Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Panasonic Lumix S5 II X ( S5 IIX / DC-S5M2XE) Mirrorless Camera Body

Conform filosofiei de design “Shaping Emotions”, Lumix S5IIX a fost construit cu un design negru mat exceptional, unic. LUMIX DESIGN urmareste sa creeze instrumente care raspund pasiunii creatorului. Designul si functia dau forma emotiilor inimii; fiecare piesa se potriveste exact acolo unde trebuie sa fie. Mainile sigure de ceea ce trebuie sa faca permit ochilor sa ramana fixati pe subiect. In alcatuirea instrumentului ideal, scopul nostru este de a crea o camera foto pe care sa o puteti folosi instinctiv, cu un control precis, pentru o maxima incantare pentru fotografiere.
Functiile avansate precum PDAF si I.S. (stabilizarea imaginii) fac din utilizarea LUMIX S5IIX o experienta cu adevarat satisfacatoare. Captati fotografii si clipuri video de inalta calitate cu o durata de inregistrare nelimitata si bucurati-va de o mobilitate sporita cu aceasta camera compacta mirrorless full-frame.
Inregistrare directa pe SSD conectat prin USB
In cazul modelului LUMIX S5IIX, inregistrarea si redarea sunt posibile cu ajutorul unui SSD extern prin USB. In plus, capacitatea de a inregistra ProRes 422 HQ (maxim 1,9 Gbps) si 4:2:2 10 biti All-Intra direct pe SSD-uri, care combina portabilitatea si capacitatea mare, a imbunatatit eficienta in ceea ce priveste salvarea datelor si postprocesarea.
Clipurile video cu o rata de cadre ridicata care depaseste 60.00p nu pot fi inregistrate pe un SSD extern. •Nu este posibila inregistrarea video si foto pe cardul SD simultan cu inregistrarea pe SSD extern. •Utilizati un SSD extern cu o dimensiune de maximum 2 TB, compatibil cu USB Type-C. Va recomandam sa utilizati un SSD extern a carui functionare a fost confirmata de Panasonic. Retineti in prealabil ca aceasta nu reprezinta o garantie de functionare pe orice dispozitiv. •Cele mai recente informatii despre SSD-urile externe vor fi disponibile pe urmatorul site de asistenta concomitent cu lansarea firmware-ului: https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/connect/index.html
Video All-Intra
Metoda de compresie ALL-Intra, care permite decodarea/codificarea cadru cu cadru, este ideala pentru editarea neliniara. LUMIX S5IIX poate inregistra la rate de biti de pana la C4K/4K 800Mpbs.
*Este posibila inregistrarea interna la viteze de pana la 800 Mbps, in timp ce inregistrarea la viteze de peste 800 Mbps poate fi efectuata pe un SSD extern prin cablu USB.
Codec video Apple ProRes
Puteti inregistra clipuri video cu codec ProRes 422 HQ si ProRes 422, standardul profesional din industrie, care ofera o calitate ridicata a imaginii la o compresie redusa. Acest lucru reduce semnificativ sarcina pe calculator in timpul post-procesarii si permite editarea neliniara fara transcodare, eficientizand fluxul de lucru de la inceput pana la sfarsit. LUMIX S5IIX poate inregistra FHD (1920×1080) intern si 5,8K (5776×3056, 17:9), C4K (4096×2160, 17:9) si 3,3K (3328×2496, 4:3) pe un SSD extern prin USB.
Apple si ProRes sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Apple Inc. in Statele Unite si/sau in alte tari.
Streaming oricand, oriunde
Streaming live wireless / USB tethering (RTMP/RTMPS)
Bucurati-va de transmisiuni in direct creative cu camere digitale mirrorless cu un singur obiectiv, atat in interior, cat si in exterior. Streamingul live (protocol RTMP/RTMPS) poate fi configurat cu usurinta prin intermediul aplicatiei LUMIX Sync (Android / iOS). In mediile cu multe interferente radio, viteza de comunicare stabila poate fi asigurata prin legarea camerei prin USB la un smartphone.
In principiu, este posibila redarea in flux in timp real pe platforme care respecta standardul RTMP/RTMPS (compatibilitatea cu toate platformele nu este garantata). Pot exista cazuri in care redarea in flux in timp real nu este posibila atunci cand se modifica serviciul platformei. Pentru mai multe informatii, consulta clauzele si conditiile platformei. •Deoarece viteza de transmisie a fluxului live variaza in functie de mediul de internet, performanta smartphone-ului etc., va recomandam sa efectuati un test de transmisie in avans. •Android si Google Play sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Google Inc.
iOS este o marca comerciala sau o marca comerciala inregistrata a Cisco in Statele Unite si in alte tari, fiind utilizata sub licenta.
Streaming live prin cablu (RTP/RTPS)
Bucurati-va de o comunicare extrem de stabila pentru streaming IP (RTP/RTSP) printr-o conexiune LAN prin cablu in medii de interior. Prin conectarea camerelor si a PC-urilor prin intermediul unui cablu LAN , pot fi controlate mai multe camere pentru furnizarea de imagini video si audio de inalta calitate pana la 4K 60p/50p. Se pot selecta codecurile H.264 si H.265.
*Este necesar un adaptor USB ethernet disponibil pe piata pentru a converti terminalul USB tip C al DC-S5IIX intr-un terminal LAN. Compatibilitati ale adaptorului ethernet USB: https://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/connect/ethernet_adp/index.html
Phase Hybrid AF sustine fotografierea intensa
Cel mai important lucru in cazul autofocusului este sa fie fiabil. Este vorba despre cat de rapid si de fidel poti capta subiectul. In plus fata de AF prin contrast, LUMIX S5IIX este prima camera LUMIX mirrorless care ofera sistemul AF cu detectie de faza, care imbunatateste substantial performanta de urmarire a subiectului si de recunoastere a luminii. Aparatul foto poate capta subiectul chiar si in situatii dificile, in care sunt implicate mai multe subiecte, oferind precizie chiar si in medii cu iluminare din spate sau cu lumina slaba.
AF cu 779 de puncte
Numarul de puncte AF a fost marit la 779. Performanta imbunatatita de urmarire permite camerei sa continue sa capteze chiar si subiecte mici care sunt cu usurinta nefocalizate. Chiar si atunci cand se utilizeaza 1-Area AF, cadrul AF poate fi setat la nivel de precizie, ajutand creatorul sa se concentreze pe subiect asa cum a intentionat.
Tehnologie de recunoastere bazata pe inteligenta artificiala
Tehnologia Deep Learning permite recunoasterea si urmarirea de mare viteza si precizie a oamenilor (fata, ochi, cap si corp) si a animalelor (caini, pisici si pasari).
Ideal pentru a filma in timp ce mergeti: Tehnologia Active I.S.
LUMIX sustine de mult timp filmarea din mana cu B.I.S. si 5-Axis Dual I.S.2, iar acum LUMIX S5IIX este echipat cu Active I.S., care suporta filmarea in mers, pentru a imbunatati si mai mult stabilizarea imaginii in inregistrarea video. Prin determinarea starii de vibratie a camerei si prin optimizarea ratelor de corectie, sistemul poate compensa chiar si vibratiile semnificative ale camerei, cu aproximativ 200%* mai mult decat sistemele conventionale.
*In comparatie cu LUMIX S5. Distanta focala de 20 mm, atunci cand se utilizeaza S-R2060.
Sistem Dual I.S. 2 (Stabilizator dual de imagine) cu 6,5 trepte
Dual I.S. 2 (stabilizator de imagine) cu 5 axe combina controlul B.I.S. si O.I.S. al obiectivului pentru a oferi o corectie de 6,5 stopuri.*
*Bazat pe standardul CIPA [Directia Yaw/Pitch: distanta focala f=200mm atunci cand se utilizeaza S-E70200.]
Fotografiere in rafala AFC 30fps
