Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Tilta ES-T20-B-V Camera Cage pt Sony ILME-FX6 cu V-Mount Battery Plate (Advanced Kit)

Protejați-vă camera FX6 în timp ce adăugați o placă pentru baterie cu montare în V și puncte de montare pentru accesorii, făcând camera dvs. mai prietenoasă pentru fotografiere, cu această cușcă pentru cameră pentru Sony FX6 cu placă pentru baterie cu montare în V de la Tilta. Acest kit avansat oferă o placă de bază în coadă de rândunică, o placă de montare a accesoriilor superioare, o placă de montare a brațului lateral pentru protecție suplimentară și montare a accesoriilor, un suport de montare în unghi drept potrivit pentru accesorii fără fir și o placă pentru baterie cu montare în V.
Placa de bază are rozete compatibile ARRI pe fiecare parte pentru atașarea accesoriilor opționale portabile și integrează cleme pentru tijă LWS de 15 mm și un suport pentru obiectiv încorporat. Placa de bază este compatibilă cu plăcile în coadă de rândunică ARRI și Tilta pentru montarea și echilibrarea camerei dvs. pe trepiede și alte platforme de sprijin. Placa superioară se atașează direct la camera dvs. și oferă un spațiu care găzduiește mânerul superior Sony pentru FX6, precum și un mâner superior Tilta pentru FX6 (nu este inclus).
Brațul lateral se montează pe camera dvs. și se atașează de placa superioară, creând o cușcă de protecție solidă. Placa superioară și brațul lateral sunt pline cu găuri filetate de 1/4″-20 și 3/8″-16, precum și divoturi anti-răsucire compatibile ARRI. Suportul de montare în unghi drept se atașează la găuri filetate de 1/4″-20 și are știfturi anti-răsucire detașabile pentru o mai mare opțiune de montare. Placa bateriei cu montare în V se fixează direct pe fanta bateriei BPU a camerei dvs. și mărește montura în V. baterie pentru a furniza necesarul de 19,5 VDC pentru a vă alimenta FX6.

Stoc epuizat

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Support Type : Baseplate
Grip Type : Grip Required (Not Included)
Camera Compatibility : Sony FX6
Mounting
Rod Standard : 15 mm LWS / 60 mm Spacing
Included Rods : 2 x 5.9″ / 15 cm 15 mm Aluminum Rod
Battery Plate Type : None
Accessory Mounting : None
Camera Mounting 1/4″-20 Screw, 3/8″-16 Screw
Rod Ports : Baseplate, Front: 2 x 15 mm Rod Port
Shoe Mounting : None
Rosettes : Baseplate, Base: 2 x ARRI Rosette w/ M6 Thread
General
Materials : Aluminum, Steel
Dimensions : 6.9 x 4.7 x 4.1″ / 17.5 x 12 x 10.5 cm
Weight : 15.4 oz / 436 g

Pret: 944 lei inclus TVA

Brand

Tilta