Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

DJI RS 3 (RS3) Mini Stabilizator Gimbal

DJI RS 3 Mini este un stabilizator portabil, mic, usor, dar cu o capabilitate impresionanta. Accepta cele mai multe modele de camere cunoscute, mostenind performanta excelenta de stabilizare a seriei RS 3.
RS 3 Mini adoptă o reproiectare inovatoare care include o construcție mai mică, o baterie integrată și o capacitate nativă de fotografiere verticală. Corpul compact și portabil poate încăpea cu ușurință într-o geantă de umăr, permițându-vă să călătoriți ușor. Când este utilizat, RS 3 Mini are aproximativ jumătate din dimensiunea RS 3 Pro, făcându-l mai convenabil pentru utilizare pe durată lungă.
Cu același algoritm remarcabil de stabilizare RS de a treia generație ca și RS 3 Pro, RS 3 Mini poate obține o stabilizare a imaginii de calitate profesională. Indiferent dacă alergați, capturați o fotografie cu unghi mic sau fotografiați în modul lanternă, fotografiile dvs. rămân stabile. Dimensiunea și caracteristicile unice ale RS 3 Mini oferă oportunități ample de a obține mișcări și limbaj bogat ale camerei. De asemenea, reduce nevoia de a reînregistra din cauza mișcării camerei, permițându-vă să capturați fiecare moment și să creați cu mai multă încredere. În comparație cu fotografierea în poziție fixă ​​ținând o cameră, RS 3 Mini poate urmări oamenii în mod constant și poate comuta între unghiuri înalte și joase pentru o gamă mai diversă de fotografii. Imaginile dinamice cu rotație de 360° oferă un impact vizual puternic și fotografii atrăgătoare. Nouă placă cu eliberare rapidă cu două straturi
O placă de eliberare rapidă cu două straturi îmbunătățită are o placă superioară cu un ghidaj de plasare curbat care împiedică rotirea și slăbirea camerei. Cu semne clare de montare și blocare, eficiența lansării și stocării este îmbunătățită și mai mult. De asemenea, respectă standardul ARCA, permițând comutarea convenabilă între trepied.
Seria RS a făcut o descoperire în fotografierea verticală nativă pe RS 3 Mini. Treceți instantaneu la verticală, fără accesorii suplimentare. Doar montați placa standard cu eliberare rapidă pe brațul vertical al cardanului și conținutul filmului care este optimizat pentru platformele de social media.
În comparație cu modurile portret de pe alte gimbaluri, unghiul de rotație al cardanului RS 3 Mini în modul Native Vertical este mult extins. Oferă chiar aceeași experiență de control ca și modul orizontal. De asemenea, este ușor să filmați în verticală, înclinată, lanternă și în alte moduri de funcționare. RS 3 Mini este echipat cu un port NATO pentru a sprijini instalarea accesoriilor, cum ar fi mânere de serviete, lumini de umplere externe și monitoare, permițând mai multe configurații și o flexibilitate mai mare.
Buton de comutare a modului Gimbal
Apăsați butonul M pentru a comuta între modul PF (Pan Follow), PTF (Pan and Tilt Follow) și FPV. Fotografii pot, de asemenea, personaliza viteza de urmărire și alți parametri ai RS 3 Mini pe ecranul tactil, facilitând o experiență de fotografiere mai fluidă și mai intuitivă.
Ecran tactil color de 1,4 inchi
RS 3 Mini are un ecran tactil color de 1,4 inchi cu o nouă interfață de utilizare. Reglați majoritatea funcțiilor fără aplicație și accesați setările comune rapid și intuitiv.
DJI RS 3 Mini cântărește 795 g în modul portret, cu aproximativ 47% mai ușor decât RS 3 Pro și cu 38% mai ușor decât RS 3. Produsul cântărește 850 g când fotografiați cu brațul orizontal. Ambele greutăți includ placa cu eliberare rapidă și exclud mânerul/trepiedul extins.
Verificați lista de compatibilitate a camerelor pentru informații detaliate despre modelele de camere acceptate.
Necesită un cablu de control al camerei. Verificați lista de compatibilitate a camerelor pentru informații detaliate despre modelele de camere acceptate.
Măsurat cu echipamentul în stare plană și staționară și cardanul echilibrat. Când cardanul este în mișcare, timpul de funcționare va fi redus.
Testat într-un mediu de 25°C în timp ce utilizați un încărcător de 10W.
DJI Mic se conectează prin intermediul camerei și este vândut separat.

10 în stoc

Compare
  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
brands : DJI Innovations
DJI RS 3 Mini
Peripheral
Accessory Port : 1/4″-20 Mounting Hole
RSS Camera Control Port (USB-C)
NATO Expansion Port
Battery : Model: HB7-2450mAh-7.2V
Type: 18650 Li-ion 2S
Capacity: 2450 mAh
Energy: 17.64 Wh
Operating Time: 10 hours[1]
Charging Specification: 5 V/2 A
Charging Time: Approx. 2.5 hours[2]
Suggested Charging Temperature: 5° to 40°C
Connections : Bluetooth 5.1
USB-C Charging Port
Ronin App Requirements : iOS 11.0 or above
Android 7.0 or above
Languages Supported by the Touchscreen English, Simplified Chinese, Traditional Chinese, German, French, Korean, Japanese, Spanish, Portuguese (Brazil), Russian, Thai
Working Performance
Tested Payload 0.4-2 kg
Maximum Controlled Rotation Speed : Pan: 360°/s
Tilt: 360°/s
Roll: 360°/s
Mechanical Range : Pan Axis: 360° continuous rotation
Roll Axis: -95° to +240°
Tilt Axis: -10° to +210°
Mechanical & Electrical Properties
Operating Frequency 2.4000-2.4835 GHz
Bluetooth Transmitter Power <4 dBm
Operating Temperature -10° to 45°C
Weight Gimbal: 795 g in portrait mode and 850 g in horizontal shooting mode (both including the Quick-Release Plate and excluding the Extended Grip/Tripod)
Extended Grip/Tripod: Approx. 128 g
Dimensions : Folded: 323×195×98 mm (L×W×H, height excludes the Extended Grip/Tripod)
Unfolded: 180×159×296 mm (L×W×H, excluding camera and the Extended Grip/Tripod)
Other
Footnotes : Measured with the equipment in a level and stationary state and the gimbal balanced. When the gimbal is in motion, the operating time will be reduced.
Tested in a 25°C environment while using a 10W charger.
Doar 795 de grame
Suporta A7 + 24-70mm F2.8 GM
Bluetooth Shutter Control
Algoritm de stabilizare RS de a 3a generatie
Mod portret
1.4″ Full-Color Touchscreen

Pret : 1949 lei inclus TVA

Brand

DJI