Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Panasonic Lumix S5 II (DC-S5M2E) Mirrorless Camera Body

Faceti cunostinta cu Lumix S5 II – inceputul unei noi etape pentru LUMIX. Cu posibilitati creative nelimitate, aceste camere foto mirrorless hibride versatile full-frame va vor ajuta sa surprindeti continut uimitor in orice situatie. Functiile avansate precum PDAF si I.S. (stabilizarea imaginii) fac din utilizarea LUMIX S5 II o experienta cu adevarat reusita. Captati fotografii si clipuri video de inalta calitate cu inregistrare nelimitata si bucurati-va de mobilitate sporita cu aceasta camera compacta mirrorless full-frame.
Phase Hybrid AF pentru filmare intensa
Cel mai important lucru in cazul autofocusului este sa fie fiabil. Este vorba despre cat de rapid si de fidel poti capta subiectul. In plus fata de AF prin contrast, LUMIX S5II este prima camera LUMIX mirrorless care ofera sistemul AF cu detectie de faza, care imbunatateste substantial performanta de urmarire a subiectului si de recunoastere a luminii. Aparatul foto poate capta subiectul chiar si in situatii dificile, in care sunt implicate mai multe subiecte, oferind precizie chiar si in medii cu iluminare din spate sau cu lumina slaba.
AF cu 779 de puncte
Numarul de puncte AF a fost marit la 779. Performanta imbunatatita de urmarire permite camerei sa continue sa capteze chiar si subiecte mici care sunt cu usurinta nefocalizate. Chiar si atunci cand se utilizeaza 1-Area AF, cadrul AF poate fi setat la nivel de precizie, ajutand creatorul sa se concentreze pe subiect asa cum a intentionat.
Tehnologie de recunoastere bazata pe inteligenta artificiala
Tehnologia Deep Learning permite recunoasterea si urmarirea de mare viteza si precizie a oamenilor (fata, ochi, cap si corp) si a animalelor (caini, pisici si pasari).
Ideal pentru a filma in timp ce mergeti: Tehnologia Active I.S.
LUMIX a sustinut de mult timp fotografierea din mana cu B.I.S. si Dual I.S.2 cu 5 axe, iar acum LUMIX S5II este echipat cu Active I.S., care suporta filmarea in mers, pentru a imbunatati si mai mult stabilizarea imaginii in inregistrarea video. Prin determinarea nivelului de vibratie a camerei si optimizarea rapoartelor de corectie orizontala, verticala si rotationala, sistemul poate compensa chiar si vibratiile semnificative ale camerei, cu aproximativ 200%* mai mult decat sistemele conventionale.
*In comparatie cu LUMIX S5. Distanta focala de 20 mm, atunci cand se utilizeaza S-R2060.
Sistem Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) cu 6,5 trepte
Dual I.S. 2 (stabilizator de imagine) cu 5 axe combina controlul B.I.S. si O.I.S. al obiectivului pentru a oferi o corectie de 6,5 stopuri.*
*Bazat pe standardul CIPA [Directia Yaw/Pitch: distanta focala f=200mm atunci cand se utilizeaza S-E70200.]
Fotografiere in rafala AFC 30fps
Datorita vitezei mai mari de citire a noului senzor si a puterii superioare de procesare a noului procesor, LUMIX S5II ofera fotografiere in rafala AFC folosind obturatorul electronic la 30 de cadre pe secunda cu o rezolutie de 24,2 megapixeli. Viteza de citire mai mare a senzorului minimizeaza, de asemenea, distorsiunea obturatorului rulant si capteaza imagini prea rapide pentru a fi procesate cu ochiul liber.
Inregistrare la rezolutie ultra-inalta de 96 MP
Modul High Resolution va permite sa realizati fotografii ultradetaliate din natura cu ajutorul unui trepied, precum si alte creatii artistice care combina grandoarea cu precizia. Aparatul foto capteaza automat opt imagini consecutive in timpul ce deplaseaza senzorul, iar prelucrarea de mare viteza a semnalului de catre noul procesor le sintetizeaza fara probleme intr-o imagine echivalenta de 96 megapixeli (12.000 x 8.000 de pixeli). Inregistrarea fisierelor RAW si JPEG in timpul fotografierii si procesarea RAW in timpul redarii (conversie RAW in JPEG) sunt suportate, cu acces rapid prin intermediul selectorului de mod de lucru.
Live View Composite (Imagine compusa cu afisare in timp real)
Camera capteaza mai multe imagini, creand imagini compozite numai din acele zone care variaza in luminozitate. Aceasta functie este convenabila pentru realizarea de imagini ale cerului de noapte care evidentiaza traseele luminoase ale stelelor sau ale focurilor de artificii. De fiecare data cand este actionat obturatorul, este afisata o imagine compozita, permitand utilizatorilor sa fotografieze in timp ce confirma rezultatele in timp real.
*Actualizare firmware programata pentru vara anului 2023.
Gestionarea caldurii pentru timp de inregistrare nelimitat
Timp de inregistrare nelimitat 4:2:2 pe 10 biti C4K/4K 60p/50p. * Cu un corp compact echivalent cu cel al modelului S5, sistemul optimizat de disipare a caldurii si structura de disipare a caldurii cu ventilator de racire fortata a modelului LUMIX S5II permite inregistrarea prelungita chiar si atunci cand se filmeaza la solicitari mari (de exemplu, video de inalta rezolutie peste 4K, video HFR).
*Camera poate opri inregistrarea atunci cand este utilizata la o temperatura mai mica sau mai mare decat temperatura de functionare recomandata (0-40 grade). Inregistrarea se opreste atunci cand timpul de inregistrare continua depaseste 30 de minute in [6K/29.97p] [6K/25.00p] [5.9K/29.97p] [5.9K/25.00p] atunci cand modul Management termic este setat pe Standard.
Inregistrare 6K pe 10 biti
Cu modurile 6K (5952×3968, 3:2), 6K (5952×3136, 17:9) si 5,9K (5888×3312, 16:9) 4:2:0 pe 10 biti 30p/25p/24p, LUMIX S5II ofera o rezolutie mai mare si rate de biti mai mari decat oricand si ofera cea mai recenta calitate ridicata a imaginii, versatilitate si gama expresiva necesara pentru filme, televiziune si toate tipurile de productie video.
HFR (rata inalta de cadre)
Inregistrarea in slow-motion, o tendinta recenta in productia video, este posibila cu ajutorul inregistrarii video FHD pe 10 biti 120p/100p cu sunet. Puteti filma clipuri video de inalta rezolutie C4K/4K pe 10 biti (4:3) si 3,3K pe 10 biti (4:3) la 48p. Chiar si filmare video cu incetinitorul dublu la o rata de cadre cinematografica de 24p. Permite urmarirea AF in timpul inregistrarii video HFR.
