Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Sony FE 24-70mm F2.8 GM II Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

Caracteristici cheie
Obiectiv foto E-Mount/Format full-frame
Interval de deschidere a diafragmei: f/2,8 până la f/22
Cu 22% mai ușoar și cu 18% mai mic decât cea anterioară
Elemente XA și Super ED
Acoperire Nano AR Coating II și acoperire cu fluorină
Patru motoare AF liniare XD, Floating Focus
Butoane cu De-Click și blocare a diafragmei
Construcție rezistentă la praf și umezeală
Diafragmă circulară cu unsprezece lamele
Generația următoare de zoom standard G Master
FE 24-70 mm F2.8 GM este un zoom standard actualizat al „Sfintei Treimi”, care include o optică evol. și perform. AF într-un design de zoom comod, compact și ușor și oferă mobilit. max. pentru fotografii și filme. Este un accesoriu ideal pt. corpurile compacte de înaltă perform. ale sist. α și va acoperi o numeroasei de fotografiere.
Rezoluția ridicată rivalizează cu cea a celor mai bune obiective cu distanță focală fixă
Contrastul excel. la frecv. spațiale mari înseamnă o rezol. superbă chiar și la F2,8 Două elemente XA de înaltă precizie, două elemente din sticlă ED, două elemente din sticlă Super ED și un mecanism de focalizare flotant controlează aberația cromatică, astigmatismul, distorsiunea și coma la toate setările de zoom și de diafragmă. Acop. Nano AR Coating II red. ef. de refl. și fantomă pt. o clarit. excepțională
Bokeh uluitor, specific obiectivului G Master
Bokehul rafinat de F2,8 se ext. în toată gama de zoom datorită designului optic avansat și noii diafr. cu 11 lamele. Bokehul este îmbunăt. prin contr. precis al aber. sferice în timpul proiect. și pt. fiecare obiectiv în timpul fabric. 2 elem. XA cu prec. de 0,01 μm suprimă ef. bokeh de inel de ceapă. Distanța de focalizare minimă este de 0,21 metri la 24 mm și de 0,30 metri la 70 mm, cu o mărire maximă de 0,32x
Cel mai compact, ușor și versatil din clasa sa
Cu cel mai mic și mai ușor zoom 24-70 mm F2,8 din clasa sa, acest obiectiv oferă flex. și libert. fără precedent. Are doar 695 g, cu 191 g mai puțin decât modelul anterior. Lungimea sa a fost redusă cu 16 mm, iar volumul total a fost redus cu aproximativ 18%. Portabilit. și mobilit. impresionante îl fac o alegere bună pt. profesioniști sau amatori pt. fotografii sau filme într-o diversit. de situații.
Focalizare automată rapidă și precis și răspuns excelent
4 motoare liniare XD originale de la Sony, un mecanism de focaliz. flotant și un control avansat al obiectivului permit o precizie AF ridicată și o perform. de urmărire de aprox. 2 ori mai bună zoom decât la modelul anterior. Cu un corp compatibil, poate filma la o viteză de până la 30 cps. Noua diafragmă contribuie și la o vit. mare, permițând o perform. completă de urmărire AF chiar și atunci când fotografiați cu diafragma oprită.
Funcții de filmare rafinate pentru creatorii vizuali
Cea mai recentă tehnologie de proiectare a lentilelor reduce deplasările nedorite ale imaginii și variațiile unghiului de vizualizare, pentru imagini de filmare fluente și expresive. Motoarele liniare XD îmbunătățesc performanțele de focalizare automată și de urmărire, permițând înregistrarea la o rată mare de cadre pentru detalii rafinate. Sunt prevăz. inele de focaliz. și diafragmă indep., iar funcția Linear Response MF asigură un răspuns dir. și lin. al inelului de focaliz. la focaliz. man.
Control și fiabilitate excelente în orice mediu
Designul actualizat rezist. la praf și umezeală oferă un plus de fiabilit. pt. utiliz. în ext. în cond. dificile, iar un strat de fluor menține elementul frontal curat. Operarea comodă a filtrelor de polariz. circ. și a filtrelor ND var. (opționale) este asig. de o deschid. spec. în parasolarul furnizat. 2 but. de mențin. a focaliz. personaliz. sunt prevăz. pt. acces ușor și control comod când fotografiați în orice orientare.

4 în stoc

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Sony FE 24-70mm F2.8 GM II Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E
CARACTERISTICI TEHNICE
Format Obiectiv : Full Frame
Constructie : 20 elemente in 15 grupuri
Diametru maxim : 87.8 mm
Distanta minima de focus : 0.21 m(W)-0.3 m(T)
Filet filtru : 82mm
Montura Obiectiv : Sony E
Nr. lamele diafragma : 11, circulara
Parasolar inclus : Da
Plaja diafragme : f/2.8-f/22
Raport marire : 0.32x
Stabilizare de imagine : Nu
Tip Obiectiv : Standard
Tip Focalizare : Autofocus
Unghi de cuprindere : 84°-34°/ 61°-23°[FN_31] (APSC)
Obiectiv Fix / Zoom : Zoom
Diafragma Maxima : f/2.8
Focala Zoom : 24-70mm
Gama Obiectiv : Sony GM
DIMENSIUNE / GREUTATE
Greutate : 695 g
Lungime : 119.9 mm
Informatii producator
Cod producator
SEL2470GM2.SYX SEL2470GM2

Pachet : Sony FE 24-70 mm F2,8 GM II, Capace obiectiv

Pret : 9990 lei inclus TVA

Brand

Sony