sistemele conventionale.
  *In comparatie cu LUMIX S5. Distanta focala de 20 mm, atunci cand se utilizeaza S-R2060.
  Sistem Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) cu 6,5 trepte
  Dual I.S. 2 (stabilizator de imagine) cu 5 axe combina controlul B.I.S. si O.I.S. al obiectivului pentru a oferi o corectie de 6,5 stopuri.*
  *Bazat pe standardul CIPA [Directia Yaw/Pitch: distanta focala f=200mm atunci cand se utilizeaza S-E70200.]
  Fotografiere in rafala AFC 30fps
  Datorita vitezei mai mari de citire a noului senzor si a puterii superioare de procesare a noului procesor, LUMIX S5II ofera fotografiere in rafala AFC folosind obturatorul electronic la 30 de cadre pe secunda cu o rezolutie de 24,2 megapixeli. Viteza de citire mai mare a senzorului minimizeaza, de asemenea, distorsiunea obturatorului rulant si capteaza imagini prea rapide pentru a fi procesate cu ochiul liber.
  Inregistrare la rezolutie ultra-inalta de 96 MP
  Modul High Resolution va permite sa realizati fotografii ultradetaliate din natura cu ajutorul unui trepied, precum si alte creatii artistice care combina grandoarea cu precizia. Aparatul foto capteaza automat opt imagini consecutive in timpul ce deplaseaza senzorul, iar prelucrarea de mare viteza a semnalului de catre noul procesor le sintetizeaza fara probleme intr-o imagine echivalenta de 96 megapixeli (12.000 x 8.000 de pixeli). Inregistrarea fisierelor RAW si JPEG in timpul fotografierii si procesarea RAW in timpul redarii (conversie RAW in JPEG) sunt suportate, cu acces rapid prin intermediul selectorului de mod de lucru.
  Live View Composite (Imagine compusa cu afisare in timp real)
  Camera capteaza mai multe imagini, creand imagini compozite numai din acele zone care variaza in luminozitate. Aceasta functie este convenabila pentru realizarea de imagini ale cerului de noapte care evidentiaza traseele luminoase ale stelelor sau ale focurilor de artificii. De fiecare data cand este actionat obturatorul, este afisata o imagine compozita, permitand utilizatorilor sa fotografieze in timp ce confirma rezultatele in timp real.
  *Actualizare firmware programata pentru vara anului 2023.
  Gestionarea caldurii pentru timp de inregistrare nelimitat
  Timp de inregistrare nelimitat 4:2:2 pe 10 biti C4K/4K 60p/50p. * Cu un corp compact echivalent cu cel al modelului S5, sistemul optimizat de disipare a caldurii si structura de disipare a caldurii cu ventilator de racire fortata a modelului LUMIX S5II permite inregistrarea prelungita chiar si atunci cand se filmeaza la solicitari mari (de exemplu, video de inalta rezolutie peste 4K, video HFR).
  *Camera poate opri inregistrarea atunci cand este utilizata la o temperatura mai mica sau mai mare decat temperatura de functionare recomandata (0-40 grade). Inregistrarea se opreste atunci cand timpul de inregistrare continua depaseste 30 de minute in [6K/29.97p] [6K/25.00p] [5.9K/29.97p] [5.9K/25.00p] atunci cand modul Management termic este setat pe Standard.
  Inregistrare 6K pe 10 biti
  Cu modurile 6K (5952×3968, 3:2), 6K (5952×3136, 17:9) si 5,9K (5888×3312, 16:9) 4:2:0 pe 10 biti 30p/25p/24p, LUMIX S5II ofera o rezolutie mai mare si rate de biti mai mari decat oricand si ofera cea mai recenta calitate ridicata a imaginii, versatilitate si gama expresiva necesara pentru filme, televiziune si toate tipurile de productie video.
  HFR (rata inalta de cadre)
  Inregistrarea in slow-motion, o tendinta recenta in productia video, este posibila cu ajutorul inregistrarii video FHD pe 10 biti 120p/100p cu sunet. Puteti filma clipuri video de inalta rezolutie C4K/4K pe 10 biti (4:3) si 3,3K pe 10 biti (4:3) la 48p. Chiar si filmare video cu incetinitorul dublu la o rata de cadre cinematografica de 24p. Permite urmarirea AF in timpul inregistrarii video HFR.
  Max. 7.5x slow motion si max. 60x miscare rapida
  Ofera pana la 7,5 x super slow-motion (FHD 24p/180fps) cu inregistrare video pe 10 biti. Echipat cu modurile Slow & Quick Motion, LUMIX S5II va permite sa utilizati rate de cadre superioare sau inferioare la filmare cu usurinta. Cu functia Quick Motion de pana la 60x (C4K/4K/FHD 60p/1fps), S5II va permite sa creati imagini emotionante sau sa surprindeti fara probleme miscari dinamice prea rapide pentru ochiul liber.
  Inregistrare audio pe 4 canale
  LUMIX S5II ofera performante de inregistrare audio mult imbunatatite, fiind posibila inregistrarea pe 4 canale de 48 kHz sau 96 kHz pe 24 de biti* atunci cand este conectat un adaptor pentru microfon XLR DMW-XLR1 (vandut separat). LUMIX S5II va ofera o flexibilitate mult mai mare atunci cand filmati in aer liber, de exemplu, in cazul in care sunt prezente mai multe surse audio, sau atunci cand inregistrati sunet de rezerva. De asemenea, acum permite inregistrarea pe 2 canale de 48 kHz pe 24 biti cu microfonul incorporat si inregistrarea de inalta rezolutie* pe 2 canale de 96 kHz pe 24 biti cu un microfon extern (vandut separat).
  *Doar format MOV.
  Angajamentul LUMIX pentru o calitate superioara a imaginii
  Noul procesor ofera culori mai realiste, o rezolutie mai buna si un efect tridimensional natural, iar in combinatie cu tehnologia Dual Native ISO, suprima in mod eficient zgomotul chiar si atunci cand fotografiati la sensibilitati foarte ridicate, redand minunat chiar si zonele intunecate.
  Senzor CMOS de 24,2 MP cu tehnologie Dual Native ISO
