Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 6,750.00lei

  Sony FE 24mm F1.4 GM Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

  Obiectiv foto Sony FE 24mm f/1.4 GM

  Montura Sony E / Full-Frame Format
  Diafragmă: f / 1,4 până la f / 16
  Două elemente XA, trei elemente ED
  Nano AR și acoperire cu fluor
  Direct Drive Super Sonic Wave Motor
  Comutator AF / MF; Focus intern
  Buton Focus Hold
  Inel fizic pentru rglaj diafragma; Comutator De-click
  Construcția rezistentă la praf și la umiditate
  Diafragmă cu 11 lamele rotunjite

  Rezoluție uimitoare la F1.4 cu un obiectiv mobil cu distanță focală fixă

  Utilizarea fără compromis a tehnologiei permite obținerea unor performanțe de vârf ale obiectivelor G Master, cu rezoluție înaltă și un efect bokeh natural chiar și la cea mai largă setare a diafragmei, F1.4. Obiectivul cel mai ușor din clasa sa1 maximizează portabilitatea și asigură FA rapidă și precisă, control superior și fiabilitate.
  Tehnologie optică avansată, rezoluții spectaculoase chiar și la F1.4

  Două elemente XA (extrem de asferice) într-un design optic care îndeplinește cerințele G Master contribuie la o rezoluție înaltă pe toată suprafața imaginii. Trei elemente de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) permit suprimarea aberației cromatice. Acest design optice inovator minimizează efectul de orbire sagital, astfel încât sursele de lumină punctuală să fie reproduse cu precizie.

  Designul optic de ultimă generație reproduce cu fidelitate sursele punctuale

  Un nou design optic cu două elemente de precizie XA suprimă efectul de orbire sagitală, o aberație comună la obiectivele cu diafragmă mare. Acesta poate provoca o răspândire nenaturală a surselor de lumină punctuală, mai pronunțată la periferia imaginii.
  Design optic inovator într-un obiectiv compact și ușor

  Un design optic nou, care reduce diametrul obiectivului prin folosirea a două elemente XA, unul pentru elementul frontal care este în mod normal cel mai mare, se îmbină cu un nou sistem de acționare DDSSM (Direct Drive SSM), pentru o greutate totală de doar 445 grame. Dimensiunile și greutatea reduse ale obiectivului îl transformă în partenerul ideal pentru corpurile cu montare compactă E, pentru mobilitate extraordinară.

  Efect bokeh uimitor cu G Master
  Diafragma circulară cu 11 lame permite obținerea unui efect bokeh natural, prin designul avansat și printr-un proces de fabricație cu control precis asupra aberațiilor sferice. O distanță minimă de focalizare de 0,24 metri și o mărire maximă de 0,17x oferă o capacitate de fotografiere de aproape care, combinată cu vizualizarea superangulară a obiectivului, poate produce perspective dramatice, cu un efect bokeh profund.
  FA rapidă, precisă, silențioasă, pentru fotografii și filme

  Noul sistem DDSSM este optimizat pentru acest obiectiv și oferă o putere de circa trei ori mai mare decât cea a sistemului anterior. Plusul de putere oferit de DDSSM permite acționarea mai rapidă, mai precisă și mai silențioasă a focalizării automate, pentru performanțe optime de fotografiere și filmare.

  Control superior și fiabilitate pentru fotografii și filme

  Butonul de menținere a focalizării, inelul și comutatorul pentru diafragmă, FM cu răspuns liniar, rezistența la praf și umiditate2 și acoperirea cu fluor a elementului frontal oferă control profesional și fiabilitate pentru și fotografii.
  Rezoluție uimitoare la F1.4 cu un obiectiv mobil cu distanță focală fixă

  Utilizarea fără compromis a tehnologiei permite obținerea unor performanțe de vârf ale obiectivelor G Master, cu rezoluție înaltă și un efect bokeh natural chiar și la cea mai largă setare a diafragmei, F1.4. Obiectivul este cel mai ușor din clasa sa2, maximizează portabilitatea și permite montarea în sistem E. De asemenea, obiectivul permite o acționare rapidă și precisă a focalizării automate, plus un control de nivel superior și o fiabilitate care fac din acesta o alegere excelentă pentru profesioniști.
  Rezoluţie excelentă în întreaga imagine

  Două elemente XA (extrem de asferice), unul utilizat pentru elementul frontal, compensează eficient efectul de curbare a câmpului și astigmatismul care pot reprezenta probleme în cazul sistemelor optice cu diafragmă mare, oferind o rezoluție excelentă pentru întreaga imagine, chiar și la cea mai largă setare a diafragmei, F1.4.

