Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Sony FE 24mm F1.4 GM Obiectiv Foto Mirrorless Montura Sony E

Obiectiv foto Sony FE 24mm f/1.4 GM

Montura Sony E / Full-Frame Format
Diafragmă: f / 1,4 până la f / 16
Două elemente XA, trei elemente ED
Nano AR și acoperire cu fluor
Direct Drive Super Sonic Wave Motor
Comutator AF / MF; Focus intern
Buton Focus Hold
Inel fizic pentru rglaj diafragma; Comutator De-click
Construcția rezistentă la praf și la umiditate
Diafragmă cu 11 lamele rotunjite

Rezoluție uimitoare la F1.4 cu un obiectiv mobil cu distanță focală fixă

Utilizarea fără compromis a tehnologiei permite obținerea unor performanțe de vârf ale obiectivelor G Master, cu rezoluție înaltă și un efect bokeh natural chiar și la cea mai largă setare a diafragmei, F1.4. Obiectivul cel mai ușor din clasa sa1 maximizează portabilitatea și asigură FA rapidă și precisă, control superior și fiabilitate.
Tehnologie optică avansată, rezoluții spectaculoase chiar și la F1.4

Două elemente XA (extrem de asferice) într-un design optic care îndeplinește cerințele G Master contribuie la o rezoluție înaltă pe toată suprafața imaginii. Trei elemente de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) permit suprimarea aberației cromatice. Acest design optice inovator minimizează efectul de orbire sagital, astfel încât sursele de lumină punctuală să fie reproduse cu precizie.

Designul optic de ultimă generație reproduce cu fidelitate sursele punctuale

Un nou design optic cu două elemente de precizie XA suprimă efectul de orbire sagitală, o aberație comună la obiectivele cu diafragmă mare. Acesta poate provoca o răspândire nenaturală a surselor de lumină punctuală, mai pronunțată la periferia imaginii.
Design optic inovator într-un obiectiv compact și ușor

Un design optic nou, care reduce diametrul obiectivului prin folosirea a două elemente XA, unul pentru elementul frontal care este în mod normal cel mai mare, se îmbină cu un nou sistem de acționare DDSSM (Direct Drive SSM), pentru o greutate totală de doar 445 grame. Dimensiunile și greutatea reduse ale obiectivului îl transformă în partenerul ideal pentru corpurile cu montare compactă E, pentru mobilitate extraordinară.

Efect bokeh uimitor cu G Master
Diafragma circulară cu 11 lame permite obținerea unui efect bokeh natural, prin designul avansat și printr-un proces de fabricație cu control precis asupra aberațiilor sferice. O distanță minimă de focalizare de 0,24 metri și o mărire maximă de 0,17x oferă o capacitate de fotografiere de aproape care, combinată cu vizualizarea superangulară a obiectivului, poate produce perspective dramatice, cu un efect bokeh profund.
FA rapidă, precisă, silențioasă, pentru fotografii și filme

Noul sistem DDSSM este optimizat pentru acest obiectiv și oferă o putere de circa trei ori mai mare decât cea a sistemului anterior. Plusul de putere oferit de DDSSM permite acționarea mai rapidă, mai precisă și mai silențioasă a focalizării automate, pentru performanțe optime de fotografiere și filmare.

Control superior și fiabilitate pentru fotografii și filme

Butonul de menținere a focalizării, inelul și comutatorul pentru diafragmă, FM cu răspuns liniar, rezistența la praf și umiditate2 și acoperirea cu fluor a elementului frontal oferă control profesional și fiabilitate pentru și fotografii.
Rezoluție uimitoare la F1.4 cu un obiectiv mobil cu distanță focală fixă

Utilizarea fără compromis a tehnologiei permite obținerea unor performanțe de vârf ale obiectivelor G Master, cu rezoluție înaltă și un efect bokeh natural chiar și la cea mai largă setare a diafragmei, F1.4. Obiectivul este cel mai ușor din clasa sa2, maximizează portabilitatea și permite montarea în sistem E. De asemenea, obiectivul permite o acționare rapidă și precisă a focalizării automate, plus un control de nivel superior și o fiabilitate care fac din acesta o alegere excelentă pentru profesioniști.
Rezoluţie excelentă în întreaga imagine

Două elemente XA (extrem de asferice), unul utilizat pentru elementul frontal, compensează eficient efectul de curbare a câmpului și astigmatismul care pot reprezenta probleme în cazul sistemelor optice cu diafragmă mare, oferind o rezoluție excelentă pentru întreaga imagine, chiar și la cea mai largă setare a diafragmei, F1.4.

Elementele de sticlă ED țin sub control aberațiile cromatice

Trei elemente de sticlă ED (Extra-Low Dispersion) sunt încorporate cu atenție pe traiectoria optică a obiectivului pentru a minimiza aberațiile cromatice axiale și laterale și pentru a oferi o claritate optimă pentru întreaga imagine.

Design compact şi uşor

Un design optic nou care reduce diametrul total al obiectivului prin folosirea a două elemente XA, unul pentru obiectivul frontal, se combină cu un nou sistem DDSSM (Direct Drive SSM) de acționare a focalizării pentru a obține o greutate totală de doar 445 grame. Greutatea și dimensiunile reduse ale acestui obiectiv îl ajută să fie partenerul ideal pentru corpurile compacte cu sistem de montare E.

