Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Kit Macara video Miliboo MYB501 + Trepied MTT604A

Kit macara Miliboo MYB501 + Trepied MTT604 este un ansamblu gata pentru productie si care permite o economie substantiala de bani fata de achizitionarea separata a componentelor care il alcatuiesc. Se poate filma direct cu acest kit, macaraua este portabila dar in acelasi timp suficient de lunga si rezistenta pentru majoritatea situatiilor si camerelor iar ansamblul stand profesional / furca cu rulment permite o miscare lina identica cu cea obtinuta cu macaralele profesionale de platou.
Miliboo MYB501 este o macara video traveller extrem de ingenioasa si foarte versatila. MYB501 este manufacturata din aliaj de aluminiu aeronautic si este extensibila intre 1.2 metri – 3.1 metri putand opera si la dimensiuni intermediare intre aceste limite . Constructia este solida si ofera un feeling in expoatare similar macaralelor video de platou desi vorbim de un jib traveller cu greutate propie de doar 4.2 kg si lungime pentru transport de 1.2 metri. Macaraua integreaza o furca U foarte rezistenta cu rulmenti interiori care permit miscari de pan si tilt fluide, mecanism mecanic cu maner care permite miscarea tilt a capului si este prevazuta cu terminatie cu oala care poate sa acomodeze capete fluide de trepied video cu ball 75 mm si 65 mm.Practic orice trepied video poate fi instantaneu transformat intr-o performanta macara video cu ajutorul acestui ingenios jib crane. Impreuna cu un trepied standard poate opera la inaltimea de 3.8 metri si sustine sarcini (payload maxim) de pana la 10 kg.
Trepiedul video Miliboo MTT604A are picioare performante prevazute cu terminatii de cauciuc pentru a face o buna priza cu solul alunecos, este alcatuit din 3 sectiuni extensibiile intre 85 cm si 170 cm prevazut cu oala de 75mm.

10 în stoc

  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
MILIBOO MYB501
Manufacturat din : Aluminiu
Mecanism : Tilt integrat
Furca : Furca U solida cu prindere bowl pe oale de trepied 75mm / 65mm / 100 mm cu adaptor reductie
Lungime Lungime stransa pentru transport 1.2 metri
Lungimea de operare : Opereaza la 1.3 metri, 1.8 metri, 3.1 metri lungime maxima
Sarcina maxima pana la 10 kg
Inaltimea maxima de operare : 3.5 metri impreuna cu un stand / trepied video
Alte caracteristici prevazut cu oala pentru capete fluide de trepied video sau adaptor de ball 75mm / 65mm
permite montaj capete motorizate
greutate 5 Kg
PICIOARE TREPIED MTT604
Miliboo MTT604A picioare trepied video din aluminiu ; Picioare cu 3 sectiuni cu elemente de strangere /demontare ultrarapida sutine o greutate de maxim 10 Kg fara capul video inclus ; inaltime minima 85cm ; inaltime maxima extins 170cm ; spreader intermediar ; picioare prevazute cu spike-uri si terminatii din cauciuc ; greutate propie 3.8Kg ; geanta transport

Pret: 2210 lei inclus TVA

Brand

Miliboo