Bun venit pe www.fvideo.ro!
0770 273 024
contact@fvideo.ro
 • 155.00lei

  Tascam TM-82 Microfon Dinamic

  TM-82 este un microfon dinamic pentru interpretari live si inregistrari vocale si instrumentale. Cu replicarea sa de inalta calitate si manevrarea usoara, fara a fi nevoie de phantom power, este alegerea perfecta pentru orice aplicatie, de la studioul de acasa la evenimente live. Modelul directional cardioid reduce riscul de feedback si creeaza, de asemenea, un efect de proximitate moderat care poate oferi vocalilor si altor surse de sunet acel “bottom” cald suplimentar.
  Constructia metalica robusta a TM-82 si conceptul electric dovedit fac din TM-82 un partener de incredere pentru muzicieni, intreprinderi de inchiriere sau locatii de evenimente municipale pentru multi ani.
  Caracteristica Polara: Cardioid
  Raspuns in frecventa 50Hz – 20kHz
  Sensibilitate -53dB +/-3dB (0dB=1V/Pa la 1kHz)
  Impedanta de iesire 300Ω +/-30% (la 1kHz)
  Conexiune XLR cu 3 pini, tata
  Dimensiuni: 51,2 mm (diametrul maxim) × 170,2 mm
  Greutate: 272 g

 • 425.00lei

  Tascam TM-80(B) Microfon Condenser Studio

  TASCAM TM-80 este un microfon de studio, cardioid cu diafragma din aluminiu de 18 mm, SPL 136 dB ideal pentru intregistrarea vocii sau a instrumentelor acustice.

 • 439.00lei

  Tascam DR-05 V2 Portable Handheld Digital Audio Recorder

  Tascam DR-05 este un recorder portabil cu 2 microfoane stereo ideal pentru inregistrarile in modalitate AB. Imaginea stereo este foarte ampla fara probleme de faza. Filtrul low cut este selectabil (40 – 120 Hz) pentru inregistrari cu sunet curat si transparent. Microfoanele sunt cu condesatoare cu polaritate cardioid cu limita SPL de 125 dB si deci foarte rezistente la presiuni de sunet foarte mari. Raportul de semnal-zgomot este foarte inalt (92 dB) si cu distorsie armonica ultra redusa. Conversia A/D si D/A se face pe circuite separate cu impedenta joasa pentru a evita accumulari de frecvente joase nedorite. Tascam DR-05 inregistreaza pe microSD sau microSDHC, in format MP3 sau WAV (BMF) cu rezolutii de pana la 96 kHz in 24 bit. Este un produs cu o interfata foarte intuitiva cu acces rapid la functile principale: inregistrare, calibrarea microfoanelor, reglarea nivelului de semnal in intrarea si stergerea take-urilor nepotrivite. Pentru a monitoriza nivelul de semnal in intrare,DR 05 este echipat cu 3 functii de control: Peak Reduction, Auto Level si Limiter. Toate aceste functii se dovedesc foarte utile in situatii in care semnalul intrare este peste un anumit livel si poate provoca distorsiuni sau artefacte nedorite in timpul inregistrarii. Limiterul este pe circuit integrat si poate fi folosit atat pe parcursul inregistrarilor cat si pe cel de playback. Beneficiaza de 2 iesiri: monitor integrat monaural de 0.3 W sau iesire separata pentru casti sau linie. Recorderul este alimentat cu 2 baterii AA, dar si prin USB sau cu transformator (Tascam PS – P515U). Inregistrarile pot fi inmagazinate atat pe carduri SD dar si transferate pe PC via USB.

