Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro

Zhiyun-Tech WEEBILL-S Handheld Gimbal Stabilizer

WEEBILL-S se potriveste cu usurinta cu toate camerele Mirrorless si DSLR si combinatiile aferente cu obiective. Datorita body-ului usor si a modului unic Sling, WEEBILL-S aduce o experienta de filmare nemaiintalnita, cu efort minim.
WEEBILL-S respectiv modelul nou care inlocuieste popularul Weebill , vine cu noi unitati motorizate si un algoritm modernizat de inalta precizie, cu o imbunatatire cu 300% a cuplului motor si o crestere cu 50% a receptivitatii. Combo-uri precum Sony A7 III + FE 24-70mm F2.8, Canon 5D4 + EF 24-70mm F2.8 sau Panasonic Lumix S1/ S1H+ L 24-105 F4 !! pot fi perfect echilibrate si stabilizate pe WEEBILL-S pentru filmari cinematice netede in diferite scenarii. Pur si simplu montati-va camera pe WEEBILL-S si el isi poate regla automat puterea pentru a se adapta cel mai bine la dispozitivele dvs. Fii nelimitat cu WEEBILL-S si bucura-te de creatie din toata inima.
* Verificati Lista de compatibilitate a camerelor pentru informatii detaliate.
Mai Receptiv si mai Flexibil ca Niciodata
Al 8-lea algoritm Instune modernizat ofera o reactie ridicata si elimina neplacerile din miscarea rapida in orice mediu. Nu numai asta, dar puteti regla rapid viteza si diversi parametri ai fiecarei axe direct prin intermediul cadranului de pe manerul in sine, oferindu-va un control mai receptiv si mai flexibil ca niciodata!
Modulul de Transmitere a Imaginilor Upgradat
Noul TransMount Image Transmission Module (accesoriu), la dimensiunea sa compacta, poate fi montat direct sub placuta quick release. Cu transmisie 1080P 30fps puternic sincronizata (distanta de 100 de metri *) cu LUT, Pseudocolor, Focus peaking, Zebra Stripes etc, monitorizarea profesionala si transmisia live pot fi realizate cu usurinta pe un gimbal.
Design Modular
Cu un set complet de sistem de transmisie de imagini TransMount Image Transmission System (transmitator + receptor), WEEBILL-S ofera solutii profesionale de monitorizare pentru fiecare realizator sau chiar pentru o echipa de filmare, obtinand o munca de echipa extrem de consistenta si un flux de lucru eficient cu usurinta.
Ecosistemul accesoriilor
Cu trei gauri de filet de 1/4 inci, WEEBILL-S ofera o compatibilitate excelenta pentru mai multe accesorii, cum ar fi kituri de configurare rapida TransMount, monopied, motoare servo pentru zoom / focus, sistem de transmisie de imagini si multe altele. Explorati posibilitati nelimitate cu WEEBILL-S!

5 în stoc

  • Descriere
  • Brand

Descriere

Specificatii :
Sarcina sustinuta : 3 kg
Anvergura Tilt (inclinare) : Max: +182°; Standard: 314°; Min: -132°
WiFi : WiFi 2.4 G
Bluetooth : Bluetooth 5.0
Temperatura de operare : De la -10° C pana la 45° C
Timp de incarcare baterii : 2.5 ore
Anvergura Roll (rasucire) : Max: 247°; Standard: 314°; Min: -67°
Anvergura Pan (rotatie) : 360°
Curent de iesire / Voltaj : 500mA / 5 V
Greutate : 926 g (fara trepied si baterii)
Maximum: 3000mA / 8.4V
Curent de operare / Voltaj : Minimum: 250mA / 6.8V
Functii disponibile prin aplicatie : Panorama, focus timelapse, motion timelapse, long exposure timelapse etc.
Caracteristici : Follow Focus, Wireless Image Transmission, ViaTouch Control System, Motion Sensor Control, SmartFollow 2.0, Sync Motion, 8th Instune Algorithm, Two-in-One Quick Release System, New Axis Lock Design Easy Setup
Durata de functionare cu baterii : Maximum: 14 ore; Standard: 12 ore
Baterie : 2 x 18650 Li-Ion; 2600mAh
Dimensiuni : 300 mm x 190 mm x 140 mm
Optiuni de montura : 3 x 1/4″-20 Female

Pret : 1295 lei inclus TVA

Brand

Zhiyun-Tech