Max. 7.5x slow motion si max. 60x miscare rapida
Ofera pana la 7,5 x super slow-motion (FHD 24p/180fps) cu inregistrare video pe 10 biti. Echipat cu modurile Slow & Quick Motion, LUMIX S5II va permite sa utilizati rate de cadre superioare sau inferioare la filmare cu usurinta. Cu functia Quick Motion de pana la 60x (C4K/4K/FHD 60p/1fps), S5II va permite sa creati imagini emotionante sau sa surprindeti fara probleme miscari dinamice prea rapide pentru ochiul liber.
Inregistrare audio pe 4 canale
LUMIX S5II ofera performante de inregistrare audio mult imbunatatite, fiind posibila inregistrarea pe 4 canale de 48 kHz sau 96 kHz pe 24 de biti* atunci cand este conectat un adaptor pentru microfon XLR DMW-XLR1 (vandut separat). LUMIX S5II va ofera o flexibilitate mult mai mare atunci cand filmati in aer liber, de exemplu, in cazul in care sunt prezente mai multe surse audio, sau atunci cand inregistrati sunet de rezerva. De asemenea, acum permite inregistrarea pe 2 canale de 48 kHz pe 24 biti cu microfonul incorporat si inregistrarea de inalta rezolutie* pe 2 canale de 96 kHz pe 24 biti cu un microfon extern (vandut separat).
*Doar format MOV.
Angajamentul LUMIX pentru o calitate superioara a imaginii
Noul procesor ofera culori mai realiste, o rezolutie mai buna si un efect tridimensional natural, iar in combinatie cu tehnologia Dual Native ISO, suprima in mod eficient zgomotul chiar si atunci cand fotografiati la sensibilitati foarte ridicate, redand minunat chiar si zonele intunecate.
Senzor CMOS de 24,2 MP cu tehnologie Dual Native ISO
Fie ca faceti fotografii sau filmati, LUMIX S5II ofera o calitate a imaginii fara compromisuri, combinand rezolutia ridicata si tehnologia Phase Detection pentru focalizare automata. Mai mult, utilizand tehnologia Dual Native ISO, familiara utilizatorilor modelelor Panasonic Varicam pentru profesionisti, S5II valorifica o setare ISO cu doua niveluri de baza pentru a minimiza zgomotul si a maximiza calitatea imaginii de la sensibilitate scazuta la sensibilitate ridicata. Aceasta caracteristica face echipa cu un nou procesor pentru a oferi o sensibilitate maxima ISO 51200 / ISO extins 204800 pentru un zgomot minim la sensibilitate ridicata si o reproducere splendida a zonelor intunecate din cadru. Ori de cate ori este necesara fotografierea la nivel profesional in conditii de lumina scazuta, LUMIX S5II este gata de actiune.
Procesor de ultima generatie
Noul procesor ofera o putere de calcul de aproximativ doua ori mai mare decat pana acum, permitand procesarea cu viteza mare a imaginilor video cu rezolutie si rata de biti mai mari. Acesta este echipat cu tehnologie realizata si implementata in comun de LEICA si LUMIX. Combinatia dintre noul senzor si procesor realizeaza atat AF cu tehnologie Phase Detection cat si o calitate ridicata a imaginii pentru fotografii si clipuri video.
Mai mult de 14 stopuri pentru VariCam Look cu V-Log sI V-Gamut
Oferind compatibilitate cu Cinema VariCam Look, o gama dinamica de peste 14 stopuri si un spectru de culori foarte larg, cu V-Log si V-Gamut deja instalate. Utilizatorii se vor bucura de o reproducere impresionant de precisa a culorilor, de gradatii subtile de la zonele intunecate la cele luminoase si de un control precis al informatiilor de culoare in post-procesare. Rezultatul final este o exprimare mai creativa si mai satisfacatoare a culorilor. In plus, imaginile filmate cu LUMIX S5II pot fi combinate fara probleme cu imagini filmate cu camere VariCam. V-Log-ul modelului LUMIX S5II ofera o gama dinamica de peste 14 stopuri, care acopera cerinta PQ a HDR, in timp ce V-Gamut acopera intregul spectru de culori HDR, oferind utilizatorilor acces la filmarea HDR oriunde si oricand.
Iesire de date video RAW (optional)
Cheia software de actualizare DMW-SFU2 (vanduta separat) si actualizarea firmware-ului LUMIX S5II* permit transmiterea de date video RAW pe 12 biti de maximum 29,97p 5,9K (5888×3312, 16:9) / 59,94p 4.1K (4128×2176, 17:9) si 3,5K (3536×2656, 4:3) prin HDMI pentru a fi inregistrate pe monitorul-inregistrator Atomos Ninja V+ HDR.
*Actualizare firmware programata pentru vara anului 2023. ï½¥ATOMOS HDMI monitor de teren/inregistrator “Ninja V+”. ï½¥Modurile de inregistrare selectabile depind de versiunea de firmware a ATOMOS Ninja V+. ï½¥Va rugam sa consultati site-ul web ATOMOS pentru informatii despre versiunea de firmware corespunzatoare a ATOMOS Ninja V+. ï½¥Este posibil ca toate functiile sa nu fie disponibile in anumite situatii.
Corp robust pentru conditii meteorologice diverse
Corpul rezistent este pregatit sa faca fata unei diversitati de medii de fotografiere dificile. Cadrul turnat integral din aliaj de magneziu este foarte rezistent, in timp ce etansarea ajuta la protejarea imbinarilor, a cadranului si a butoanelor. Camera, in ansamblu, este rezistenta la praf si stropi.* In combinatie, aceste caracteristici ajuta la realizarea de fotografii productive si placute intr-o gama larga de conditii meteorologice.
*Rezistent la praf si stropi nu garanteaza ca nu se vor produce defecte daca aceasta camera este in contact direct cu praful si apa.
Durata de viata extinsa a bateriei: Alimentare prin USB
Compatibilitatea cu USB 3.2 Gen2 Type-C, va permite sa fotografiati sau filmati in timp ce incarcati bateria la viteza mare, amanunt foarte convenabil in timpul filmarilor lungi in studio sau in alta locatie. Bateria poate fi incarcata in timp ce asigura alimentarea camerei* atunci cand este este utilizata in combinatie cu incarcatorul de baterie conform standardului USB Power Delivery, model DMW-BTC15 (vandut separat).
*Bateria trebuie sa fie montatata in camera si sa nu fie descarcata complet pentru ca aceasta functie sa fie posibila.
ï½¥USB Type-C™ si USB-C™ sunt marci comerciale ale USB Implementers Forum.
Slot dublu pentru card SD pentru gestionarea flexibila a datelor
Ambele sloturi pentru carduri SD sunt compatibile cu cardurile SDXC UHS-II. Relay Recording permite inregistrarea succesiva pe cardurile de memorie atunci cand cardul initial devine plin in timpul inregistrarii. Backup Recording permite inregistrarea acelorasi date pe ambele carduri simultan. Modul Allocation Record va permite sa specificati slotul de card care urmeaza sa fie utilizat pentru inregistrarea fotografiilor statice si video.*
