Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 99.00lei

  Roti universale dolie pentru stativ set 3 buc. YA4370-2

 • 170.00lei

  Miliboo MJL01 (DWL-2 / WT-700 / YT900 ) Universal Tripod Dolly – Dolie pentru trepied

  Miliboo MJL01 este o dolie universala vanduta pe alte piete si sub denumirile Pearstone DWL-2 / E-Image WT-700 / Yunteng 900. Ea este recomandata pentru majoritatea trepiedelor video dar si pentru standuri de lumini, boom-uri etc. Aceasta polivalenta este favorizata de extensia considerabila a picioarelor astfel incat acestea se potrivesc pe o multitudine de trepiede si stative indiferent de deschiderea lor. Rotile din cauciuc siliconic sunt prevazute cu rulmenti pentru o miscare lina si fluida si fiecare are mecanism de blocare / frana. Manufacturata dintr-un aliaj special de aluminiu cu lithium si plastic ranforsat MJL1 este capabila sa sustina sarcini de 15 kg. Este ultraportabila datorita dimensiunilor mici cand este stransa pentru transport si are o greutate extrem de redusa de doar 1 kg.

 • 175.00lei

  Yunteng Tripod Dolly 900 – Dolie pentru trepied

 • 205.00lei

  Fancier Universal Dolly – WT600 Dolie pentru trepied

 • 240.00lei

  Fancier Universal Dolly – WT800 Dolie pentru trepied

 • 269.00lei

  Miliboo MJL02 Heavy Duty Tripod Dolly – Dolie pentru trepied

  Miliboo MJL02 Heavy Duty Tripod Dolly este un mijloc simplu ce vă permite să deplasați orice model de trepied cu ușurință și suportă sarcini de până la 25 kg. Fiecare picior este telescopic, extinzându-se de la 27 cm la 41 cm lungime, pentru o amprentă la sol variabilă în funcție de dimensiunea și înălțimea trepiedului dvs. MJL02 este ușor, cântărește aproximativ 2.3 kg și picioarele sale se pliază pentru depozitare. Mânerul integrat este utilizat pentru transport. MJL02 este manufacturata dintr-un aliaj special de aluminiu cu lithium si plastic ranforsat iar rotile din cauciuc siliconic sunt prevazute cu rulmenti pentru o miscare lina si fluida si fiecare are mecanism de blocare / frana.

 • 390.00lei

  Fancier Dolly Pro FT9911 – dolie pentru trepied

 • 570.00lei

  Fancier Dolly Pro FT9912 – dolie pentru trepied

 • 2,450.00lei

  E-Image ED330 Portable Travle Aluminum Professional Camera Video Slider Tripod Dolly Track Rail Tracking Wheels Moving Car 50kg Payload 5m

  E-Image ED330 professional dolly impreuna cu track rail, este un kit complet compus dintr-o dolie profesionala pe care se poate monta un trepied video sau o macara video si un sistem de sine metalice drepte cu lungime de 5 metri prevazute cu suport antivibratie. Se pot adauga un numar nelimitat de sine. Articol indispensabil in filmarile de orice fel, acest sistem are avantajul unei montari / demontari foarte rapide si a posibilitatii usoare de transport ( inclusa si geanta pentru transport ) . Dolia are roti speciale pentru deplasarea foarte lina pe sina si are prevazute lacasuri speciale pentru montarea trepiedelor profesionale. Swift dolly se poate folosii si pe sinele curbe sau pe cele de cauciuc ( flexi track ). Greutatea suportata este de pana la 50 kg . Sinele sunt practic alcatuite din tuburi de aluminiu, iar asamblarea lor este foarte usoara. Solutia profesionala pentru deplasarea in timpul filmarii a unei macara video montata pe trepied, sau a unui trepied cu cap fluid.