Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • Skater

  Skater (3)

 • Slider

  Slider (16)

 • 120.00lei

  Revo Quad Skater Dolly With Scale Marks – Skater cu 4 roti

  Revo Skater dolly cu 4 roti poate fi folosit pentru inregistrarea video in jurul obiectelor aflate pe suprafete plane ( mese, podea, orice suprafata plana ) si pentru anumite cadre spectaculoase filmate de jos in sus. Se pot folosii orice fel de echipamente video cu greutate maxima 10 Kg ( camere video profesionale, DSLR cu rigurile aferente si accesorii ). Placa permite montarea oricaror capete fluide de trepied sau ball head cu filet standard 3/8inch . Miscarea este foarte lina si silentioasa ( roti cu rulmenti acoperite cu silicon ). Datorita inaltimii foarte mici de la sol pe care se monteaza camera, mai mici decit orice low mode al stabilizatoarelor, pot fi inregistrate cadre spectaculoase care se insereaza la montajul final. Recomandat pentru obtinerea efectelor speciale la filmarea clipurilor publicitare, a evenimentelor, filmare macro si de produs.

 • 120.00lei

  Professional Car Slider Dolly Skater For DSLR / Action Camera / Camcorder YA5041 – Skater cu 4 roti

  Dolly cu 4 roti poate fi folosit pentru inregistrarea video in jurul obiectelor aflate pe suprafete plane ( mese, podea, orice suprafata plana ) si pentru anumite cadre spectaculoase filmate de jos in sus. Se pot folosii orice fel de echipamente video cu greutate maxima 10 Kg ( camere video profesionale, DSLR cu rigurile aferente si accesorii ). Placa permite montarea oricaror capete fluide de trepied sau ball head cu filet standard 3/8inch . Miscarea este foarte lina si silentioasa ( roti cu rulmenti acoperite cu silicon ). Datorita inaltimii foarte mici de la sol pe care se monteaza camera, mai mici decit orice low mode al stabilizatoarelor, pot fi inregistrate cadre spectaculoase care se insereaza la montajul final. Recomandat pentru obtinerea efectelor speciale la filmarea clipurilor publicitare, a evenimentelor, filmare macro si de produs.

 • 415.00lei

  Skater Dolly Motorizat Electric Yelangu L4X cu telecomanda

  Yelangu L4X Autodolly poate regla unghiul pentru a realiza fotografierea in linie dreapta ca o platforma. Fotografierea se poate face in linie dreapta cat si panoramica la 360 de grade. Ideal pentru a crea fotografii dinamice pe suprafete plane si netede, montati-va camera foto pe ea si va functiona ca o platforma de fotografiere. Vine cu telecomanda wireless unde puteti sa reglati viteza la o distanta maxima de 6m. Filet 1/4 si 3/8 pentru diverse camere video / DSLR / smarphone. Poate fi reglat in unghi, sustine fotografierea dreapta si curba. Puteti fixa un cap panoramic cu bila pe el pentru a schimba unghiul de fotografiere al camerei.

 • 450.00lei

  Wieldy EP-Bearing Linear Aluminium Slider 80 cm

  Wieldy 80 cm este un slider confectinat din aliaj de aluminiu ( aircraft-grade aluminium ) si dispune de picioare cu inaltime reglabila, pentru a fi montat pe suprafete cu inaltimi diferite. Miscarea lina a platformei se realizeaza cu ajutorul celor 4 rulmenti dispusi pe exteriorul barii, prevazut cu rotita pentru blocare sau incetinirea vitezei capului video, fiind folosit la filmari cu diverse tipuri de echipament: DSLR, camere video profesionale si semiprofesionle etc. Sliderul Wieldy poate fi montat pe un trepied sau pe stative de lumini, se poate folosi atat pe plan
  orizontal, cat si pe plan vertical.

 • 490.00lei

  YCS6008 Aluminium Video Slider 80 cm + Geanta

 • 520.00lei

  Wieldy EP-Bearing Linear Aluminium Slider 100 cm

  Wieldy 100 cm este un slider confectinat din aliaj de aluminiu ( aircraft-grade aluminium ) si dispune de picioare cu inaltime reglabila, pentru a fi montat pe suprafete cu inaltimi diferite. Miscarea lina a platformei se realizeaza cu ajutorul celor 4 rulmenti dispusi pe exteriorul barii, prevazut cu rotita pentru blocare sau incetinirea vitezei capului video, fiind folosit la filmari cu diverse tipuri de echipament: DSLR, camere video profesionale si semiprofesionle etc. Sliderul Wieldy poate fi montat pe un trepied sau pe stative de lumini, se poate folosi atat pe plan orizontal, cat si pe plan vertical.

 • 549.00lei

  YCS6008 Aluminium Video Slider 100 cm + Geanta

 • 580.00lei

  Wieldy EP-Bearing Linear Aluminium Slider 120 cm

  Wieldy 120 cm este un slider confectinat din aliaj de aluminiu ( aircraft-grade aluminium ) si dispune de picioare cu inaltime reglabila, pentru a fi montat pe suprafete cu inaltimi diferite. Miscarea lina a platformei se realizeaza cu ajutorul celor 4 rulmenti dispusi pe exteriorul barii, prevazut cu rotita pentru blocare sau incetinirea vitezei capului video, fiind folosit la filmari cu diverse tipuri de echipament: DSLR, camere video profesionale si semiprofesionle etc. Sliderul Wieldy poate fi montat pe un trepied sau pe stative de lumini, se poate folosi atat pe plan orizontal, cat si pe plan vertical.

 • 615.00lei

  JieYang JY-S600 ULTRALIGHT CARBON FIBER VIDEO SLIDER 60 Cm + Geanta