ï½¥ Logo-ul SDXC este o marca comerciala a SD-3C, LLC.
Actualizari usoare de firmware prin intermediul smartphone-ului
Conectivitate inteligenta prin Wi-Fi® in banda de 5GHz (IEEE802.11ac) si Bluetooth® v5.0 (Low Energy) pentru control usor de la distanta. Aplicatia Panasonic LUMIX Sync pentru Android/iOS va permite sa personalizati setarile de fotografiere, inclusiv declansarea de la distanta. Actualizarea firmware-ului camerei si copierea setarilor pe mai multe camere este, de asemenea, simpla prin LUMIX Sync.*
*Copierea trebuie facuta intre camere de acelasi model. ï½¥Sigla Wi-Fi CERTIFIED™ este o marca de certificare a Wi-Fi Alliance®. ï½¥Textul si siglele Bluetooth® sunt marci comerciale inregistrate detinute de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Panasonic Corporation este sub licenta. Alte marci comerciale si nume comerciale apartin proprietarilor respectivi. ï½¥IOS este o marca comerciala sau o marca comerciala inregistrata a Cisco in S.U.A. si in alte tari si este utilizata sub licenta. ï½¥Android si Google Play sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Google Inc.
Vizor pentru o reproducere excelenta a culorilor
Vizorul live view de 3.680.000 de puncte 0,78x utilizeaza un afisaj OLED foarte rapid si usor de vizualizat pentru a surprinde in detaliu chiar si subiectele care se misca rapid. In plus, afisajul cu contrast ridicat (aprox. 10.000:1) prezinta subiectul cu gradatii fine si claritate ridicata pe tot parcursul vizualizarii.
Monitor cu unghi liber cu vizibilitate mare in exterior
LUMIX S5II dispune de un ecran LCD de 3,0 inchi cu 1840k-puncte. Cu o luminozitate remarcabila si o gama larga de culori, acesta ofera o vizibilitate ridicata pentru filmarile in aer liber. Ecranul sau tactil cu unghi liber faciliteaza compunerea fotografiilor cu unghi larg si ingust, ceea ce sporeste si mai mult confortul si flexibilitatea camerei.
Intuitive operation
Dispunerea intuitiva, bine calculata a joystick-ului cu 8 directii, cu toate butoanele de fotografiere concentrate in partea dreapta si cu butoanele cele mai frecvent utilizate, cum ar fi joystick-ul, la indemana degetului mare, permit o utilizare intuitiva. Zona de focalizare poate fi selectata intuitiv printr-o simpla atingere a degetului mare. Acest lucru va permite sa realizati fotografii rapid si usor, mentinand in acelasi timp focalizarea pe subiect.
Frecventa sistem
Pentru a sprijini productia video globala, pot fi selectate trei frecvente de sistem diferite: 59,94Hz (NTSC), 50,00Hz (PAL) sau 24,00Hz (CINEMA).
Marcator de cadru
Indicatorul de cadru este util atunci cand se anticipeaza cropping-ul vertical/orizontal in post-productie. Cadrele cu raport de aspect care pot fi afisate includ 2,39:1 si 2,35:1 pentru cinematografie si 1:1 si 4:5 pentru social media, oferind un total de 10 modele din care puteti alege.
Filmare video pe verticala
Camera detecteaza orientarea verticala a videoclipului, astfel incat imaginea se va roti automat atunci cand o redati pe smartphone sau pe alt dispozitiv. Acest lucru poate fi activat sau dezactivat.
Control inel de focalizare
Daca este utilizat in combinatie cu obiectivele din seria LUMIX S, puteti controla inelul de focalizare in functie de propria perceptie. Selectati intre NONLINEAR, in care acceleratia este aplicata in functie de viteza de rotatie, si LINEAR, care permite focalizarea cu o valoare fixa in functie de unghiul de rotatie. Deoarece unghiul de rotatie poate fi setat cu LINEAR, focalizarea intuitiva si precisa este posibila in acelasi mod ca si in cazul echipamentului cu care sunteti obisnuit.
Colorizare usoara cu REAL TIME LUT
Pana acum, LUMIX permitea utilizatorilor sa isi verifice imaginea pe monitor in timp real. Cu LUMIX S5II, utilizatorii pot, de asemenea, sa inregistreze fotografii si clipuri video cu LUT aplicat in camera foto, utilizand formatele de fisier .VLT sau .CUBE. Chiar daca nu sunteti familiarizat cu software-ul de editare dedicat, va puteti extinde gama de exprimare atat cat doriti doar cu noua camera LUMIX.
Panoramare, inclinare si zoom in timp real
Cropping-ul live creeaza efecte de panoramare, inclinare, zoom in si zoom out in timp real, permitand productia video avansata in camera video, fara a fi nevoie de abilitati specializate de filmare sau editare. LUMIX S5II accepta, de asemenea, cropping de la 5,9K la 4K.
Suprapunere transparenta (foto si video)
Bucurati-va de o urmarire usoara a fotografiilor si videoclipurilor. De exemplu, in fotografia de produs, este posibil sa doriti sa filmati diferite variante ale aceluiasi unghi si dimensiune. Sau poate doriti sa incepeti urmatoarea imagine din aceeasi pozitie cu cea pe care tocmai ati facut-o. Pentru a face acest lucru mai usor, acum puteti afisa orice imagine ca o proiectie transparenta.*
*Limitat la fotografiile si clipurile video realizate cu LUMIX S5II
Video Time Lapse la 4K 60p/50p
LUMIX S5II permite captura la intervale de timp pentru a crea clipuri video time lapse direct din camera foto si este capabila sa filmeze 4K 60p/50p. Fotografiile statice pot fi, de asemenea, realizate cu V-Log sau Like709 pentru o manipulare remarcabila in post-productie. Regularizarea expunerii are loc in timpul procesarii, rezultand clipuri video time lapse frumoase cu variatii line ale expunerii.
Functia de compensare a nuantarii culorilor
Cu un adaptor de montura, puteti utiliza obiectivele clasice. LUMIX S5II este echipat cu o noua functie de compensare a nuantelor care poate corecta automat sau optional nuantele albastrui/rosiatice de la margine, care pot aparea atunci cand sunt montate obiective mai vechi.
AWB Lock
Blocati balansul automat de alb pentru a optimiza eficienta in situatiile in care sursa de lumina este variabila in interior, datorita unui amestec de lumina artificiala si naturala, sau in alte situatii in care ar fi fost necesare setari manuale bazate pe temperatura de culoare.

