Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Dwarf Connection (DwarfConnection) DC-Link LR2 Wireless SDI & HDMI Video Transmitter (700m)

DwarfConnection DC-Link LR2 Wireless SDI & HDMI video transmitter (700m) este un transmitator video wireless DC-LINK ce ofera o raza de transmisie de pana la 700 m in linie dreapta cu o latenta < 1 ms. Toate echipamentele din a doua generatie DC-LINK ofera o varietate generoasa de noi inventii si este rezultatul discutiilor intense si reflecta experienta adunata in ultimii doi ani. In afara de faptul ca face transmisiunile wireless sa fie si mai stabile si de incredere, tehnologia este mai intuitiva si usor de controlat.
Noul DC-SCAN, un scaner de frecvente combinat cu scaner de semnal pe antena, sta la baza capabilitatilor noului sistem. Acesta poate fi monitorizat prin intermediul portului HDMI. Scanerul de frecvente si partea de video wireless functioneaza alternativ, fie monitorizand banda de 5GHz sau transmitand wireless atunci cand este posibil. Intentia producatorului este de a transforma tot procesul intr-o operatiune cat mai predictibila, maximizand potentialul si domeniile de aplicare, evitand cele mai comune greseli in transmisiunile WHDI.
Toate transmitatoarele din cea de-a doua generatie de sisteme wireless DwarfConnection pot fi combinate cu sistemele CLR1 si LR1. DwarfConnection LR2 este un sistem de transmisiuni video wireless fara DFS dezvoltat pentru a oferi cea mai mare stabilitate la folosirea in interior pe distante de pana la 700 m. La fel ca toate sistemele video wireless DC-LINK, acest model are la baza tehnologia WHDI. LR2 ofera doua porturi SDI, un port HDMI si un port mini-USB pe emitator si pe receptor. Este dezvoltat pentru multi-cast si cross-cast catre un numar nelimitat de receptoare. Doua canale audio pot fi incorporate in fluxul video.
Stabilitatea si campul de actiune pot fi marite cu RE1, o antena MIMO externa. Cu RE1, distanta standard de transmisie de 700 m poate fi extinsa la 1.5 km. LR2 este ideal pentru folosirea in locatii aglomerate si medii wireless dificile, pentru productii live, transmisiuni pe distante lungi, platouri de film si distributie video. Sistemul DwarfConnection LR2 vine intr-o valiza si este echipat cu doua incarcatoare.
Mai multe informatii pe site-ul producatorului, DWARFCONNECTION.COM.

Stoc epuizat

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
GENERAL
Interval de frecventa 5.1 – 5.9 GHz
Latenta < 1 ms
Raza de actiune 700 metri
Formate de imagine Video necomprimat 1080p60 4:2:2 10-bit pe SDI si 4:4:4 pe HDMI
Alimentare 9-18 V DC
EMITATOR
Dimensiuni 143.5 mm x 74.5 mm x 21.4 mm
Greutate 380 g
Intrari/Iesiri Intrari: 1 x SDI; 1 x HDMI
Iesiri: 1 x SDI loop out, 1 x mini USB
Display 0.91 inch OLED panel
Tip baterie NPF
Consum 8 W
RECEPTOR
Dimensiuni 147.8 mm x 100 mm x 20 mm
Greutate 540 g
Intrari/Iesiri Iesiri: 2 x SDI; 1 x HDMI
1 x mini USB
Tip baterie V-Mount
Consum 8 W
Display 0.91 inch OLED panel

Pachetul contine : 1 x emitator; 1 x receptor; 9 x antene externe; 2 x surse de alimentare; 1 x hardcase; 1 x cablu spiralat D-Tap la DC cu 4 pini; 1 x brat articulat cu surub cu filet de 1/4; 1 x adaptor hot shoe; Garantie 12 luni.

Pret : 22700 lei inclus TVA

Brand

Dwarf