Datorita vitezei mai mari de citire a noului senzor si a puterii superioare de procesare a noului procesor, LUMIX S5IIX ofera fotografiere in rafala AFC folosind obturatorul electronic la 30 de cadre pe secunda cu o rezolutie de 24,2 megapixeli. Viteza de citire mai mare a senzorului minimizeaza, de asemenea, distorsiunea obturatorului rulant si capteaza imagini prea rapide pentru a fi procesate cu ochiul liber.
Inregistrare la rezolutie ultra-inalta de 96 MP
Modul High Resolution va permite sa realizati fotografii ultradetaliate din natura cu ajutorul unui trepied, precum si alte creatii artistice care combina grandoarea cu precizia. Aparatul foto capteaza automat opt imagini consecutive in timpul ce deplaseaza senzorul, iar prelucrarea de mare viteza a semnalului de catre noul procesor le sintetizeaza fara probleme intr-o imagine echivalenta de 96 megapixeli (12.000 x 8.000 de pixeli). Inregistrarea fisierelor RAW si JPEG in timpul fotografierii si procesarea RAW in timpul redarii (conversie RAW in JPEG) sunt suportate, cu acces rapid prin intermediul selectorului de mod de lucru.
Live View Composite (Imagine compusa cu afisare in timp real)
Camera capteaza mai multe imagini, creand imagini compozite numai din acele zone care variaza in luminozitate. Aceasta functie este convenabila pentru realizarea de imagini ale cerului de noapte care evidentiaza traseele luminoase ale stelelor sau ale focurilor de artificii. De fiecare data cand este actionat obturatorul, este afisata o imagine compozita, permitand utilizatorilor sa fotografieze in timp ce confirma rezultatele in timp real.
Gestionarea caldurii pentru timp de inregistrare nelimitat
Timp de inregistrare nelimitat 4:2:2 pe 10 biti C4K/4K 60p/50p. * Cu un corp compact echivalent cu cel al modelului S5, sistemul optimizat de disipare a caldurii si structura de disipare a caldurii cu ventilator de racire fortata a modelului LUMIX S5IIX permite inregistrarea prelungita chiar si atunci cand se filmeaza la solicitari mari (de exemplu, video de inalta rezolutie peste 4K, video HFR).
*Camera poate opri inregistrarea atunci cand este utilizata la o temperatura mai mica sau mai mare decat temperatura de functionare recomandata (0-40 grade). Inregistrarea se opreste atunci cand timpul de inregistrare continua depaseste 30 de minute in [6K/29.97p] [6K/25.00p] [5.9K/29.97p] [5.9K/25.00p] atunci cand modul Management termic este setat pe Standard.
Inregistrare 6K pe 10 biti
Cu modurile 6K (5952×3968, 3:2), 6K (5952×3136, 17:9) si 5,9K (5888×3312, 16:9) 4:2:0 pe 10 biti 30p/25p/24p, LUMIX S5IIX ofera o rezolutie mai mare si rate de biti mai mari decat oricand si ofera cea mai recenta calitate ridicata a imaginii, versatilitate si gama expresiva necesara pentru filme, televiziune si toate tipurile de productie video.
HFR (rata inalta de cadre)
Inregistrarea in slow-motion, o tendinta recenta in productia video, este posibila cu ajutorul inregistrarii video FHD pe 10 biti 120p/100p cu sunet. Puteti filma clipuri video de inalta rezolutie C4K/4K pe 10 biti (4:3) si 3,3K pe 10 biti (4:3) la 48p. Chiar si filmare video cu incetinitorul dublu la o rata de cadre cinematografica de 24p. Permite urmarirea AF in timpul inregistrarii video HFR.
Max. 7.5x slow motion si max. 60x miscare rapida
Ofera pana la 7,5 x super slow-motion (FHD 24p/180fps) cu inregistrare video pe 10 biti. Echipat cu modurile Slow & Quick Motion, LUMIX S5IIX va permite sa utilizati rate de cadre superioare sau inferioare la filmare cu usurinta. Cu functia Quick Motion de pana la 60x (C4K/4K/FHD 60p/1fps), S5IIX va permite sa creati imagini emotionante sau sa surprindeti fara probleme miscari dinamice prea rapide pentru ochiul liber.
Inregistrare anamorfica
Inregistrarea anamorfica in raport de aspect 4:3 este cheia performantei video impresionante a LUMIX. LUMIX S5IIX poate capta clipuri video 3.3K (3328×2496) 50p/30p/25p/24p 4:2:0 pe 10 biti. Proiectat pentru a se potrivi obiectivelor anamorfice intr-o gama larga de rate de marire, inclusiv 1,3x, 1,33x, 1,5x, 1,8x si 2,0x, functia Anamorphic Desqueeze Display a S5IIX va ofera posibilitatea de a confirma imaginea de format cinemascop pe monitor in timp ce filmati.
Inregistrare audio pe 4 canale
LUMIX S5IIX ofera performante de inregistrare audio mult imbunatatite, fiind posibila inregistrarea pe 4 canale de 48 kHz sau 96 kHz pe 24 de biti* atunci cand este conectat un adaptor pentru microfon XLR DMW-XLR1 (vandut separat). LUMIX S5IIX va ofera o flexibilitate mult mai mare atunci cand filmati in aer liber, de exemplu, in cazul in care sunt prezente mai multe surse audio, sau atunci cand inregistrati sunet de rezerva. De asemenea, acum permite inregistrarea pe 2 canale de 48 kHz pe 24 biti cu microfonul incorporat si inregistrarea de inalta rezolutie* pe 2 canale de 96 kHz pe 24 biti cu un microfon extern (vandut separat).
*numai pentru MOV si ProRes.
Senzor CMOS de 24,2 MP cu tehnologie Dual Native ISO
Fie ca faceti fotografii sau filmati, LUMIX S5IIX ofera o calitate a imaginii fara compromisuri, combinand rezolutia ridicata si tehnologia Phase Detection pentru focalizare automata. Mai mult, utilizand tehnologia Dual Native ISO, familiara utilizatorilor modelelor Panasonic Varicam pentru profesionisti, S5IIX valorifica o setare ISO cu doua niveluri de baza pentru a minimiza zgomotul si a maximiza calitatea imaginii de la sensibilitate scazuta la sensibilitate ridicata. Aceasta caracteristica face echipa cu un nou procesor pentru a oferi o sensibilitate maxima ISO 51200 / ISO extins 204800 pentru un zgomot minim la sensibilitate ridicata si o reproducere splendida a zonelor intunecate din cadru. Ori de cate ori este necesara fotografierea la nivel profesional in conditii de lumina scazuta, LUMIX S5IIX este gata de actiune.
Procesor de ultima generatie
Noul procesor ofera o putere de calcul de aproximativ doua ori mai mare decat pana acum, permitand procesarea cu viteza mare a imaginilor video cu rezolutie si rata de biti mai mari. Acesta este echipat cu tehnologie realizata si implementata in comun de LEICA si LUMIX. Combinatia dintre noul senzor si procesor realizeaza atat AF cu tehnologie Phase Detection cat si o calitate ridicata a imaginii pentru fotografii si clipuri video.
Mai mult de 14 stopuri pentru VariCam Look cu V-Log sI V-Gamut
Oferind compatibilitate cu Cinema VariCam Look, o gama dinamica de peste 14 stopuri si un spectru de culori foarte larg, cu V-Log si V-Gamut deja instalate. Utilizatorii se vor bucura de o reproducere impresionant de precisa a culorilor, de gradatii subtile de la zonele intunecate la cele luminoase si de un control precis al informatiilor de culoare in post-procesare. Rezultatul final este o exprimare mai creativa si mai satisfacatoare a culorilor. In plus, imaginile filmate cu LUMIX S5IIX pot fi combinate fara probleme cu imagini filmate cu camere VariCam. V-Log-ul modelului LUMIX S5IIX ofera o gama dinamica de peste 14 stopuri, care acopera cerinta PQ a HDR, in timp ce V-Gamut acopera intregul spectru de culori HDR, oferind utilizatorilor acces la filmarea HDR oriunde si oricand.
Mai multe despre V-Log / V-Gamut si LUT-uri:
https://pro-av.panasonic.net/en/cinema_camera_varicam_eva/support/lut/index.html
Iesire video RAW
LUMIX S5IIX permite iesirea de date video RAW pe 12 biti de maximum 29.97p 5.9K (5888×3312, 16:9) / 59.94p 4.1K (4128×2176, 17:9) si 3.5K (3536×2656, 4:3) pe 12 biti prin HDMI pentru a fi inregistrate pe monitorul-recorder Atomos Ninja V+ HDR.