Stoc epuizat

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Tip : Camera foto cu un singur obiectiv digital, fara oglinzi (mirrorless)
Suport media de inregistrare
Card de memorie SD/card de memorie SDHC/card de memorie SDXC
Slot 1, Slot 2: Compatibil cu cardurile de memorie SDHC/SDXC standard UHS-I/UHS-II UHS Speed Class 3 si cu cardurile de memorie SDXC standard UHS-II Video Speed Class 90.
Suport pentru obiectiv
Sistem L-Mount

OBTURATOR

Mod silentios / tip obturator
Da / da (Automat/Mecanic/Electronic cu perdea fata/Electronic/Electronic+NR)
Telecomanda
Telecomanda prin accesoriul DMW-RS2 (comercializat separat)
Tip
Obturator cu plan focal
Viteza obturator
Imagine statica: bec (max. 30 de minute), 1/8.000 – 60
Obturator electronic cu perdea fata: bec (max. 30 de minute), 1/2 000 – 60
Obturator electronic: bec (max. 60 de secunde), 1/8.000 – 60
Film: 1/16,000 – 1/25
Mod Creative Video M (Inregistrare video creativa M)/mod MF: 1/16,000 – 1/2
Temporizator
10 s, 3 imagini/2 s/10 s/Durata particularizata

ALIMENTARE

Durata inregistrabila continua (film)
MP4 [4K/60p]: Aprox. 90 min (APS-C), MP4 [FHD/60p]: Aprox. 130 min (FULL) *Cind se utilizeaza S-R2060 / S-S50. Cind bateria este complet incarcata.
Baterie
Acumulator Li-ion (7,2 V, 2 200 mAh, 16 Wh) (inclus in pachet)
Sursa de alimentare prin USB, incarcare prin USB, livrare energie prin USB
Durata baterie (standard CIPA)
Aprox. 370 de imagini, 1.250 de imagini (mod LVF Power Save*) cu S-R2060 Aprox. 370 de imagini, 1.200 de imagini (mod LVF Power Save*) cu S-S50 *In conditiile de testare specificate de Panasonic pe baza standardului CIPA. Atunci cind timpul de intrare in modul sleep este setat la 1 sec.
Durata inregistrabila efectiva (film)
MP4 [4K/60p]: Aprox. 45 min (APS-C), MP4 [FHD/60p]: Aprox. 65 min (FULL) *Cind se utilizeaza S-R2060 / S-S50. Cind acumulatorul este complet incarcat.
Miner pentru compartimentul bateriilor
DMW-BGS5 (comercializat separat)

INTERFAȚĂ

Stereo (Stereo)/Lens Auto (Obiectiv automat)/Shotgun (Microfon unidirectional)/Super Shotgun (Microfon multidirectional)/Manual (Manual): selectabil atunci cind se ataseaza accesoriul DMW-MS2 (comercializat separat).
Iesire pentru casti
φ 3,5 mm
Microfon
Stereo, functie de eliminare a zgomotului vintului: OFF (Oprit)/Low (Redus)*/Standard (Standard)/High (Ridicat) *Atunci cind se ataseaza accesoriul DMW-MS2 (comercializat separat).
Microfon XLR
Da, cu DMW-XLR1 (comercializat separat)
Difuzor
Atasare monoauriculara
Fanta cartela SD
Card de memorie SD, card de memorie SDHC, card de memorie SDXC
Slot 1, Slot 2:Compatibil cu cardurile de memorie SDHC/SDXC standard UHS-I/UHS-II UHS Speed Class 3 si cu cardurile de memorie SDXC standard UHS-II Video Speed Class 90.
Intrare microfon extern/dispozitiv audio extern
φ 3,5 mm pentru microfon extern/dispozitiv audio extern
Se poate selecta MICROFON (alimentare cu conectare directa)/MICROFON/LINIE.
Intrare pentru telecomanda
φ 2,5 mm
24.00Hz: C4K/24p / 4K/24p / 1080p | *Numai pentru redare.
USB
USB de tip C (SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2 Gen2))
HDMI
HDMI TypeA: Audio: ON / OFF, MP4: 2ch, MOV: 2ch (Cind [4ch Mic Input] este setat pe OFF.), 4ch (Cind [4ch Mic Input] este setat pe ON.)
Iesire directa afisaj
4:2:2:2 10bit (Cind [Rec Quality] este setat pe [4:2:2 10bit] sau [4:2:0 10bit].)
4:2:2:2 8bit (Cind [Rec Quality] este setat la [4:2:0 8bit].)
Redare
59.94Hz: C4K/60p / C4K/30p / 4K/60p / 4K/30p / 1080/120p / 1080p / 1080i / 720p* / 480p*
50.00Hz: C4K/50p / C4K/25p / 4K/50p / 4K/25p / 1080/100p / 1080p / 1080i / 720p* / 576p*