  Fie ca faceti fotografii sau filmati, LUMIX S5II ofera o calitate a imaginii fara compromisuri, combinand rezolutia ridicata si tehnologia Phase Detection pentru focalizare automata. Mai mult, utilizand tehnologia Dual Native ISO, familiara utilizatorilor modelelor Panasonic Varicam pentru profesionisti, S5II valorifica o setare ISO cu doua niveluri de baza pentru a minimiza zgomotul si a maximiza calitatea imaginii de la sensibilitate scazuta la sensibilitate ridicata. Aceasta caracteristica face echipa cu un nou procesor pentru a oferi o sensibilitate maxima ISO 51200 / ISO extins 204800 pentru un zgomot minim la sensibilitate ridicata si o reproducere splendida a zonelor intunecate din cadru. Ori de cate ori este necesara fotografierea la nivel profesional in conditii de lumina scazuta, LUMIX S5II este gata de actiune.
  Procesor de ultima generatie
  Noul procesor ofera o putere de calcul de aproximativ doua ori mai mare decat pana acum, permitand procesarea cu viteza mare a imaginilor video cu rezolutie si rata de biti mai mari. Acesta este echipat cu tehnologie realizata si implementata in comun de LEICA si LUMIX. Combinatia dintre noul senzor si procesor realizeaza atat AF cu tehnologie Phase Detection cat si o calitate ridicata a imaginii pentru fotografii si clipuri video.
  Mai mult de 14 stopuri pentru VariCam Look cu V-Log sI V-Gamut
  Oferind compatibilitate cu Cinema VariCam Look, o gama dinamica de peste 14 stopuri si un spectru de culori foarte larg, cu V-Log si V-Gamut deja instalate. Utilizatorii se vor bucura de o reproducere impresionant de precisa a culorilor, de gradatii subtile de la zonele intunecate la cele luminoase si de un control precis al informatiilor de culoare in post-procesare. Rezultatul final este o exprimare mai creativa si mai satisfacatoare a culorilor. In plus, imaginile filmate cu LUMIX S5II pot fi combinate fara probleme cu imagini filmate cu camere VariCam. V-Log-ul modelului LUMIX S5II ofera o gama dinamica de peste 14 stopuri, care acopera cerinta PQ a HDR, in timp ce V-Gamut acopera intregul spectru de culori HDR, oferind utilizatorilor acces la filmarea HDR oriunde si oricand.
  Iesire de date video RAW (optional)
  Cheia software de actualizare DMW-SFU2 (vanduta separat) si actualizarea firmware-ului LUMIX S5II* permit transmiterea de date video RAW pe 12 biti de maximum 29,97p 5,9K (5888×3312, 16:9) / 59,94p 4.1K (4128×2176, 17:9) si 3,5K (3536×2656, 4:3) prin HDMI pentru a fi inregistrate pe monitorul-inregistrator Atomos Ninja V+ HDR.
  *Actualizare firmware programata pentru vara anului 2023. ï½¥ATOMOS HDMI monitor de teren/inregistrator “Ninja V+”. ï½¥Modurile de inregistrare selectabile depind de versiunea de firmware a ATOMOS Ninja V+. ï½¥Va rugam sa consultati site-ul web ATOMOS pentru informatii despre versiunea de firmware corespunzatoare a ATOMOS Ninja V+. ï½¥Este posibil ca toate functiile sa nu fie disponibile in anumite situatii.
  Corp robust pentru conditii meteorologice diverse
  Corpul rezistent este pregatit sa faca fata unei diversitati de medii de fotografiere dificile. Cadrul turnat integral din aliaj de magneziu este foarte rezistent, in timp ce etansarea ajuta la protejarea imbinarilor, a cadranului si a butoanelor. Camera, in ansamblu, este rezistenta la praf si stropi.* In combinatie, aceste caracteristici ajuta la realizarea de fotografii productive si placute intr-o gama larga de conditii meteorologice.
  *Rezistent la praf si stropi nu garanteaza ca nu se vor produce defecte daca aceasta camera este in contact direct cu praful si apa.
  Durata de viata extinsa a bateriei: Alimentare prin USB
  Compatibilitatea cu USB 3.2 Gen2 Type-C, va permite sa fotografiati sau filmati in timp ce incarcati bateria la viteza mare, amanunt foarte convenabil in timpul filmarilor lungi in studio sau in alta locatie. Bateria poate fi incarcata in timp ce asigura alimentarea camerei* atunci cand este este utilizata in combinatie cu incarcatorul de baterie conform standardului USB Power Delivery, model DMW-BTC15 (vandut separat).
  *Bateria trebuie sa fie montatata in camera si sa nu fie descarcata complet pentru ca aceasta functie sa fie posibila.
  ï½¥USB Type-C™ si USB-C™ sunt marci comerciale ale USB Implementers Forum.
  Slot dublu pentru card SD pentru gestionarea flexibila a datelor
  Ambele sloturi pentru carduri SD sunt compatibile cu cardurile SDXC UHS-II. Relay Recording permite inregistrarea succesiva pe cardurile de memorie atunci cand cardul initial devine plin in timpul inregistrarii. Backup Recording permite inregistrarea acelorasi date pe ambele carduri simultan. Modul Allocation Record va permite sa specificati slotul de card care urmeaza sa fie utilizat pentru inregistrarea fotografiilor statice si video.*
  ï½¥ Logo-ul SDXC este o marca comerciala a SD-3C, LLC.
  Actualizari usoare de firmware prin intermediul smartphone-ului
  Conectivitate inteligenta prin Wi-Fi® in banda de 5GHz (IEEE802.11ac) si Bluetooth® v5.0 (Low Energy) pentru control usor de la distanta. Aplicatia Panasonic LUMIX Sync pentru Android/iOS va permite sa personalizati setarile de fotografiere, inclusiv declansarea de la distanta. Actualizarea firmware-ului camerei si copierea setarilor pe mai multe camere este, de asemenea, simpla prin LUMIX Sync.*