ATOMOS monitor de teren/inregistrator HDMI “Ninja V+”. •Modul de inregistrare selectabil depinde de versiunea de firmware a ATOMOS Ninja V+. •Va rugam sa consultati site-ul web ATOMOS pentru informatii despre versiunea de firmware corespunzatoare a ATOMOS Ninja V+.
Este posibil ca toate functiile sa nu fie disponibile in functie de situatie.
Corp robust pentru conditii meteorologice diverse
Corpul rezistent este pregatit sa faca fata unei diversitati de medii de fotografiere dificile. Cadrul turnat integral din aliaj de magneziu este foarte rezistent, in timp ce etansarea ajuta la protejarea imbinarilor, a cadranului si a butoanelor. Camera, in ansamblu, este rezistenta la praf si stropi.* In combinatie, aceste caracteristici ajuta la realizarea de fotografii productive si placute intr-o gama larga de conditii meteorologice.
*Rezistent la praf si stropi nu garanteaza ca nu se vor produce defecte daca aceasta camera este in contact direct cu praful si apa.
Durata de viata extinsa a bateriei: Alimentare prin USB
Compatibilitatea cu USB 3.2 Gen2 Type-C, va permite sa fotografiati sau filmati in timp ce incarcati bateria la viteza mare, amanunt foarte convenabil in timpul filmarilor lungi in studio sau in alta locatie. Bateria poate fi incarcata in timp ce asigura alimentarea camerei* atunci cand este este utilizata in combinatie cu incarcatorul de baterie conform standardului USB Power Delivery, model DMW-BTC15 (vandut separat).
*Bateria trebuie sa fie montatata in camera si sa nu fie descarcata complet pentru ca aceasta functie sa fie posibila.
USB Type-C™ si USB-C™ sunt marci comerciale ale USB Implementers Forum.
Slot dublu pentru card SD pentru gestionarea flexibila a datelor
Ambele sloturi pentru carduri SD sunt compatibile cu cardurile SDXC UHS-II. Relay Recording permite inregistrarea succesiva pe cardurile de memorie atunci cand cardul initial devine plin in timpul inregistrarii. Backup Recording permite inregistrarea acelorasi date pe ambele carduri simultan. Modul Allocation Record va permite sa specificati slotul de card care urmeaza sa fie utilizat pentru inregistrarea fotografiilor statice si video.*
Logo-ul SDXC este o marca comerciala a SD-3C, LLC.
Actualizari usoare de firmware prin intermediul smartphone-ului
Conectivitate inteligenta prin Wi-Fi® in banda de 5GHz (IEEE802.11ac) si Bluetooth® v5.0 (Low Energy) pentru control usor de la distanta. Aplicatia Panasonic LUMIX Sync pentru Android/iOS va permite sa personalizati setarile de fotografiere, inclusiv declansarea de la distanta. Actualizarea firmware-ului camerei si copierea setarilor pe mai multe camere este, de asemenea, simpla prin LUMIX Sync.*
*Copiarea trebuie facuta intre camere de acelasi model. •Sigla Wi-Fi CERTIFIED™ este o marca de certificare a Wi-Fi Alliance®. •Textul si siglele Bluetooth® sunt marci comerciale inregistrate detinute de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Panasonic Corporation este sub licenta. Alte marci comerciale si nume comerciale apartin proprietarilor respectivi. •IOS este o marca comerciala sau o marca comerciala inregistrata a Cisco in S.U.A. si in alte tari si este utilizata sub licenta. •Android si Google Play sunt marci comerciale sau marci comerciale inregistrate ale Google Inc.
Colorizare usoara cu REAL TIME LUT
Pana acum, LUMIX permitea utilizatorilor sa isi verifice imaginea pe monitor in timp real. Cu LUMIX S5IIX, utilizatorii pot, de asemenea, sa inregistreze fotografii si clipuri video cu LUT aplicat in camera foto, utilizand formatele de fisier .VLT sau .CUBE. Chiar daca nu sunteti familiarizat cu software-ul de editare dedicat, va puteti extinde gama de exprimare atat cat doriti doar cu noua camera LUMIX.
Descarcati tabelele LUT ale creatorului
Panoramare, inclinare si zoom in timp real
Cropping-ul live creeaza efecte de panoramare, inclinare, zoom in si zoom out in timp real, permitand productia video avansata in camera video, fara a fi nevoie de abilitati specializate de filmare sau editare. LUMIX S5IIX accepta, de asemenea, cropping de la 5,9K la 4K.
Suprapunere transparenta (foto si video)
Bucurati-va de o urmarire usoara a fotografiilor si videoclipurilor. De exemplu, in fotografia de produs, este posibil sa doriti sa filmati diferite variante ale aceluiasi unghi si dimensiune. Sau poate doriti sa incepeti urmatoarea imagine din aceeasi pozitie cu cea pe care tocmai ati facut-o. Pentru a face acest lucru mai usor, acum puteti afisa orice imagine ca o proiectie transparenta.*
*Limitat la fotografiile si clipurile video realizate cu LUMIX S5IIX.
Video Time Lapse la 4K 60p/50p
LUMIX S5IIX permite captura la intervale de timp pentru a crea clipuri video time lapse direct din camera foto si este capabila sa filmeze 4K 60p/50p. Fotografiile statice pot fi, de asemenea, realizate cu V-Log sau Like709 pentru o manipulare remarcabila in post-productie. Regularizarea expunerii are loc in timpul procesarii, rezultand clipuri video time lapse frumoase cu variatii line ale expunerii.
Functia de compensare a nuantarii culorilor
Cu un adaptor de montura, puteti utiliza obiectivele clasice. LUMIX S5IIX este echipat cu o noua functie de compensare a nuantelor care poate corecta automat sau optional nuantele albastrui/rosiatice de la margine, care pot aparea atunci cand sunt montate obiective mai vechi.
AWB Lock
Blocati balansul automat de alb pentru a optimiza eficienta in situatiile in care sursa de lumina este variabila in interior, datorita unui amestec de lumina artificiala si naturala, sau in alte situatii in care ar fi fost necesare setari manuale bazate pe temperatura de culoare.
Vizor pentru o reproducere excelenta a culorilor
Vizorul live view de 3.680.000 de puncte 0,78x utilizeaza un afisaj OLED foarte rapid si usor de vizualizat pentru a surprinde in detaliu chiar si subiectele care se misca rapid. In plus, afisajul cu contrast ridicat (aprox. 10.000:1) prezinta subiectul cu gradatii fine si claritate ridicata pe tot parcursul vizualizarii.
Monitor cu unghi liber cu vizibilitate mare in exterior
LUMIX S5IIX dispune de un ecran LCD de 3,0 inchi cu 1840k-puncte. Cu o luminozitate remarcabila si o gama larga de culori, acesta ofera o vizibilitate ridicata pentru filmarile in aer liber. Ecranul sau tactil cu unghi liber faciliteaza compunerea fotografiilor cu unghi larg si ingust, ceea ce sporeste si mai mult confortul si flexibilitatea camerei.
Intuitive operation
Dispunerea intuitiva, bine calculata a joystick-ului cu 8 directii, cu toate butoanele de fotografiere concentrate in partea dreapta si cu butoanele cele mai frecvent utilizate, cum ar fi joystick-ul, la indemana degetului mare, permit o utilizare intuitiva. Zona de focalizare poate fi selectata intuitiv printr-o simpla atingere a degetului mare. Acest lucru va permite sa realizati fotografii rapid si usor, mentinand in acelasi timp focalizarea pe subiect.
Versatilitate
Frecventa sistem
Pentru a sprijini productia video globala, pot fi selectate trei frecvente de sistem diferite: 59,94Hz (NTSC), 50,00Hz (PAL) sau 24,00Hz (CINEMA).
Marcator de cadru
Indicatorul de cadru este util atunci cand se anticipeaza cropping-ul vertical/orizontal in post-productie. Cadrele cu raport de aspect care pot fi afisate includ 2,39:1 si 2,35:1 pentru cinematografie si 1:1 si 4:5 pentru social media, oferind un total de 10 modele din care puteti alege.
Filmare video pe verticala
Camera detecteaza orientarea verticala a videoclipului, astfel incat imaginea se va roti automat atunci cand o redati pe smartphone sau pe alt dispozitiv. Acest lucru poate fi activat sau dezactivat.
Control inel de focalizare
Daca este utilizat in combinatie cu obiectivele din seria LUMIX S, puteti controla inelul de focalizare in functie de propria perceptie. Selectati intre NONLINEAR, in care acceleratia este aplicata in functie de viteza de rotatie, si LINEAR, care permite focalizarea cu o valoare fixa in functie de unghiul de rotatie. Deoarece unghiul de rotatie poate fi setat cu LINEAR, focalizarea intuitiva si precisa este posibila in acelasi mod ca si in cazul echipamentului cu care sunteti obisnuit.
Masurarea nivelului de luminanta
1.Luminance Spot Meter
Se poate selecta un subiect cu ajutorul cadrului si luminanta acestuia poate fi afisata sub forma de procent. Atunci cand inregistrati in V-Log, camera afiseaza luminanta in stopuri. Setarea a 18% gri pentru a fi egala cu 0,0 stopuri este utila pentru a selecta valoarea optima a expunerii.
2.Zebra Pattern
Sunt afisate doua modele Zebra cu doua valori de prag diferite, care corespund limitelor de luminanta superioara si inferioara stabilite de utilizator. Aceasta functie permite utilizatorilor sa monitorizeze daca exista zone de luminozitate arse, sa ajusteze pentru 18% gri in timpul inregistrarii V-Log, sa seteze un interval de luminanta pentru fetele umane si sa ajute in alte moduri pentru obtinerea unui nivel optim de expunere.
3.WFM/Vectorscope
Va permite sa verificati cu precizie echilibrul de luminozitate si cromatica a culorilor atunci cand fotografiati.

