Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 439.00lei

  Tascam DR-05 V2 Portable Handheld Digital Audio Recorder

  Tascam DR-05 este un recorder portabil cu 2 microfoane stereo ideal pentru inregistrarile in modalitate AB. Imaginea stereo este foarte ampla fara probleme de faza. Filtrul low cut este selectabil (40 – 120 Hz) pentru inregistrari cu sunet curat si transparent. Microfoanele sunt cu condesatoare cu polaritate cardioid cu limita SPL de 125 dB si deci foarte rezistente la presiuni de sunet foarte mari. Raportul de semnal-zgomot este foarte inalt (92 dB) si cu distorsie armonica ultra redusa. Conversia A/D si D/A se face pe circuite separate cu impedenta joasa pentru a evita accumulari de frecvente joase nedorite. Tascam DR-05 inregistreaza pe microSD sau microSDHC, in format MP3 sau WAV (BMF) cu rezolutii de pana la 96 kHz in 24 bit. Este un produs cu o interfata foarte intuitiva cu acces rapid la functile principale: inregistrare, calibrarea microfoanelor, reglarea nivelului de semnal in intrarea si stergerea take-urilor nepotrivite. Pentru a monitoriza nivelul de semnal in intrare,DR 05 este echipat cu 3 functii de control: Peak Reduction, Auto Level si Limiter. Toate aceste functii se dovedesc foarte utile in situatii in care semnalul intrare este peste un anumit livel si poate provoca distorsiuni sau artefacte nedorite in timpul inregistrarii. Limiterul este pe circuit integrat si poate fi folosit atat pe parcursul inregistrarilor cat si pe cel de playback. Beneficiaza de 2 iesiri: monitor integrat monaural de 0.3 W sau iesire separata pentru casti sau linie. Recorderul este alimentat cu 2 baterii AA, dar si prin USB sau cu transformator (Tascam PS – P515U). Inregistrarile pot fi inmagazinate atat pe carduri SD dar si transferate pe PC via USB.

 • 519.00lei

  Saramonic SR-VRM1 Digital Plug-on Linear PCM Recorder for XLR Microphones – Recorder portabil conector XLR

  Saramonic SR-VRM1 este un recorder portabil Linear PCM cu conector XLR [SRVRM1]. Recorderul portabil PCM Linear Saramonic (SRVRM1) poate fi conectat direct la un microfon XLR si Phantom Power 48V, inregistrand fisiere audio 24 bit / 48 kHz wav pe un card micro SDHC cu o capacitate de pana la 32 GB. Prin intermediul a doua baterii AA (nu sunt incluse), aceasta unitate mica si usoara poate inregistra pana la 8 ore pe un set de baterii, iar un card de memorie de 32 GB poate stoca pana la 60 de ore de inregistrare audio la o calitate maxima bit / 48 kHz sau pana la 180 de ore de inregistrare audio la 16 biti / 24 kHz. Recorderul este dotat cu afisaj pentru a citi mai usor meniul, ceea ce face munca dvs. de inregistrare mult mai usoara. Cu controlul volumului audio si un filtru selectabil, SRVRM1 inregistreaza pistele de siguranta la un semnal optim, in timp ce mufa pentru casti va permite sa monitorizati semnalul audio receptionat.

 • 684.00lei

  Tascam DR-10X Plug-On Micro Linear PCM Recorder XLR

  Tascam DR-10X este un recorder PCM liniar cu conexiune XLR carese ataseaza la un microfon portabil pentru a dispune de un sistem de inregistrare compact perfect pentru captarea ultimelor stiri. Un conector XLR se ataseaza ferm la microfonul dvs, capturand interviuri la o rezolutie 48kHz/24-bit Broadcast WAV. DR-10X dispune de setari pentru gain atat manuale cat si automate, cu un filtru trece sus si limitator pentru a preveni distorsiunile. Modul Dual Recording inregitreaza o copie audio la un nivel mai slab, astfel incat daca exista distorsiuni o sa aveti o copie pentru siguranta. Tascam DR-10X poate fi alimentat de la o singura baterie AAA (nu este inclusa) cu o durata de pana la 10 ore de functionare si include un cablu USB, un cablu de conexiune, o curea, o clema si o geanta de transport.