  Elementele de sticlă ED țin sub control aberațiile cromatice

  Trei elemente de sticlă ED (Extra-Low Dispersion) sunt încorporate cu atenție pe traiectoria optică a obiectivului pentru a minimiza aberațiile cromatice axiale și laterale și pentru a oferi o claritate optimă pentru întreaga imagine.

  Design compact şi uşor

  Un design optic nou care reduce diametrul total al obiectivului prin folosirea a două elemente XA, unul pentru obiectivul frontal, se combină cu un nou sistem DDSSM (Direct Drive SSM) de acționare a focalizării pentru a obține o greutate totală de doar 445 grame. Greutatea și dimensiunile reduse ale acestui obiectiv îl ajută să fie partenerul ideal pentru corpurile compacte cu sistem de montare E.

  Acoperirea Nano AR crește rezistența la apariția petelor albe

  Tehnologia originală de acoperire Nano AR de la Sony oferă o soluție eficientă, suprimând reflexiile interne care pot duce la apariția petelor albe și a reflexiilor parazite, astfel încât să se obțină contrast și claritate optime într-o gamă largă de condiții de fotografiere. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2 Sticlă/3. Lumină transmisă)
  Designul optic de ultimă generație reproduce cu fidelitate sursele punctuale

  Designul optic de ultimă generație, care încorporează două elemente de precizie XA, suprimă apariția petelor albe pe direcția sagitală, o aberație comună la lentilele cu diafragmă mare. Petele albe pe direcția sagitală reprezintă un fenomen care are ca rezultat o răspândire nenaturală a surselor de lumină punctuală, similar cu o pasăre care își întinde aripile, care devine mai pronunțată la periferia imaginii. Reproducerea naturală a surselor punctuale este deosebit de importantă pentru scenele care includ, de exemplu, stele sau luminile orașului pe timp de noapte. (1. O fotografie cu stele cu FE 24mm F1.4 GM nu prezintă nicio pată albă pe direcția sagitală. 2. Pete albe pronunțate pe direcția sagitală, în fotografia cu o stea realizată cu un obiectiv convențional de 24 mm, la f1.4.)

  Noul sistem DDSSM de înaltă putere este optimizat pentru acest obiectiv

  Noul sistem de acționare DDSSM (Direct Drive SSM) de mare putere contribuie la reducerea dimensiunilor și a greutății, oferind totodată o putere de aproximativ trei ori mai mare decât sistemul anterior. Puterea sporită a noului sistem DDSSM oferă o capacitate de focalizare automată mai rapidă, mai precisă și mai silențioasă, pentru performanțe remarcabile atunci realizați fotografiați fotografii și filme.
  11 lamele îmbunătăţesc frumuseţea efectului bokeh

  Mecanismul de deschidere a obiectivului are 11 lame, cele mai multe utilizate în obiectivele α, și un design circular care menține o deschidere aproape perfect circulară, chiar și atunci când obiectivul este oprit cu până la 1 sau 2 opriri, astfel încât acel efect bokeh frumos și rotund să fie ușor de realizat. Acest lucru contribuie la un efect bokeh fin, în care subiectul iese cu adevărat în evidență.

  Declic uşor pentru filme

  Inelul pentru diafragmă oferă viteza de reacție de care au nevoie profesioniștii atât pentru fotografii, cât și pentru videografie. Un comutator de activare/dezactivare a opririlor cu clic permite cuplarea sau decuplarea opririlor cu clic ale inelului pentru diafragmă, după cum este necesar. După activarea opririlor cu clic, utilizatorul primește feedback tactil, care simplifică măsurarea gradului de ajustare a inelului, fiind o alegere bună pentru fotografii. Atunci când opririle cu clic sunt dezactivate, inelul pentru diafragmă se mișcă ușor și în liniște, oferind un control silențios pentru crearea filmelor.

  Fiabilitate ridicată în condiţii dificile

  Inelul de focalizare are un material din cauciuc care permite controlul ușor chiar și la temperaturi scăzute. Butonul de blocare a parasolarului pentru obiectiv previne detașarea nedorită a parasolarului în timpul transportului, iar designul rezistent la praf și umiditate sporește fiabilitatea pentru utilizare în exterior.3
  Funcţionare lină şi flexibilă

  Puteți să personalizați butonul de menținere a focalizării din meniul corpului. Utilizatorul poate accesa direct o funcție secundară alocată butonului de menținere a focalizării, cum ar fi „Linii grilă” pentru verificarea compoziției la fotografierea peisajelor sau „Balans de alb” pentru reglarea balansului de alb în acord cu condițiile de iluminare curente sau pentru crearea unei atmosfere specifice.
  Control facil şi versatil al focalizării

  Un comutator pentru modul de focalizare permite selectarea rapidă a focalizării automate sau manuale în funcție de schimbarea condițiilor de fotografiere.

