Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 11,499.00lei

  Sony 28-135mm F4 OSS G FE PZ Super35mm – Obiectiv, Sony E

  Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS are o constructie solida, este izolat impotriva prafului si umezelii si incorporeaza cele mai bune tehnologii optice si mecanice de la Sony.
  Constructia optica avansata aranjeaza 18 elemente in 12 grupuri. Pentru a atinge un nivel de rezolutie maxim, fara aberatii cromatice vizibile, Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS include 5 elemente asferice, 3 elemente cu dispersie scazuta (ED) si tratamente optice multi-strat.
  Diafragma cu 9 lamele circulare produce un bokeh placut, ideal pentru productiile la standarde cinema.
  Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS dispune de mecanism de zoom automat cu functie de reglare a vitezei (8 viteze disponibile) si optiune de a selecta directia inelului. Motorul SSM (Super Sonic Wave Motor) asigura precizie si operare silentioasa. Mecanismul diafragmei este cursiv si silentios, perfect pentru cerintele industriei cinema. Sony FE PZ 28-135mm f/4 G OSS pastreaza planul de focalizare in momentul in care modificati distanta focala. Alaturi de diafragma maxima f/4, constanta pe intreaga plaja focala, mecanismul de stabilizare de imagine OSS (Optical SteadyShot) reduce tremuratul camerei cu pana la patru trepte de expunere, un avantaj major pentru filmarile din mana in conditii de lumina scazuta.

 • 11,499.00lei

  Sony FE 16-35mm F2.8 GM Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

  Exploraţi lumea în detalii superangulare
  Cu performanţa G Master la zoomul superangular F2.8 16-35 mm surprindeţi subiectele prin modalităţi creative noi. Indiferent de setarea zoomului sau distanţă de focalizare, obiectivul asigură o rezoluţie superbă în întreaga imagine, cu un afect bokeh uimitor în fundal, când este cazul. Designul uşor şi compact permite fotografierea activă cu uşurinţă.
  Rezoluţie ridicată pe întreaga imagine
  Designul optic fără compromisuri asigură o rezoluţie şi un contrast ridicate în întreaga imagine pentru peisaje, arhitectură şi alte subiecte extinse.
  Efect bokeh minunat în fundal
  Fotografiaţi de aproape cu F2.8 pentru a surprinde clar subiectele pe fundalele dinamice şi colorate ale efectului bokeh încântător.
  Un echilibru perfect al rezoluţiei şi efectului bokeh
  Un design optic avansat care include două elemente Sony XA (asferice extreme) asigură o rezoluţie remarcabilă, o distorsiune redusă şi un efect bokeh lin şi frumos.
  Uşor şi compact pentru mobilitate ridicată
  Dimensiunea şi greutatea reduse, de top în acest domeniu, fac ca acest obiectiv de 680 de grame să fie perechea ideală pentru corpurile compacte cu montură E, asigurând un sistem eminamente portabil şi uşor de gestionat.