 • 737.00lei

  Tascam DR-40 (DR 40) V2 4-Track Portable Digital Audio Recorder

  Tascam DR-40 este un recorder audio profesional, manufacturat de divizia profesionala a firmei japoneze TEAC, care inregistreaza stereo digital pe patru canale in fisiere WAV/BWF or MP3 pe carduri SDHC. Un card SDHC de 2Gb este inclus cu aparatul care poate fi utilizat imediat, se pot folosii carduri cu capacitate de pana la 32Gb. DR-40 este prevazut cu doua microfoane condenser orientabile si care permit alegerea unuia din modelele de inregistrare X/Y sau A/B care este mai potrivit pentru locatia respectiva. Tascam DR 40 integreaza doua intrari audio cu jack standard 3.5 mm si doua intrari XLR pentru microfoane profesionale iar preamplificatoarele interne furnizeaza phantom power, astfel pot fi conectate orice model de microfon. Un mic difuzor incorporat permite ascultarea oricarui pasaj inregistrat, iar un buffer de 2 secunde pentru pre-inregistrare corijeaza orice eventuala intarziere a operatorului la apasarea butonului rec. Autonomia cu 3 baterii alkaline AA este de 15 ore dar la nevoie se poate alimenta printr-un cablu USB din orice dispozitiv prevazut cu USB sau optional se poate achizitiona un battery pack extern care mareste autonomia la 50 ore.

 • 922.00lei

  TASCAM DR-10CS Digital Audio Recorder

  Tascam DR-10CS Digital Audio Recorder pentru lavalierele Sennheiser este un kit de recorder digital ultra-compact cu conector screw-down cu blocare compatibil cu majoritatea lavalierelor de la Sennheiser dar si de la alti cativa producatori. Poate fi folosit in toate aplicatiile video, atat in studio cat si pe teren. Cu format de fisiere BWAV (Broadcast Wav) 24-bit mono si 48 kHz file format, recorderul inregistreaza pana la 32GB pe carduri microSD sau microSDHC. Are o iesire de casti 1/8″ pentru monitorizarea cu usurinta a inregistrarilor iar recorderul functioneaza cu o singura baterie AAA care ii ofera 10 ore de autonomie. In plus, functia de limitare reduce automat nivelul de intrare pentru a preveni distorsiunea iar modul de inregistrare dual inregistreaza doua fisiere simultan cu gain-uri diferite. Ecranul OLED usor de ctit are un unghi de vizibilitate larg iar portul micro-USB-B incorporat poate fi folosit pentru alimentare externa si transfer rapid de fisiere catre un computer.

 • 1,049.00lei

  Tascam DR-60DmkII 4-Channel Portable Recorder for DSLR

  Tascam DR60D MKII este proiectat special pentru a satisface nevoile de audio pentru inregistrarea video pe DSLR, recorder-ul portabil cu 4 canale pentru DSLR de la Tascam reprezinta ultima generatie de dispozitive de inregistrare audio. Capabil de inregistrare pe 4 canale audio simultan pana la 24 de biți / 96 kHz WAV / fisiere BWF, Tascam DR-60DmkII are preamplificatoare High Definition Discrete Architecture (HDDA) si un cip convertor Cirrus Logic de la analog la digital pentru captura audio exacta si curata. Acesta dispune de 2 intrari combinate XLR / TRS microfon / linie cu phantom power selectabil si o intrare de microfon stereo 1/8″, capabile sa opereze microfoane de mare putere si furnizare de energie prin plug-in.

 • 1,089.00lei

  Tascam DR-10L Digital Audio Recorder Lavalier Mic

  Tascam DR-10L Digital Audio Recorder with Lavalier Mic este un combo ultra-compact, incredibil de convenabil pentru recorder digital / lavalier. Pentru o flexibilitate sporita, microfonul lavalier cu cablu inclus este atasat prin intermediul unui conector de blocare cu suruburi de 1/8 “, compatibil cu majoritatea microfoanelor si microfoanelor Sennheiser lavalier cu acelasi conector. Tascam DR-10L este un instrument extrem de puternic de rezolvare a problemelor, oferind sonicitati profesionale si confort revolutionar. Ideal pentru inregistrarea locatiei, un DR-10L poate fi montat pe fiecare la actorul camerei, eliminand nevoia de brate, fire sau sisteme scumpe (imprevizibile) fara fir. Evenimente perfecte sau live, un DR-10L poate fi purtat de catre fiecare membru al evenimentului, chiar si pentru cea mai mare nunta, pentru a va asigura ca fiecare ultim cuvant este capturat.In fine, combinatia unui recorder digital portabil, de inalta calitate si a unui mic microfon profesional special, face ca DR-10L sa fie un instrument inspirator pentru designerul audio experimental.