Stoc epuizat

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Tip
Cameră foto cu un singur obiectiv digital, fără oglinzi (mirrorless)
Suport media de înregistrare
Card de memorie SD/card de memorie SDHC/card de memorie SDXC
Slot 1, Slot 2: Compatibil cu cardurile de memorie SDHC/SDXC standard UHS-I/UHS-II UHS Speed Class 3 și cu cardurile de memorie SDXC standard UHS-II Video Speed Class 90.
Suport pentru obiectiv
Sistem L-Mount

VARIAÈšIE EXPUNERE

Variație AE
3, 5, 7 imagini în trepte de 1/3, 2/3 sau 1 EV, max. ±3 EV, individual/rafală
Variație diafragmă
3, 5 sau toate pozițiile în trepte de 1 EV
Variație focalizare
Între 1 și 999 de imagini, treptele de focalizare pot fi setate la 10 niveluri
Variație balans de alb
3 imagini pe axa albastru/galben sau pe axa fucsia/verde, setare temperatură de culoare

Iesire HDMI RAW

*Modul de înregistrare selectabil depinde de versiunea de firmware a ATOMOS Ninja V+.
*Vă rugăm să consultați site-ul web ATOMOS pentru informații privind versiunea de firmware corespunzătoare a ATOMOS Ninja V+.
*Este posibil ca toate funcțiile să nu fie disponibile în anumite situații.
59.94Hz / FULL
[5.9K] 5888×3312 (16:9): 29.97p, 12 biÈ›i (LPCM) / 23.98p, 12 biÈ›i (LPCM)
59.94Hz / APS-C
[4.1K] 4128×2176 (17:9): 59.94p, 12 biÈ›i (LPCM) 29.97p, 12 biÈ›i (LPCM) 23.98p, 12 biÈ›i (LPCM)
[3.5K] 3536×2656 (4:3): 29.97p, 12 biÈ›i (LPCM) / 23.98p, 12 biÈ›i (LPCM)
50.00Hz / FULL
[5.9K] 5888×3312 (16:9): 25.00p, 12-bit (LPCM)
50.00Hz / APS-C
[4.1K] 4128×2176 (17:9): 50.00p, 12 biÈ›i (LPCM) / 25.00p, 12 biÈ›i (LPCM)
[3.5K] 3536×2656 (4:3): 50.00p, 12 biÈ›i (LPCM) / 25.00p, 12 biÈ›i (LPCM)
Format audio
LPCM (2ch 48kHz/24-bit, 96kHz/24-bit*) (4ch 48kHz/24-bit**, 96kHz/24-bit**) *Când se atașează un microfon cu conector de Φ3,5 mm sau adaptorul DMW-XLR1 (vândut separat). **Când se atașează adaptorul DMW-XLR1 (vândut separat).
Dispozitive externe compatibile
Monitor de teren/înregistrator HDMI ATOMOS “”Ninja V+””

General

Aprox. 657 g (corp, capac de fixare) (fără capacul corpului)
Indicatori de nivel
Da
Wi-Fi
2,4 GHz (STA/AP) (IEEE802.11b/g/n)
5 GHz (STA) (IEEE 802.11a/n/ac) *Caracteristica Wi-Fi la 5 GHz nu este disponibilă în anumite țări.
Securitate: WPA/WPA2/WPA3
Bluetooth
Bluetooth® v5.0 (Bluetooth Low Energy (BLE))
Rezistență la praf și la stropire
Da. *Rezistența la praf și la stropire nu garantează faptul că nu se vor produce deteriorări dacă această cameră foto este expusă contactului direct cu praful și cu apa.
Temperatură în stare de funcţionare
De la 0°C la +40°C
Nivel de umiditate în stare de funcționare
Între 10 % și 80 % umiditate relativă
Dimensiuni
Aprox. 134,3 x 102,3 x 90,1 mm (numai corpul, fără proeminențe)
Greutate
Aprox. 740 g (corp, capacul pentru Hot Shoe, acumulator, card de memorie SD x 1) (fără capacul corpului)
Inregistrare externa pe USB-SSD
Da (ON / OFF)

ALIMENTARE

Baterie
Acumulator Li-ion (7,2 V, 2 200 mAh, 16 Wh) (inclus în pachet)
Sursă de alimentare prin USB, încărcare prin USB, livrare energie prin USB
Durată baterie (standard CIPA)
Aprox. 370 de imagini, 1.250 de imagini (mod LVF Power Save*) cu S-R2060 Aprox. 370 de imagini, 1.200 de imagini (mod LVF Power Save*) cu S-S50 *În condițiile de testare specificate de Panasonic pe baza standardului CIPA. Atunci când timpul de intrare în modul sleep este setat la 1 sec.
Durată înregistrabilă continuă (film)
MP4 [4K/60p]: Aprox. 90 min (APS-C), MP4 [FHD/60p]: Aprox. 130 min (FULL) *Când se utilizează S-R2060 / S-S50. Când bateria este complet încărcată.
Durată înregistrabilă efectivă (film)
MP4 [4K/60p]: Aprox. 45 min (APS-C), MP4 [FHD/60p]: Aprox. 65 min (FULL) *Când se utilizează S-R2060 / S-S50. Când acumulatorul este complet încărcat.
Mâner pentru compartimentul bateriilor
DMW-BGS5 (comercializat separat)

INTERFAȚĂ

HDMI
HDMI TypeA: Audio: ON / OFF, MP4: 2ch, MOV: 2ch (Când [4ch Mic Input] este setat pe OFF.), 4ch (Când [4ch Mic Input] este setat pe ON.)
USB
USB de tip C (SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2 Gen2))
Ieşire directă afişaj
4:2:2:2 10bit (Când [Rec Quality] este setat pe [4:2:2 10bit] sau [4:2:0 10bit].)
4:2:2:2 8bit (Când [Rec Quality] este setat la [4:2:0 8bit].)
Redare
59.94Hz: C4K/60p / C4K/30p / 4K/60p / 4K/30p / 1080/120p / 1080p / 1080i / 720p* / 480p*
50.00Hz: C4K/50p / C4K/25p / 4K/50p / 4K/25p / 1080/100p / 1080p / 1080i / 720p* / 576p*
24.00Hz: C4K/24p / 4K/24p / 1080p | *Numai pentru redare.
Intrare pentru telecomandă
φ 2,5 mm
Intrare microfon extern/dispozitiv audio extern
φ 3,5 mm pentru microfon extern/dispozitiv audio extern
Se poate selecta MICROFON (alimentare cu conectare directă)/MICROFON/LINIE.
Stereo (Stereo)/Lens Auto (Obiectiv automat)/Shotgun (Microfon unidirecțional)/Super Shotgun (Microfon multidirecțional)/Manual (Manual): selectabil atunci când se atașează accesoriul DMW-MS2 (comercializat separat).
Ieșire pentru căști
φ 3,5 mm
Microfon
Stereo, funcție de eliminare a zgomotului vântului: OFF (Oprit)/Low (Redus)*/Standard (Standard)/High (Ridicat) *Atunci când se atașează accesoriul DMW-MS2 (comercializat separat).
Microfon XLR
Da, cu DMW-XLR1 (comercializat separat)
Difuzor
Atașare monoauriculară
Fantă cartelă SD
Card de memorie SD, card de memorie SDHC, card de memorie SDXC
Slot 1, Slot 2:Compatibil cu cardurile de memorie SDHC/SDXC standard UHS-I/UHS-II UHS Speed Class 3 și cu cardurile de memorie SDXC standard UHS-II Video Speed Class 90.

