Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 40.00lei

  SmallRig Sun Hood for Panasonic Lumix LCD Screen Protector Sunhood 1972

  SMALLRIG LCD Screen Protector Sunhood 1972 – husa de protecție (parasolar) a ecranelor LCD pentru mirrorless este un parasolar pentru ecranul LCD, care protejeaza Panasonic Lumix GH5 / GH4 / G85 / G7 / GX8 de soarele puternic atunci cand fotografiați in aer liber. Este foarte usor de instalat și se poate scoate cu ușurința. Parasolarul protejeaza ecranul scump al camerei digitale si ofera o vizionare mai usoara a ecranului in lumina soarelui. Mai multe informatii si recenzii le gasiti pe site-ul producatorului, smallrig.com.

 • 59.00lei

  Feelworld New L Shape Bracket Aluminum for F570 F6 F5 FW450 Small Camera Field Monitor Mount on DSLR Stabilizer Gimbal Crane Rig – Suport monitor prindere L

 • 62.00lei

  SmallRig Sun Hood for Sony A7 A7II A7III A9 Series Cameras 2215

  SmallRig LCD Screen Sunhood for Sony A7 A7II A7III A9 Series Cameras 2215 este un parasolar usor din nylon ce se atașeaza la ecranul LCD al camerei prin intermediul a doua elemente de fixare cu velcro. Acesta protejeaza ecranul impotriva luminii, astfel incat sa puteți vizualiza imaginile in mod clar fara nici un ghosting. Cele 4 laturi au un material moale, ce protejeaza suprafata LCD-ului. Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, smallrig.com

 • 86.00lei

  SmallRig Sunhood for Sony Alpha 7S III/Alpha 7C/ZV-1/FX3 Camera 3206

  Parasolarul SmallRig Sunhood for Sony Alpha 7S III/Alpha 7C/ZV-1/FX3Camera 3206 este conceput pentru a evita reflexialuminii puternicein exterior. Cu un design avand patru fete, va asigura un ecran clar vizibil in procesul de fotografiere. Stratul exterior este realizat din piele rezistenta, la zgârieturi si soare, in timp ce stratul interior este realizat din pânza din microfibra, care reduce reflexia luminii si ofera o umbrire mai buna. Se potriveste direct pe ecranul camerei si poate fi pliat pentru transport si depozitare usoare.
  Mai multe informatii pe site-ul producatorului smallrig.com.

 • 115.00lei

  SmallRig Sunhood for Panasonic LUMIX GH6 Camera 3460

  SmallRig Sunhood for Panasonic LUMIX GH6 Camera 3460 este un parasolar proiectat pentru a evita reflexia luminii atunci cand fotografiați sau filmați in aer liber. Dispunând de un design cu patru laturi, vă asigură un ecran clar vizibil la fotografierea în mai multe unghiuri. Stratul său exterior este realizat din piele durabilă, rezistentă la zgârieturi și la soare, în timp ce stratul interior este realizat din pânză din microfibră care reduce reflexia luminii și oferă o umbrire mai bună. Este fixat printr-un cârlig cu buclă și se potrivește direct sau se glisează în ecranul camerei și poate fi pliat pentru transport și depozitare.
  Notă: Când parasolarul este slăbit sau are scurgeri de lumină, acesta poate fi îmbunătățit prin reglarea cârligului și buclei.
  Mai multe informatii si recenzii le gasiti pe site-ul producatorului, smallrig.com.

 • 125.00lei

  SmallRig Sun Hood for BMPCC 4K & 6K VH2299

  SmallRig Sun Hood for BMPCC 4K 2299 este un parasolar special creat pentru camera Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K. Acesta se poate atasa direct la surubul de deasurpa al camerei dar merge si cu SmallRig Cage 2203 si 2255 printr-un surub de 1/4. Este alcatuit din doua parti – cadrul metalic si copertina din plastic. Cadrul se insurubeaza in camera sau cage, iar copertina este proiectata pentru a se fixa rapid in cadru. Copertina este pliabila pentru depozitare si transport. Acest produs ofera o experienta minunata de vizionare in conditii de iluminare dure. Mai multe informatii de pe site-ul producatorului, smallrig.com.

 • 599.00lei

  Sevenoak SK-LM7 7″ HD Signals 1080P On-camera Monitor Extra Screen Designed for Nikon Canon Sony DSLR Cameras

  Sevenoak SK-LM7 7″ HD Signals LCD Monitor are o rezolutie a display-ului de 800 x 480 la 1920 x 1200 si ofera o experienta de vizualizare intensa. Monitorul afiseaza imagini clare si luminoase atat in interior cat si pe teren avand parasolar ca accesoriu, cu saturatie de culoare bogata si contrast exceptional. Cu luminozitate de 400 cd/m². Avand tehnologia de ecran LCD body-ul subtire si usor, monitorul SK-LM7 are un consum de curent foarte redus. Pentru inregistrari mai convenabile, mai rapide si mai precise, o gama variata de frame-uri de crop au fost adaugate pentru a acomoda nevoile consumatorilor (aspect ratio: auto, 4:3, 16:9, Zoom1, Zoom2, panorama )

 • 599.00lei

  Lilliput A5 5″ 4K HDMI Field Monitor- Monitor portabil

  Lilliput A5 este primul monitor ce accepta intrari 4K pe un ecran de 5″. Este compatibil UHD 4K si ofera imagini Full HD de 1920×1080 px. Recomandat celor care filmeaza cu un aparat foto DSLR /Mirrorless sau o camera video.

 • 625.00lei

  Lilliput A7S 7″ Monitor UHD 4K HDMI – Monitor portabil

  Monitorul Lilliput A7s accepta intrari 4K pe un ecran de 7″. Este compatibil UHD 4K si ofera imagini Full HD de 1920×1200 px, un contrast bun (1000:1) si o luminozitate de 500 cd/m². In meniu exista functii care va ajuta in timp ce lucrati: Timecode-uri, Columnar YRGB, functie Pixel Zoom, Audio Level Meters, Peaking, False Colour, Histograma, Expuneri, Check Fields, Color Bars, Pixel to Pixel etc. Monitorul va permite sa personalizati 2 butoane care vor functiona ca o scurtatura catre functiile pe care le folositi cel mai des. Astfel economisiti timp si nu mai este nevoie sa parcurgeti meniul. Puteti de asemenea sa conectati output-ul prin HDMI la orice dispozitiv cu intrare HDMI.