Cine suntem?

FamiVideo- show-room-ul specializat in comercializarea echipamentelor profesionale audio-video.
Venim in intampinarea clientilor cu solutii si echipamente pentru televiziune, camere video, aparate foto, accesorii pentru camere video si aparate foto, echipamente pentru studio video, echipamente video pentru productia AV. Suntem intr-o continua expansiune,lucrand cu furnizori din domeniul echipamenelor AV, avand o gama larga de lampi video, genti si rucsacuri video, suporti umar, kit -uri de sustinere si prindere,lavaliere wireless, obiective Wide Angle, filtre, matte boxuri, incarcatoare, acumulatori, macarale profesionale, trepiede, monopiede, difuzii si fundaluri chroma-key Tube Tape, monitoare studiouri, etc.
Scopul nostru este sa castigam increderea cumparatorului, iar pentru a indeplini acest scop, oferim servicii de calitate superioara si preturi competitive.
Aducem clientilor nostri produse de ultima generatie si noi tehnologii de filmare, credem in calitate si maxima satisfactie.
Cu serviciile noastre rapide si sigure te asiguram ca experienta de a cumpara de la FamiVideo iti va da sentimentul de incredere, promptitudine si profesionalism.
Paginile noastre de socializare completeaza pachetul cu noutati astfel incat sa fii mereu informat cu privire la produsele de ultima generatie din domeniul video si foto.
Site-ul FamiVideo il poti explora simplu si rapid, iar pentru a comanda produse, va rugam sa ne contactati la nr. tel : +4 0770273024
Va asteptam sa ne vizitati, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00!