  Element frontal cu strat de fluor

  Un strat de fluor de pe elementul frontal împiedică acumularea amprentelor, prafului, apei, uleiului și noroiului și permite o curățare ușoară dacă astfel de elemente se lipesc totuși pe suprafața lentilei.

  Răspuns excelent și control liniar fin al focalizării

  Inelul de focalizare oferă funcția de răspuns liniar MF pentru un control fin și precis al focalizării manuale. Focalizarea se modifică liniar ca răspuns la rotația inelului de focalizare, oferind utilizatorului imediat controlul de care are nevoie pentru o focalizare manuală rapidă și precisă.

 • 6,750.00lei

  Sony FE 14mm F1.8 GM Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

  Imbinand o distanta focala ultra larga cu un design deosebit de luminos, Sony 14mm f1.8 GM este un obiectiv rapid si dinamic, potrivit pentru aplicatii de peisaj, natura, arhitectura si astrofotografie. Perspectiva sa extrem de larga este completata de o diafragma maxima f/1.8 pentru performante excelente in conditii de lumina scazuta, iar factorul de forma impresionant de compact il face o optiune portabila si versatila pentru orice, de la fotografiere ocazionala pana la sedinte arhitecturale in scena.

  Caracteristici Sony 14mm f1.8 GM

  Obiectiv E-Mount/Full Frame
  Interval de diafragma: f/1,8 pana la f/16
  Doua elemente XA, un element Super ED
  Nano AR II si acoperiri cu fluor
  AF cu motor liniar XD, focalizare interna
  Inel de deschidere fizica; De-clic pe Comutare
  Constructie rezistenta la praf si umiditate
  Diafragma rotunjita cu 9 lame

   

  Design rapid si optica rafinata

  Ca obiectiv G Master, performanta optica este prioritara, iar Sony 14mm f1.8 GM accentueaza atat claritatea, cat si calitatea bokeh pentru versatilitate, indiferent de distanta subiectului sau setarea diafragmei.
  Doua elemente XA (extrem asferice), impreuna cu un element asferic standard, promoveaza o claritate ridicata pe toata gama de deschidere, chiar si atunci cand se lucreaza la pozitia luminoasa f/1.8.
  Elementele asferice au o precizie superioara a suprafetei pentru un control eficient asupra astigmatismului, curburii campului, comei, distorsiunii si a altor aberatii sferice pentru o redare foarte precisa si o distorsiune scazuta.
  Combinatia mai multor elemente asferice, impreuna cu motoare de focalizare sofisticate, promoveaza un design cu adevarat compact si usor, mai ales pentru o distanta focala atat de mare.

  Un element Super ED si doua elemente de dispersie foarte scazuta sunt prezentate in designul lentilelor si ajuta la reducerea aberatiilor cromatice si a franjurilor de culoare pentru o claritate imbunatatita si neutralitate a culorii.

  Nano AR Coating II a fost aplicat pentru a reduce reflexiile de suprafata, flare si fantoma pentru un contrast sporit si redarea culorii in conditii de iluminare puternica. Aceasta acoperire actualizata este mai potrivita pentru elemente mai mari, curbate si este deosebit de abil in a minimiza reflexiile interne

   

  Exceleaza in conditii de lumina scazuta

  Rara pentru un obiectiv ultra-wide, diafragma maxima f/1.8 este un atu util la Sony 14mm f1.8 GM pentru lucrul in conditii de lumina scazuta, cum ar fi pentru aplicatii de astrofotografie si atunci cand se realizeaza timelapse-uri in care sunt necesare viteze mai mici ale obturatorului.

  Designul optic a fost optimizat pentru fotografierea larg deschisa; elementele XA de curbura inalta integrate minimizeaza flare sagitala pentru o redare mai curata si mai precisa a cerului pe timp de noapte si a sursei de lumina punctiforme.

   

  Focalizare rapida si precisa

  Un sistem XD Linear Motor foloseste doua motoare separate pentru a oferi performanta de focalizare si urmarire automata rapida, silentioasa si precisa. Acest design contribuie, de asemenea, la controlul manual al focalizarii cu raspuns liniar mai natural si intuitiv si un comutator AF/MF este amplasat pe cilindrul obiectivului pentru comutarea rapida a modului de focalizare.

  Designul de focalizare interna ofera performante de focalizare mai receptive si mentine o lungime totala constanta a obiectivului in timpul functionarii.

  Distanta minima de focalizare de 9,8 inchi se potriveste pentru realizarea de imagini dinamice in prim-plan.

  În ciuda campului vizual ultra-larg, distanta minima de focalizare apropiata si diafragma maxima luminoasa permit crearea de imagini cu adancime mica de camp, caracterizate printr-un subiect puternic in prim-plan si un fundal moale.