BUTON FUNCÈšIONAL

Inregistrare
Exposure Comp. / Dual Native ISO / Sensitivity / White Balance / Photo Style / Apply LUT / Metering Mode / Aspect Ratio / Picture Quality / Picture Size / 1 Shot Spot Metering / Long Exposure NR / Min. Shutter Speed / 1 Shot RAW+JPG / i.Dynamic Range / Color Shading Compensation / Filter Effect / One Push AE / Touch AE / AWB Lock / Exposure Mode / Synchro Scan / AF Mode / AF Detection Setting / Detecting Subject / AF Custom Setting(Photo) / AF Custom Setting(Video) / Focus Limiter / Focus Limiter Range Set / Focus Peaking / Focus Peaking Sensitivity / 1-Area AF Moving Speed / Focus Ring Lock / AE LOCK / AF LOCK / AF/AE LOCK / AF-ON / AF-ON: Near Shift / AF-ON: Far Shift / Focus Area Set / Enlarged Live Display (Video) / Flash Mode / Flash Adjust. / Wireless Flash Setup / Drive Mode Setting / Bracketing / Silent Mode / Image Stabilizer / Shutter Type / Ex. Tele Conv. / Rec. File Format / Rec Quality / Rec Quality (My List) / Slow & Quick Setting / Time Code Display / Audio Information / Sound Rec Level Disp. / Mute Sound Input / Sound Rec Level Adj. / Sound Rec Quality / Sound Rec Level Limiter / 4ch Mic Input / XLR Mic Adaptor Setting / Sound Monitoring Channel / Image Stabilizer / E-Stabilization (Video) / Boost I.S. (Video) / Image Area of Video / Focus Transition / Live Cropping / Q.MENU / Rec/Playback Switch / Video Record / Video Record (Creative Video) / LVF/Monitor Switch / Operation Lock / Dial Operation Switch / Preview / Preview Aperture Effect / Constant Preview / Level Gauge / Histogram / Luminance Spot Meter / Frame Marker / Photo Grid Line / Live View Boost / Monochrome Live View / Night Mode / LVF/Monitor Disp. Set / Video-Priority Display / Zebra Pattern / LUT View Assist (Monitor) / LUT View Assist (HDMI) / LUT Select / HLG View Assist(Monitor) / HLG View Assist (HDMI) / Sheer Overlay / I.S. Status Scope / WFM/Vector Scope / Anamorphic Desqueeze Display / Color Bars / Focus Ring Control / AF Micro Adjustment / Lens Information / Destination Card Slot / Wi-Fi / Fan Mode / Save to Custom Mode / No Setting / Off (Disable Press and Hold) / Restore to Default
Redare
Magnify from AF Point / LUT View Assist (Monitor) / HLG View Assist (Monitor) / Anamorphic Desqueeze Display / RAW Processing / Delete Single / Protect / Rating 1, 2, 3, 4, 5 / Copy / Rec/Playback Switch / LVF/Monitor Switch / Video Record / Video Record (Creative Video) / Night Mode / Card Slot Change / Sound Monitoring Channel(Play) / Wi-Fi / Fan Mode / Send Image (Smartphone) / LUT View Assist (HDMI) / HLG View Assist (HDMI) / No Setting / Off (Disable Press and Hold) / Restore to Default

FUNCÅ¢IE FILM

Nivel luminanta
Pe 8 biti: 0-255 / 16-235 / 16-255
Pe 10 biti: 0‒1023 / 64‒940 / 64‒1023
Monitor forma de unda
Da
Afisare LUT
LUT View Assist (Monitor) (Asistenta vizualizare LUT (afisaj))/LUT View Assist (HDMI) (Asistenta vizualizare LUT (HDMI))
Cod timp
Count Up: Rec Run/Free Run selectable, Time Code Mode: Selectare cod cu eliminare cadru/cod fara eliminare cadru (atunci cind este selectat NTSC (59,94 Hz).)
Control cot de curba
Da (in modul Like709)
Scanare sincronizata
Da
Nivel Master Pedestal
31 de trepte
Bare de culoare/ton test la 1 kHz
Da (SMPTE / EBU / ARIB) / da
Asistenta vizualizare HLG
Monitor (MOD1/MOD2/OPRIT)/HDMI (AUTOMAT/MOD1/MOD2/OPRIT)
Afisare imagine la raportul de aspect original prin procesare anamorfica
2x/1,8x/1,5x/1,33x/1,30x/OPRIT
Cadru rosu indicator inregistrare
PORNIT/OPRIT
Inregistrare Time lapse
Da
Animatie stop motion
Da
Live cropping
Da
Functionare SS/Gain (Amplificare)
Shutter Duration/ISO / Angle/ISO / Shutter Duration/dB

Filtru
Expressive(Expresiv)/Retro (Retro)/Old days (De pe vremuri)/High Key (Cheie inalta)/Low Key (Cheie joasa)/Sepia (Sepia)/Monochrome (Monocrom)/Dynamic Monochrome (Monocrom dinamic)/Rough Monochrome* (Monocrom brut)/Silky Monochrome* (Monocrom matasos)/Impressive Art (Arta impresionanta)/High Dynamic (Dinamic ridicat)/Cross Process (Procesare incrucisata)/Toy Effect (Efect joc)/Toy POP/Bleach Bypass (Ignorare albire)/Miniature Effect (Efect miniatura)/Soft Focus* (Focalizare atenuata)/Fantasy (Fantezie)/Star Filter* (Filtru stea)/One Point Color (Culoare intr-un punct)/Sunshine* (Lumina soarelui)
* Numai pentru fotografii.