BUTON FUNCÈšIONAL

ÃŽnregistrare
Exposure Comp. / Dual Native ISO / Sensitivity / White Balance / Photo Style / Apply LUT / Metering Mode / Aspect Ratio / Picture Quality / Picture Size / 1 Shot Spot Metering / Long Exposure NR / Min. Shutter Speed / 1 Shot RAW+JPG / i.Dynamic Range / Color Shading Compensation / Filter Effect / One Push AE / Touch AE / AWB Lock / Exposure Mode / Synchro Scan / AF Mode / AF Detection Setting / Detecting Subject / AF Custom Setting(Photo) / AF Custom Setting(Video) / Focus Limiter / Focus Limiter Range Set / Focus Peaking / Focus Peaking Sensitivity / 1-Area AF Moving Speed / Focus Ring Lock / AE LOCK / AF LOCK / AF/AE LOCK / AF-ON / AF-ON: Near Shift / AF-ON: Far Shift / Focus Area Set / Enlarged Live Display (Video) / Flash Mode / Flash Adjust. / Wireless Flash Setup / Drive Mode Setting / Bracketing / Silent Mode / Image Stabilizer / Shutter Type / Ex. Tele Conv. / Rec. File Format / Rec Quality / Rec Quality (My List) / Slow & Quick Setting / Time Code Display / Audio Information / Sound Rec Level Disp. / Mute Sound Input / Sound Rec Level Adj. / Sound Rec Quality / Sound Rec Level Limiter / 4ch Mic Input / XLR Mic Adaptor Setting / Sound Monitoring Channel / Image Stabilizer / E-Stabilization (Video) / Boost I.S. (Video) / Image Area of Video / Focus Transition / Live Cropping / Q.MENU / Rec/Playback Switch / Video Record / Video Record (Creative Video) / LVF/Monitor Switch / Operation Lock / Dial Operation Switch / Preview / Preview Aperture Effect / Constant Preview / Level Gauge / Histogram / Luminance Spot Meter / Frame Marker / Photo Grid Line / Live View Boost / Monochrome Live View / Night Mode / LVF/Monitor Disp. Set / Video-Priority Display / Zebra Pattern / LUT View Assist (Monitor) / LUT View Assist (HDMI) / LUT Select / HLG View Assist(Monitor) / HLG View Assist (HDMI) / Sheer Overlay / I.S. Status Scope / WFM/Vector Scope / Anamorphic Desqueeze Display / Color Bars / Focus Ring Control / AF Micro Adjustment / Lens Information / Destination Card Slot / Wi-Fi / Fan Mode / Save to Custom Mode / No Setting / Off (Disable Press and Hold) / Restore to Default
Redare
Magnify from AF Point / LUT View Assist (Monitor) / HLG View Assist (Monitor) / Anamorphic Desqueeze Display / RAW Processing / Delete Single / Protect / Rating 1, 2, 3, 4, 5 / Copy / Rec/Playback Switch / LVF/Monitor Switch / Video Record / Video Record (Creative Video) / Night Mode / Card Slot Change / Sound Monitoring Channel(Play) / Wi-Fi / Fan Mode / Send Image (Smartphone) / LUT View Assist (HDMI) / HLG View Assist (HDMI) / No Setting / Off (Disable Press and Hold) / Restore to Default

FUNCÅ¢IE FILM

ÃŽnregistrare Time lapse
Da
Animație stop motion
Da
Live cropping
Da
Funcţionare SS/Gain (Amplificare)
Shutter Duration/ISO / Angle/ISO / Shutter Duration/dB
Scanare sincronizată
Da
Nivel Master Pedestal
31 de trepte
Bare de culoare/ton test la 1 kHz
Da (SMPTE / EBU / ARIB) / da
Asistență vizualizare HLG
Monitor (MOD1/MOD2/OPRIT)/HDMI (AUTOMAT/MOD1/MOD2/OPRIT)
Afișare imagine la raportul de aspect original prin procesare anamorfică
2x/1,8x/1,5x/1,33x/1,30x/OPRIT
Cadru roșu indicator înregistrare
PORNIT/OPRIT
Cod timp
Count Up: Rec Run/Free Run selectable, Time Code Mode: Selectare cod cu eliminare cadru/cod fără eliminare cadru (atunci când este selectat NTSC (59,94 Hz).)
Control cot de curbă
Da (în modul Like709)
AfiÅŸare LUT
LUT View Assist (Monitor) (Asistență vizualizare LUT (afișaj))/LUT View Assist (HDMI) (Asistență vizualizare LUT (HDMI))
Monitor formă de undă
Da
Nivel luminanţă
Pe 8 biţi: 0-255 / 16-235 / 16-255
Pe 10 biți: 0‒1023 / 64‒940 / 64‒1023

SETÄ‚RI DE CULOARE

Stil fotografie
Standard / Vivid / Natural / L. Classic Neo / Flat / Landscape / Portrait / Monochrome / L. Monochrome / L. Monochrome D / L. Monochrome S / Cinelike D2 / Cinelike V2 / Like709 / V-Log / REAL TIME LUT / Like2100 (HLG) / Like2100 (HLG) Full Range* / My Photo Style 1-4 (5-10)* *Setați pe ON din Show/Hide Photo Style pentru a selecta.
Ajustare imagine
Contrast / Highlight / Shadow / Saturation / Color Tone / Hue / Filter Effect / Grain Effect / Color Noise / Sharpness / Noise Reduction / ISO / WB / LUT *Setările reglabile variază în funcție de modul Photo Style (Stil foto).
Filtru
Expressive / Retro / Old Days / High Key / Low Key / Sepia / Cross Process / Bleach Bypass
Biblioteca LUT
Vlog_709 / Set 1-10 *REAL TIME LUT în Photo Style, Apply LUT în Fn button, Apply LUT în RAW Processing, LUT View Assist în V-Log View Assist, LUT poate fi aplicat din aceste setări

BLIÈš

Tip bliÈ›
BliÈ› extern TTL (comercializat separat)
Mod Bliţ
Auto (Automat)*/Auto/Red-eye Reduction (Automat/Reducere efect ochi roșii)*/Forced On (Activare forțată)/Forced On/Red-eye Reduction (Activare forțată/Reducere efect ochi roșii)/Slow Sync. (Sincronizare lentă) /Slow Sync./Red-eye Reduction (Sincronizare lentă/Reducere efect ochi roșii), Forced Off (Neforțare) *Doar pentru modul iA.
Sincronizare bliÈ›
Sincronizare prima perdea, sincronizare cea de-a doua perdea
Reglare ieșire bliț
Pas de 1/3 EV ±3 EV
Viteză de sincronizare
Mai puțin de 1/250 de secunde *Numărul de ghidare scade la 1/250 de secunde. Doar când se setează la modul M sau la modul S.
Control fără fir
Da (Atunci când se utilizează DMW-FL200L/FL360L/FL580L (comercializat separat)), canal wireless: 1/2/3/4 canale