   

  Constructie de incredere

  Dincolo de optica remarcabila, lentilele G Master sunt, de asemenea, cunoscute pentru constructiile fizice durabile si fiabile, inclusiv pentru etansare extinsa la intemperii si design intuitiv pentru o operabilitate usoara. De asemenea, specific acestui Sony 14mm f1.8 GM, are un design unic compact si usor.

  Inelul diafragmei fizice poate fi de-clic pentru o comutare lina si silentioasa a diafragmei pentru a beneficia aplicatiile video. Inelul incorporeaza, de asemenea, o pozitie „A” de blocare pentru utilizare in modurile de expunere automata.

  Un buton de mentinere a focalizarii este prezent pe cilindrul obiectivului pentru control tactil intuitiv si acces rapid la selectarea setarilor programabile.
  Parasolarul integrat in forma de petala ajuta la blocarea luminii ratacitoare de la provocarea luminii lentilelor si ofera, de asemenea, o anumita protectie fizica elementului frontal.
  Suportul pentru filtru este incorporat in partea din spate a lentilei, in cadrul monturii lentilei si accepta filtre de gel taiate si este inclus un sablon de taiere a filtrului.
  Designul etansat la praf si umiditate permite mai bine lucrul in conditii nefavorabile, iar inelele de control cauciucate beneficiaza de manipulare la temperaturi mai scazute.
  Elementele din fata si din spate acoperite cu fluor rezista la praf, umezeala si amprentele digitale si sunt usor de curatat.

 • 7,099.00lei

  Sony FE 35mm F1.4 GM Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony

  Sony 24mm F1.4 GM

  Calitatea imaginii pe care o ofera Sony 24mm f 1.4 GM si design-ului sau compact il fac perfect si pentru camerele Sony mirrorless cu senzor Full Frame. Combinand o distanta focala favorita cu unghi larg cu un design deosebit de luminos, Sony 24mm f 1.4 GM este un obiectiv rapid si versatil, potrivit pentru aplicatii de peisaj, astrofotografie si fotografiere stradala. Perspectiva larga, dar utilizabila la Sony 24mm f 1.4 GM este completata de deschiderea maxima f/1.4, iar obiectivul se remarca si printr-un profil elegant si portabil pentru fotografierea pe tot parcursul zilei.

  Carcteristici Sony 24mm F1.4 GM

  Compatibil Sony E, format Full Frame
  Plaja diafragme: f/1.4 – f/16
  Doua elemente XA
  Trei elemente ED
  Focus Auto si Manual
  Diafragma cu 11 elemente rotunjite

  Design rapid, optica rafinata

  Ca parte a apreciatei serie G Master de la Sony, Sony 24mm f 1.4 GM este conceput pentru a obtine o rezolutie si o claritate deosebit de inalta prin corectarea unei game largi de aberatii sferice si cromatice. Diafragma maxima rapida f/1.4 beneficiaza de lucru in conditii dificile de iluminare si ofera, de asemenea, un control bogat asupra pozitiei focalizarii atunci cand utilizati tehnici de adancime mica a campului.
  La Sony 24mm f 1.4 GM a fost aplicat un invelis Nano AR pentru a reduce reflexiile de suprafata, flare si fantoma pentru un contrast sporit si redarea culorii in conditii de iluminare puternica.
  Diafragma rotunjita cu 11 lame contribuie la o calitate placuta a bokeh-ului atunci cand se utilizeaza tehnici de focalizare selectiva.

  Un element XA este incorporat in designul optic, care prezinta o precizie superioara a suprafetei pentru un control eficient asupra astigmatismului, curburii campului, comei si a altor aberatii sferice.

  Trei elemente de dispersie foarte scazuta sunt prezentate in designul lentilelor si ajuta la reducerea aberatiilor cromatice si a franjurilor de culoare pentru o claritate imbunatatita si neutralitate a culorii.

  Manevrare practica si intuitiva

  Sistemul de focalizare automata liniar Super Sonic wave Motor (SSM) si mecanismul intern de focalizare la Sony 24mm f 1.4 GM ofera performante de focalizare automata rapida, silentioasa si precisa si contribuie, de asemenea, la un control manual mai natural si intuitiv al focalizarii.
  Un comutator AF/MF este situat pe cilindrul obiectivului pentru controlul tactil asupra acestei setari. Butonul de mentinere a focalizarii este prezent pe cilindrul obiectivului pentru control tactil intuitiv si acces rapid la setarile selectate.
  Inelul diafragmei fizice poate fi de-clic pentru o comutare lina si silentioasa a diafragmei pentru a beneficia aplicatiile video.
  Designul etansat la praf si umiditate permite mai bine lucrul in conditii nefavorabile, iar inelele de control cauciucate beneficiaza de manipulare la temperaturi mai scazute.