  *Copierea trebuie facuta intre camere de acelasi model. ï½¥Sigla Wi-Fi CERTIFIED™ este o marca de certificare a Wi-Fi Alliance®. ï½¥Textul si siglele Bluetooth® sunt marci comerciale inregistrate detinute de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Panasonic Corporation este sub licenta. Alte marci comerciale si nume comerciale apartin proprietarilor respectivi. ï½¥IOS este o marca comerciala sau o marca comerciala inregistrata a Cisco in S.U.A. si in alte tari si este utilizata sub licenta. ï½¥Android si Google Play sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Google Inc.
  Vizor pentru o reproducere excelenta a culorilor
  Vizorul live view de 3.680.000 de puncte 0,78x utilizeaza un afisaj OLED foarte rapid si usor de vizualizat pentru a surprinde in detaliu chiar si subiectele care se misca rapid. In plus, afisajul cu contrast ridicat (aprox. 10.000:1) prezinta subiectul cu gradatii fine si claritate ridicata pe tot parcursul vizualizarii.
  Monitor cu unghi liber cu vizibilitate mare in exterior
  LUMIX S5II dispune de un ecran LCD de 3,0 inchi cu 1840k-puncte. Cu o luminozitate remarcabila si o gama larga de culori, acesta ofera o vizibilitate ridicata pentru filmarile in aer liber. Ecranul sau tactil cu unghi liber faciliteaza compunerea fotografiilor cu unghi larg si ingust, ceea ce sporeste si mai mult confortul si flexibilitatea camerei.
  Intuitive operation
  Dispunerea intuitiva, bine calculata a joystick-ului cu 8 directii, cu toate butoanele de fotografiere concentrate in partea dreapta si cu butoanele cele mai frecvent utilizate, cum ar fi joystick-ul, la indemana degetului mare, permit o utilizare intuitiva. Zona de focalizare poate fi selectata intuitiv printr-o simpla atingere a degetului mare. Acest lucru va permite sa realizati fotografii rapid si usor, mentinand in acelasi timp focalizarea pe subiect.
  Frecventa sistem
  Pentru a sprijini productia video globala, pot fi selectate trei frecvente de sistem diferite: 59,94Hz (NTSC), 50,00Hz (PAL) sau 24,00Hz (CINEMA).
  Marcator de cadru
  Indicatorul de cadru este util atunci cand se anticipeaza cropping-ul vertical/orizontal in post-productie. Cadrele cu raport de aspect care pot fi afisate includ 2,39:1 si 2,35:1 pentru cinematografie si 1:1 si 4:5 pentru social media, oferind un total de 10 modele din care puteti alege.
  Filmare video pe verticala
  Camera detecteaza orientarea verticala a videoclipului, astfel incat imaginea se va roti automat atunci cand o redati pe smartphone sau pe alt dispozitiv. Acest lucru poate fi activat sau dezactivat.
  Control inel de focalizare
  Daca este utilizat in combinatie cu obiectivele din seria LUMIX S, puteti controla inelul de focalizare in functie de propria perceptie. Selectati intre NONLINEAR, in care acceleratia este aplicata in functie de viteza de rotatie, si LINEAR, care permite focalizarea cu o valoare fixa in functie de unghiul de rotatie. Deoarece unghiul de rotatie poate fi setat cu LINEAR, focalizarea intuitiva si precisa este posibila in acelasi mod ca si in cazul echipamentului cu care sunteti obisnuit.
  Colorizare usoara cu REAL TIME LUT
  Pana acum, LUMIX permitea utilizatorilor sa isi verifice imaginea pe monitor in timp real. Cu LUMIX S5II, utilizatorii pot, de asemenea, sa inregistreze fotografii si clipuri video cu LUT aplicat in camera foto, utilizand formatele de fisier .VLT sau .CUBE. Chiar daca nu sunteti familiarizat cu software-ul de editare dedicat, va puteti extinde gama de exprimare atat cat doriti doar cu noua camera LUMIX.
  Panoramare, inclinare si zoom in timp real
  Cropping-ul live creeaza efecte de panoramare, inclinare, zoom in si zoom out in timp real, permitand productia video avansata in camera video, fara a fi nevoie de abilitati specializate de filmare sau editare. LUMIX S5II accepta, de asemenea, cropping de la 5,9K la 4K.
  Suprapunere transparenta (foto si video)
  Bucurati-va de o urmarire usoara a fotografiilor si videoclipurilor. De exemplu, in fotografia de produs, este posibil sa doriti sa filmati diferite variante ale aceluiasi unghi si dimensiune. Sau poate doriti sa incepeti urmatoarea imagine din aceeasi pozitie cu cea pe care tocmai ati facut-o. Pentru a face acest lucru mai usor, acum puteti afisa orice imagine ca o proiectie transparenta.*
  *Limitat la fotografiile si clipurile video realizate cu LUMIX S5II
  Video Time Lapse la 4K 60p/50p
  LUMIX S5II permite captura la intervale de timp pentru a crea clipuri video time lapse direct din camera foto si este capabila sa filmeze 4K 60p/50p. Fotografiile statice pot fi, de asemenea, realizate cu V-Log sau Like709 pentru o manipulare remarcabila in post-productie. Regularizarea expunerii are loc in timpul procesarii, rezultand clipuri video time lapse frumoase cu variatii line ale expunerii.
  Functia de compensare a nuantarii culorilor
  Cu un adaptor de montura, puteti utiliza obiectivele clasice. LUMIX S5II este echipat cu o noua functie de compensare a nuantelor care poate corecta automat sau optional nuantele albastrui/rosiatice de la margine, care pot aparea atunci cand sunt montate obiective mai vechi.
  AWB Lock
  Blocati balansul automat de alb pentru a optimiza eficienta in situatiile in care sursa de lumina este variabila in interior, datorita unui amestec de lumina artificiala si naturala, sau in alte situatii in care ar fi fost necesare setari manuale bazate pe temperatura de culoare.