FOTOGRAFIERE ÃŽN RAFALÄ‚

JPEG: Mai mult de 300 de imagini
Viteză rafală
Obturator mecanic/obturator electronic cu perdea față:
H: 9 cadre/sec (AFS/MF), 7 cadre/sec (AFC) (cu Live View) M: 5 cadre/sec (AFS/MF) (cu Live View), 5 cadre/sec (AFC) (cu Live View) L: 2 cadre/sec (AFS/AFC/MF) (cu Live View)
Obturator electronic:
SH30: 30 de cadre/sec (AFS/AFC/MF) H: 9 cadre/sec (AFS/MF), 8 cadre/sec (AFC) (cu Live View) M: 5 cadre/sec (AFS/MF) (cu Live View), 5 cadre/sec (AFC) (cu Live View) L: 2 cadre/sec (AFS/AFC/MF) (cu Live View)
Număr de imagini care se pot înregistra
H/M/L*
RAW+JPEG: Peste 200 de imagini
RAW: Mai mult de 200 de imagini
*Până când viteza de fotografiere în rafală încetinește. Atunci când înregistrarea este efectuată în condițiile de testare specificate de Panasonic.
*Când se utilizează un card cu clasa de viteză SD cu “”UHS-II UHS Speed Class 3 (U3)””.
SH: RAW / RAW+JPEG / JPEG: 200 de imagini

OBTURATOR

Telecomandă
Telecomandă prin accesoriul DMW-RS2 (comercializat separat)
Mod silențios / tip obturator
Da / da (Automat/Mecanic/Electronic cu perdea față/Electronic/Electronic+NR)
Mod Creative Video M (ÃŽnregistrare video creativă M)/mod MF: 1/16,000 – 1/2
Temporizator
10 s, 3 imagini/2 s/10 s/Durată particularizată
Film: 1/16,000 – 1/25
Obturator electronic: bec (max. 60 de secunde), 1/8.000 – 60
Tip
Obturator cu plan focal
Viteză obturator
Imagine statică: bec (max. 30 de minute), 1/8.000 – 60
Obturator electronic cu perdea față: bec (max. 30 de minute), 1/2 000 – 60

Senzor de Imagine

Tip
Senzor CMOS tip full frame (35,6 mm x 23,8 mm) de 35 mm
Număr de pixeli efectivi ai camerei foto / Număr total de pixeli
24,20 megapixeli / 25,28 megapixeli
Raport de aspect / filtru culori
3:2 / filtru de culori primare
Sistem de reducere a prafului
Tip comutare senzor de imagine
Strat de acoperire AR (antireflex)
Da

BALANS DE ALB

Balans de alb
AWB/AWBc/AWBw/Daylight (Lumina zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbră)/Incandescent (Incandescent)/Flash (Bliț)/White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature setting 1, 2, 3, 4 (Setare temperatură de culoare 1, 2, 3, 4)
Reglare balans de alb
Tendință albastru/galben, tendință fucsia/verde
Setare temperatură de culoare
2 500 Р10 000 K ̨n 100 K

SISTEM STABILIZARE IMAGINE

Sistem stabilizare imagine
B.I.S. (5 axe / 5 stopuri*) *Bazat pe standardul CIPA [Direcția Yaw/Pitch: distanța de focalizare f=60mm atunci când se utilizează S-R2060.]
Dual I.S. 2 (6,5-stop*) *Bazat pe standardul CIPA [Direcția Yaw/Pitch: distanța de focalizare f=200mm atunci când se utilizează S-E70200].

CONTROL EXPUNERE

[HLG]
Sistem de măsurare a luminii
Sistem de detectare cu modele multiple pe 1.728 de zone
Mod măsurare lumină
Multiplu/Central-ponderat/Punctual/Evidențiat-ponderat
Interval de măsurare
EV 0 – 18 (obiectiv F2, echivalent ISO100)
Mod Expunere
Program AE (Programare AE)/Aperture Priority AE (AE cu prioritate la diafragmă)/Shutter Priority AE (AE cu prioritate la obturator)/Manual Exposure (Expunere manuală) / Creative Video (P/A/S/M)* / Slow&Quick / Custom 1, 2, 3 / Intelligent Auto
Sensibilitate ISO (sensibilitate ieÅŸire standard)
[Normal] Auto / 50* / 100-51200 / 102400* / 204800* (1/3 sau 1 EV step) *Extended ISO [V-Log] Auto / 320* / 640-51200 (1/3 sau 1 EV step) *Extended ISO [HLG] Auto / 400-51200 / 102400* / 204800* (1/3 sau 1 EV step) *Extended ISO”
ISO dual nativ
[Normală]
ISO nativ: 100, 640
Automat: Automat/50*/100 – 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
[V-Log]
ISO nativ: 640, 4000
Automat: Automat/320*/640 – 51 200 *ISO extins
ISO nativ: 400, 2500
Automat: Automat/400 – 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
[Cinelike D2 (D2 cinematografic)/Cinelike V2 (V2 cinematografic)]
ISO nativ: 200, 1250
Automat: Automat/100*/200 – 51 200/102 400*/204 800* *ISO extins
Compensarea expunerii
Pas de 1/3 EV ±5 EV (±3 EV pentru film)
Fixare AE
Setează butonul Fn în meniul particularizat la fixare AE

FOCALIZARE

Controlul inelului de focalizare
Nonlinear / Linear (90°/ 120°/ 150°/ 180°/ 210°/ 240°/ 270°/ 300°/ 330°/ 360°/ 720°/ 1080°/ Maxim)
Altele
AF-ON, AF-ON: Near Shift, AF-ON: Far Shift, Focus Limiter, Focus Peaking, 1-Area AF Moving Speed, AF Micro Adjustment, Continuous AF (during motion picture recording), Focus/Shutter Priority, Focus Switching for Vert/Hor, AF/AE Lock Hold, AF+MF, MF Assist, MF Guide, Focus Ring Lock, Show/Hide AF Mode, Shutter AF, Half Press Shutter, Quick AF, Eye Sensor AF, Loop Focus Frame, Enlarged Live Display (Video), Touch Shutter, Touch AF/AE Function, Touch Pad AF, Lens Focus Resum
Lampă de asistență AF
Da
Fixare AF
Setează butonul Fn în meniul particularizat la fixare AF
Setare particularizată AF
Sensibilitate la focalizarea automată, sensibilitate la comutarea zonei de focalizare automată, predicție obiect în mișcare
Interval de detectare pentru AF
EV -6 – 18 (F1,4, echivalent ISO 100, AFS)
Tip
Sistem AF Phase Detection AF / Sistem Contrast AF
Tehnologie DFD
Da
Mod focalizare
AFS (unic) / AFC (continuu) / MF
Mod AF
Tracking / Full Area AF / Zone (Horizontal/Vertical) / Zone / 1-Area+ / 1-Area / Pinpoint *Detactarea automată poate fi pornită (ON)pentru a comuta între Human/ Face/Eye/ Animal+Human. Exceptând situația când valoarea setată este Pinpoint.

AFIȘAJ POSTERIOR

Tip
Afișaj LCD TFT cu control tactil static
Dimensiune afișaj
Mobil, 3 inchi (7,6 cm), aspect 3:2
Pixeli
Aprox. 1,84 milioane de puncte
Câmp vizual
Aprox. 100 %

VIZOR

Tip
Vizor OLED cu afișare în timp real
Pixeli
Aprox. 3,68 milioane de puncte
Câmp vizual/mărire
Aprox. 100 %/aprox. 0,78x cu obiectiv de 50 mm la infinit; -1 m-1, atunci când raportul de aspect este setat la 3:2
Punct de referință/ajustare dioptrii
Aprox. 21 mm la infinit; -1 m-1/-4 – +2 (dioptrii)
Senzor de ochi
Da
Viteză afișare
120 cps / 60 cps