 • 499.00lei

  Tascam DR-05X Recorder Audio Digital Stereo Interfata USB

  Tascam DR-05X este un recorder audio digital, portabil, cu interfata audio USB integrata, si este cea mai recenta generatie de recordere profesionale portabile, fiind succesorul popularului Tascam DR-05. Recorderul DR-05X dispune de o pereche de microfoane stereo omnidirectionale de inalta calitate care pot fi utilizate pentru a capta audio pentru inregistrari de voce, intalniri si aplicatii de inregistrare muzicala. Echipat cu doua microfoane condensatoare, omni-directionale. Meniu in multe limbi (ENG/FRA/DEU/ITA/ESP/RUS/JPN/CHI/KOR). Functie de ”overwrite” pentru inregistrare cu un singur nivel de ”undo” . Poate fi folosit ca interfata audio USB 2 in / 2 out pentru inregistrari pe Mac sau PC . Mod de dictare conceput pentru inregistrarea si transcrierea vocii umane . Efect de Reverb pentru rezonanta vocii si a instrumentului . Functia de inregistrare automata care poate detecta nivelui semnalului de intrare si pornit automat inregistrarea . Presiune sonora ridicata pentru captarea de sunete puternice de pana la 125 dB SPL . Functie de inregistrare cu self-timer . Trei nivele de low-cut fillter (40/80/120Hz) . Functia de atenuare al nivelului maxim . Setarea egalizatorului pentru reglarea calitatii sunetului de inregistrare . Functie de ajustare a semnalului pentru a preveni nivelurile de volum inegale . Functie de impartire/stergere . Functie de redare in bucla/repetare . Accepta carduri microSD/microSDHC/microSDXC (max.128 GB) .Inregistrare de inalta calitate 24bit/96kHz . Conexiune la PC prin USB 2.0 . Se alimenteaza cu 2 baterii AA, USB sau AC adapter (PS-P520E optional)

 • 629.00lei

  Tascam DR-07X Recorder Audio Digital Stereo Interfata USB

  Tascam DR-07X este un recorder audio digital, portabil, cu interfață audio USB integrata si vine cu un plus la linia de recordere portabile. DR-07X are o pereche de microfoane stereo unidirecționale de înaltă calitate, cu configurație variabilă X / Y sau A / B, care poate fi utilizată pentru a capta audio pentru înregistrări de voce, întâlniri și în aplicații de înregistrare muzicală live.
  Caracteristici principale:
  Echipat cu microfoane condensatoare stereo unidirectioanale X/Y sau A/B
  Meniu in multe limbi (ENG/FRA/DEU/ITA/ESP/RUS/JPN/CHI/KOR)
  Functie de ”overwrite” pentru inregistrare cu un singur nivel de ”undo”
  Poate fi folosit ca interfata audio USB 2 in / 2 out pentru inregistrari pe Mac sau PC
  Mod de dictare conceput pentru inregistrarea si transcrierea vocii umane
  Efect de Reverb pentru rezonanta vocii si a instrumentului
  Functia de inregistrare automata care poate detecta nivelui semnalului de intrare si pornit automat inregistrarea
  Presiune sonora ridicata pentru captarea de sunete puternice de pana la 125 dB SPL
  Functie de inregistrare cu self-timer
  Trei nivele de low-cut fillter (40/80/120Hz)
  Functia de atenuare al nivelului maxim
  Setarea egalizatorului pentru reglarea calitatii sunetului de inregistrare
  Functie de ajustare a semnalului pentru a preveni nivelurile de volum inegale
  Functie de impartire/stergere
  Functie de redare in bucla/repetare
  Accepta carduri microSD/microSDHC/microSDXC( max.128 GB)
  Inregistrare de inalta calitate 24bit/96kHz
  Conexiune la PC prin USB 2.0
  Se alimenteaza cu 2 baterii AA, USB sau AC adapter (PS-P520E optional)

 • 648.00lei

  Tascam TM-2X Microfon DSLR

  Microfoanele directionale de tip condenser cu care Tascam TM-2X este echipat , sunt aceleasi ce au fost folosite la productia seriei de recordere DR. Modelul XY si cele doua capsule sunt potrivite pentru captura exacta a sunetelor fie ca acestea sunt trimise din fata aparatului sau de pe o zona mai larga. Ca rezultat, microfonul pentru camere DSLR Tascam TM-2X produce rezultate deosebite la inregistrarile audio-video.

