Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

FeelWorld LUT7 PRO 7 Inch 3D LUT 2200nits 4K HDMI Touch Screen Monitor Profesional

FeelWorld LUT7 PRO este noul model demonitor on-camera care inlocuieste popularul model LUT7 si care vine acum cu multe functii si caracteristici noi inclusiv cu posibilitatea atasarii transmitatoarelor wireless pe spatele monitorului,cu intrari si iesiri HDMI, cu o diagonala de 7 inch si o luminozitate de 2200nit (vizibil in conditii de lumina puternica).

Sistem de operare simplu, cadre sofisticate : Sistemul de operare flexibil este echipat cu o suită extinsă de scopes, toate operațiunile se pot face prin atingere ușoară. Sistemul de operare video include instrumente pentru focalizare, încadrare și expunere (formă de undă, paradă RGB, vectorescop, histogramă RGB, histogramă, contor audio, vârf de focalizare, zoom, zebră, culoare falsă, ghiduri cadru, zonă sigură etc.) împreună cu un sistem flexibil 3D LUT (folosiți LOG încorporat în fișiere video Rec.709 sau încărcați fișiere .cube), monitorizare HDR și opțiuni pentru monitorizare anamorfică de de-squeeze.

Combina fiabilitatea cu usurinta in utilizare : LUT7 PRO echipează operatorii cu avantajele unui display mare on-camera fără a face ca instalarea camerei să aibă probleme. LUT7 PRO este dotat cu funcții de monitorizare de înaltă performanță într-un pachet mic, ușor, care poate fi conectat la aproape orice cameră. Partea frontală dispune de un ecran tactil LCD de înaltă rezoluție, vizibil pe timp de zi, există conexiuni video în partea stângă și slot pentru card SD în partea de jos și spațiu pentru o baterie NP-F pe spate. Cadrul exterior dispune de puncte de montare standard de 1/4″ în partea inferioară și dreapta pentru fixarea acesteia la camere și echipamente. Acest detaliu de design face ca LUT7 PRO să fie ușor de atașat la o cameră și ușor de partajat cu un membru al echipei sau un client pe platoul de filmare.

Mai multa rezolutie, mai putina reflexie : LUT7 PRO permite monitorizarea clară și precisă a câmpului și analiza imaginii pe durata filmărilor din timpul zilei. Afișează fotografiile și conținutul de monitorizare la o fidelitate superioară a culorilor și rezoluție maximă de 1920 x 1200 pe un ecran de 7 inch. Monitorul este confecționat din sticlă lipită optic cu un strat antireflectant, care permite monitorizarea confortabilă în timpul zilei. Dar ceea ce îl diferențiază este iluminarea LED, care produce o luminozitate de 2200 nits și afișează un raport de contrast 1200:1 și gamă de culori sRGB / Rec.709, ceea ce duce la o claritate excepțională a ecranului chiar și in condiţii de lumina intensă. Cu monitorul care afișează conținutul dvs. la 323 pixeli pe inch (PPI), puteți filma în lumina zilei cu încredere și vă puteți perfecționa conținutul la fața locului. Unghiul larg de vizualizare de 160º face ușor pentru mai mulți membri ai echipei de filmare să-l urmărească în același timp.

2200nit – vizibil in lumina zilei : Ecranul complet reglabil de 2200nits este incredibil de luminos, ceea ce îl face perfect pentru filmarile în interior sau în exterior. Luminozitatea de 2200 de nits este de aproape 4 ori mai mare decât luminozitatea monitoarelor convenționale de teren, vă permite să filmați în aer liber, fără reflexii care spală imaginea. Astfel, este ușor să vedeți în aer liber fără parasolar!

Senzor de lumina pentru auto dimming : LUT7 PRO are un sensor care detecteaza nivelul luminii ambientale si ajusteaza automat stralucirea ecranului. Asigura capacitatea de a vedea pe ecran in medii diferite si protejeaza ochii. Cresterea luminozitatii compenseaza lumina stralucitoare a soarelui, in timp ce un ecran dimmabil este mai confortabil pentru ochi in incaperile intunecate.

Monitor mare, ușor de controlat via touch : Interfața inovativă a ecranului tactil LCD oferă un control incredibil. Puteți utiliza gesturi simple de atingere și glisare pentru funcțiile importante de monitorizare. Scope-urile pot fi activate prin intermediul ecranului tactil, precum și asistență la focalizare și expunere. Există, de asemenea, o gamă largă de setări, toate controlate de pe ecranul LCD mare. În plus, puteți încărca LUT-uri 3D!