SETÄ‚RI DE CULOARE

Stil fotografie
Standard / Vivid / Natural / L. Classic Neo / Flat / Landscape / Portrait / Monochrome / L. Monochrome / L. Monochrome D / L. Monochrome S / Cinelike D2 / Cinelike V2 / Like709 / V-Log / REAL TIME LUT / Like2100 (HLG) / Like2100 (HLG) Full Range* / My Photo Style 1-4 (5-10)* *Setati pe ON din Show/Hide Photo Style pentru a selecta.
Ajustare imagine
Contrast / Highlight / Shadow / Saturation / Color Tone / Hue / Filter Effect / Grain Effect / Color Noise / Sharpness / Noise Reduction / ISO / WB / LUT *Setarile reglabile variaza in functie de modul Photo Style (Stil foto).
Filtru
Expressive / Retro / Old Days / High Key / Low Key / Sepia / Cross Process / Bleach Bypass
Biblioteca LUT
Vlog_709 / Set 1-10 *REAL TIME LUT in Photo Style, Apply LUT in Fn button, Apply LUT in RAW Processing, LUT View Assist in V-Log View Assist, LUT poate fi aplicat din aceste setari

BLIÈš

Tip blit
Blit extern TTL (comercializat separat)
Mod Blit
Auto (Automat)*/Auto/Red-eye Reduction (Automat/Reducere efect ochi rosii)*/Forced On (Activare fortata)/Forced On/Red-eye Reduction (Activare fortata/Reducere efect ochi rosii)/Slow Sync. (Sincronizare lenta) /Slow Sync./Red-eye Reduction (Sincronizare lenta/Reducere efect ochi rosii), Forced Off (Nefortare) *Doar pentru modul iA.
Sincronizare blit
Sincronizare prima perdea, sincronizare cea de-a doua perdea
Reglare iesire blit
Pas de 1/3 EV ±3 EV
Viteza de sincronizare
Mai putin de 1/250 de secunde *Numarul de ghidare scade la 1/250 de secunde. Doar cind se seteaza la modul M sau la modul S.
Control fara fir
Da (Atunci cind se utilizeaza DMW-FL200L/FL360L/FL580L (comercializat separat)), canal wireless: 1/2/3/4 canale

FOTOGRAFIERE ÃŽN RAFALÄ‚

*Pina cind viteza de fotografiere in rafala incetineste. Atunci cind inregistrarea este efectuata in conditiile de testare specificate de Panasonic.
Viteza rafala
Obturator mecanic/obturator electronic cu perdea fata:
H: 9 cadre/sec (AFS/MF), 7 cadre/sec (AFC) (cu Live View) M: 5 cadre/sec (AFS/MF) (cu Live View), 5 cadre/sec (AFC) (cu Live View) L: 2 cadre/sec (AFS/AFC/MF) (cu Live View)
Obturator electronic:
SH30: 30 de cadre/sec (AFS/AFC/MF) H: 9 cadre/sec (AFS/MF), 8 cadre/sec (AFC) (cu Live View) M: 5 cadre/sec (AFS/MF) (cu Live View), 5 cadre/sec (AFC) (cu Live View) L: 2 cadre/sec (AFS/AFC/MF) (cu Live View)
Numar de imagini care se pot inregistra
H/M/L*
RAW+JPEG: Peste 200 de imagini
RAW: Mai mult de 200 de imagini
JPEG: Mai mult de 300 de imagini
*Cind se utilizeaza un card cu clasa de viteza SD cu “”UHS-II UHS Speed Class 3 (U3)””.
SH: RAW / RAW+JPEG / JPEG: 200 de imagini

VARIAÈšIE EXPUNERE

Variatie focalizare
Intre 1 si 999 de imagini, treptele de focalizare pot fi setate la 10 niveluri
Variatie balans de alb
3 imagini pe axa albastru/galben sau pe axa fucsia/verde, setare temperatura de culoare
Variatie AE
3, 5, 7 imagini in trepte de 1/3, 2/3 sau 1 EV, max. ±3 EV, individual/rafala
Variatie diafragma
3, 5 sau toate pozitiile in trepte de 1 EV

BALANS DE ALB

Balans de alb
AWB/AWBc/AWBw/Daylight (Lumina zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbra)/Incandescent (Incandescent)/Flash (Blit)/White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature setting 1, 2, 3, 4 (Setare temperatura de culoare 1, 2, 3, 4)
Reglare balans de alb
Tendinta albastru/galben, tendinta fucsia/verde
Setare temperatura de culoare
2 500 – 10 000 K in 100 K

Senzor de Imagine

Strat de acoperire AR (antireflex)
Da
Tip
Senzor CMOS tip full frame (35,6 mm x 23,8 mm) de 35 mm
Numar de pixeli efectivi ai camerei foto / Numar total de pixeli
24,20 megapixeli / 25,28 megapixeli
Raport de aspect / filtru culori
3:2 / filtru de culori primare
Sistem de reducere a prafului
Tip comutare senzor de imagine

SISTEM STABILIZARE IMAGINE

Sistem stabilizare imagine
B.I.S. (5 axe / 5 stopuri*) *Bazat pe standardul CIPA [Directia Yaw/Pitch: distanta de focalizare f=60mm atunci cind se utilizeaza S-R2060.]
Dual I.S. 2 (6,5-stop*) *Bazat pe standardul CIPA [Directia Yaw/Pitch: distanta de focalizare f=200mm atunci cind se utilizeaza S-E70200].