 • -3%
  11,699.00lei

  Sony A7 IV Body Camera Foto Mirrorless Full-Frame 33 MP

  Redefinind un nou standard pentru camere Full-Frame, Sony A7 IV imbina fara probleme o calitate uimitoare a imaginii la 33 MP, inregistrare video 4K 60p, manevrare rafinata si capacitati de partajare rapida, ceea ce o face camera hibrida perfecta. Cu focalizare automata in timp real pentru foto si video, de varf in domeniu, Sony A7 IV pune puterea celei mai bune tehnologii Sony in mainile creatorilor si profesionistilor.

  Caracteristici Sony A7 IV:
  Senzor Exmor R full frame de 33 MP, procesor Bionz XR
  Urmarire in timp real si focalizare automata pe ochi
  Vizor electronic cu 3,69 milioane de puncte, ecran tactil de 3’’ cu unghi variabil
  Sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe
  Rezolutie 4K de pana la 60p, format 4:2:2 pe 10 biti, S-CINETONE/S-LOG 3

  Calitatea uimitoare a imaginii la Sony A7 IV
  Senzorul Exmor R full frame de 33 MP, cu iluminare din spate, asociat cu noul procesor puternic Bionz XR asigura o calitate uimitoare a imaginii de nivel profesional – chiar si in conditii de lumina difuza – pentru toate situatiile. Avand cele mai recente moduri creative si tehnologii de culoare de la camerele Sony profesionale, cu Sony A7 IV puteti realiza imagini in culori vii si realiste, cu propriul dvs. stil.

  Cea mai buna performanta AF:
  Sony A7 IV este dotat cu cea mai recenta tehnologie de urmarire in timp real si de focalizare automata pe ochi (om/animal/pasare), pentru urmarirea fara efort a subiectului in timp ce realizati fotografii sau inregistrati clipuri video. In plus, Sony A7 IV inregistreaza pana la 10 cadre pe secunda cu golire rapida a memoriei tampon pentru a imortaliza cele mai bune momente ale actiunii care se desfasoara in fata dvs.
  Experienta de filmare unica:
  Cu un design rafinat, Sony A7 IVinclude un vizor electronic rapid si clar, cu 3,69 milioane de puncte, un nou ecran tactil de 3’’ cu unghi variabil si sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe in corpul camerei (IBIS), pentru o experienta de inregistrare comoda si stabila. Odata cu includerea noului sistem de meniu intuitiv Sony cu capacitate tactila, a unui cadran dedicat Foto/Video/S&Q si a unui slot pentru doua cartele, cu Sony A7 IV puteti sa comutati fara probleme de la foto la video si sa va concentrati asupra creativitatii.
  Creare optima de continut atat foto cat si video
  Cu Sony A7 IV inregistrati continut la rezolutie 4K de pana la 60p cu citire completa a pixelilor si fara combinarea acestora, pentru cea mai buna calitate.
  Pentru cineastii experimentati, Sony A7 IV poate inregistra in format 4:2:2 pe 10 biti si include profiluri de imagine S-CINETONE/S-LOG 3, pentru un aspect cinematografic si editare usoara.
  In combinatie cu tehnologia de focalizare automata in timp real, extrem de rapida, urmariti cu usurinta ochiul subiectului in miscare – functioneaza pentru oameni, animale si pasari.
  Sony A7 IV include si instrumente video unice, precum compensarea respiratiei, o interfata audio digitala pentru a atasa microfoane de sunet profesionale si o structura pentru disiparea caldurii, adecvata pentru sedintele lungi de inregistrare.
  Conectat in permanenta
  Sony A7 IV are functie de redare in flux in timp real de pana la 4K15p sau Full HD 60p fara a avea nevoie de o cartela de stocare pentru a tine legatura cu publicul dvs. in permanenta.
  Cu compatibilitate cu cel mai recent standard USB-C din generatia 3.2, cip Wi-Fi ultrarapid si mod automat de backup al imaginilor prin Bluetooth pe aceasta camera cu redare in timp real, transferati si partajati instantaneu imaginile cu intreaga lume.
  Stocare:
  Dual slot: 1x CFexpress Tip A/UHS-II, 1x UHS-II

 • 12,099.00lei

  Sony Cinema Line FX30 Camera Video 4 K Super 35 Interchangeable-Lens cu Modul XLR

  Oferind performanta si functionalitate avansate pentru o expresie cinematografica de inalta calitate, tehnologia de top a Sony in industria senzorilor de imagine asigura sensibilitate ridicata, zgomot redus si gama dinamica larga, oferind rezolutie 4K Super 35 pentru o calitate impresionanta a imaginii. ILME-FX30 include S-Cinetone mostenit de la camerele cinematografice digitale, precum Sony VENICE 2, oferind tonuri medii naturale, plus culori moi si lumini superbe, care sunt esentiale pentru expresia cinematografica. Sunt furnizate trei moduri pentru inregistrare cu curba gamma S-Log3, oferind o gradare cinematica lina a culorilor. Pot fi importate si personalizate LUT-uri inregistrate pentru a minimiza gradarea culorilor post-productie. Dual Base ISO (800 / 2500) permite inregistrarea imaginilor la cea mai buna calitate in diferite situatii de lumina.

 • 17,799.00lei

  Sony A7S III Body Aparat Foto Mirrorless Full Frame 4K120p

  Noua camera mirrorless Sony A7SIII cu filmare 4K 120p dedicata videografilor si film-maker este impresionanta in ceea ce priveste inregistrarea video, inclusiv filmare 4K la 120 cadre pe secunda si o adancime de culoare 4:2:2 pe 10 biti.

  Un nou mecanism de disipare a caldurii la Sony A7S III si un sistem de inregistrare de tip releu pe doua sloturi de card permit filmarea pentru mai mult de 60 de minute la calitate 4K si 60 de cadre pe secunda pana cand bateria se termina.

  Noul sistem de autofocalizare cu o interfata ce raspunde la comenzi tactile si un ecran LCD rabatabil, vor transforma Sony A7S III in instrumentul creativ suprem pentru profesionistii video si pentru toate tipurile de fotografi si videografi.

  Sony A7S III dispune de un nou senzor de tip full-frame retroiluminat, de 12,1 MP (efectivi, aprox.) cu o sensibilitate ridicata si un interval dinamic de peste 15 trepte, incorporand o serie de capabilitati

  Caracteristici Sony A7S III
  Senzor Exmor R nou, de 12.1 MP cu retroiluminare + procesor de imagine BIONZ XR
  Filmare pana la 4K 120p, 10-bit 4:2:2, ISO 80-409,600 si dinamica pana la 15+ trepte expunere
  Fast Hybrid AF cu 759 puncte AF, acoperire 92% si Real-time Eye AF imbunatatit
  Noi codecuri XAVC-HS (H.265) si XAVC-S-I (All-I), iesire 16 Bit RAW, profile S-Log, autonomie extinsa si interfata audio digitala
  Aceeasi rezolutie – senzor nou
  Sony A7S III , este dotat cu senzor de imagine Exmor R CMOS (BSI) de 12.1MP, proiectat recent, care este iluminat in spate si ar trebui sa ofere o viteza de citire de 2x mai rapida.
  Rezolutia a ramas aceeasi ca in cazul Sony a7S II. Drept urmare, cea mai mare rezolutie video disponibila este de 4K.
  Mai putini pixeli inseamna, de asemenea, ca fiecare pixel poate fi mai mare, chiar si mai mare in acest caz. Sony pare ca si-a ascultat clientii care doreau pixeli mai buni.

