Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 38.00lei

  Aputure V-AYSC, Cablu Jack pentru Telefon si Microfon

  Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor si tabletelor (Android, iOS) . Permite, printre altele, ascultarea sincronizata a sunetului inregistrat (este necesara o aplicatie).iOS: FourTrack; Multi Track Track Recorder; Studioul de studio Studio Mini; Studio Track; Multi track Song Recorder Pro; AV pentru Digital Performer 8 101 – Lucrul cu Audio; Microfon + inregistrare etc. Android: Recorder iRig; Digital Performer 8 101 etc.

 • 110.00lei

  Aputure A.lav ez omnidirectional lavalier microphone for mobile/smartphone clip-on microphone

  Aputure A.lav ez este o lavaliera omnidirectionala broadcast creata pentru telefonul mobil. Se poate folosii in special cand inregistrati filme, interviuri, voicerecorder, etc. , pentru a inregistra un sunet clar si natural. Lavaliera poate inregistra sunete egale ca intensitate din toate directiile si usor de folosit folosind o fregventa plata pentru sunetele umane. Excelenta pentru telefoanele mobile care utilizeaza 1/8″(3.5mm) TRRS input si inzestrata cu un cablu ranforsat tip Kevlar lung de pana la 3 metrii care se poate ascunde usor in imbracaminte si se termina cu lavaliera care se prinde de margine cu ajutorul unei cleme.

 • 135.00lei

  APUTURE A.Lav Omni-Directional Lavalier Microphone For Smart Phone, Tablets, PC and Dslr video camera

  Aputure A.lav este o lavaliera profesionala omni-directionala cu signal noise ratio ridicat, gama dinamica mare si raspuns armonic plat. Ofera o reproducere curata, clara si naturala, similara sunetului de studio in aproape orice scenariu. Cu un design compact, all-in-one cu circuite foarte bine construite si baterie integrata si indicator multifunctional (lumina verde – mod de lucru normal; lumina rosie – incarcare). Modelul A.lav de la Aputure este compatibil cu multe dispozitive prin conectorul TRRS 1/8″ (3.5mm) si poate fi folosit in diferite medii de inregistrare precum lecturi, voice-over, discursuri dar si prezentari, interviuri, televiziune, film. Cablul de 3m este facut din Kevlar si OFC (Cupru fara Oxigen) si imbracat in silicon, deci nu va exista problema incurcarii cablului.

 • 195.00lei

  Aputure EZ Box Softbox Kit for 528 and 672 LED Lights

  Softbox EzBOX de la Aputure este dedicat lampilor model AL-528 si AL-672. Kit-ul Softbox este un filtru de difuzie pentru a creea un contrast scazut de luminozitate si o singura umbra imbunatatind calitatea luminii dispersate.

 • 215.00lei

  Aputure AL-M9 Amaran Pocket-Sized Daylight-Balanced LED Light CRI + 95 – Lampa ultraslim cu 9 Leduri

 • 240.00lei

  Aputure EZ Box Softbox Kit Grid+ for 528 and 672 LED Lights

  Softbox EzBOX kit cu Grid+ de la Aputure este dedicat lampilor model AL-528 si AL-672. Kit-ul Softbox este un filtru de difuzie pentru a creea un contrast scazut de luminozitate si o singura umbra imbunatatind calitatea luminii dispersate. Softbox-ul si grid-ul sunt recomandate pentru luminile LED Aputure Amaran AL-528 si HR672.

 • 255.00lei

  APUTURE AMARAN AL-H198C High CRI + 95 Bicolor Video Led Light – Lampa bi-colora

  Amaran AL-H198C este o lampa video bi-colora cu temperatura de culoare variabila printr-un potentiometru si integreaza 198 leduri cu putere mare si cu un exceptional CRI >95 ( abilitatea de a reproduce culorile diverselor obiecte comparativ cu lumina solara naturala ) si prevazuta cu un filtru de difuzie. Lampa AL-H198C se poate alimenta atat de la baterii R6 / AA cat si de la baterii din seria L ( NP-F ) sau M, consuma cca 10W si proiecteaza 435 Lux/m la capacitate maxima iar intensitatea poate fi reglata de la un dimmer cu variatie continua . Ledurile de ultima generatie au o durata de viata > 100 000 ore. Printr-un sistem ingenios de prindere si prin constructia speciala a lampii cu leduri pana in margini, pana la 9 bucati lampi se pot prinde intre ele daca se doreste utilizarea unui light wall. Modelul de lampa Aputure Al-H198C este asemanator cu cel de la F&V Z96.

 • 290.00lei

  APUTURE V-MIC D1 Directional Condenser Shotgun Microphone – Microfon Directional

  Aputure V-Mic D1 este un microfon directional shotgun proiectat special pentru folosirea impreuna cu DSLR si camere mirrorless dar si cu videocamere sau chiar camere de actiune ca de exemplu GoPro . Recomandat pentru interviu, evenimente, concerte si wedding inclusiv in locatii zgomotoase – datorita posibilitatii de filtrare a vibratiilor si zgomotelor nedorite din fundal. V-Mic D1 este alimentat de la doua baterii AAA , este prevazut cu indicator pentru autonomia bateriei si vine intr-un kit complet cu shock mount, burete si dead cat.

 • 495.00lei

  Aputure V-Mic D2 Condenser Shotgun Microphone – Microfon Shotgun

  Microfonul Aputure V-Mic D2, este primul microfon shotgun din lume care functioneaza dupa un sistem unic de ajustare a senzitivitatii numit “step-less”, astfel se poate regla sensibilitatea cu pana la 40dB pe nivele de la 1 la 10, pentru un control mai precis. V-Mic D2 foloseste tehnologia de sincronizare AF-Peak, facand posibilia sincronizarea cu orice dispozitiv care poate ajusta sensitivitatea manual. V-Mic D2 poate arata AF-Peak-ul pe sine prin indicatori de -12dB sau mai mari, dupa sincronizarea cu un dispozitiv de inregistrare. Astfel se afiseaza ajustatarea instanta a sensitivitatii si se asigura un sunet calitativ.V-Mic D2 utilizeaza un circuit optimizat care minimalizeaza sunetul electronic creat de microfon. Consumul de energie este redus, astfel 2 baterii AAA asigura peste 100 de ore de utilizare.