ÎNREGISTRARE VIDEO LENTĂ ȘI RAPIDĂ

[FHD] 1920×1080: 24.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 24.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *Unghiul de vizualizare se îngustează dacă selectaÈ›i o rată de cadre cu un număr de cadre de 151 sau mai mult. **ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
MOV / 59.94Hz / FULL
[FHD] 1920×1080: 59.94p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 59.94p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 29.97p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 23,98p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *Unghiul de vizualizare se îngustează dacă selectaÈ›i o rată de cadre cu un număr de cadre de 151 sau mai mult. **ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
MOV / 59.94Hz / APS-C
[C4K] 4096×2160: 29.97p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 29.97p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 23.98p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB-SSD.
[4K] 3840×2160: 29.97p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 29.97p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 23.98p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB-SSD.
[FHD] 1920×1080: 59.94p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 59.94p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 29.97p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 23,98p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *Unghiul de vizualizare se îngustează dacă selectaÈ›i o rată de cadre cu un număr de cadre de 151 sau mai mult. **ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
MOV / 50.00Hz / FULL
[FHD] 1920×1080: 50.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 50.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 25.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *Unghiul de vizualizare se îngustează dacă selectaÈ›i o rată de cadre cu un număr de cadre de 151 sau mai mult. **ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
MOV / 50.00Hz / APS-C
[C4K] 4096×2160: 25.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 25.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[4K] 3840×2160: 25.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 25.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[FHD] 1920×1080: 50.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 50.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 25.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *Unghiul de vizualizare se îngustează dacă selectaÈ›i o rată de cadre cu un număr de cadre de 151 sau mai mult. **ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
MOV / 24.00Hz / FULL
[FHD] 1920×1080: 24.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)** 24.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 180 fps)*, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *Unghiul de vizualizare se îngustează dacă selectaÈ›i o rată de cadre cu un număr de cadre de 151 sau mai mult. **ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
MOV / 24.00Hz / APS-C
[C4K] 4096×2160: 24.00p (ieÈ™irea maximă a senzorului este de 60fps), 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 24.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB-SSD.
[4K] 3840×2160: 24.00p (ieÈ™irea maximă a senzorului este de 60fps), 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 24.00p (capacitatea maximă de ieÈ™ire a senzorului este de 60fps), 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB-SSD.
*Unghiul de vizualizare se îngustează dacă selectați o rată de cadre cu un număr de cadre de 151 sau mai mult.

FILM

[FHD] 1920×1080: 24.00p, 182Mbps (ProRes 422 HQ) / 121Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)
[3.3K] 3328×2496 (4:3): 24.00p, 731Mbps (ProRes 422 HQ) / 487Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)*. *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
ProRes / 59.94Hz / FULL
[5.8K] 5776×3056 (17:9): 29.97p, 1,9Gbps (ProRes 422 HQ) / 1,3Gbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 23.98p, 1.6Gbps (ProRes 422 HQ) / 1.0Gbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
ProRes / 240.00Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL
[C4K] 4096×2160: 24.00p, 779Mbps (ProRes 422 HQ) / 519Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)*. *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[C4K] 4096×2160: 29.97p, 972Mbps (ProRes 422 HQ) / 648Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 23.98p, 778Mbps (ProRes 422 HQ) / 519Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[FHD] 1920×1080: 59.94p, 454Mbps (ProRes 422 HQ) / 302Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 227Mbps (ProRes 422 HQ) / 151Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 181Mbps (ProRes 422 HQ) / 121Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)
ProRes / 59.94Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL
[C4K] 4096×2160: 59,94p, 1,9Gbps (ProRes 422 HQ) / 1,3Gbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 29,97p, 972Mbps (ProRes 422 HQ) / 648Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 29.97p, 972Mbps (ProRes 422 HQ) / 648Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 23.98p, 778Mbps (ProRes 422 HQ) / 519Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[3.3K] 3328×2496 (4:3): 29.97p, 913Mbps (ProRes 422 HQ) / 609Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 23.98p, 730Mbps (ProRes 422 HQ) / 487Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[FHD] 1920×1080: 59.94p, 454Mbps (ProRes 422 HQ) / 302Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 227Mbps (ProRes 422 HQ) / 151Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 181Mbps (ProRes 422 HQ) / 121Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)
ProRes / 50.00Hz / FULL
[5.8K] 5776×3056 (17:9): 25.00p, 1.6Gbps (ProRes 422 HQ) / 1.1Gbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)*. *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[C4K] 4096×2160: 25.00p, 811Mbps (ProRes 422 HQ) / 541Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)*. *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[FHD] 1920×1080: 50.00p, 378Mbps (ProRes 422 HQ) / 252Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 189Mbps (ProRes 422 HQ) / 126Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)
ProRes / 50.00Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL
[C4K] 4096×2160: 50.00p, 1.6Gbps (ProRes 422 HQ) / 1.1Gbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 25.00p, 811Mbps (ProRes 422 HQ) / 541Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[3.3K] 3328×2496 (4:3): 50.00p, 1.5Gbps (ProRes 422 HQ) / 1.0Gbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 25.00p, 761Mbps (ProRes 422 HQ) / 508Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[FHD] 1920×1080: 50.00p, 378Mbps (ProRes 422 HQ) / 252Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 189Mbps (ProRes 422 HQ) / 126Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)
ProRes / 24.00Hz / FULL
[5.8K] 5776×3056 (17:9): 24.00p, 1.6Gbps (ProRes 422 HQ) / 1.0Gbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)*. *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[C4K] 4096×2160: 24.00p, 779Mbps (ProRes 422 HQ) / 519Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)*. *ÃŽnregistrare externă pe USB-SSD.
[FHD] 1920×1080: 24.00p, 182Mbps (ProRes 422 HQ) / 121Mbps (ProRes 422) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)
[4K] 3840×2160: 50.00p, 800Mbps (4:2:2 10 biÈ›i ALL-Intra) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 50.00p, 600Mbps (4:2:2 10 biÈ›i ALL-Intra) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 200Mbps (4:2:2 10-bit LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 200Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 400Mbps (4:2:2 10 biÈ›i ALL-Intra) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:2 10-bit LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB SSD.
[4K] 3840×2160: 29.97p, 400Mbps (4:2:2 10 ALL- intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080: 119.88p, 400Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 119.88p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 119.88p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 59.94p, 200Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 200Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 59.94Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL (*HLG este selectabil.)
[C4K] 4096×2160: 59.94p, 800Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 59.94p, 600Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 47.95p, 800Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 47.95p, 600Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB SSD.
[4K] 3840×2160: 59.94p, 800Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 59.94p, 600Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 47.95p, 800Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 47.95p, 600Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB SSD.
[3.3K] 3328×2496 (4:3): 47.95p, 800Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 47.95p, 600Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB SSD.
[FHD] 1920×1080: 119.88p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 119.88p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 119.88p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)* 59.94p, 200 Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 59.94p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 47.95p, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 47.95p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 29.97p, 200Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *Când Image Area of Video este setat la APS-C.
MOV / 50.00Hz / FULL (*HLG este selectabil.)
[6K] 5952×3968 (3:2): 25p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biÈ›i în format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[6K] 5952×3136 (17:9) : 25p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biÈ›i în format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[5.9K] 5888×3312 (16:9): 25p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biÈ›i în format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[C4K] 4096×2160: 25.00p, 400Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160: 25.00p, 400Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080: 100.00p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 100.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 100.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 50.00p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 50.00Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL (*HLG este selectabil.)
[C4K] 4096×2160: 50.00p, 800Mbps (4:2:2 10 biÈ›i ALL-Intra) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 50.00p, 600Mbps (4:2:2 10 biÈ›i ALL-Intra) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 200Mbps (4:2:2 10-bit LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 200Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 400Mbps (4:2:2 10 biÈ›i ALL-Intra) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:2 10-bit LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB SSD.
[3.3K] 3328×2496 (4:3): 50.00p, 800Mbps (4:2:2 10 biÈ›i ALL-Intra) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 50.00p, 600Mbps (4:2:2 10 biÈ›i ALL-Intra) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 200Mbps (4:2:2 10-bit LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 200Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 400Mbps (4:2:2 10 biÈ›i ALL-Intra) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:2 10-bit LongGOP) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 150Mbps (4:2:0 10-bit LongGOP) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB SSD.
[5.9K] 5888×3312 (16:9): 29.97p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080: 100.00p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 100.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 100.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)* 50.00p, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 50.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 25.00p, 200Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 25.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *Când Image Area of Video este setat la APS-C.
MOV / 24.00Hz / FULL (*HLG este selectabil.)
[6K] 5952×3968 (3:2): 24p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biÈ›i în format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[6K] 5952×3136 (17:9): 24p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biÈ›i în format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[5.9K] 5888×3312 (16:9): 24p, 200 Mbps (LongGOP pe 10 biÈ›i în format 4:2:0) (H.265/HEVC, LPCM)
[C4K] 4096×2160: 24.00p, 400Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
[4K] 3840×2160:24.00p, 400Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080: 48.00p, 200Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 200Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
MOV / 24.00Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL (*HLG este selectabil.)
[C4K] 4096×2160: 48.00p, 800Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 48.00p, 600Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 400Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB SSD.
[4K] 3840×2160: 48.00p, 800Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 48.00p, 600Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 400Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB SSD.
[3.3K] 3328×2496 (4:3): 48.00p, 800Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM)* 48.00p, 600Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 200Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 400Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) *ÃŽnregistrare externă USB SSD.
[FHD] 1920×1080: 48.00p, 200Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 48.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 24.00p, 200Mbps (4:2:2 All-intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 100Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 24.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
MP4 / 59.94Hz / FULL
[4K] 3840×2160: 29.97p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 23.98p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 29.97p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 23.98p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920×1080: 59,94p, 28 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 29,97p, 20 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 23,98p, 24 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[C4K] 4096×2160: 29.97p, 400Mbps (4:2:2 10 ALL- intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 29.97p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) 23.98p, 400Mbps (4:2:2 All-Intra pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:2 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, LPCM) 23.98p, 150Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
[6K] 5952×3136 (17:9): 29.97p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) / 23.98p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
[FHD] 1920×1080 : 59,94p, 28 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 29,97p, 20 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 23,98p, 24 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
MOV / 59.94Hz / FULL (*HLG este selectabil.)
[6K] 5952×3968 (3:2): 29.97p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM) / 23.98p, 200Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i) (H.265/HEVC, LPCM)
Format fișier înregistrare
MOV: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC, Apple ProRes / (format audio: LPCM (2 canale 48kHz/24-bit, 96kHz/24-bit*) (4 canale 48kHz/24-bit**, 96kHz/24-bit**) *La atașarea microfonului pe conectorul Φ3,5 mm sau a adaptorului DMW-XLR1 (vândut separat). **La atașarea adaptorului DMW-XLR1 (vândut separat))
MP4: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC (format audio: AAC (pe 2 canale))
Comutare NTSC/PAL
Da (NTSC (59,94 Hz)/PAL (50 Hz))
MP4 / 59.94Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL
[4K] 3840×2160: 59.94p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 29.97p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 23.98p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 29.97p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 23.98p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
MP4 / 50.00Hz / FULL
[4K] 3840×2160: 25.00p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 25.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920×1080 : 50p, 28 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 25p, 20 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
MP4 / 50.00Hz / APS-C / PIXEL/PIXEL
[4K] 3840×2160: 50.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 25.00p, 72Mbps (4:2:0 LongGOP pe 10 biÈ›i)* (H.265/HEVC, AAC) *HLG este selectabil. 25.00p, 100Mbps (4:2:0 LongGOP pe 8 biÈ›i) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)
[FHD] 1920×1080: 50p, 28 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC) 25p, 20 Mb/s (LongGOP pe 8 biÈ›i în format 4:2:0) (H.264/MPEG-4 AVC, AAC)