Acoperirea Nano AR crește rezistența la apariția petelor albe

Tehnologia originală de acoperire Nano AR de la Sony oferă o soluție eficientă, suprimând reflexiile interne care pot duce la apariția petelor albe și a reflexiilor parazite, astfel încât să se obțină contrast și claritate optime într-o gamă largă de condiții de fotografiere. (1. Strat antireflexie din nanocristale/2 Sticlă/3. Lumină transmisă)
Designul optic de ultimă generație reproduce cu fidelitate sursele punctuale

Designul optic de ultimă generație, care încorporează două elemente de precizie XA, suprimă apariția petelor albe pe direcția sagitală, o aberație comună la lentilele cu diafragmă mare. Petele albe pe direcția sagitală reprezintă un fenomen care are ca rezultat o răspândire nenaturală a surselor de lumină punctuală, similar cu o pasăre care își întinde aripile, care devine mai pronunțată la periferia imaginii. Reproducerea naturală a surselor punctuale este deosebit de importantă pentru scenele care includ, de exemplu, stele sau luminile orașului pe timp de noapte. (1. O fotografie cu stele cu FE 24mm F1.4 GM nu prezintă nicio pată albă pe direcția sagitală. 2. Pete albe pronunțate pe direcția sagitală, în fotografia cu o stea realizată cu un obiectiv convențional de 24 mm, la f1.4.)

Noul sistem DDSSM de înaltă putere este optimizat pentru acest obiectiv

Noul sistem de acționare DDSSM (Direct Drive SSM) de mare putere contribuie la reducerea dimensiunilor și a greutății, oferind totodată o putere de aproximativ trei ori mai mare decât sistemul anterior. Puterea sporită a noului sistem DDSSM oferă o capacitate de focalizare automată mai rapidă, mai precisă și mai silențioasă, pentru performanțe remarcabile atunci realizați fotografiați fotografii și filme.
11 lamele îmbunătăţesc frumuseţea efectului bokeh

Mecanismul de deschidere a obiectivului are 11 lame, cele mai multe utilizate în obiectivele α, și un design circular care menține o deschidere aproape perfect circulară, chiar și atunci când obiectivul este oprit cu până la 1 sau 2 opriri, astfel încât acel efect bokeh frumos și rotund să fie ușor de realizat. Acest lucru contribuie la un efect bokeh fin, în care subiectul iese cu adevărat în evidență.

Declic uşor pentru filme

Inelul pentru diafragmă oferă viteza de reacție de care au nevoie profesioniștii atât pentru fotografii, cât și pentru videografie. Un comutator de activare/dezactivare a opririlor cu clic permite cuplarea sau decuplarea opririlor cu clic ale inelului pentru diafragmă, după cum este necesar. După activarea opririlor cu clic, utilizatorul primește feedback tactil, care simplifică măsurarea gradului de ajustare a inelului, fiind o alegere bună pentru fotografii. Atunci când opririle cu clic sunt dezactivate, inelul pentru diafragmă se mișcă ușor și în liniște, oferind un control silențios pentru crearea filmelor.

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile

Inelul de focalizare are un material din cauciuc care permite controlul ușor chiar și la temperaturi scăzute. Butonul de blocare a parasolarului pentru obiectiv previne detașarea nedorită a parasolarului în timpul transportului, iar designul rezistent la praf și umiditate sporește fiabilitatea pentru utilizare în exterior.3
Funcţionare lină şi flexibilă

Puteți să personalizați butonul de menținere a focalizării din meniul corpului. Utilizatorul poate accesa direct o funcție secundară alocată butonului de menținere a focalizării, cum ar fi „Linii grilă” pentru verificarea compoziției la fotografierea peisajelor sau „Balans de alb” pentru reglarea balansului de alb în acord cu condițiile de iluminare curente sau pentru crearea unei atmosfere specifice.
Control facil şi versatil al focalizării

Un comutator pentru modul de focalizare permite selectarea rapidă a focalizării automate sau manuale în funcție de schimbarea condițiilor de fotografiere.

Element frontal cu strat de fluor

Un strat de fluor de pe elementul frontal împiedică acumularea amprentelor, prafului, apei, uleiului și noroiului și permite o curățare ușoară dacă astfel de elemente se lipesc totuși pe suprafața lentilei.

Răspuns excelent și control liniar fin al focalizării

Inelul de focalizare oferă funcția de răspuns liniar MF pentru un control fin și precis al focalizării manuale. Focalizarea se modifică liniar ca răspuns la rotația inelului de focalizare, oferind utilizatorului imediat controlul de care are nevoie pentru o focalizare manuală rapidă și precisă.

1 în stoc

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Format Obiectiv : Full Frame
Constructie : 13 elemente in 10 grupuri
Diametru maxim : 75.4 mm
Distanta focala : 24mm
Distanta minima de focus : 24 cm
Filet filtru : 67mm
Montura Obiectiv
Sony FE
Nr. lamele diafragma : 11
Plaja diafragme : f/1.4 – f/16
Raport marire : 0.171x
Stabilizare de imagine : Nu
Tip Focalizare : Autofocus
Unghi de cuprindere : 84°
Obiectiv Fix / Zoom : Fix
Diafragma Maxima : f/1.4
Focala Fixa : 24mm
Gama Obiectiv : Sony GM
DIMENSIUNE / GREUTATE
Greutate : 445 g
Lungime : 92.4 mm
Informatii producator
Cod producator : SEL24F14GM.SYX

Pret : 6750 lei inclus TVA

Brand

Sony