 • 680.00lei

  Tascam TM-200SG Microfon Scurt tip Shotgun

  Împreună cu preamplificatorul dvs. existent, echipat cu XLR, microfonul scurt TASCAM TM-200SG oferă caracteristici și design pro-tip pentru realizatorii de film indie, vloggeri și videografi cu un buget limitat. Suportul pentru microfon inclus are un suport de pantof și un filet de 1/4″, permițând versatilitatea plasării microfonului deasupra camerei sau a trepiedului dvs. Carcasa compactă și ușoară a TM-200SG îl face un însoțitor discret pentru instalația dvs. de fotografiere.
  Elementul condensator supercardioid al microfonului îi permite să furnizeze o captare concentrată a sunetului cu mult mai puțin zgomot de fundal decât microfoanele omnidirecționale încorporate de obicei în camere. Răspunsul său în frecvență de la 30 Hz la 20 kHz încorporează o creștere ușoară a prezenței la aproximativ 7 kHz pentru a îmbunătăți inteligibilitatea. În plus, includerea unui filtru de tăiere joasă comutabil vă permite să controlați cu ușurință acumularea problematică de bas, cum ar fi zgomotul din trafic. TM-200SG utilizează un conector de ieșire XLR cu 3 pini echilibrat și funcționează cu alimentare fantomă standard de 48 VDC.
  Factor de formă ușoară și compactă
  TM-200SG a fost conceput pentru a fi auzit, nu văzut. Echilibrul dintre replicarea audio și factorul de formă mic înseamnă că acest microfon va fi cea mai mică dintre grijile dvs. în timp ce fotografiați în câmp.
  Directivitate supercardioidă pentru un sunet curat și concentrat
  Datorită capsulei condensatoare sensibile și modelului polar supercardioid, microfonul TM-200SG oferă o zonă de captură care se concentrează pe ceea ce se află în fața microfonului, lăsând în urmă sunetele nedorite, făcând postproducția mult mai ușoară.
  Filtru Low-Cut comutabil
  Vântul și zumzetul mediului pot reduce calitatea sunetului și pot crea bătăi de cap în postproducție. Utilizând filtrul low-cut cu sunet natural al microfonului, economisiți timp în aval fără a reduce frecvențele vitale pe care le-ați capturat.
  Include accesorii
  Utilizați parbrizul din spumă furnizat pentru a reduce zgomotul de la adiere și alte surse de vânt, cum ar fi ventilatoarele. Microfonul vine, de asemenea, cu carcasă moale și un suport pentru microfon echipat cu un suport de pantof și filet de 1/4″.

 • 684.00lei

  Tascam DR-10X Plug-On Micro Linear PCM Recorder XLR

  Tascam DR-10X este un recorder PCM liniar cu conexiune XLR carese ataseaza la un microfon portabil pentru a dispune de un sistem de inregistrare compact perfect pentru captarea ultimelor stiri. Un conector XLR se ataseaza ferm la microfonul dvs, capturand interviuri la o rezolutie 48kHz/24-bit Broadcast WAV. DR-10X dispune de setari pentru gain atat manuale cat si automate, cu un filtru trece sus si limitator pentru a preveni distorsiunile. Modul Dual Recording inregitreaza o copie audio la un nivel mai slab, astfel incat daca exista distorsiuni o sa aveti o copie pentru siguranta. Tascam DR-10X poate fi alimentat de la o singura baterie AAA (nu este inclusa) cu o durata de pana la 10 ore de functionare si include un cablu USB, un cablu de conexiune, o curea, o clema si o geanta de transport.

 • 737.00lei

  Tascam DR-40 (DR 40) V2 4-Track Portable Digital Audio Recorder

  Tascam DR-40 este un recorder audio profesional, manufacturat de divizia profesionala a firmei japoneze TEAC, care inregistreaza stereo digital pe patru canale in fisiere WAV/BWF or MP3 pe carduri SDHC. Un card SDHC de 2Gb este inclus cu aparatul care poate fi utilizat imediat, se pot folosii carduri cu capacitate de pana la 32Gb. DR-40 este prevazut cu doua microfoane condenser orientabile si care permit alegerea unuia din modelele de inregistrare X/Y sau A/B care este mai potrivit pentru locatia respectiva. Tascam DR 40 integreaza doua intrari audio cu jack standard 3.5 mm si doua intrari XLR pentru microfoane profesionale iar preamplificatoarele interne furnizeaza phantom power, astfel pot fi conectate orice model de microfon. Un mic difuzor incorporat permite ascultarea oricarui pasaj inregistrat, iar un buffer de 2 secunde pentru pre-inregistrare corijeaza orice eventuala intarziere a operatorului la apasarea butonului rec. Autonomia cu 3 baterii alkaline AA este de 15 ore dar la nevoie se poate alimenta printr-un cablu USB din orice dispozitiv prevazut cu USB sau optional se poate achizitiona un battery pack extern care mareste autonomia la 50 ore.