  Constructie exceptionala

  Pastrand rezolutia inalta constanta pe toata suprafata cadrului, noul design optic al obiectivului Sony 24mm f 1.4 GM contine 10 grupuri cu 13 elemente, printre care doua elemente XA (lentile extreme asferice) si doua elemente ED (extra-low dispersion).
  Cele doua elemente XA incorporate suprima efectul de flare, astfel incat sursele de lumina punctiforme sunt reproduse cu acuratete, ceea ce recomanda obiectivul pentru fotografierea corpurilor ceresti.
  Acoperirea unica Sony Nano AR Coating este introdusa pentru a reduce reflexiile sau efectele de ghosting si flare, pentru imagini clare, chiar si la fotografii de peisaj unde pozitia soarelui este adeseori problematica.

 • 7,099.00lei

  Sony FE 50mm F1.4 GM Obiectiv Foto Mirrorless Full Frame Standard

  Calitate incredibila G Master pana la marginile imaginii

  Doua elemente de obiectiv XA (asferice extreme) corecteaza eficient distorsiunile si aberatiile. Designul optic nou foloseste si un element de sticla ED (dispersie extrem de scazuta) pentru a elimina aberatia cromatica. Si stratul original Nano AR II de pe suprafata obiectivului reduce semnificativ reflexiile interne care pot cauza pete albe si reflexii parazite.

  Exemplu de expresivitate cu bokeh
  Optica inovatoare si diafragma F1.4 asigura bokeh magnific
  Optica inovatoare si diafragma F1.4 se combina pentru bokeh magnific. Efectul profund, delicat de bokeh in prim-plan si fundal la F1.4 este ideal pentru scoaterea in evidenta a subiectilor. Functiile avansate care contribuie la calitatea superba a bokeh includ elementele XA (asferice extreme), care elimina in mod eficient aberatiile la bokeh circular si optimizarea atenta a aberatiei sferice in timpul proiectarii si productiei.

  Obiectivul tinut in mana
  Un obiectiv compact si usor, cu performanta incredibila
  Elementele XA (asferice extreme) intr-un design inovator, motoarele liniare XD puternice si cea mai noua diafragma circulara compacta creeaza un obiectiv luminos, cu rezolutie ridicata, cu diametru exterior de doar 80,6 mm, lungime de 96 mm si greutate de doar 516 grame (18,3 oz.). O combinatie unica de mobilitate si performanta in lumina scazuta, acest obiectiv este ideal pentru orice proiect, de la portrete la instantanee.

  Ilustratie prezentand actuatoarele
  FA rapida, precisa si silentioasa si urm. la imag. si filme
  Grupul de focalizare este angrenat de motoarele liniare XD (dinamic extrem) puternice si algoritm avansat de control pentru focalizare lina, sensibila. Zgomotul si vibratiile sunt minimizate pentru FA rafinata, silentioasa, ceea ce poate fi un avantaj extraordinar la filme. Subiectii sunt surprinsi lin si urmariti chiar si la 120 cps sau la rata de cadre ridicata.

  Cadru cu utilizatorul inregistrand
  Utilizarea intuitiva permite exprimarea viziunii creatorului
  FM cu raspuns liniar ofera control manual, care rivalizeaza cu cel mecanic si raspuns adecvat pentru o tranzitie lina la filme. Comutatorul de blocare poate bloca inelul de diafragma la „A” pentru a evita modificarea nedorita sau poate seta valoarea de la F1.4 la F16. Cele doua butoane de mentinere a focalizarii pot fi personalizate, iar comutatorul pentru mod FA/FM asigura un plus de versatilitate la inregistrare.

  Ilustratie prezentand stratul de fluor
  Fiabilitate extraordinara, indiferent de mediu si de proiect
  Lentila frontala este acoperita cu un strat de fluor, ce respinge amprentele, praful, apa, uleiul si alte substante contaminante, facilitand totodata stergerea acestora de pe suprafata obiectivului. Designul rezistent la praf si umiditate2 asigura fiabilitate suplimentara pentru utilizare in exterior, in conditii dure.

 • 8,099.00lei

  Sony FE 85mm F1.4 GM Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

  Obiectiv foto Sony FE 85mm f/1.4 GM

  E-mount Lens / Full-Frame Format
  Diafragmă: f / 1,4 până la f / 16
  Un element XA și trei elemente ED
  Nano AR Coating
  Motor liniar Super Sonic Wave AF
  Comutator AF / MF; Focus intern
  Buton Foscus Hold
  Inel pentru diagragma; Comutator De-click
  Construcția rezistentă la praf și la umiditate
  Diafragmă cu 11 lamele

  Cel mai bun portret cu distanţă focală fixă
  Obiectivul pentru portret de 85 mm F1.4 cu claritate remarcabilă ce se dizolvă într-un efect bokeh magnific.