CONTROL EXPUNERE

Fixare AE
Seteaza butonul Fn in meniul particularizat la fixare AE
[V-Log]
ISO nativ: 640, 4000
Automat: Automat/320*/640 – 51 200 *ISO extins
[HLG]
ISO nativ: 400, 2500
Automat: Automat/400 – 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
[Cinelike D2 (D2 cinematografic)/Cinelike V2 (V2 cinematografic)]
ISO nativ: 200, 1250
Automat: Automat/100*/200 – 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
Compensarea expunerii
Pas de 1/3 EV ±5 EV (±3 EV pentru film)
ISO nativ: 100, 640
Automat: Automat/50*/100 – 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
ISO dual nativ
[Normala]
Sensibilitate ISO (sensibilitate iesire standard)
[Normal] Auto / 50* / 100-51200 / 102400* / 204800* (1/3 sau 1 EV step) *Extended ISO [V-Log] Auto / 320* / 640-51200 (1/3 sau 1 EV step) *Extended ISO [HLG] Auto / 400-51200 / 102400* / 204800* (1/3 sau 1 EV step) *Extended ISO”
Sistem de masurare a luminii
Sistem de detectare cu modele multiple pe 1.728 de zone
Mod masurare lumina
Multiplu/Central-ponderat/Punctual/Evidentiat-ponderat
Interval de masurare
EV 0 – 18 (obiectiv F2, echivalent ISO100)
Mod Expunere
Program AE (Programare AE)/Aperture Priority AE (AE cu prioritate la diafragma)/Shutter Priority AE (AE cu prioritate la obturator)/Manual Exposure (Expunere manuala) / Creative Video (P/A/S/M)* / Slow&Quick / Custom 1, 2, 3 / Intelligent Auto

FOCALIZARE

Tehnologie DFD
Da
Tip
Sistem AF Phase Detection AF / Sistem Contrast AF
Mod focalizare
AFS (unic) / AFC (continuu) / MF
Mod AF
Tracking / Full Area AF / Zone (Horizontal/Vertical) / Zone / 1-Area+ / 1-Area / Pinpoint *Detactarea automata poate fi pornita (ON)pentru a comuta intre Human/ Face/Eye/ Animal+Human. Exceptind situatia cind valoarea setata este Pinpoint.
Interval de detectare pentru AF
EV -6 – 18 (F1,4, echivalent ISO 100, AFS)
Setare particularizata AF
Sensibilitate la focalizarea automata, sensibilitate la comutarea zonei de focalizare automata, predictie obiect in miscare
Lampa de asistenta AF
Da
Fixare AF
Seteaza butonul Fn in meniul particularizat la fixare AF
Controlul inelului de focalizare
Nonlinear / Linear (90°/ 120°/ 150°/ 180°/ 210°/ 240°/ 270°/ 300°/ 330°/ 360°/ 720°/ 1080°/ Maxim)
Altele
AF-ON, AF-ON: Near Shift, AF-ON: Far Shift, Focus Limiter, Focus Peaking, 1-Area AF Moving Speed, AF Micro Adjustment, Continuous AF (during motion picture recording), Focus/Shutter Priority, Focus Switching for Vert/Hor, AF/AE Lock Hold, AF+MF, MF Assist, MF Guide, Focus Ring Lock, Show/Hide AF Mode, Shutter AF, Half Press Shutter, Quick AF, Eye Sensor AF, Loop Focus Frame, Enlarged Live Display (Video), Touch Shutter, Touch AF/AE Function, Touch Pad AF, Lens Focus Resum

AFIȘAJ POSTERIOR

Tip
Afisaj LCD TFT cu control tactil static
Dimensiune afisaj
Mobil, 3 inchi (7,6 cm), aspect 3:2
Pixeli
Aprox. 1,84 milioane de puncte
Cimp vizual
Aprox. 100 %

VIZOR

Pixeli
Aprox. 3,68 milioane de puncte
Cimp vizual/marire
Aprox. 100 %/aprox. 0,78x cu obiectiv de 50 mm la infinit; -1 m-1, atunci cind raportul de aspect este setat la 3:2
Punct de referinta/ajustare dioptrii
Aprox. 21 mm la infinit; -1 m-1/-4 – +2 (dioptrii)
Senzor de ochi
Da
Viteza afisare
120 cps / 60 cps
Tip
Vizor OLED cu afisare in timp real

ÎNREGISTRARE VIDEO LENTĂ ȘI RAPIDĂ

*Unghiul de vizualizare se ingusteaza daca selectati o rata de cadre cu un numar de cadre de 151 sau mai mult.
[FHD] 1920×1080: 24.00p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 10 biti LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160: 24.00p (iesirea maxima a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 59.94Hz / FULL
[FHD] 1920×1080: 59.94p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 59.94Hz / APS-C
[C4K] 4096×2160: 29.97p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160: 29.97p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080: 59.94p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 50.00Hz / FULL
[FHD] 1920×1080: 50.00p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 50.00Hz / APS-C
[C4K] 4096×2160: 25.00p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160: 25.00p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080 50.00p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 24.00Hz / FULL
[FHD] 1920×1080: 24.00p (capacitatea maxima de iesire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 10 biti LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 24.00Hz / APS-C
[C4K] 4096×2160: 24.00p (iesirea maxima a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)

