Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 1,299.00lei

  Nicefoto SF-01 Professional 220V Photography Studio Fan High Speed Dedicated Hair Fan Air Blower – Ventilator de scena

  Ventilatorele de Scena Nicefoto SF-01 sunt puternice si fiabile, fiind proiectate special pentru scene in aer liber, sunt produse profesionale, potrivite pentru fotografierea rochiei de mireasa, efectul de fum si de nisip suflat in studio. Motorul este fiabil, silentios, are protectie termica si are consum scazut de curent electric 130W. Construit din carcasa si pale de metal, are un cablu de alimentare de 5m ce permite functionarea de la distanta. Este prevazut cu un buton de reglaj al intensitatii ( dimmer ) unde puteti regla suflul aerului.

 • 1,699.00lei

  NiceFoto SF-06 External Fan Photographic Equipment Professional Outdoor Fan – Ventilator exterior De Scena

  Proiectat pentru film și televiziune în interior și exterior, proiectare și fabricare video, potrivit pentru rochii de mireasă plutitoare, efecte speciale de fum de scenă, film și televizor lumini de vânt.
  Telecomandă: cablul de alimentare lung de 5 metri vă permite să controlați de la distanță ventilatorul extern și să vă eliberați picioarele
  Carcasă cilindrică din metal, proiectare profesională a lamelor metalice și a integratului motorului, cu structură compactă, volum mare de aer, zgomot redus etc. Ventilator internațional avansat de frecvență de alimentare, conexiune de montare cu flanșă, sigur și fiabil, durată lungă de viață a bateriei.