  O nouă dimensiune a performanței portretului
  Proiectat și construit la cele mai stricte standarde de precizie, acest obiectiv oferă o performanță magnifică a imaginii de-a lungul cadrului, chiar până la cea mai largă setare a diafragmei F1.4.

  Detaliu extraordinar şi bokeh într-un obiectiv
  Un element XA (asferic extrem) cu o precizie de suprafață de 0,01 microni contribuie la o rezoluție care nu ar fi putut fi realizabilă anterior și la un efect bokeh uimitor pentru un nou potenţial expresiv.

  Imagini naturale, fără culoare falsă
  Trei elemente de sticlă ED acceptă puterea superioară de rezoluţie a obiectivului prin suprimarea aberației cromatice și minimalizarea colorării artificiale de-a lungul gamei diafragmei.

  Precizie sublimă cu 2 senzori de FA
  Doi senzori de poziție îmbunătăţesc precizia unui sistem de acționare SSM (motor Super Sonic wave) pentru performanța focalizării automate care acceptă pe deplin capacitatea de înaltă rezoluție a obiectivului.

  Funcţii de control ale obiectivului profesional
  Un comutator al modului de focalizare, butonul de menținere a focalizării și inelul diafragmei cu opriri cu clic comutabile asigură un control profesional pentru o gamă largă de situații fotografice.

  Caracteristici

  O nouă dimensiune a performanței portretului
  Cea mai avansată tehnologie disponibilă a fost aplicată în seria Master G, sporind și mai mult performanța aclamată a obiectivelor G Lens de la Sony. Acest model combină efectul bokeh rafinat al obiectivelor G Lens cu noi niveluri de rezoluție într-un obiectiv pentru portrete cu adevărat remarcabil, ce poate utiliza la maxim potențialul de performanță a corpurilor actuale și viitoare ale camerelor de înaltă rezoluție.

  Rezoluţie excepţională şi efect bokeh
  Rezoluția remarcabilă chiar și la diafragma maximă F1.4 reproduce subiectul la dimensiuni impresionante. Apoi, superbul efect bokeh treptat, dizolvă fundalul într-un fundal artistic în culori şi reflexii naturale. Această combinație rară, datorată în parte noii tehnologii a elementului XA, deschide noi perspective de expresie vizuală.

  Imagini naturale fără nicio culoare falsă
  Aberația cromatică poate degrada rezoluția, precum și calitatea efectului bokeh. Trei elemente de sticlă ED (dispersie foarte scăzută) au o contribuție semnificativă la performanța optică excepțională a acestui obiectiv, păstrând aberaţia cromatică axială sub control în timp ce maximizează atât claritatea cât și aspectul natural și culoarea efectului său bokeh uluitor.

  11 lamele pentru un efect bokeh savuros
  Designul diafragmei circulare Sony are, de obicei, până la 9 lamele. Aceasta este primul obiectiv α care include 11 lamele într-un design de deschidere circulară, ducând calitatea efectului bokeh la noi niveluri de frumuseţe fină cu reflexe naturale.

  Precizie sublimă cu 2 senzori de FA
  Pe lângă senzorul de rotație obișnuit, un al doilea senzor detectează poziția grupului cu focalizare a obiectivului. Acest sistem cu senzor dublu atinge nivelul extrem de ridicat de precizie a focalizării, care este necesar pentru a profita din plin de potențialul corpurilor camerelor de înaltă rezoluție avansate. Acționarea RDSSM (motor Super Sonic Wave inelar) furnizează puterea și viteza necesare.

  Claritate şi contrast de excepţie
  Tehnologia avansată a stratului antireflexie din nanocristale produce o acoperire a obiectivului cu o nano-structură regulată definită cu precizie, care suprimă în mod eficient reflexiile ce pot cauza pete albe şi reflexii parazite, pentru îmbunătățiri notabile ale clarităţii, contrastului și calităţii de ansamblu a imaginii. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2.Sticlă/3.Lumină transmisă)

  Control facil şi versatil al focalizării
  Capacitatea de a răspunde rapid la schimbarea rapidă a situațiilor fotografice poate face diferenţa dintre realizarea sau nerealizarea unei fotografii. Un comutator manual/automat pentru modul de focalizare și butonul de menţinere a focalizării sunt poziționate pentru un acces facil, oferind un control versatil şi profesional pentru o gamă largă de subiecte și medii.