Încărcați LUT-uri 3D personalizate pentru a recrea aspectele de film : Unele camere pot scoate spații de culoare logaritmice pentru a păstra intervalul dinamic, ceea ce este excelent pentru post-producție ulterioară, cu toate acestea, atunci când aceste fișiere sunt vizualizate pe un monitor, pot părea plane și spălăcite. LUT-urile 3D rezolvă această problemă, deoarece vă permit să aplicați un „aspect” pe monitor, astfel încât să vă faceți o idee despre cum vor arăta imaginile finite la editare. Puteți utiliza LOG încorporat în Rec.709 video sau încărcați fișiere .cube. LUT7 PRO vă permite să încărcați intern până la 50 de LUT-uri, aspecte sau profiluri personalizate în orice moment prin intermediul slotului SD (Suport pentru FAT32 și NTFS) și selectați instantaneu între ele, menținând întotdeauna intenția creativă.

Culoare adevărată · Calibrare profesională a culorilor Utilizați standardul de culori Rec.709 – FEELWORLD folosește standardul profesional de culoare Rec.709 HD și folosește tehnologia de calibrare a culorii, cu calibrarea instrumentului profesional la fabrică, poate realiza monitorizarea eficientă a calibrării și obține o reproducere precisă a culorilor cu ușurință, nu denatureaza culoarea, arată imaginea reală când filmați videoclipuri.

Reproducerea precisă a culorilor : Monitorul FEELWORLD suportă standardele ITU și video Rec.709 HD (spațiu de culoare consistent), tehnologie avansată de procesare a imaginii, astfel încât imaginea este prezentată în mod clar, culoarea este extrem de naturală, pentru a asigura o reproducere exactă a culorii, pentru a reproduce natura fizică a fotografierii, permițând utilizatorilor sa evalueze cu exactitate calitatea diferitelor semnale video de intrare.

Monitorizare precisă a formei de undă : Când trebuie să analizați calitatea imaginii cu mai multă acuratețe decât să priviți pur și simplu imaginea, folosiți functia de monitorizare a formei de undă integrată în F6 PLUS! Alegeți din forma de undă (RGB Parade, Y Parade), vectorscope, histogram and audio phase și level displays și obțineți o monitorizare precisă a formei de undă care arată tot ce trebuie să știți tehnic despre semnalele video și audio. Funcțiile pot fi deschise separat și, de asemenea, acceptă o singură tastă pentru a deschide modul All Scopes. F6 PLUS este perfect pentru monitorizarea producției Live și elimină nevoia de scopes scumpe achizitionate separat!

Meniu pe ecranul tactil sau din buton : Puteți arunca o privire rapidă la setările și caracteristicile meniului dvs. printr-o simplă atingere pe ecran. De asemenea, acceptă controlul butoanelor fizice. Atingeți / Rotiți butonul pentru selectarea rapidă și setările funcțiilor. Atingeți întrerupătorul de alimentare pentru a dezactiva funcția de touchscreen, pentru a impiedica atingerea din greseala a ecranului.

Instrucțiuni de operare pentru Touch Screen

1. Când monitorul și ecranul tactil sunt pornite, faceți clic continuu de două ori pe ecran pentru a intra în meniul principal.

2. Glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a deschide meniul de comenzi rapide și faceți clic pe meniul corespunzător pentru a deschide sau seta funcția dorita. Faceți dublu clic pe funcția de meniu de comandă rapidă și selectați setarea funcției cu tasta “<” sau “>”.

3. În partea stângă a ecranului (1/2 ecran divizat), puteți regla direct luminozitatea ecranului; în partea dreaptă a ecranului (1/2 ecran divizat), puteți regla direct volumul.

4. Faceți clic pe orice spațiu de lângă meniu pentru a ieși din meniu.

Conectați-vă la camere profesionale, DSLR/Mirrorless : Având intrări 4K HDMI, îl puteți conecta la orice cameră de consumer sau DSLR/Mirrorless. De asemenea, are iesiri loop (bucla) astfel încât să puteți afișa video live sau să extindeți afișarea pe ecrane externe sau proiectoare cu audio încorporat. De asemenea, puteți monitoriza audio folosind mufa pentru căști stereo de 3,5 mm. Pentru energie, există o intrare DC de 12 V și două sloturi de baterie NP-F.