FILM

[3.3K] 3328×2496 (4:3) : 47.95p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
MP4: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC (format audio: AAC (pe 2 canale))
Comutare NTSC/PAL
Da (NTSC (59,94 Hz)/PAL (50 Hz))
MOV / 59.94Hz / FULL (*HLG este selectabil.)
[6K] 5952×3968 (3:2): 29.97p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) / 23.98p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[6K] 5952×3136 (17:9): 29.97p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) / 23.98p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[5.9K] 5888×3312 (16:9): 29.97p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[C4K] 4096×2160 : 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160 : 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080: 119.88p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 119.88p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 59.94p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 47.95p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 100Mbps (4:2:0 longGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 59.94Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL (*HLG este selectabil.)
[C4K] 4096×2160: 59.94p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160: 59.94p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080: 119.88p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 119.88p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)* 59.94p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 47.95p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) *Cind Zona de imagine video este setata la APS-C.
MOV / 50.00Hz / FULL (*HLG este selectabil.)
[6K] 5952×3968 (3:2): 25p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biti in format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[6K] 5952×3136 (17:9) : 25p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biti in format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[5.9K] 5888×3312 (16:9): 25p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biti in format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[C4K] 4096×2160 : 25.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160: 25.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080 : 100.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 100.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 50.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 50.00Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL (*HLG este selectabil.)
[C4K] 4096×2160: 50.00p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160 : 50.00p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[3.3K] 3328×2496 (4:3): 50.00p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080: 100.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 100.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)* 50.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) *Cind Zona de imagine video este setata la APS-C.
MOV / 24.00Hz / FULL (*HLG este selectabil.)
[6K] 5952×3968 (3:2): 24p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biti in format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
Format fisier inregistrare
MOV: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC (format audio: LPCM (2 canale 48kHz/24-bit, 96kHz/24-bit*) (4 canale 48kHz/24-bit**, 96kHz/24-bit**) *La atasarea microfonului pe conectorul Φ3,5 mm sau a adaptorului DMW-XLR1 (vindut separat). **La atasarea adaptorului DMW-XLR1 (vindut separat))
[5.9K] 5888×3312 (16:9): 24p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biti in format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[6K] 5952×3136 (17:9): 24p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biti in format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[C4K] 4096×2160: 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160: 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080 : 50p, 28 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 25p, 20 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920×1080: 48.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 24.00Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL (*HLG este selectabil.)
[C4K] 4096×2160 : 48.00p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160 : 48.00p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[3.3K] 3328×2496 (4:3): 48.00p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080: 48.00p, 100Mbps (4:2:2 10-bit LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 100Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 100Mbps (4:2:2 10-bit LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 100Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM)
MP4 / 59.94Hz / FULL
[4K] 3840×2160: 29.97p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 23.98p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 29.97p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 23.98p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920×1080: 59,94p, 28 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 29,97p, 20 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 23,98p, 24 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
MP4 / 59.94Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL
[4K] 3840×2160: 59.94p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 29.97p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 23.98p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 29.97p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 23.98p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920×1080 : 59,94p, 28 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 29,97p, 20 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 23,98p, 24 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
MP4 / 50.00Hz / FULL
[4K] 3840×2160: 25.00p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 25.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
MP4 / 50.00Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL
[4K] 3840×2160: 50.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 25.00p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biti)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 25.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biti) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920×1080: 50p, 28 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 25p, 20 Mb/s (LongGOP pe 8 biti in format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)

IMAGINE STATICÄ‚

Spatiu culori
sRGB, AdobeRGB
Calitate imagine
RAW / RAW+Fine / RAW+Standard / Fine / Standard (Mod High Resolution: Combinat / RAW / RAW+Fine / Fine)
Dimensiune fisier (pixeli)
Atunci cind se utilizeaza obiective full-frame de 3:2:
Format fisier inregistrare
JPEG (DCF, Exif 2.31), RAW
Raport aspect: 4:3 / 3:2 / 16:9 / 1:1 / 65:24 / 2:1
6 000 x 4 000 (L)/4 272 x 2 848 (M)/3 024 x 2 016 (S)/12 000 x 8 000 (XL)*/8 496 x 5 664 (LL)* *Mod de inalta rezolutie.
Atunci cind se utilizeaza obiective APS-C/Super 35 mm de 1:1: 2Â 656 x 2Â 656 (L)/1Â 920 x 1Â 920 (M)/1Â 376 x 1Â 376 (S)
Atunci cind se utilizeaza obiective full-frame de 4:3:
5 328 x 4 000 (L)/3 792 x 2 848 (M)/2 688 x 2 016 (S)/10 656 x 8 000 (XL)*/7 552 x 5 664 (LL)* *Mod de inalta rezolutie.
Atunci cind se utilizeaza obiective full-frame de 16:9:
6 000 x 3 368 (L)/4 272 x 2 400 (M)/3 024 x 1 704 (S)/12 000 x 6 736 (XL)*/8 496 x 4 784 (LL)* *Mod de inalta rezolutie.
Atunci cind se utilizeaza obiective full-frame de 1:1:
4 000 x 4 000 (L)/2 848 x 2 848 (M)/2 016 x 2 016 (S)/8 000 x 8 000 (XL)*/5 664 x 5 664 (LL)* *Mod de inalta rezolutie.
Atunci cind se utilizeaza obiective full-frame de 65:24: 6 000 x 2 208 (L)
Atunci cind se utilizeaza obiective full-frame de 2:1: 6 000 x 3 000 (L)
Atunci cind se utilizeaza obiective APS-C/Super 35 mm de 3:2: 3Â 984 x 2Â 656 (L)/2Â 880 x 1Â 920 (M)/2Â 064 x 1Â 376 (S)
Atunci cind se utilizeaza obiective APS-C/Super 35 mm de 4:3: 3Â 536 x 2Â 656 (L)/2Â 560 x 1Â 920 (M)/1Â 840 x 1Â 376 (S)
Atunci cind se utilizeaza obiective APS-C/Super 35 mm de 16:9: 3Â 984 x 2Â 240 (L)/2Â 880 x 1Â 624 (M)/1Â 920 x 1Â 080 (S)

LATITUDINE

Latitudine
Peste 14 trepte (V-Log)

General

Indicatori de nivel
Da
Wi-Fi
2,4 GHz (STA/AP) (IEEE802.11b/g/n)
5 GHz (STA) (IEEE 802.11a/n/ac) *Caracteristica Wi-Fi la 5 GHz nu este disponibila in anumite tari.
Securitate: WPA/WPA2/WPA3
Bluetooth
Bluetooth® v5.0 (Bluetooth Low Energy (BLE))
Rezistenta la praf si la stropire
Da. *Rezistenta la praf si la stropire nu garanteaza faptul ca nu se vor produce deteriorari daca aceasta camera foto este expusa contactului direct cu praful si cu apa.
Temperatura in stare de functionare
De la 0°C la +40°C
Nivel de umiditate in stare de functionare
Intre 10 % si 80 ï¼… umiditate relativa
Dimensiuni
Aprox. 134,3 x 102,3 x 90,1 mm (numai corpul, fara proeminente)
Greutate
Aprox. 740 g (corp, capacul pentru Hot Shoe, acumulator, card de memorie SD x 1) (fara capacul corpului)
Aprox. 657 g (corp, capac de fixare) (fara capacul corpului)

Pret: 9775 lei inclus TVA

 

 

 

 

 

 

 

 

Brand

Panasonic