  Declic uşor pentru filme
  În timp ce camerele pentru realizarea de fotografii preferă, de obicei, feedback-ul tactil oferit de opririle cu clic pe inelul diafragmei, realizatorii de filme preferă operarea lină, silenţioasă, fără clicuri, a diafragmei. Opririle cu clic de pe inelul diafragmei acestui obiectiv pot fi activate sau dezactivate ușor, pentru a se potrivi aplicațiilor pentru realizarea de fotografii sau filme.

  Blocare şi eliberare a parasolarului
  Un mecanism de blocare a parasolarului previne detașarea accidentală a parasolarului în timpul deplasării de la o locație la alta, dar un buton de deblocare a parasolarului facilitează eliminarea și înlocuirea parasolarului ori de câte ori este necesar.

  Fiabilitate ridicată în condiţii dificile
  Pe lângă măsurile de etanșare normale la praf și umiditate, a fost adăugat un sigiliu pe interfața corpului obiectivului pentru o protecție suplimentară și fiabilitate în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.

 • 8,499.00lei

  Sony FE 135mm F1.8 GM Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

 • -13%
  9,990.00lei

  Sony FE 24-70mm F2.8 GM II Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

  Caracteristici cheie
  Obiectiv foto E-Mount/Format full-frame
  Interval de deschidere a diafragmei: f/2,8 până la f/22
  Cu 22% mai ușoar și cu 18% mai mic decât cea anterioară
  Elemente XA și Super ED
  Acoperire Nano AR Coating II și acoperire cu fluorină
  Patru motoare AF liniare XD, Floating Focus
  Butoane cu De-Click și blocare a diafragmei
  Construcție rezistentă la praf și umezeală
  Diafragmă circulară cu unsprezece lamele
  Generația următoare de zoom standard G Master
  FE 24-70 mm F2.8 GM este un zoom standard actualizat al „Sfintei Treimi”, care include o optică evol. și perform. AF într-un design de zoom comod, compact și ușor și oferă mobilit. max. pentru fotografii și filme. Este un accesoriu ideal pt. corpurile compacte de înaltă perform. ale sist. α și va acoperi o numeroasei de fotografiere.
  Rezoluția ridicată rivalizează cu cea a celor mai bune obiective cu distanță focală fixă
  Contrastul excel. la frecv. spațiale mari înseamnă o rezol. superbă chiar și la F2,8 Două elemente XA de înaltă precizie, două elemente din sticlă ED, două elemente din sticlă Super ED și un mecanism de focalizare flotant controlează aberația cromatică, astigmatismul, distorsiunea și coma la toate setările de zoom și de diafragmă. Acop. Nano AR Coating II red. ef. de refl. și fantomă pt. o clarit. excepțională
  Bokeh uluitor, specific obiectivului G Master
  Bokehul rafinat de F2,8 se ext. în toată gama de zoom datorită designului optic avansat și noii diafr. cu 11 lamele. Bokehul este îmbunăt. prin contr. precis al aber. sferice în timpul proiect. și pt. fiecare obiectiv în timpul fabric. 2 elem. XA cu prec. de 0,01 μm suprimă ef. bokeh de inel de ceapă. Distanța de focalizare minimă este de 0,21 metri la 24 mm și de 0,30 metri la 70 mm, cu o mărire maximă de 0,32x
  Cel mai compact, ușor și versatil din clasa sa
  Cu cel mai mic și mai ușor zoom 24-70 mm F2,8 din clasa sa, acest obiectiv oferă flex. și libert. fără precedent. Are doar 695 g, cu 191 g mai puțin decât modelul anterior. Lungimea sa a fost redusă cu 16 mm, iar volumul total a fost redus cu aproximativ 18%. Portabilit. și mobilit. impresionante îl fac o alegere bună pt. profesioniști sau amatori pt. fotografii sau filme într-o diversit. de situații.
  Focalizare automată rapidă și precis și răspuns excelent
  4 motoare liniare XD originale de la Sony, un mecanism de focaliz. flotant și un control avansat al obiectivului permit o precizie AF ridicată și o perform. de urmărire de aprox. 2 ori mai bună zoom decât la modelul anterior. Cu un corp compatibil, poate filma la o viteză de până la 30 cps. Noua diafragmă contribuie și la o vit. mare, permițând o perform. completă de urmărire AF chiar și atunci când fotografiați cu diafragma oprită.
  Funcții de filmare rafinate pentru creatorii vizuali
  Cea mai recentă tehnologie de proiectare a lentilelor reduce deplasările nedorite ale imaginii și variațiile unghiului de vizualizare, pentru imagini de filmare fluente și expresive. Motoarele liniare XD îmbunătățesc performanțele de focalizare automată și de urmărire, permițând înregistrarea la o rată mare de cadre pentru detalii rafinate. Sunt prevăz. inele de focaliz. și diafragmă indep., iar funcția Linear Response MF asigură un răspuns dir. și lin. al inelului de focaliz. la focaliz. man.
  Control și fiabilitate excelente în orice mediu
  Designul actualizat rezist. la praf și umezeală oferă un plus de fiabilit. pt. utiliz. în ext. în cond. dificile, iar un strat de fluor menține elementul frontal curat. Operarea comodă a filtrelor de polariz. circ. și a filtrelor ND var. (opționale) este asig. de o deschid. spec. în parasolarul furnizat. 2 but. de mențin. a focaliz. personaliz. sunt prevăz. pt. acces ușor și control comod când fotografiați în orice orientare.