  O alta inovatie la Sony A7S III este sloturile cu carduri duble. Ambele sloturi accepta fie carduri de memorie SD UHS-II, fie noile carduri tip CFexpress tip A pentru viteze mai mari de inregistrare.
  Sony A7S III ofera moduri de inregistrare 4K si FHD fie in modul XAVC-S / XAVC-HS (Long GOP, interframe), fie in modul XAVC S-I (All-Intra, intraframe).
  Toate modurile de inregistrare interna sunt disponibile in culoare pe 10 biti cu esantionare 4: 2: 2.

  Toate modurile interne 4K la Sony A7S III sunt de fapt UHD (3840 x 2160). Bit-urile in modurile 4K sunt cuprinse intre 50 si 280Mbps pentru modurile GOP Long si intre 240 si 600Mbps in XAVC S-I (All-Intra) – in functie de framerate.

  Vestea buna este ca Sony a acordat atentie unui sistem de racire bun, astfel incât camera sa nu se supraincalzeasca, astfel ca o baterie completa ofera aproximativ o ora de inregistrare 4K60p.
  Astfel, cand Sony A7S III este conectat la o sursa de alimentare externa, timpul de inregistrare este limitat doar de o dimensiune a cardului de memorie.

  Autofocusul la Sony A7S III include 759 de puncte AF pentru phase-detection (acoperire de 92%). Functiile Autofocus prezintă AF atat pentru oameni, cat si pentru animale. Potrivit Sony, performanta AF a fost îmbunatatita de noul procesor Bionz XR cu 30%. Destul de impresionant, autofocus-ul este disponibil in toate modurile de inregistrare si in toate cadrele.

  O altă imbunatatire a ergonomiei la Sony A7S III este noul tip „ecran flip-out” (unghi variat) de 3.0 ”monitor tactil LCD cu rezoluție 1440K. Vizorul este un ecran 100% QXGA OLED 9440K punct de 0,64x.

 • -3%
  19,499.00lei

  Sony FX3 Body, ILME-FX3 – Cameră Full Frame din gama Cinema

  Camera Sony FX3 Cinema Line dă viață viziunii creatorilor de conținut. Expresia cinematografică se îmbină cu performanța și cu funcționarea optimizată. Compactă și cu greutate redusă, este ușor de transportat și de manevrat.

  Un aparat destinat expresiei cinematografice

  Senzorul de imagine Full Frame de pe FX3 se îmbină cu tehnici inovatoare de captare a luminii, pentru imagini clare chiar și în lumină difuză. Sensibilitatea ISO standard de 80-102400 pentru filme se poate extinde până la 409600.

  FX3 oferă interval dinamic cu peste 15 trepte, pentru scenarii de la interioare bine iluminate până la cadre realizate dimineața și seara. Surprindeți toate nuanțele și vă bucurați de libertate fără precedent la gradarea culorilor.

  Surprindeți scena la rezoluție 4K, cu câmp vizual cu profunzime redusă, efect bokeh uimitor și libertatea cinematografică dată de un senzor Full Frame.

  Știință cromatică de cinema cu S-Cinetone™

  Culoarea S-Cinetone, dezvoltată pentru apreciatul model Sony FX9, reprezintă aspectul implicit pe FX3 pentru expresie cinematografică. Este reglată exact pentru a satisface cerințele creatorilor de conținut de azi, cu culori bogate și nuanțe naturale ale pielii, care se potrivesc cu alte camere Cinema Line fără gradare.

  4K 120 cps, fiecare cadru este focalizat

  Chiar și la rate de cadre ridicate, sunt realizate imagini 4K detaliate grație capacităților FA de mare precizie și de citire cu viteză ridicată ale camerei FX3. Modul S&Q vă oferă control complet asupra ratei de cadre la înregistrare, pentru secvențe frumoase cu redare „slow motion” de până la 5x (cu ieșire 24p).
  Înregistrare HDR și S-Log3 pe 10 biți pentru gradații fine

  Curba gamma S-Log3 și S-Gamut3.Cine permit înregistrarea cu reproducerea culorilor de înaltă calitate în interval dinamic ridicat, simplificând potrivirea cu cadre realizate cu alte camere Cinema Line în postproducție. În plus, un profil de imagine HDR HLG (Hybrid Log-Gamma) permite redare HDR (HLG) directă pe televizoare compatibile, fără postproducție.

  Ieșire HDMI RAW pe 16 biți

  Pentru fluxuri de lucru solicitante în postproducție, este disponibilă ieșire RAW pe 16 biți prin HDMI la dispozitive externe compatibile, iar fișierele XAVC HS 4K, XAVC S 4K sau XAVC S-I 4K și proxy sunt capturate simultan în cameră. Ieșirea video RAW este la 4264 x 2408 [16:9], peste rezoluția DCI-4K.

  Bucurați-vă de detalii bogate și culori realiste

  FX3 are capacitate de înregistrare internă 4K, profunzime pe 10 biți și eșantionare a culorilor în format 4:2:2 cu compresie All-Intra și Long-GOP. Acestea permit gradare superioară a culorilor, păstrând gradația naturală, pentru o libertate de editare veritabilă.

  [1] All-Intra (All-I) [2] Long-GOP [3] Grup de imagini

  Concepută pentru înregistrare comodă pe cont propriu

  FA cu urmărire inteligentă utilizează detectarea fazei în plan focal pentru urmărirea subiectului în aproape întregul cadru. Sistemul de focalizare automată hibridă rapidă focalizează rapid în câmpul vizual cu profunzime redusă și la rate de cadre 120p la rezoluție 4K (QFHD).

  Funcția de urmărire sofisticată menține focalizarea stabilă, pentru a vă concentra pe compoziție. FA pe ochi în timp real focalizează exact pe față și ochi, iar Urmărire în timp real este susținută de algoritmi de recunoaștere a subiectului, unici de la Sony.