IMAGINE STATICÄ‚

5 328 x 4 000 (L)/3 792 x 2 848 (M)/2 688 x 2 016 (S)/10 656 x 8 000 (XL)*/7 552 x 5 664 (LL)* *Mod de înaltă rezoluție.
Format fișier înregistrare
JPEG (DCF, Exif 2.31), RAW
Raport aspect: 4:3 / 3:2 / 16:9 / 1:1 / 65:24 / 2:1
Dimensiune fișier (pixeli)
Atunci când se utilizează obiective full-frame de 3:2:
6 000 x 4 000 (L)/4 272 x 2 848 (M)/3 024 x 2 016 (S)/12 000 x 8 000 (XL)*/8 496 x 5 664 (LL)* *Mod de înaltă rezoluție.
Atunci când se utilizează obiective full-frame de 4:3:
Atunci când se utilizează obiective full-frame de 16:9:
6 000 x 3 368 (L)/4 272 x 2 400 (M)/3 024 x 1 704 (S)/12 000 x 6 736 (XL)*/8 496 x 4 784 (LL)* *Mod de înaltă rezoluție.
Atunci când se utilizează obiective full-frame de 1:1:
4 000 x 4 000 (L)/2 848 x 2 848 (M)/2 016 x 2 016 (S)/8 000 x 8 000 (XL)*/5 664 x 5 664 (LL)* *Mod de înaltă rezoluție.
Atunci când se utilizează obiective full-frame de 65:24: 6 000 x 2 208 (L)
Atunci când se utilizează obiective full-frame de 2:1: 6 000 x 3 000 (L)
Atunci când se utilizează obiective APS-C/Super 35 mm de 3:2: 3 984 x 2 656 (L)/2 880 x 1 920 (M)/2 064 x 1 376 (S)
Atunci când se utilizează obiective APS-C/Super 35 mm de 4:3: 3 536 x 2 656 (L)/2 560 x 1 920 (M)/1 840 x 1 376 (S)
Atunci când se utilizează obiective APS-C/Super 35 mm de 16:9: 3 984 x 2 240 (L)/2 880 x 1 624 (M)/1 920 x 1 080 (S)
Atunci când se utilizează obiective APS-C/Super 35 mm de 1:1: 2 656 x 2 656 (L)/1 920 x 1 920 (M)/1 376 x 1 376 (S)
Calitate imagine
RAW / RAW+Fine / RAW+Standard / Fine / Standard (Mod High Resolution: Combinat / RAW / RAW+Fine / Fine)
Spațiu culori
sRGB, AdobeRGB

LATITUDINE

Latitudine
Peste 14 trepte (V-Log)

Redare in flux

Wi-Fi / 50.00Hz
[FHD] 1920×1080: 50.00p, 16Mbps* / 8Mbps (H.264) *nu este selectabil când este setat RTMPS. / 25.00p, 6Mbps / 3Mbps (H.264)
Wi-Fi / Protocol
RTMP/RTMPS
Wi-Fi / 59.94Hz
[FHD] 1920×1080: 59.94p, 16Mbps* / 8Mbps (H.264) *nu este selectabil când este setat RTMPS. / 29.97p, 6Mbps / 3Mbps (H.264)
[HD] 1280×720: 59,94p, 6 Mb/s (H.264) / 29,97p, 4 Mb/s (H.264)
[HD] 1280×720: 50p, 6 Mb/s (H.264) / 25p, 4 Mb/s (H.264)
USB Tethering / Protocol
RTMP/RTMPS
USB Tethering / 59.94Hz
[4K] 3840×2160: 29.97p, 12.5Mbps (H.264)
[FHD] 1920×1080: 59.94p, 16Mbps / 8Mbps (H.264) / 29.97p, 6Mbps / 3Mbps (H.264)
[HD] 1280×720: 59,94p, 6 Mb/s (H.264) / 29,97p, 4 Mb/s (H.264)
USB Tethering / 50.00Hz
[4K] 3840×2160: 25.00, 12.5Mbps (H.264)
[FHD] 1920×1080: 50.00p, 16Mbps / 8Mbps (H.264) / 25.00p, 6Mbps / 3Mbps (H.264)
[HD] 1280×720: 50p, 6 Mb/s (H.264) / 25p, 4 Mb/s (H.264)
Wired LAN / Protocol
RTP / RTSP
Wired LAN / 59.94Hz
[4K] 3840×2160: 59.94p, 50Mbps / 25Mbps (H.265)* 59.94p, 50Mbps / 25Mbps (H.264)*”. 29.97p, 25Mbps / 12.5Mbps (H.265) 29,97p, 25Mbps / 12,5Mbps (H.264) *Când Image Area of Video este setat la APS-C sau PIXEL/PIXEL.
[FHD] 1920×1080: 59.94p, 20Mbps / 16Mbps (H.265) 59.94p, 16Mbps / 8Mbps (H.264) 29.97p, 12Mbps / 6Mbps (H.265) 29.97p, 6Mbps / 3Mbps (H.264)
[HD] 1280×720: 59,94p, 6 Mb/s (H.264) 29,97p, 4 Mb/s (H.264)
Wired LAN / 50.00Hz
[4K] 3840×2160: 50.00p, 50Mbps / 25Mbps (H.265)* 50.00p, 50Mbps / 25Mbps (H.264)* 25.00p, 25Mbps / 12.5Mbps (H.265) 25.00p, 25Mbps / 12.5Mbps (H.264) *Când Image Area of Video este setat la APS-C sau PIXEL/PIXEL.
[FHD] 1920×1080: 50.00p, 20Mbps / 16Mbps (H.265) 50.00p, 16Mbps / 8Mbps (H.264) 25.00p, 12Mbps / 6Mbps (H.265) 25.00p, 6Mbps / 3Mbps (H.264)
[HD] 1280×720: 50p, 6 Mb/s (H.264) / 25p, 4 Mb/s (H.264)

Pret : 11270 lei inclus TVA

Brand

Panasonic