Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 120.00lei

  Revo Quad Skater Dolly With Scale Marks – Skater cu 4 roti

  Revo Skater dolly cu 4 roti poate fi folosit pentru inregistrarea video in jurul obiectelor aflate pe suprafete plane ( mese, podea, orice suprafata plana ) si pentru anumite cadre spectaculoase filmate de jos in sus. Se pot folosii orice fel de echipamente video cu greutate maxima 10 Kg ( camere video profesionale, DSLR cu rigurile aferente si accesorii ). Placa permite montarea oricaror capete fluide de trepied sau ball head cu filet standard 3/8inch . Miscarea este foarte lina si silentioasa ( roti cu rulmenti acoperite cu silicon ). Datorita inaltimii foarte mici de la sol pe care se monteaza camera, mai mici decit orice low mode al stabilizatoarelor, pot fi inregistrate cadre spectaculoase care se insereaza la montajul final. Recomandat pentru obtinerea efectelor speciale la filmarea clipurilor publicitare, a evenimentelor, filmare macro si de produs.

 • 120.00lei

  Professional Car Slider Dolly Skater For DSLR / Action Camera / Camcorder YA5041 – Skater cu 4 roti

  Dolly cu 4 roti poate fi folosit pentru inregistrarea video in jurul obiectelor aflate pe suprafete plane ( mese, podea, orice suprafata plana ) si pentru anumite cadre spectaculoase filmate de jos in sus. Se pot folosii orice fel de echipamente video cu greutate maxima 10 Kg ( camere video profesionale, DSLR cu rigurile aferente si accesorii ). Placa permite montarea oricaror capete fluide de trepied sau ball head cu filet standard 3/8inch . Miscarea este foarte lina si silentioasa ( roti cu rulmenti acoperite cu silicon ). Datorita inaltimii foarte mici de la sol pe care se monteaza camera, mai mici decit orice low mode al stabilizatoarelor, pot fi inregistrate cadre spectaculoase care se insereaza la montajul final. Recomandat pentru obtinerea efectelor speciale la filmarea clipurilor publicitare, a evenimentelor, filmare macro si de produs.

 • 415.00lei

  Skater Dolly Motorizat Electric Yelangu L4X cu telecomanda

  Yelangu L4X Autodolly poate regla unghiul pentru a realiza fotografierea in linie dreapta ca o platforma. Fotografierea se poate face in linie dreapta cat si panoramica la 360 de grade. Ideal pentru a crea fotografii dinamice pe suprafete plane si netede, montati-va camera foto pe ea si va functiona ca o platforma de fotografiere. Vine cu telecomanda wireless unde puteti sa reglati viteza la o distanta maxima de 6m. Filet 1/4 si 3/8 pentru diverse camere video / DSLR / smarphone. Poate fi reglat in unghi, sustine fotografierea dreapta si curba. Puteti fixa un cap panoramic cu bila pe el pentru a schimba unghiul de fotografiere al camerei.