  FX3 are tranziție FA cu șapte setări, pentru focalizare facilă, și cinci setări de sensibilitate FA la schimbarea subiectului, care permite utilizatorului să particularizeze comutarea sau fixarea FA pe subiect. În plus, puteți selecta subiectul pe care doriți să îl focalizați prin simpla atingere a monitorului LCD.

  Obiective cu montură E pentru filme

  Bucurați-vă de focalizare automată sensibilă cu obiectivele Sony cu montură E, cu performanță optică premium pentru aplicații cinematografice solicitante. Tehnologia cu dispozitiv de acționare liniar din obiectivele Sony cu montură E oferă focalizare automată mai precisă, pentru a vă susține proiectele creative.

  Mobilitate ridicată, indiferent unde vă aflați

  Compactă și ușoară, FX3 este concepută pentru mobilitate ridicată. Mânerul atașat și orificiile de montare a accesoriilor permit o configurare rapidă, înregistrare fluidă și împachetare rapidă. Corpul și capacele sunt realizate din aliaj de magneziu, pentru rezistență și performanțe îmbunătățite în medii dificile.
  Mâner XLR atașabil

  Un mâner cu adaptor XLR cu două terminale XLR se poate atașa la suportul cu interfață multiplă de pe cameră, pentru filmare comodă și stabilă în situații dificile, cum ar fi cadre din poziție inferioară.

  Stabilizare a imaginii în cameră

  Modul Activ este un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe pentru creșterea stabilizării la înregistrarea de filme. Pentru a păstra calitatea imaginii, giroscopul măsoară exact tremurul camerei și compensează optic. Aceasta permite înregistrări video stabile cu aparatul ținut în mână, fără suport, la rezoluție 4K.

  [1, 2] tremur unghiular (oscilație și girație) [3, 4] tremur la comutare (axele X și Y), [5] tremur rotativ (rulare pe axa Z)

  Stabilizarea imaginii și editare mai facilă cu Catalyst

  Tremurul camerei este înregistrat de giroscop, ceea ce permite uniformizarea și stabilizarea în postproducție. Cu aplicația desktop Sony Catalyst Browse/Catalyst Prepare puteți echilibra compensarea automată a tremurului și ajustarea imaginii. Catalyst poate utiliza eficient și datele înregistrate de rotire a camerei.

  Extensibilitate și operabilitate pentru creatorii de conținut

  Lămpile de semnal de pe părțile din față și din spate ale camerei FX3 indică dacă, în acel moment, camera înregistrează. Acestea sunt clar vizibile operatorului și persoanei care se află în fața camerei.

  Ecranul LCD tactil de 3” (1,44 milioane de puncte) are deschidere laterală pentru poziționare flexibilă și vizibilitate îmbunătățită la montarea pe suport cardanic. Panoul tactil oferă control intuitiv în meniu pentru multe setări ale camerei.

  Pe lângă șase butoane particularizabile, comenzile frecvente pot fi operate cu o mână, iar cealaltă mână operează obiectivul. Funcționalitatea este sporită prin numeroasele orificii pentru șurub din corp și mâner, pentru atașarea directă a accesoriilor.

  Înregistrare 4K/60p neîntreruptă

  Pentru înregistrare 4K/60p neîntreruptă, FX3 are un sistem inovator de disipare a căldurii. Plasarea radiatorului, structura de ventilare și ventilatorul silențios asigură o răcire optimizată chiar și la înregistrările lungi.

  Adaptor XLR și intrare digitală pentru sunet de calitate
  Pe lângă microfonul încorporat, pot fi conectate diverse microfoane profesionale prin conectorii XLR de dimensiuni normale de pe mâner printr-o interfață audio digitală cu suport cu interfață multiplă. Se pot selecta trei formate de înregistrare, inclusiv pe 24 de biți cu 4 canale. Înregistrarea audio digitală este posibilă și prin atașarea unui microfon digital precum ECM-B1M, chiar dacă mânerul nu este utilizat.

  Două sloturi de suport media cu viteză ridicată

  Concepute pentru cerințe de generație următoare, cardurile CFexpress tip A acceptă înregistrare cu rată de biți ridicată. Sloturile sunt compatibile cu CFexpress tip A, precum și cu carduri SDXC UHS-I și UHS-II. Deoarece sloturile sunt identice, este posibil backupul sau retransmisia.

  Control la distanță și transfer în rețea

  O conexiune de rețea, prin Wi-Fi® sau cu fir prin conector USB type C, oferă suport pentru control la distanță de pe smartphone sau tabletă, prin NFC sau prin asociere manuală. Înregistrarea la distanță se poate controla de pe PC cu aplicația Sony Imaging Edge Desktop™ sau de pe dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile™. Iar fișierele foto și video pot fi transferate prin FTP de mare viteză.

  Previzualizare, înregistrare și redare în flux la distanță

  Pentru fluxuri de lucru mai eficiente și fotografiere în medii dificile, puteți apela la fotografierea de la distanță, cu fir sau wireless, de pe PC sau de pe un dispozitiv mobil cu Imaging Edge Mobile. Imaging Edge Webcam™ permite comunicare video online de calitate.

 • 21,399.00lei

  Sony a7R V Mirrorless Camera (Body Only)