 • 9,990.00lei

  Sony FE 50mm F1.2 GM Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

  Acest obiectiv cu distanță focală fixă de 50 mm la F1,2 G Master are o diafragmă maximă la F1,2 care permite fotografierea în diverse condiții de iluminare și oferă o combinație de înaltă rezoluție, efect G Master superb și focalizare automată rapidă. În plus, este remarcabil de compact și de ușor, pentru libertate de creație.

  Rezoluție G Master fără compromisuri

  Obiectivul FE de 50 mm la F1,2 GM compact este ideal pentru creatori. Elementele XA (asferice extreme) și alte tehnologii avansate se combină pentru a oferi rezoluție și contrast extraordinare din centrul imaginii până la margini. Stratul de acoperire Nano AR II de la Sony reduce petele albe și reflexiile parazite, iar un mecanism mobil de focalizare asigură claritate optimă.

  Efect bokeh G Master cursiv și rafinat

  Elementele XA și controlul precis al aberației sferice în etapele de design și de fabricare contribuie la un efect bokeh G Master superb, care scoate în evidență portretele sau alți subiecți, în special la profunzimea redusă a câmpului diafragmei la F1,2. Un mecanism cu diafragmă circulară cu 11 lamele contribuie la obținerea unui efect bokeh circular.

  Focalizare automată și urmărire rapide și precise

  Focalizarea este rapidă chiar și la 50 mm F1,2.
  Patru motoare liniare XD (dinamice extreme) asigură puterea necesară pentru a poziționa grupurile de focalizare pentru focalizare automată rapidă și precisă.
  Obiectivul Sony cu montură E asigură o performanță maximă, atât pentru imagini, cât și pentru filme.

  Mobilitate profesională

  Cu diametru de 87 mm, lungime de 108 mm și greutate de 778 de grame, obiectivul FE de 50 mm la F1,2 GM se potrivește cu corpurile compacte cu montură E, pentru a crea un sistem mobil și versatil. Trei elemente XA și patru motoare liniare XD într-un obiectiv cu diafragmă mare, surprinzător de compact asigură potențial creativ extraordinar

  Fiabilitate și control de nivel profesional

  Două butoane de menținere a focalizării, un comutator de mod, un inel de focalizare, un inel pentru diafragmă susțin o operare fluidă. Butoanele de menținere a focalizării se pot atribui altor funcții. Focalizarea manuală cu răspuns liniar controlează inelul de focalizare. Rezistența la praf și la umezeală1 și un strat de acoperire cu fluor a elementului frontal cresc fiabilitatea.

 • -4%
  10,999.00lei

  Sony 28-135mm F4 OSS G FE PZ Super35mm – Obiectiv, Sony E

  Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS are o constructie solida, este izolat impotriva prafului si umezelii si incorporeaza cele mai bune tehnologii optice si mecanice de la Sony.
  Constructia optica avansata aranjeaza 18 elemente in 12 grupuri. Pentru a atinge un nivel de rezolutie maxim, fara aberatii cromatice vizibile, Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS include 5 elemente asferice, 3 elemente cu dispersie scazuta (ED) si tratamente optice multi-strat.
  Diafragma cu 9 lamele circulare produce un bokeh placut, ideal pentru productiile la standarde cinema.
  Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS dispune de mecanism de zoom automat cu functie de reglare a vitezei (8 viteze disponibile) si optiune de a selecta directia inelului. Motorul SSM (Super Sonic Wave Motor) asigura precizie si operare silentioasa. Mecanismul diafragmei este cursiv si silentios, perfect pentru cerintele industriei cinema. Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS pastreaza planul de focalizare in momentul in care modificati distanta focala. Alaturi de diafragma maxima f/4, constanta pe intreaga plaja focala, mecanismul de stabilizare de imagine OSS (Optical SteadyShot) reduce tremuratul camerei cu pana la patru trepte de expunere, un avantaj major pentru filmarile din mana in conditii de lumina scazuta.