Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

CAME-TV OPTIMUS 3-Axis Camera Gimbal 32bit Boards with Encoders 1.2 kg

CAME-TV Optimus este un gimbal care are integrate encodere si permite operarea cu o mana, dar toate controalele si bateria sunt acum localizate in exteriorul manerului, iar manerul simplu poate fi schimbat cu doua manere in functie de nevoile operatorului pentru o mai buna stabilitate. Noul design permite gimbalului Optimus sa fie operat invers si underslung. Toate motoarele se rotesc la 360 grade fara a limita flexibilitatea dumneavoastra in timpul operarii. Modul de operare cu o singura baterie poate ajunge pana la 10 ore de utilizare. Manerul simplu are un joystick incorporat, dar Optimus inlcude de asemenea o telecomanda wireless pentru joystick. OPTIMUS are o un sistem quick-release impreuna cu unelte pentru ajustarea usoara si balansarea rapida a camerei. Functioneaza cu camere de dimensiuni mici si medii (DSLR si mirrorless), inclusiv BMPCC, Panasonic GH4 / G7, Sony A7r/A7sII / A6300 cu obiective mai usoare.

Stoc epuizat

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii: CAME-TV Optimus Gimbal; Rotire 360 grade; Joystick pentru miscare; Sarcina maxima suportata: 1.2 kg; maner prevazut cu gauri cu filet pentru instalare pe trepied , macara video , jib , suport , sau fixarea monitoarelor assist ; Intrare USB pentru modificari ale software-ului; Greutate:2.2 kg simplu – 2.8 kg dublu (cu baterie)

Pachetul contine: CAME-TV Optimus Gimbal: Body; Maner Single; 2 buc baterii; incarcator baterii; sistem Quick Release; Telecomanda control wireless; cablu USB pentru telecomanda wireless; 2 buc suruburi 1/4″; hard case; maner dublu; stand mini; magic arm cu clamp; 12 luni garantie

Pret: 5290 lei inclus TVA
Info Stoc

Brand

Came-TV