  Sony a7R V integreaza senzorul de imagine cu cea mai înalta rezolutie de la Sony si o noua unitate de procesare bazata pe inteligenta artificiala, dedicata recunoasterii subiectilor din imagine pe baza de AI – o premiera pentru camerele din gama Alpha – dar si performantul motor de procesare a imaginii BIONZ XR™ – pentru prima data pentru o camera din gama „R” Full-Frame. Combinatia dintre senzorul de înalta rezolutie si aceste procesoare duce la urmatorul nivel procesul de captare si recunoastere a subiectilor, atât în imaginile statice, cât si în cazul clipurilor video.
  Procesare AI pentru recunoastere avansata a subiectelor
  α7R V dispune de o unitate de procesare AI dedicata specific procesarii unor cantitati semnificative de date pentru o recunoastere mai exacta a subiectelor si a mai multor tipuri de subiecte.
  Estimarea posturii umane
  α7R V foloseste forma subiectilor pentru a recunoaste miscarea, îmbunatatind cu aprox. 60% recunoasterea ochiului uman. Estimarea posturii învata forme si posturi pe care le utilizeaza pentru a recunoaste cu precizie ochii, pozitia corpului si a capului, blocând focalizarea si urmarirea unui subiect care se întoarce sau poarta masca.
  Recunoasterea mai multor tipuri de subiecte
  În plus fata de persoane, animale si pasari, camera recunoaste acum insecte, masini, trenuri si avioane, pentru flexibilitate si rezultate exacte pentru imagini statice si filme. Camera recunoaste capete si corpuri, nu doar ochi (FA pe ochi în timp real) pentru oameni, animale si pasari.
  Acuratete îmbunatatita a controlului balansului de alb
  Balansul de alb automat al α7R V a evoluat împreuna cu functiile AI. În plus fata de Senzorul pentru lumina vizibila + IR din fata camerei, unitatea de procesare AI ajuta la obtinerea unui balans de alb mai exact în iluminare dificila, de exemplu când subiectul este în umbra.
  Un nou standard pentru rezolutia α
  Iesirea de la senzorul de imagine CMOS Exmor R™ full frame 35 mm, iluminat din spate si aprox. 61,0 milioane pixeli efectivi este procesata în timp real la capacitate maximA gratie motorului de procesare avansat BIONZ XR™ pentru detalii incredibile în imagini statice si filme.
  Proiectata pentru detalii
  Senzor imagine full frame 35 mm cu 61,0 megapixeli efectivi
  Senzorul dispune de tehnologiile de imagine Sony, cu reducere eficienta a zgomotului gratie structurii cu iluminare din spate, la care se adauga obiectivele gapless on-chip, strat AR (sticla anti-reflex) si eliminarea filtrului optic trece-jos.
  Cel mai recent motor de procesare BIONZ XR
  Având de pâna la 8 ori puterea de procesare a modelului anterior, noul BIONZ XR proceseaza cantitati uriase de date minimizând latenta si intensificând puterea de procesare a imaginilor statice si a filmelor.
  Expunere si culoare exacte în mod consistent
  Cel mai recent motor BIONZ XR asigura cel mai bun control al expunerii si reproducere exacta a culorilor. Un nou algoritm AE poate detecta zona de piele de pe fete si poate controla expunerea în mod adecvat pentru imagini statice si filme.
  Calitate si dimensiune imagini RAW selectabile
  α7R V accepta acum formatul RAW fara pierderi, cu trei niveluri de pixeli selectabile – L (60 M), M (26 M) si S (15 M). Dimensiunile M si S ofera aceeasi rezolutie în full-frame si APS-C pentru flux de lucru mai simplu în post-productie.
  Stabilizare optica a imaginii avansata, pe 5 axe
  α7R V a fost îmbunatatita pentru a oferi pâna la 8 trepte de stabilizare doar în corp, pentru prima data în seria α. Aceasta permite stabilizarea eficienta la timp de expunere lung în interior sau la scene de noapte, unde este de dorit sa evitati sensibilitatea crescuta.
  Compensare precisa la nivel de pixel
  Un nou algoritm de stabilizare ofera detectare si control precise la nivel de pixel, beneficiind la maximum de rezolutia de 61,0 megapixeli a senzorului pentru cele mai fine detalii.
  Efect creativ accepta expresii variate
  Functia Efect creativ ofera 10 presetari care pot fi folosite nemodificate sau editate pentru a crea diverse „aspecte” care îi pot ajuta pe creatori sa ajusteze atmosfera imaginilor si filmelor în camera.
  Pixel Shift Multi Shooting pentru conditii în schimbare
  Modul Pixel Shift Multi Shooting foloseste sistemul încorporat de stabilizare a imaginii. Înregistreaza pâna la 16 cadre cu deplasarea pixelilor, care vor fi combinate pe computer pentru rezolutie extraordinara într-o singura imagine. Chiar si miscari mici, la nivel de pixel pot fi detectate si compensate de software-ul PC care realizeaza imaginea compusa.
  Focalizare automata cu recunoastere în timp real
  Sistemul FA al α7R V asigura performanta semnificativ îmbunatatita gratie îmbunatatirilor majore în recunoasterea subiectului. Tehnologiile de învatare automata sustin FA cu recunoastere în timp real, precum si Urmarire în timp real mai exacta, gratie performantei functiei de FA hibrida rapida pe o zona mai larga.
  FA mai rapida, mai preciza, pe zona larga
  Puterea imensa de procesare a noului motor BIONZ XR si algoritmii actualizati îmbunatatesc notabil performanta focalizarii automate. Pâna la 693 de puncte pentru detectia fazei, în distributie densa, acopera aproximativ 79% din zona imaginii.
  FA exacta în lumina scazuta EV -4,0
  Cei mai recenti algoritmi FA permit focalizare automata precisa la iluminare scazuta pâna la EV -4,0 în modul AF-S. α7R V include un mod Prioritate focalizare, care asigura focalizare automata mai fiabila în lumina scazuta, cu diafragme mici.
  Fotografiere continua 583 de imagini RAW comprimate la 10 cps
  Este posibila fotografierea continua la pâna la 10 cps cu urmarire AF/AE completa, folosind obturatorul mecanic sau electronic. Camera poate fotografia continuu pâna la 583 de imagini RAW comprimate la aceasta viteza.
  Variere focalizare pentru cea mai buna imagine
  Camera va înregistra pâna la 299 de imagini cu focalizare deplasata secvential, cu intervale si o secventa specificata de utilizator. Alegeti cadrul perfect sau editati mai multe imagini pentru a obtine un rezultat final cu profunzime de focalizare incredibila.