 • 11,499.00lei

  Sony FE 24-70mm F2.8 GM II Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

  Caracteristici cheie
  Obiectiv foto E-Mount/Format full-frame
  Interval de deschidere a diafragmei: f/2,8 până la f/22
  Cu 22% mai ușoar și cu 18% mai mic decât cea anterioară
  Elemente XA și Super ED
  Acoperire Nano AR Coating II și acoperire cu fluorină
  Patru motoare AF liniare XD, Floating Focus
  Butoane cu De-Click și blocare a diafragmei
  Construcție rezistentă la praf și umezeală
  Diafragmă circulară cu unsprezece lamele
  Generația următoare de zoom standard G Master
  FE 24-70 mm F2.8 GM este un zoom standard actualizat al „Sfintei Treimi”, care include o optică evol. și perform. AF într-un design de zoom comod, compact și ușor și oferă mobilit. max. pentru fotografii și filme. Este un accesoriu ideal pt. corpurile compacte de înaltă perform. ale sist. α și va acoperi o numeroasei de fotografiere.
  Rezoluția ridicată rivalizează cu cea a celor mai bune obiective cu distanță focală fixă
  Contrastul excel. la frecv. spațiale mari înseamnă o rezol. superbă chiar și la F2,8 Două elemente XA de înaltă precizie, două elemente din sticlă ED, două elemente din sticlă Super ED și un mecanism de focalizare flotant controlează aberația cromatică, astigmatismul, distorsiunea și coma la toate setările de zoom și de diafragmă. Acop. Nano AR Coating II red. ef. de refl. și fantomă pt. o clarit. excepțională
  Bokeh uluitor, specific obiectivului G Master
  Bokehul rafinat de F2,8 se ext. în toată gama de zoom datorită designului optic avansat și noii diafr. cu 11 lamele. Bokehul este îmbunăt. prin contr. precis al aber. sferice în timpul proiect. și pt. fiecare obiectiv în timpul fabric. 2 elem. XA cu prec. de 0,01 μm suprimă ef. bokeh de inel de ceapă. Distanța de focalizare minimă este de 0,21 metri la 24 mm și de 0,30 metri la 70 mm, cu o mărire maximă de 0,32x
  Cel mai compact, ușor și versatil din clasa sa
  Cu cel mai mic și mai ușor zoom 24-70 mm F2,8 din clasa sa, acest obiectiv oferă flex. și libert. fără precedent. Are doar 695 g, cu 191 g mai puțin decât modelul anterior. Lungimea sa a fost redusă cu 16 mm, iar volumul total a fost redus cu aproximativ 18%. Portabilit. și mobilit. impresionante îl fac o alegere bună pt. profesioniști sau amatori pt. fotografii sau filme într-o diversit. de situații.
  Focalizare automată rapidă și precis și răspuns excelent
  4 motoare liniare XD originale de la Sony, un mecanism de focaliz. flotant și un control avansat al obiectivului permit o precizie AF ridicată și o perform. de urmărire de aprox. 2 ori mai bună zoom decât la modelul anterior. Cu un corp compatibil, poate filma la o viteză de până la 30 cps. Noua diafragmă contribuie și la o vit. mare, permițând o perform. completă de urmărire AF chiar și atunci când fotografiați cu diafragma oprită.
  Funcții de filmare rafinate pentru creatorii vizuali
  Cea mai recentă tehnologie de proiectare a lentilelor reduce deplasările nedorite ale imaginii și variațiile unghiului de vizualizare, pentru imagini de filmare fluente și expresive. Motoarele liniare XD îmbunătățesc performanțele de focalizare automată și de urmărire, permițând înregistrarea la o rată mare de cadre pentru detalii rafinate. Sunt prevăz. inele de focaliz. și diafragmă indep., iar funcția Linear Response MF asigură un răspuns dir. și lin. al inelului de focaliz. la focaliz. man.
  Control și fiabilitate excelente în orice mediu
  Designul actualizat rezist. la praf și umezeală oferă un plus de fiabilit. pt. utiliz. în ext. în cond. dificile, iar un strat de fluor menține elementul frontal curat. Operarea comodă a filtrelor de polariz. circ. și a filtrelor ND var. (opționale) este asig. de o deschid. spec. în parasolarul furnizat. 2 but. de mențin. a focaliz. personaliz. sunt prevăz. pt. acces ușor și control comod când fotografiați în orice orientare.

 • 13,749.00lei

  Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II​ Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

  Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS ll ofera o calitate optica exceptionala si performanta avansata de autofocalizare, fiind in acelasi timp cel mai usor obiectiv F2.8 70-200mm cu zoom din lume, pentru o libertate si flexibilitate incomparabile.
  INCREDIBIL DE CLAR: Un element XA, doua elemente Super ED si doua elemente ED
  EFECT BOKEH RAFINAT: Diafragma constanta F2.8, circulara, cu 11 lamele
  Strat Nano AR II ce elimina petele albe si reflexiile parazite
  AF precis, rapid, silentios cu 4 motoare XD liniare, pentru AF de 4 ori mai rapid, ideal pentru fotografii si filme
  Ergonomie profesionala si rezistenta la praf si umezeala
  Fara focus breathing, fara deplasarea punctului de focus sau axei la zoom
  Obiectiv full frame zoom luminos, dar extrem de usor pentru fotografii si video
  Obiectiv usor si performant cu functii avansate pentru creatorii de continut video