 • 1,248.00lei

  Tascam DR-44WL Portable Handheld Recorder with Wi-Fi

  TascamDR-44WL Portable Handheld Recorder with Wi-Fi este un reportofon digital profesional cu inregistrare pe patru canale si conectivitate Wi-Fi incorporata. Tascam DR-44WL inregistreaza semnalul primit de la microfonul stereo XY sau cel de la cele doua microfoane externe XLR, la o rezolutie maxima de 24-bit/96kHz.Tascam DR-44WL incorporeaza o pereche de microfoane capabile de calitate de studio, aranjate in sistem X-Y, pentru a inregistra sunet fidel. Capsulele microfoanelor sunt montate pe socluri optimizate acustic si sunt proiectate sa faca fata la niveluri de presiune (SPL) de pana la 132dB (echivalentul unui avion jet) fara distorsiuni. Tascam DR-44WL va permite sa inregistrati concerte si repetitii fata intreruperi. Tascam DR-44WLofera functii profesionale: inregstrareDual-Level, inregistrare Dual-Formatin WAV si MP3. Pachetul include reportofon,windscreen, grip microfon, adaptor filet a/4″, card microSD 4GB, adaptor SD, 4 baterii AA, cablu USB si husa de transport. Conectivitatea Wi-Fi(functioneaza independent de router sau alte retele) permite control de la distanta prin intermediul aplicatiilor de mobil iOS si Android, disponibile gratuit. Suplimentar, puteti folosi conexiunea Wi-Fi pentru redare sau transfer pe dispozitivul mobil, pentru upload rapid pe retelele sociale.

 • 1,520.00lei

  Tascam DR-100MKIII Handy Recorder

  Tascam DR-100MKIII este un reportofon digital stereo profesionist – cel mai performant din istoria Tascam. A fost conceput pentru nevoile profesionistilor din domeniu audio: muzicieni si ingineri de sunet. Tascam DR-100MKIII este robust si portabil, fiind solutia ideala pentru inregistrari live de muzica. Tascam DR-100MKIII inregistreaza la calitate 24-bit/192 kHz si poate inregistra in format MP3 si WAV – chiar si in acelasi timp, in modul Dual format recording, astfel ca va va ajuta in procesul de editare si mixare. Ofera un raport semnal-zgomot de 109dB si incorporeaza un filtru low-cut variabil. Dispune de jack-uri cu conectori XLR si 1/4″. Functioneaza cu 2 acumulatori Li-ion si 2 baterii AA, iar inregistrarile pot fi stocate pe carduri SD de pana la 128GB. Carcasa de aluminiu este usoara, dar in acelasi timp rezistenta. Functii principale: Sistem Velvet Sound si Convertoare AKM AK4558 pentru un raport semnal-zgomot de 102dB; Mod Dual Mono pentru ambele canale, ofera un raport semnal-zgomot de 109dB; Microfon extern prin XLR/ TRS cu preamp HDDA cu zgomot redus; Microfoane stereo (directionale/ omnidirectionale) cu carcase de protectie impotriva socurilor; Inregistrare la calitate de pana la 192kHz/ 24bit; Ceas de inalta precizie cu temperature-compensated crystal oscillator (TCXO). Interfata imbunatatita – Ecranul este de 2 ori mai mare decat al modelului DR-100mkII si ofera informatii importante. Interfata a fost imbunatatita pentru a fi mult mai usor de folosit. Dual format recording – Functia Dual format recording permite inregistrarea simultana a sunetului necomprimat in format WAV (BWF) si a sunetului in format MP3. Astfel aveti acces atat la fisierul original la calitate maxima si la un fisier de dimensiuni mai mici de rezerva sau pentru a fi folosit in alte scopuri. Extended Recording Information – Functia XRI (eXtended Recording Information) pastreaza toate informatiile legate de setarile de inregistrare. Astfel puteti folosi aceleasi setari la urmatoarea inregistrare. Informatiile XRI sunt stocate ca parte din datele BWF. Sistem dublu de alimentare – Cu un sistem dublu de alimentare (acumulator integrat li-ion si 2 baterii AA), puteti folosi reportofonul pe perioade lungi de timp. Mai mult, puteti conecta adaptorul AC pentru incarcare rapida.