  Eliminarea pâlpâirii
  Pâlpâirile cauzate de lumina artificiala pot fi eliminate cu „Fotografiere anti-pâlpâire” pentru imagini statice sau „Obturator variabil” pentru reglarea a timpului de expunere pentru potrivire cu rata pâlpâirilor pentru imagini statice sau filme.
  DMF full time
  Când fotografiati cu focalizare automata AF-C sau AF-S, inelul de focalizare de pe obiectiv poate fi rotit pentru a comuta instantaneu la focalizare manuala în orice moment. Astfel puteti comuta rapid focalizarea pe un alt subiect.
  Înregistrare de filme 8K de înalta calitate
  Formatul XAVC HS permite înregistrare video în camera la rezolutie ridicata, de înalta calitate 8K (7680 x 4320) 24p (25p), cu compresie eficienta HEVC/H.265, beneficiind la maximum de obiectivele Sony si de rezolutia oferita de senzor si de citirea completa a pixelilor. Astfel, sunt surprinse si cele mai delicate detalii ale unui subiect.
  Înregistrare video 4K de exceptie, pâna la 60p (50p)
  Formatele full frame si Super 35mm pot fi selectate pentru înregistrare video 4K. Citirea completa a pixelilor în modul Super 35mm fara nevoia de grupare a pixelilor permite supraesantionarea la 2,6x pentru filme 4K. Este acceptat formatul XAVC S-I (All-Intra) sau XAVC HS si esantionare a culorilor pe 10 biti 4:2:2.
  Functie S-Cinetone™ expresiva
  Pe baza tehnologiei camerelor CineAlta™, precum renumitul model VENICE, S-Cinetone asigura tonuri medii naturale, esentiale pentru tonuri naturale ale pielii, precum si culori delicate si zone evidentiate extraordinare.
  Curba gamma S-Log3, latitudine de 14+ trepte
  Curba gamma S-Log3 accentueaza caracteristicile de gradare de la umbre la gri mediu (gri 18%), oferind o latitudine de pâna la 14+ trepte pentru editare eficienta.
  Urmarire în timp real pentru filme
  Gratie îmbunatatirilor în recunoasterea subiectului, functia de Urmarire în timp real este mai fiabila, urmarind anumiti subiecti cu focalizare precisa, inclusiv asupra ochilor.
  Mod Activ pentru stabilizare îmbunatatita
  Modul Activ asigura stabilizare eficienta pentru înregistrare din mâna. Pe lânga stabilizarea încorporata, obiectivele compatibile cu stabilizare încorporata transmit informatii catre camera pentru control eficient pentru telefotografiere din mâna.
  Compensarea respiratiei pentru un unghi de vedere constant
  Pentru filme, compensarea respiratiei foloseste Clear Image Zoom pentru unghi de vizualizare constant, eliminând modificarile cauzate de schimbarea pozitiei de focalizare. Metadatele de respiratie pot fi utilizate în postproductie.
  Instrumente inteligente pentru filme
  α7R V ofera diferite instrumente pentru filme, precum un cadru de înregistrare pe ecran, mod de expunere flexibila, ajustarea balansului de alb în timpul înregistrarii, un nou aspect al marcajelor de înregistrare si temporizator automat pentru filme.
  Monitor LCD nou, cu unghi multiplu si 4 axe
  Flexibilitate a monitorului fara precedent
  Noul monitor cu 4 axe si unghiuri multiple de la Sony combina avantajele unui monitor conventional cu posibilitate de înclinare cu flexibilitatea unui monitor cu unghi variabil, cu deschidere laterala. Acesta permite o mai mare flexibilitate la înregistrare oferind ajustare nerestrictionata a unghiului, atât în plan orizontal, cât si vertical.
  Panoul LCD tip 3.2 cu nivel ridicat al detaliilor
  Monitorul LCD al α7R V are un raport aspect 3:2, cu 2,1 milioane puncte, functionare tactila si o gama de culori larga (echivalent DCI-P3). Un mod pentru aer liber asigura vizibilitate clara în lumina puternica de exterior.
  Vizor QXGA cu cea mai ridicata rezolutie din clasa sa
  Vizorul electronic OLED cu 9,44 milioane de puncte ofera îmbunatatire de 1,6x a rezolutiei, record mondial de marire 0,90x pe vizor, unghi de vizualizare diagonal 41° si setare 120 cps pentru estompare minima a miscarii.
  Doua sloturi compatibile cu CFexpress tip A
  Cele doua sloturi media ale α7R V accepta carduri CFexpress Tip A si carduri SDXC/SDHC UHS-I si UHS-II. Viteza ridicata de scriere a cardurilor Tip A permite procesarea unor volume ridicate de date fara probleme. Exista moduri separate pentru transmitere si înregistrare simultana.
  Disc dedicat Still/Movie/S&Q dial
  Comutatorul Imagine statica/Film/S&Q permite selectare rapida, individuala, punând cele mai utile setari de înregistrare la îndemâna.
  Functionare tactila la înregistrare sau redare
  Functiile Focalizare tactila, Urmarire tactila si Obturator tactil pot fi activate în secventa prin atingerea unei pictograme de pe ecranul de înregistrare. În timpul redarii, imaginile pot fi selectate prin atingere.
  Wi-Fi rapid tethering PC, transfer FTP si smartphone
  Optiunea Wi-Fi încorporata (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) permite comunicarea pe benzile 2,4 GHz si 5 GHz si accepta 2×2 MIMO pentru transfer de date rapid si stabil si comunicare fiabila.
  UVC/UAC pentru aplicatii webcam de înalta calitate
  Streamingul facil la 4K este posibil cu un smartphone compatibil UVC/UAC sau PC prin conexiune USB, α7R V putând fi utilizata ca webcam de înalta rezolutie.
  Disiparea caldurii pentru înregistrare extinsa
  Camera a fost reproiectata de la zero pentru a asigura disiparea eficienta a caldurii si pentru a preveni supraîncalzirea. Se poate înregistra video la 8K 24p (25p), 10 biti 4:2:0 continuu timp de aproximativ 30 de minute.
  Fiabilitate excelenta în medii de lucru dure
  Pentru utilizare robusta în aer liber, toate îmbinarile, butoanele si capacul compartimentului de baterie sunt etansate. Butonul de blocare a obiectivului atent proiectat si garnitura din jurul monturii asigura rezistenta la praf si umezeala.
  Nou sistem anti-praf pentru eliminarea prafului
  Un actuator ultrasonic misca filtrul din fata senzorului de imagine la mai mult de 70.000 cicluri pe secunda, eliminând eficient praful si particulele de pe suprafata filtrului. Functia Închidere a obturatorului la oprire închide obturatorul pentru schimbarea obiectivului.
  Pentru recenzii ale utilizatorilor din intreaga lume, accesati bhphotovideo.com.