4K HDMI Loop-out : LUT7 PRO are intrari și loop-out 4K HDMI, ceea ce îi permite să afișeze nu numai semnale în direct, ci și să le trimită la alte monitoare simultan. Este capacitatea de a afișa imagini live pe mai multe ecrane simultan, păstrând în același timp calitatea video originală.

Conectare la emițătorul wireless : Transmite catre echipa de filmare care monitorizeaza în același timp. Mai flexibil pentru tranziția dintre scene fără efort pentru filmarea în aer liber.

Conectare la Monitorul Director

Afișeaza imagini live pe mai multe ecrane simultan.

Alimentați-vă camera DSLR sau Mirrorless – LUT7 PRO este monitorul on-camera ideal pentru camerele DSLR și mirrorless, deoarece LUT7 PRO asigură o ieșire auxiliară, permițând videografilor să își alimenteze camerele foto. Cu un cablu de adaptor (opțional), LUT7 PRO extinde timpul de funcționare al camerei, oferind în același timp un afișaj mai utilizabil.

Atasare pe camera, gimbal-uri, sau agatare oriunde – Punctele de montare de dimensiuni standard facilitează montarea și sunt compatibile cu echipamentele de montaj ale terților. Există 2 puncte de montare amplasate în partea de jos și dreapta. Folosind orificiul inferior de 1⁄4 inch, îl puteți atașa în siguranță la partea de sus a camerei dvs. ca și viewfinder! Gaura de 1⁄4 inchi din partea dreaptă poate fi montată pe alte echipamente cu braț magic, suport etc., pentru ca întregul echipaj să monitorizeze ecranul.

Montaj convenabil – braț înclinat

Fiecare monitor LUT7 PRO va fi livrat cu un braț Tilt cu montura cold shoe. Operatorii vor avea un mod sigur de a-și poziționa monitorul, menținând în același timp un profil scăzut.

• Permite monitorului LUT7 PRO să se rotească 360 de grade pentru confortul vizualizării

• Montare sigură și ușoară pe patina sau filet 1/4″-20

• Include un suport shoe mount pentru accesorii precum microfon, lumină LED sau receptor wireless etc.

Mod flexibil de alimentare : În partea din spate a monitorului există doua sloturi pentru baterii standard din seria L Sony pentru a oferi o energie de lungă durată pentru ecranul luminos! O sursă de alimentare universală de 12V 3A este inclusă pentru studio sau pentru utilizare în locație. Cu o baterie F970 monitorul poate fi folosit 2 ore, iar cu doua baterii F970 pana la 4-5 ore.

● Baterie Sony compatibilă: F970 F960 F950 F930 F770 F750 F730 F570 F550 F530 QM91D QM91 QM90D QM90 QM71D QM71 QM70D QM70 QM51D QM51 FM71 FM70.

Nota: Cand doriti sa inchideti monitorul, trebuie sa o faceti din buton, nu trageti direct cablul de alimentare din el!

5 în stoc

Categorie:
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
DISPLAY
Model : LUT7 PRO
Ecran : 7″ IPS
Rezolutie : 1920 x 1200 pixeli
Pixel pitch : 0.07875 mm x 0.07875 mm
Aspect Ratio : 16:10
Luminozitate : 2200 cd/m²
Contrast ratio 1200:1
Backlight : LED
Unghi vizualizare : 80°/80° (L/R); 80°/80° (U/D)
INTRARI / IESIRI
Intrari 1 x HDMI Type A Input
Iesiri 1 x HDMI Type A Output
Audio 1 x 1/8″ / 3.5 mm Headphone Output
RECORDING FORMATS + FRAME RATES
Formate intrare / iesire HDMI 480i/576i/480p/576p
1080i (60/59.94/50)
720p (60/59.94/50/30/29/25/24/23.98)
1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/24sF/23.98/23.98sF)
3840 x 2160p (30/29.97/25/24/23.98Hz)
4096×2160p (30/29.97/25/24/23.98)
GENERAL
Tensiunea de intrare : DC 7 – 24V
Consum de putere : ≤ 20 W
Temperatura de lucru : Intre -20° C si 50° C
Temperatura de depozitare : Intre -30° C si 60° C
Filet 1 x 1/4 -20 (partea inferioara si partea stanga, partea dreapta)
Dimensiuni : 190 mm x 126 mm x 27 mm
Greutate 460 g

Pret: 1429 lei inclus TVA

Brand

Feelworld